ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیش فرض کردن لاگین در بخش اخر سفارش checkout

sadeght
September 10th, 2013, 16:04
سلام

یک سوال چطور می تونم بخش checkout را که مرحله نهایی ثبت سفارش هست به جای فرم عضویت که اول هست فرم لاگین اول باشه.

این ادرس در whmcs :

domain.com/cart.php?a=checkout

sadeght
September 10th, 2013, 17:10
کسی از دوستان این رو نمی تونه پاسخ بده اگر برنامه نویس هم باشه می تونه پاسخ من رو بده

sadeght
September 11th, 2013, 10:05
از دوستان کسی نمی دونه این بخش رو براش اتچ کنم نگته کنه و بگه ؟

sadeght
September 11th, 2013, 17:32
همچنان منتظر پاسخ دوستان...

sadeght
September 11th, 2013, 23:48
کسی از دوستان واقعا نیست !

downloaddl
September 12th, 2013, 00:48
همون بالایه فرم عضویت نشوته اگه اکانت داری اینجا کلیک کن

majidisaloo1
September 12th, 2013, 01:05
شما با دوستانی که قالب میفروشند صحبت بکنید مثل وهاب سید چورته بهتر به نتیجه میرسید

TARIMEHR
September 12th, 2013, 01:58
شما وارد هاست شو >> فایل منیجر>> پوشه ی templates بعدش >> orderforms بعدش >> مثلا من از web20cart استفاده میکنم واردش شو و فایله viewcart.tpl رو ویرایش کنید

بگردید دنبال :

<div id="signupfrm"{if $custtype eq "existing" && !$loggedin} class="hidden"{/if}>

حالا باید این مقادیر رو دقیقا برعکس حالت فعلی کنید
یعنی

{if !$loggedin}
باید تبدیل به <div id="loginfrm"{if بشه و ....
البته این مورد رو به صورت دقیق نگفتم چون نمیدونم از چه قالبی برای فرم سفارش استفاده میکنید
در صورت امکان کدهای درون viewcart.tpl رو اینجا پیوست کنین تا سره فرصت براتون تغییر بدم یا دوستان دیگه براتون اوکی کنن

sadeght
September 12th, 2013, 10:06
شما وارد هاست شو >> فایل منیجر>> پوشه ی templates بعدش >> orderforms بعدش >> مثلا من از web20cart استفاده میکنم واردش شو و فایله viewcart.tpl رو ویرایش کنید

بگردید دنبال :

<div id="signupfrm"{if $custtype eq "existing" && !$loggedin} class="hidden"{/if}>

حالا باید این مقادیر رو دقیقا برعکس حالت فعلی کنید
یعنی

{if !$loggedin}
باید تبدیل به <div id="loginfrm"{if بشه و ....
البته این مورد رو به صورت دقیق نگفتم چون نمیدونم از چه قالبی برای فرم سفارش استفاده میکنید
در صورت امکان کدهای درون viewcart.tpl رو اینجا پیوست کنین تا سره فرصت براتون تغییر بدم یا دوستان دیگه براتون اوکی کنن

من هم از قالب web20cart استفاده می کنم اگر امکان دارد همین قالب را اینجا لطفا پیوست کنید.

من می خواهم فرم لاگین پیش فرض باشد و فرم ثبت نام کلا حذف بشه و فقط لاگین باشد

ممنون می شم کمک کنید

sadeght
September 12th, 2013, 23:51
منتظر پاسخ هستم...

sadeght
September 14th, 2013, 11:34
من منتظر پایسخ شما هستم ؟

sadeght
September 15th, 2013, 22:41
در انتظار یک شخص بزرگوار برای پاسخ...