PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک جدی در تنظیمات ispconfig

eliasm
September 11th, 2013, 18:43
سلام
من ispconfig رو روی ماشین مجازی vmware نصب کردم.سرور من اوبونتو هستش.سیستم کامل بالا میاد همینطور میلش .طبق مراحل خود سایت رفتم.مشکلی که الان دارم اینه که دی ان اس سیستم کار نمی کنه یعنی من کنترل پنل نرم افزار رو طبق ای پی بالا میارم.اما نام و دامین رو نه.من می تونم تو کنترل پنل وبسایت بسازم همینطور اکانت میل اف تی پی و غیره اما وبسایت های جدید بالا نمیان.همچنین ایمیل نمیشه داد یعنی به اکانت های دیگه میل نمیشه پیغام میده جریان smtp برقرار نیست.
من تومراحل نصب اوبونتو اسم هاست رو زدم ubuntu1.example.com. اینم بگم چون بحث اپن سورسی روش های زیادی بود من چند تا رو بکار بردم نشد و هچنین انچنان لینوکس کار قوی نیستم.این پروژه کلاسی ماست اگر کسی واقعا بلده یا کسی رو میشناسه که مسلطه منبعی میشناسی و ه طوری به ما کمک کنید تو این زمینه .
ممنون

ULTRAWEB
September 11th, 2013, 19:18
شما اگر از این ها برروی پی سی خونه میخوای استفاده کنی بهتره:) Wampسرور نصب کنی بعدش سایتتت رو بیاری بالا!
بعدش اگر روی لوکال نیست و روی سرور مجازی هست شاید سروری که ازش گرفتی پورت ها رو بستی بازم خوب توضیح ندادی
گیرت کجاست خوب توضیح بده تا خوب راهنمای شی

E_R_B
September 11th, 2013, 20:36
کنترل پنلت چیه؟!

eliasm
September 11th, 2013, 22:15
شما اگر از این ها برروی پی سی خونه میخوای استفاده کنی بهتره:) Wampسرور نصب کنی بعدش سایتتت رو بیاری بالا!
بعدش اگر روی لوکال نیست و روی سرور مجازی هست شاید سروری که ازش گرفتی پورت ها رو بستی بازم خوب توضیح ندادی
گیرت کجاست خوب توضیح بده تا خوب راهنمای شی

یعنی میشه روی ومپ؟من ندیدم تو خود سایت چطور میشه روی ومپ؟مشکل رو گفتم دیگه سرور رو با نام بالانمیاره مثلا اگر بنویسی example.com یا آدرس یه سایتی که ساختی رو بزنی نمیاره بالا ولی اگر ای پی رو بزنی کارمی کنه روشن و واضح اینکه من دی ان اس سرور رو چطور تنظیم کنم.و اینکه میشه میل رو روی ای پی تنظیم کرد؟ بر اساس نام کار نکنه؟الان مشکل داره دیگه ارسال میل نمی کنه

eliasm
September 11th, 2013, 22:16
کنترل پنلت چیه؟!
اگر منظورتوننرم افزار هاستینگ که نصب کردم ispconfig دیگه