ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز نشدن ip سرور مجازی

Tarfandaneh
September 11th, 2013, 17:14
سلام دوستان
من سرورم را از رم 512 به 1 گیگ ارتقاء دادم و روش دایرکت آدمین را بدون هیچ اخطاری نصب کردم یعنی آخر نصبش هم گفت نصب با موفقیت تمام شد و بهم یه رمز ورود به مدیریت داد اما آیپی سرور من اصلاً باز نمیشه یعنی حتی وقتی آخرش 2222: هم اضافه میکنم هیچی نمیاد و در همه مرورگر ها در قسمت Connect to گیر میکنن و اصلاً وصل نمیشن.حتی یه فایل index.html هم در دایرکتوری www سرور هم گذاشتم اما اونم باز نمیشه.من هیچ تغییری در تنظیمات فایروال سرور هم ندادم و نمی خوام که فایروالش را خاموش کنم اما نمی دونم چرا اصلاً هیچ مرورگری نمی تونه به آدرس آیپی سرور من وصل بشه.یعنی وقتی آدرس آیپی را در مرورگر میزنم همون صفحه که میگه این آدرس وجود ندارد نمایش داده میشه اما من با همین آیپی از طریق SSH به سرورم وصل میشم.
سیستم عامل سرور هم Cent OS 6 نسخه 64 بیتی است که روی دیتاسنتر های ایران میزبانی شده.
اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

arDEmbOt
September 11th, 2013, 17:26
پورت های باز برای فایروال را بررسی کنید

Tarfandaneh
September 11th, 2013, 17:30
میشه بگید با چه دستوری می تونم این کار را انجام بدم.

arDEmbOt
September 11th, 2013, 17:32
با دستور زیر می توانید تنظیمات iptables را مشاهده کنید

# cat /etc/sysconfig/iptables

Tarfandaneh
September 11th, 2013, 17:38
بفرمایید اینم خروجی این دستور :

[root@lighthost ~]# cat /etc/sysconfig/iptables# Firewall configuration written by system-config-firewall
# Manual customization of this file is not recommended.
*filter
:INPUT ACCEPT [0:0]
:FORWARD ACCEPT [0:0]
:OUTPUT ACCEPT [0:0]
-A INPUT -m state --state ESTABLISHED,RELATED -j ACCEPT
-A INPUT -p icmp -j ACCEPT
-A INPUT -i lo -j ACCEPT
-A INPUT -m state --state NEW -m tcp -p tcp --dport 22 -j ACCEPT
-A INPUT -j REJECT --reject-with icmp-host-prohibited
-A FORWARD -j REJECT --reject-with icmp-host-prohibited
COMMIT

حالا به نظر شما مشکل از کجاست.

arDEmbOt
September 11th, 2013, 17:42
یا پورت ۲۲۲۲ را باز کنید یا csf را برای دایرکت ادمین نصب کنید

Tarfandaneh
September 11th, 2013, 18:00
دوست عزیز من نمیگم که فقط صفحه مدیریت دایرکت آدمین نمیاد بلکه کلاً آدرس آیپی در هیچ مرورگری کانکت نمیشه.
به نظرتون مشکلش چیه.
پشتیبانی سرورم گفته یا یه بار iptables را خاموش کنم و یا از فعال بودن دایرکت آدمین اطمینان حاصل کنم که من فعال بودن دایرکت آدمین را می دونم اما خاموش و روشن کردن iptables را نمی دونم یعنی مثل بقیه سرویس ها اینطوریه؟
# service iptables restart

arDEmbOt
September 11th, 2013, 18:41
برای این که سرور شما بتواند از خارج سرور پینگ شود یعنی وقتی آی پی سرور را توی مرورگر می زنی چیزی نمایش داده شود باید یک سری از پورت ها مانند 80,443,2222,25,... باز باشند که شما باید iptables می توانید این کار را انجام دهید یا این که فایروال csf را نصب کنید که این پورت ها را خودش باز می کند ، توجه داشته باشید موقع نصب csf از گزینه install.directadmin.sh استفاده کنید چون کنترل پنل شما دایرکت ادمین است

Tarfandaneh
September 11th, 2013, 19:02
میشه کد کامل نصب cnf را بگید.

arDEmbOt
September 11th, 2013, 19:14
میشه کد کامل نصب cnf را بگید.

البته csf
..:: Let Me Duck That For You ::.. (http://lmdfy-opensourced.rhcloud.com/?q=how+to+install+csf+in+centos)

Tarfandaneh
September 11th, 2013, 19:22
خیلی ممنون اگه می خواستید به من بگید سرچ کنم چرا از Duck استفاده کردید.
در سایت زیر می تونید از این سرویس در گوگل استفاده کنید.

Let Me Google That For You (http://lmgtfy.com)