PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار با سرور مجازی

Saati
September 10th, 2013, 18:32
سلام

من میخوام کار با سرور مجازی رو یاد بگیرم و یه چیزایی دستم بیاد ازش ولی انصافا زور داره واسه یادگیری ماهیانه 50 تومن پول بدم براش .

کسی میتونه یه وی پی اس در اختیارم بزاره فقط برای یاد گیری؟ در عوض منم تبلیغشو توی یکی از سایت هام به صورت متن یا بنر میزارم .

حالا افراد ناشناس این درخواست رو داشتن همه دوستان اعتماد نمیکردن میشد بهشون حق داد .

منه وب مستر فقط میخوام یاد بگیرم همین :d

SainaServer
September 10th, 2013, 18:35
با سلام با آیدی یاهو ما موجود در امضا در ارتباط باشید دوستِ گرامی

hfuhost
September 10th, 2013, 21:35
سرور مجازی 1 گیگابایت رم 40 گیگ هارد farsdc.com (http://farsdc.com)رو امتحان کن فقط ماهانه 10000 تومنه همه امکاناتم بهت میده

shadow194
September 12th, 2013, 00:40
درود بر همه دوستان . چند وقتی است که بازدید یکی از سایتهام خیلی بالا رفته و منو سوسپند کردند میخوام یک سروز مجازی بخرم ولی نحوه کارکردن با اونو بلد نیستم و برای همین میترسم بخرم.به هر شرکتی هم زنگ میزنم میگن از 50 تا 100 هزار تومان باید پرداخت کنی تا مدیریت کنیم سرور مجازی شما را.این هزینه برای من سنگینه.من سی پنل را خوب بلدم.لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم.با سپاس.

E_R_B
September 12th, 2013, 01:11
درود بر همه دوستان . چند وقتی است که بازدید یکی از سایتهام خیلی بالا رفته و منو سوسپند کردند میخوام یک سروز مجازی بخرم ولی نحوه کارکردن با اونو بلد نیستم و برای همین میترسم بخرم.به هر شرکتی هم زنگ میزنم میگن از 50 تا 100 هزار تومان باید پرداخت کنی تا مدیریت کنیم سرور مجازی شما را.این هزینه برای من سنگینه.من سی پنل را خوب بلدم.لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم.با سپاس.
میتونم سایت رو تو سرور براتون ران کنم بدون ساسپند شدن
هم رو هاست ، هم رو vps

liveserver
September 12th, 2013, 22:14
سرور مجازی 1 گیگابایت رم 40 گیگ هارد farsdc.com (http://farsdc.com)رو امتحان کن فقط ماهانه 10000 تومنه همه امکاناتم بهت میده

عزیز بخش اموزشی است ایشون یه سواال کردن ... افر نخواستند از شما...

SamaN DL
September 12th, 2013, 22:24
سلام

من میخوام کار با سرور مجازی رو یاد بگیرم و یه چیزایی دستم بیاد ازش ولی انصافا زور داره واسه یادگیری ماهیانه 50 تومن پول بدم براش .

کسی میتونه یه وی پی اس در اختیارم بزاره فقط برای یاد گیری؟ در عوض منم تبلیغشو توی یکی از سایت هام به صورت متن یا بنر میزارم .

حالا افراد ناشناس این درخواست رو داشتن همه دوستان اعتماد نمیکردن میشد بهشون حق داد .

دورد !

کار با سرور مجازی؟ !

یعنی چی ویندوز لینوکس ...........

شما چی رو میخواید یاد بگردید! باید بگید.

نظر من این هست که سرور مجازی چیزی نیست که ادم بخواد براش آموزش یادیگیری داشته باشه! یا آموزش ببینه!

برای یاد گیری جزیات هم میتونید سرچ کنید بدونه اینکه 1 ریال خرج کنید.
موفق باشید
بدرود

Saati
September 25th, 2013, 18:13
همچنان منتظریم ! :39:

best74op
September 25th, 2013, 18:36
فکر نکنم، رایگان بهت بدن یا در ازای تبلیغات. شاید بتونی تست یک روزه گیر بیاری ولی مدتش خیلی کمه. بهتره برای شروع یکه دونه ارزون (رم256 - ویندوز2003) بخری.

Witch King
September 25th, 2013, 18:43
shadow194 (http://www.webhostingtalk.ir/member/23582/) یک هاست لایت اسپید بخر. یا هم هاستی بخر که مخصوص وبسایت هایی با بازدید بالا باشه.

Saati (http://www.webhostingtalk.ir/member/13975/) نصب php و دیتابیس و پنل چیزی نیست که بخوای هزینه کنی تو همین فروم آموزش های خیلی خوبی هست.

موفق باشی

Saati
September 25th, 2013, 19:05
فکر نکنم، رایگان بهت بدن یا در ازای تبلیغات. شاید بتونی تست یک روزه گیر بیاری ولی مدتش خیلی کمه. بهتره برای شروع یکه دونه ارزون (رم256 - ویندوز2003) بخری.

منم نگفتم رایگان. در ازای تبلیغ متنی یا تصویری ارائه دهنده رو میزارم توی یک سایت پربازدید .

ParsWebIT
September 25th, 2013, 19:37
سلام

دوست عزیز یادگیری هزینه داره زور نداره! شما یه ماشین میخری 20 میلیون تومان تا یاد میگیری رانندگی رو میزنی به درو دیوار
اینجا هم سرور مجازی زیاد هست با انواع قیمت لازم نیست ماهی 50 تومن بدین
یا رو pc خودتون میتونید مجازی ساز نصب کنید و تمرین کنید

Witch King
September 25th, 2013, 19:51
منم نگفتم رایگان. در ازای تبلیغ متنی یا تصویری ارائه دهنده رو میزارم توی یک سایت پربازدید . اسم سایت رو برام pm کن. با هم راه میایم.

omidrezav
September 25th, 2013, 19:59

دوست عزیز اگر شما کار با CPanel رو به خوبی بلد هستید و از نظر اقتصادی براتون می صرفه که هزینه ی لایسنس Cpanel رو بپردازید می تونید از شرکت هایی که خودشون براتون CPanel نصب می کنن VPS بخرید. ولی به عقیده ی من خودتون رو درگیر این مسائل نکنید یه هاست اشتراکی خوب خیلی برای شما بهتر جواب میده.