ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارسال ایمیل در کلوکسو (آموزش خوب موجود نبود)

pejmandragon
September 12th, 2013, 10:47
دوستان من کلوکسو نصب کردم و مشکل ارسال ایمیل دارم.کل تاپیک های مربوط به این مشکل رو هم خوندم به نتیجه نرسیدم.کسی هم که مشکلش حل شده بود بعد از رفع مشکل دیگه پیداش نشده بود.کاش توضیح میدادن.
من میتونم ایمیل دریافت کنم اما ایمیل ارسال نمیشه.redstation هم استفاده کردم نشد.پورت 25 هم باز است از یه سایتی چک کردم.
نکته جالب این است که وقتی به یاهو ایمیل میفرستم همون لحظه ارسال نمیشه امف فرداش یا چند ساعت بعد که میام میبینم ایمیل به یاهو ارسال شده.
دمتون گرم یه کمکی بزنید #-o
دوستان راستی از ایمیل دیگری که روی این سرور هستش ایمیل میفرسته به اون یکی.به عبارتی از کلیه ایمیلهای روی سرور از دامنه های مختلف ایمیل به هم میفرستن اما به بیرون سرور نمیشه فرستاد
با این دستور هم پورت 25 رو باز کردم
iptables -A OUTPUT -p tcp -m tcp --dport 25 -j ACCEPT
service iptables save
service iptables restart

pejmandragon
September 14th, 2013, 21:36
یعنی بعد 2 روز کسی نیست جواب بده؟

pejmandragon
September 16th, 2013, 14:02
از کسی انتظار ندارم که بخواد کار منو راه بندازه اما وقتی چنین انجمن هایی را ه اندازی میشه و هدف اون رفع اشکال و آموزش و...... هستش و وقتی ما از اعضای اون درخواست کمک میکنیم زشته که تاپیک رو رها کنن و به سوالات جواب ندن.خواهشا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه اان 4 5 روز میشه که پست زدم

pejmandragon
September 17th, 2013, 11:01
دوستان واقعا کسی قصد کمک نداره؟؟؟؟؟