PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای ریکاوری هارد سوخته سرور

webhosts
September 11th, 2013, 12:23
سلام

هارد سرور اختصاصی سوخته و همه اطلاعات و بکاپ ها حذف شده! دیتاسنتر هم میگه برای ریکاوری بیش از ده روز وقت لازم است و حدود پنج هزار یورو هزینه دارد!

باید چه کار کرد؟ چه راه حل های پیشنهاد می کنید؟

با تشکر

ULTRAWEB
September 11th, 2013, 12:29
در بیشتر این موارد همیشه ردی از خرابکاری واسطه ها است مگه میشه به این صورت سروری بسوزه!
ایا شما مستقیم سرور گرفتین یا با واسطه؟!
:)

m-mehdipoor
September 11th, 2013, 12:38
در بیشتر این موارد همیشه ردی از خرابکاری واسطه ها است مگه میشه به این صورت سروری بسوزه!

بارها از دیتاسنتر های مختلف پرسیدم من سرور می خوام ممکنه هارد تازه بدید؟ چون می ترسم هارد قدیمی بسوزه ! جواب دادن در هارد جدید هم بارها دیدیم که هارد سوخته باشه پس بهتره از Raid استفاده کنید !
بعد چطور می فرمایید امکان سوختن هارد نیست !؟

ULTRAWEB
September 11th, 2013, 12:56
بارها از دیتاسنتر های مختلف پرسیدم من سرور می خوام ممکنه هارد تازه بدید؟ چون می ترسم هارد قدیمی بسوزه ! جواب دادن در هارد جدید هم بارها دیدیم که هارد سوخته باشه پس بهتره از Raid استفاده کنید !
بعد چطور می فرمایید امکان سوختن هارد نیست !؟
من نگفتم هارد نمی سوزه و مممکنه ایراد اینجوری پیش نیاد
ولی براساس تجربم گفتم که اولین چیزی به ذهنم میرسه اینه که یکی نتونه vmwareرو ترمیم کنه و خراب شده باشه و ساده ترین راه رو بره و کلا سرور رو یکبار ریلود کنه و vmwar
دوباره نصب کنه همون چیز ی که بلده . این بلا سر من امده و چندتاهمکار دیگه مثل اقای امیری و .... که وقتی بهشونم گفتیم اقا هارد سوخته ایمیل دیتاسنتر رو بدین رفتن که بیان ایمیل دیتاسنتر
رو برامون فوروارد کننن:)حالا منم به استارتر سوال کردم که اگر واسطه ای گرفته سرور خوب مممکنه این موردم پیش بیاد بگه ایمیل رو دیتاسنتر که گفته هارد سوخته رو براش فوروارد کنن همین
و اینکه هزینه 5000دلار برای بازیابی باید بده!!!!!!!! این رقمممم برام یکم شک بر انگیزه اگر هارد سوخته 5000دلار برای بازیابی میگیرن!چرا 5هزاردلار؟!
من فقط خواستم بااین حرفم بهش بگم به استارتر به به چیزهای دیگه ام فکر کنه ولی ندیدم هارد یهو بسوزه خودت دیدی اقای مهدی پورتوی این سابقه ی 3 سالت توی فروم!
ایا هیچ کدوم از سرورهایی گرفتی هاردش سوخته!
من یجای پشتیبانم که حدود 1100تا پی سی داره توی این 5 سالی هستم اینجا ندیدم حتی یک هارد بسوزه :) اره مشکل کرش کردن بخاطر هارد بوده ولی همیشه توی وضعیتی بودن هاردا که بشه به دیتادسترسی داشت و اطلاعات رو لااقل بررداشت همیشه
به این هنوز اعتقاد دارم که هاردها و کلاوسایل کامپیوتری ممکنه بسوزن ولی نه بی جهت و اینکه در 80درصد موارد این اتفاق نمی افته مگر موارد نادر باشن:)

arDEmbOt
September 11th, 2013, 13:47
سرورتون روی کدام دیتا سنتر هست ؟

majidisaloo1
September 11th, 2013, 14:41

بله این امکان خیلی بالاست برای مثال شما اگر سرور های مارکت هتزنر را بخرید حدودا یک ماه بعد هاردش میسوزه و باید بگین عوض بکنند
در ضمن دیتاسنتر هیچ وقت قیمت واسه ریکاوری نمیده اگر از دستش بر بیاد رایگان انجام میده چرا که سوختن هارد مقداریش هم به ضعف دیتا سنتر بر میگردد. پس سوختن هارد درصدش یک 100 هزارم است

من نگفتم هارد نمی سوزه و مممکنه ایراد اینجوری پیش نیاد
ولی براساس تجربم گفتم که اولین چیزی به ذهنم میرسه اینه که یکی نتونه vmwareرو ترمیم کنه و خراب شده باشه و ساده ترین راه رو بره و کلا سرور رو یکبار ریلود کنه و vmwar
دوباره نصب کنه همون چیز ی که بلده . این بلا سر من امده و چندتاهمکار دیگه مثل اقای امیری و .... که وقتی بهشونم گفتیم اقا هارد سوخته ایمیل دیتاسنتر رو بدین رفتن که بیان ایمیل دیتاسنتر
رو برامون فوروارد کننن:)حالا منم به استارتر سوال کردم که اگر واسطه ای گرفته سرور خوب مممکنه این موردم پیش بیاد بگه ایمیل رو دیتاسنتر که گفته هارد سوخته رو براش فوروارد کنن همین
و اینکه هزینه 5000دلار برای بازیابی باید بده!!!!!!!! این رقمممم برام یکم شک بر انگیزه اگر هارد سوخته 5000دلار برای بازیابی میگیرن!چرا 5هزاردلار؟!
من فقط خواستم بااین حرفم بهش بگم به استارتر به به چیزهای دیگه ام فکر کنه ولی ندیدم هارد یهو بسوزه خودت دیدی اقای مهدی پورتوی این سابقه ی 3 سالت توی فروم!
ایا هیچ کدوم از سرورهایی گرفتی هاردش سوخته!
من یجای پشتیبانم که حدود 1100تا پی سی داره توی این 5 سالی هستم اینجا ندیدم حتی یک هارد بسوزه :) اره مشکل کرش کردن بخاطر هارد بوده ولی همیشه توی وضعیتی بودن هاردا که بشه به دیتادسترسی داشت و اطلاعات رو لااقل بررداشت همیشه
به این هنوز اعتقاد دارم که هاردها و کلاوسایل کامپیوتری ممکنه بسوزن ولی نه بی جهت و اینکه در 80درصد موارد این اتفاق نمی افته مگر موارد نادر باشن:)

خوش بختانه مقداری از حرف هایتان درست و مقداری دیگر نا درست حد اقل برای چند سرویس دهنده است
اینکه هارد کرش بکنه بله بیشتری ن مرتبه را داشته و معمولا خود دیتا سنتر این کار را انجام میده
اما اینکه هارد بگن سوخته اینم مقداری قبول دارم ا توجه به زمان و قیمتی که داده اند برای این کار این مورد تداعی میشود
اما یک موردی هست و اون اینکه واسطه بعد از اینکه سرور را میدهد دیگر با سرور کاری نداشته و دست کاربر بوده چرا باید واسطه بگه که ارد سوخته ؟
استارتر شما دسترسی به واسطه دادید که کاری بکند بعد گفتند هارد سوخته؟

ULTRAWEB
September 11th, 2013, 15:07
بله این امکان خیلی بالاست برای مثال شما اگر سرور های مارکت هتزنر را بخرید حدودا یک ماه بعد هاردش میسوزه و باید بگین عوض بکنند
در ضمن دیتاسنتر هیچ وقت قیمت واسه ریکاوری نمیده اگر از دستش بر بیاد رایگان انجام میده چرا که سوختن هارد مقداریش هم به ضعف دیتا سنتر بر میگردد. پس سوختن هارد درصدش یک 100 هزارم است

خوش بختانه مقداری از حرف هایتان درست و مقداری دیگر نا درست حد اقل برای چند سرویس دهنده است
اینکه هارد کرش بکنه بله بیشتری ن مرتبه را داشته و معمولا خود دیتا سنتر این کار را انجام میده
اما اینکه هارد بگن سوخته اینم مقداری قبول دارم ا توجه به زمان و قیمتی که داده اند برای این کار این مورد تداعی میشود
اما یک موردی هست و اون اینکه واسطه بعد از اینکه سرور را میدهد دیگر با سرور کاری نداشته و دست کاربر بوده چرا باید واسطه بگه که ارد سوخته ؟
استارتر شما دسترسی به واسطه دادید که کاری بکند بعد گفتند هارد سوخته؟

2سال سرور هتزنز داشتم و نسوخته هاردش! پس استثناهست و این چیزی میگی صددرصد نیست

================================
این واسطه برای مثال با دیتاشک هست مثالش رو میزنیم دانیال (برای مثال فقط تشابه اسمی هست نه اقای گردی)
می گیره سرور رو میده به ما یهو wmvareقاط میزنه لود نمیشه ساده ترین کار میگیره سرور رو ریلود میکنه و اینفو رو پاک
میگه دیتاسنتر گفته هاردسوخته الان دست شما به کجا بنده! عددد زیادی هم میگه برای اینکه بیخیال اینفو شی!
این مثال حالا کجاش غلطه شما نمیخواد غلط ما رو بگیری:) چیزی میگم تجربه کردم میگم نه الکی
=============================
بعدشم اینجا چرا اینجوری هست من جواب یکی دیگه رو میدم شما نقل قوال غلط من رو دوباره نقل قول میکنی این وسط به نظرت اینکار درسته!؟:)

webhosts
September 11th, 2013, 15:19
من یک نمایندگی هاست از یک سایت خارجی گرفتم که سایت خارجی خودش مستقیم از یک دیتاسنتر سرور گرفته. مبلغ 5000 یورو هم سایت خارجی گفته باید بدهند تا ریکاوری انجام بشه و من هزینه ای پرداخت نمی کنم.
گفتند ریکاوری که انجام شود 50 درصد شانس هست که اطلاعات بازگردانده شوند!

korosh-eghbali
September 11th, 2013, 15:31
جالبه که 5 هزار یورو باید پرداخت بشه تازه 50 درصد احتمال ریکاوری وجود دارد !!! :-o

من یک نمایندگی هاست از یک سایت خارجی گرفتم که سایت خارجی خودش مستقیم از یک دیتاسنتر سرور گرفته. مبلغ 5000 یورو هم سایت خارجی گفته باید بدهند تا ریکاوری انجام بشه و من هزینه ای پرداخت نمی کنم.
گفتند ریکاوری که انجام شود 50 درصد شانس هست که اطلاعات بازگردانده شوند!

ULTRAWEB
September 11th, 2013, 15:57
سلام

هارد سرور اختصاصی سوخته و همه اطلاعات و بکاپ ها حذف شده! دیتاسنتر هم میگه برای ریکاوری بیش از ده روز وقت لازم است و حدود پنج هزار یورو هزینه دارد!

باید چه کار کرد؟ چه راه حل های پیشنهاد می کنید؟

با تشکر
به استنادحرف خودت شما نمایندگی هاست گرفتی! یا سروراختصاصیت هاردش سوخته!
عجب چیزیایی می بینه والا
اگر منظورت این بوده که نمایندگی هاست گرفتی از همون جا هم سروراختصاصی گرفتی
خوب حالا این شرکت کجاهست اسمش چیه!!
خوب بالاخره بهشون بگید اگر هارد سوخته تاییده ی دیتاسنتر اصلی روبهتون بدن!

webhosts
September 12th, 2013, 11:37
هزینه ریکاوری هارد چه گونه محاسبه می گردد؟ آیا تمامی اطلاعات کامل بازگردانده میشود یا ممکن است ناقص بازگردانی شوند؟