تقریبا 2.5 ماه پیش بود که وعده یه سری تغییرات گسترده و مثبت داده بودیم در انجمن که گاه گاهی بعضی دوستان پیگیر دوماه پیش بودند که امروز بالاخره بعد از 2 ماه مرحله ی تست این سیستم و گذراندن مراحل مختلف آماده سازی و تست فشار رونمایی شد که با افتخار اعلام می کنیم ، شاید اولین همکارانی نباشیم که این سرویس رو زودتر معرفی کردیم که می شد زودتر هم معرفی کرد ( تیم نوین وی پی اس هیچ وقت هیچ سرویسی تا زمانی که تست های کافی بر روی آن انجام داده نشود ارائه نخواهد کرد ) ولی جز با کیفیت ترین سرویس دهنده هایی هستیم که چیزی نزدیک 3 سال در حال گسترش و پیشرفت کار به طور حرفه ای هستیم که ازا ین به بعد با سیستمی که در این تاپیک معرفی میشه انشالله سرویس دهی به مشترکین جدید میشه و از مجازی ساز VMWARE ESXI کم کم به سوی مجازی ساز XEN-KVM کوچ خواهیم نمود که مزایی که این سرویس میتونه به همراه داشته باشه که البته ، برخی از عناوین در ESXI هم شامل بود که در این مورد مقایسه ی انجام داده نخواهد شد. در مجازی ساز جدید شما دارای پنلی به شکل زیر همراه با تحویل آنی ! خواهید بود :
انشالله به زودی :79:سرویس های نمایندگی VPS !:79: از سوی تیم NOVINVPS ارائه خواهد گردید که نمایندگان محترم قابلیت های متنوعی
برای اغاز فروش سرویس دهی خود برای مشترکینشون برخوردار خواهند بود
:79: در حال حاضر 18 سیستم عامل مشترکین میتوانند در کمتر از 2 دقیقه برای خودشون نصب کنند فقط ! با یک کلیک:79:
صفحه ی اصلی کنترل پنل یکی از مشترکین می باشد که سرویس هایی که خریداری میشه میتوانند در یک پنل مشاهده نمایند.
و قسمت کارا که مشترکین قطعا به دردشون خیلی میخوره قسمت تغییر سیستم عامل می باشد که مشترکین در هر زمان که بخوان میتوانند نصبت به راه اندازی مجدد سیستم عامل خود تنها در 2 دقیقه یا تغییر به چیزی حدود بیش از 10 سیستم عامل دیگر اقدام کنند که در اینجا برخی از سیستم های موجود نمایش داده میشود:
تماس حاصل فرمائید که افرهای خوبی همکاران بخش فروش بهتون ارائه میکنند.
منتظر تحولات جدید ما باشید
تاپیک به روز رسانی می گردد
novinvps.com
September 11th, 2013, 00:07
سلام
انشالله به زودی ممکنه از امشب ، پلن های ارائه نمایندگی سرور مجازی توکل بر خدا به راه بیفته که مشترکین عزیز میتونند :
1- با نام خودشون vps بفروشند
2- روی مشترکین خودشون نظارت کامل داشته باشند و دسترسی داشته باشند
3- سرویس های مشترکین خودشون مدیریت کنند ، روشن ، خاموش ، مسدود ، رفع مسدودیت کنند
و کلی امکانات دیگر
ostadomid
September 11th, 2013, 01:52
با سلام
لینک های سایتتون تغییری نکرده، یعنی از این به بعد هر سروری که سفارش بدیم امکانات پست اول رو داره؟
آیا امکان ارائه ویندوز 2008 r2 هم وجود داره؟ چون در آپشن نوع سیستم عامل در سبد خرید اسمی از این سیستم عامل نیومده
novinvps.com
September 11th, 2013, 01:56
با سلام
لینک های سایتتون تغییری نکرده، یعنی از این به بعد هر سروری که سفارش بدیم امکانات پست اول رو داره؟
آیا امکان ارائه ویندوز 2008 r2 هم وجود داره؟ چون در آپشن نوع سیستم عامل در سبد خرید اسمی از این سیستم عامل نیومده
سلام
برای شروع فقط پلن های raid 10 رو مد نظر قرار دادیم که کم کم همه رو پوشش میدیم
در مورد 2008 هم بله امکانش هست به زودی
هم 2008 سرور
هم 2012 سرور
اضافه میشه
احتمالا امشب یا فردا
behrouz766
September 11th, 2013, 09:53
چرا قیمتها با توی سایت فرق میکنه اینجا پلن 2 با رم 512 قمت 25 تومنه تو سایت 40 تومن ؟
novinvps.com
September 11th, 2013, 15:41
چرا قیمتها با توی سایت فرق میکنه اینجا پلن 2 با رم 512 قمت 25 تومنه تو سایت 40 تومن ؟
سلام
قیمت ها در تاپیک به طور دقیق اصلاح شد.:54:
ostadomid
September 11th, 2013, 16:21
هنوز ویندوز های دیگه فعال نشده. در ضمن در پایین فرم سفارش بعضی آیتم ها رو برای پیکربندی قرار دادید مثل هارد و رم و کنسول و ... اما انتخاب این موارد تغییری در مبلغ صورتحساب ایجاد نمیکنه لطفا این مورد + هزینه هر گیگ هارد اضافه رو مشخص کنید
ممنون
novinvps.com
September 11th, 2013, 16:26
هنوز ویندوز های دیگه فعال نشده. در ضمن در پایین فرم سفارش بعضی آیتم ها رو برای پیکربندی قرار دادید مثل هارد و رم و کنسول و ... اما انتخاب این موارد تغییری در مبلغ صورتحساب ایجاد نمیکنه لطفا این مورد + هزینه هر گیگ هارد اضافه رو مشخص کنید
ممنون
سلام
در مورد 2008 و 2012 سرور بله در تلاشیم راه اندازیش کنیم از طریق خودمون کاستوم شده.
و
در مورد قیمت گذاری بله ، مسئول مالی که قیمت گذاری بر عهدشون گذاشته شده در حال حساب کتاب هستند. امروز قطعا این مورد به اجرا در خواهد آمد
behrouz766
September 11th, 2013, 16:30
الان توی status یاهو زدید سرور مجازی هلند 20 هزار تومان میخواستم ببینم اشاره به کدوم پلن کردید که زده 20 تومن چون همچین قیمتی رو ندیدم
novinvps.com
September 11th, 2013, 16:32
الان توی status یاهو زدید سرور مجازی هلند 20 هزار تومان میخواستم ببینم اشاره به کدوم پلن کردید که زده 20 تومن چون همچین قیمتی رو ندیدم
در سایت
قسمت فروش ویژه اگه موجودی داشته باشه چرا که
256: 1 عدد باقی مونده بود
و 512 هم 1 عدد باقی مونده بود
behrouz766
September 11th, 2013, 16:34
آدرس رو میزارید
behrouz766
September 11th, 2013, 16:41
یه آی پی از همین پلن ویژه بدید تست کنم
novinvps.com
September 11th, 2013, 16:57
آدرس رو میزارید
سلام
وارد صفحه ی اصلی بشید ، قسمت سفارشات کلیک کنید وارد میشید
پلن 256: موجودیش 0 بوده
و 512 : 1 عدد باقی مونده
یه آی پی از همین پلن ویژه بدید تست کنم
پیغام خصوصی شد.
novinvps.com
September 12th, 2013, 11:50
آفر پلن 256 به اتمام رسید
از پلن 512 فقط 1 عدد باقی مونده
OPENFIRE
September 12th, 2013, 14:42
کار بسیار جالبی کردید - موفق باشید ان شاالله
behnam2016
September 12th, 2013, 16:22
اون پلن 512 ای هم که میگفتین 1 دونه مونده من خریدم. فقط مشکل اینجاست که با اینکه تو تاپیک گفتین تحویل آنی سرویس من هنوز هم تو حالت "معلق" هست. (من پرداخت رو انجام دادم)
به هر حال من از ایده جدید شما خوشم اومده، امیدوارم سرویس خوبی ارایه بدین.
novinvps.com
September 12th, 2013, 17:16
اون پلن 512 ای هم که میگفتین 1 دونه مونده من خریدم. فقط مشکل اینجاست که با اینکه تو تاپیک گفتین تحویل آنی سرویس من هنوز هم تو حالت "معلق" هست. (من پرداخت رو انجام دادم)
به هر حال من از ایده جدید شما خوشم اومده، امیدوارم سرویس خوبی ارایه بدین.
سلام
سرویسی که شما سفارش دادید شامل افر automation نمیشه
در تاپیک پست اول دقت بفرمائید:
لازم به ذکر است در حال حاضر فقط سرویس های RAID10 از این سرویس ها ارائه میگردد
که در بخش سفارشات زده شده سرویس های RAID 10 کدام هستند.
و بیشتر از 4 پلن هستند.
diges
September 12th, 2013, 17:49
رید 10 از نظر بک آپ یا سرعت هم تاثیری داره ؟
قبلا گرفتم سرعت هیچ فرقی با هارد معمولی نداشت .
behnam2016
September 12th, 2013, 17:49
سلام
سرویسی که شما سفارش دادید شامل افر automation نمیشه
در تاپیک پست اول دقت بفرمائید:
که در بخش سفارشات زده شده سرویس های RAID 10 کدام هستند.
و بیشتر از 4 پلن هستند.
توضیحات سایتتون خیلی مختصرن، نمیشد فهمید کدوما مربوط به این تاپیک هستن. لینک هم که نگذاشتین واسه پلن ها
من هنوزم نمیدونم سرویسی که خریدم "هلند" هست یا نه؟ لطفا اطلاع رسانی کنید ( تو یاهو هم پیغام گذاشتم)
novinvps.com
September 12th, 2013, 17:53
توضیحات سایتتون خیلی مختصرن، نمیشد فهمید کدوما مربوط به این تاپیک هستن. لینک هم که نگذاشتین واسه پلن ها
من هنوزم نمیدونم سرویسی که خریدم "هلند" هست یا نه؟ لطفا اطلاع رسانی کنید ( تو یاهو هم پیغام گذاشتم)
به همکاران اعلام کردن که زیر پلن ها نوشتاری بنویسند تکنولوژی مورد استفاده
بله سرویس شما هلند می باشد.
behnam2016
September 12th, 2013, 17:55
به همکاران اعلام کردن که زیر پلن ها نوشتاری بنویسند تکنولوژی مورد استفاده
بله سرویس شما هلند می باشد.
مرسی، خیالم راحت شد :)
novinvps.com
September 12th, 2013, 17:57
رید 10 از نظر بک آپ یا سرعت هم تاثیری داره ؟
قبلا گرفتم سرعت هیچ فرقی با هارد معمولی نداشت .
سلام
بله
تاثیر دارهکه با جستجو میتوان فهمید
RAID 0+1 به عنوان آرایه آینه ای نیز معروف است با این تفاوت که قطعات داده ها یا Segment ها طبق استراتژی RAID0 ایجاد شده اند .
- تحمل خطای این نوع آرایه مانند RAID5 می باشد .
- نرخ انتقال بالا .
ostadomid
September 12th, 2013, 18:57
مگه آدرستون تغییر کرده؟ نوین وی پی اس - سبد خرید (http://novinvps.com/support/cart.php) نیست؟
در ضمن قیمتهای اینجا با سایت متفاوته چرا؟
novinvps.com
September 12th, 2013, 19:01
مگه آدرستون تغییر کرده؟ نوین وی پی اس - سبد خرید (http://novinvps.com/support/cart.php) نیست؟
در ضمن قیمتهای اینجا با سایت متفاوته چرا؟
سرور سایت بله بعد از 1.5 سال تغییر کرد. ادرس سایت خیر.
قیمت هارو کاهش دادند ظاهرا همکاران فرصت نشد اینجا اعمال کنیم
اعمال شد
مشکلی بود حتما بنده رو مطلع کنید ممنون میشم.
novinvps.com
September 13th, 2013, 14:24
سلام
مشترکین عزیز علاوه بر پنلی که در این تیکت عکسهاشو قرار دادیم دارند ، پنلی پیشرفته و کارا ! در پنل کاربری خودشون هم دارند که در واقع مشترکین 2کترل پنل دارند برای بررسی وضعیت سرویسشون :->
که مشترکین عزیز حتی می توانند نمودار گراف پهنای باند مصرفیشون رو مشاهده کنند
کاره جالبی کردید
البته شرکت خارجی زیادی توی نت این سیستم و دارن
ولی شما تو ایران اولیشی موفق باشی
Sent from my iPad using Tapatalk HD
novinvps.com
September 13th, 2013, 20:12
کاره جالبی کردید
البته شرکت خارجی زیادی توی نت این سیستم و دارن
ولی شما تو ایران اولیشی موفق باشی
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سلام
خواهش میکنم
دوستان بخش فنی ، در حال اماده سازی
windows server 2008
و
windows server 2012 هستند !
از این به بعد مشترکین عزیز به این 2 سیستم هم میتوانند هر زمان که بخواند ! تغییر سیستم عامل در کمتر از 2 دقیقه انجام دهند
به محض اتمام کار دوستان فنی ، به اطلاعتون میرسانم
novinvps.com
September 13th, 2013, 21:40
سلام
خب بالاخره ویندوز سرور 2008 و 2012 به لیست اضافه شد
در حال حاضر 18 سیستم عامل مشترکین میتوانند در کمتر از 2 دقیقه برای خودشون نصب کنند فقط ! با یک کلیک
diges
September 14th, 2013, 16:53
سلام
بله
تاثیر دارهکه با جستجو میتوان فهمید
RAID 0+1 به عنوان آرایه آینه ای نیز معروف است با این تفاوت که قطعات داده ها یا Segment ها طبق استراتژی RAID0 ایجاد شده اند .
- تحمل خطای این نوع آرایه مانند RAID5 می باشد .
- نرخ انتقال بالا .
سلام
خوب این می شه رید 1+0 می شه رید 10 نمی شه که افزایش سرعتی هم هیچ فرقی با هارد معمولی نداره درسته ؟
novinvps.com
September 14th, 2013, 17:06
سلام
خوب این می شه رید 1+0 می شه رید 10 نمی شه که افزایش سرعتی هم هیچ فرقی با هارد معمولی نداره درسته ؟
سلام
عذر خواهی میکنم بله اشتباه از بنده بود مزایای RAID 10
- عمل تكه تكه كردن بلوكهای داده همانند Raid1 انجام می پذیرد .
- تصحیح و كنترل خطا نیز مانند Raid2 می باشد .
- نرخ انتقال بالا
- در شرایط معین , امكان تحمل خرابی چند دیسك در این نوع RAID وجود دارد .
95% سرورهای تیم نوین وی پی اس از این سری پردازنده در حال سرویس دهی می باشند
k_alidoost
September 14th, 2013, 19:32
سلام وی پی اس هلند با رم 1 گیگ و سیستم عامل ابونتو 32 بیت میخواستم
هنوز از هلند vps دارید؟
novinvps.com
September 14th, 2013, 19:38
سلام
بله
میتونید سفارش بدید به طور آنی هم نسخه ی : دسکتاپ و هم سرور ubuntu برای خودتون نصب کنید
k_alidoost
September 14th, 2013, 20:30
سلام
بله
میتونید سفارش بدید به طور آنی هم نسخه ی : دسکتاپ و هم سرور ubuntu برای خودتون نصب کنید
من نمیتونم نصب کنم شما انجام نمیدید ؟
من نسخه سرور ابونتو 32 بیت ubuntu 12.04.2 LTS (GNU/Linux 3.5.0-23-generic i686) رو می خوام
novinvps.com
September 14th, 2013, 21:21
من نمیتونم نصب کنم شما انجام نمیدید ؟
من نسخه سرور ابونتو 32 بیت ubuntu 12.04.2 lts (gnu/linux 3.5.0-23-generic i686) رو می خوام
سلام
فکر کنم همین نسخه رو هم داریم ما روی سرور گذاشتیم
چرا نزاریم دوست عزیز؟ شما iso بدید ما میزاریم تا نصب کنید :54:
novinvps.com
September 15th, 2013, 01:03
سلام
نسخه های دسکتاپ لینوکس به زودی به لیست ها اضافه خواهد شد
novinvps.com
September 17th, 2013, 00:03
سلام
فقط 7 عدد سرویس باقی مانده.
novinvps.com
September 19th, 2013, 01:19
به اطلاع می رسانیم
از فردا با توجه به تغییرات سخت افزاری انجام شده روی این سرور
سرعت هارد به طور قابل توجهی performance سرویسها افزایش خواهد یافت
ostadomid
September 19th, 2013, 15:31
با سلام
این افزایش سرعت که فرموده بودید آیا اعمال شده؟ سرورها ریستارت میشوند؟ چه ساعتی انجام میشه؟
ممنون
novinvps.com
September 19th, 2013, 15:58
با سلام
این افزایش سرعت که فرموده بودید آیا اعمال شده؟ سرورها ریستارت میشوند؟ چه ساعتی انجام میشه؟
ممنون
سلام
در حال انجامه و برای تغییرات انجام شده نیاز به ریستارت سرویس ها می باشد.
امروز انشالله تموم میشه
:)
novinvps.com
September 24th, 2013, 03:45
سلام
شرمنده کمتر به بخش فروش به علت ارتقا کیفیت این سرویسها سر زده میشد که فاز تکمیلی با موفقیت انجام شد به اطلاع می رسونیم سرور انشالله در بهترین حالت خود قرار داره و انتظار کیفیت بالاتر از قبل حتی خواهیم داشت
خوشحال میشم مشکلی بود از طریق پیغام خصوصی بنده رو مطلع کنید یا تیم پشتیبانی : support@novinvps.com اماده به پاسخ دادن به مشکلات شما می باشد
به زودی افر های ارائه نمایندگی سرور مجازی با تحویل آنی سرویس به نام شرکت خودتان ! ارائه خواهد شد
novinvps.com
September 30th, 2013, 15:01
سلام
شرمنده یه مدت نبودیم
ظرفیت یکی از سرورها تکمیل گردید
نمونه عکس سرعت هارد سرورها بر روی RAID 10 :
سرور جدید تهیه گردید و در حال اماده سازی برای سرویس دهی می باشد
سلام
پیروی اطلاعیه قبلی
سرور جدید اماده سرویس دهی شد :53:
دوستان می توانند به طور آنی سرویس خودشون بعد از پرداخت تحویل بگیرند
novinvps.com
October 2nd, 2013, 01:18
سلام
نسخه های دسکتاپ لینوکس fedora 17 و Debian 6.0.5 قرار داده شد
از این به بعد مشترکین عزیز می توانند به طور آنی این سیستم عامل رو تست کنند و روی سرویس خودشون نصب کنند
در حال کار هستیم توزیع های لینوکس بیشتری با محیط گرافیکی قرار داده می شود
:67:
novinvps.com
October 3rd, 2013, 13:54
سلام
نسخه های دسکتاپ لینوکس fedora 17 و Debian 6.0.5 قرار داده شد
از این به بعد مشترکین عزیز می توانند به طور آنی این سیستم عامل رو تست کنند و روی سرویس خودشون نصب کنند
در حال کار هستیم توزیع های لینوکس بیشتری با محیط گرافیکی قرار داده می شود
:67:
سلام
پیروی اطلاعیه قبلی : توزیع لینوکس openSUSE با محیط گرافیکی هم به لیست اضافه شد :67:
FARZADFREE
October 4th, 2013, 01:26
تلفن ثابت و شرکت ثبت شده داشتی خیلی راحت تر میشد کار کرد امیدوارم در اینده پیشرفت کنی به این جایگاه برسی
اینقدر سرویس بد تجربه کردیم که اگه 1000 تومن هم یکی سرور بده دیگه نمیگیریم
(آخه فقط قیمت ملاک نیست که ، کلی فایل ، کلی یوزر ، کلی حجم دیتابیس ،کلی ایمیل و کلی چیز رو سرور ما داریم اگه کسی کارشو بلد نباشه و پشتیبانی نده و ... دیگه از این راحت تر نمیشه یک ادمین بد بخت بشه، تا به سرور دهنده هم میگی میگه میتونم یک ماه سرور رایگان رو یک لوکیشن دیگه بهت بدم ، یکی نیست بگه ما بهت یک دیدیکتت سرور میدیم یک پولی هم بهت میدیم اما فایل مشتری ها و زندگی مارو به ما برگردون )
، قیمتت ، سرور هات ، نوع مجازی سازی عالین و امیدوارم سایر دوستانی که از شما سرور میگیرن به امید خدا مشتری های دائمی شوند
یک چیزه جالب هم دیدم تو تبلیغات پایین فروم اشاره به سرویس وارز هلند کردید که فکر میکنم این قوانینی که مدیران فروم تعیین کردند هم خودشان توجهی ندارند چون
6- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .
درسته که مبحث نیست اما به وارز اشاره شده و همه میدونن که از وارز واسه چی قراره استفاده بشه و اینکه یک مدیری تبلیغات شما را در سایت به نمایش بگذارد جالب توجه بود
لطفن مدیران روشنگری کنند تا ابهام بر طرف شود
En-Pr
October 4th, 2013, 01:34
سلام در صورت امکان برای منابع زیر قیمت ارائه کنید :
2core
Ram :1024
Hard:500GB
2core
Hard:1Tb
2core
Ram :2048
2core
با تشکر
novinvps.com
October 5th, 2013, 23:36
تلفن ثابت و شرکت ثبت شده داشتی خیلی راحت تر میشد کار کرد امیدوارم در اینده پیشرفت کنی به این جایگاه برسی
اینقدر سرویس بد تجربه کردیم که اگه 1000 تومن هم یکی سرور بده دیگه نمیگیریم
(آخه فقط قیمت ملاک نیست که ، کلی فایل ، کلی یوزر ، کلی حجم دیتابیس ،کلی ایمیل و کلی چیز رو سرور ما داریم اگه کسی کارشو بلد نباشه و پشتیبانی نده و ... دیگه از این راحت تر نمیشه یک ادمین بد بخت بشه، تا به سرور دهنده هم میگی میگه میتونم یک ماه سرور رایگان رو یک لوکیشن دیگه بهت بدم ، یکی نیست بگه ما بهت یک دیدیکتت سرور میدیم یک پولی هم بهت میدیم اما فایل مشتری ها و زندگی مارو به ما برگردون )
، قیمتت ، سرور هات ، نوع مجازی سازی عالین و امیدوارم سایر دوستانی که از شما سرور میگیرن به امید خدا مشتری های دائمی شوند
یک چیزه جالب هم دیدم تو تبلیغات پایین فروم اشاره به سرویس وارز هلند کردید که فکر میکنم این قوانینی که مدیران فروم تعیین کردند هم خودشان توجهی ندارند چون
6- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .
درسته که مبحث نیست اما به وارز اشاره شده و همه میدونن که از وارز واسه چی قراره استفاده بشه و اینکه یک مدیری تبلیغات شما را در سایت به نمایش بگذارد جالب توجه بود
لطفن مدیران روشنگری کنند تا ابهام بر طرف شود
سلام
4 بار کل تاپیک گشتم که کجا به اشتباه ذکر شده توی تاپیک وارز . پیدا نکردم
بفرمائید تا اصلاح کنم
سلام در صورت امکان برای منابع زیر قیمت ارائه کنید :
2core
2core
2core
2core
با تشکر
سلام
2core
قیمت : 200 هزار تومان در ماه
=
2core
110 هزار تومان در ماه
==
2core
80 هزار تومان در ماه
==
2core
130 هزار تومان در ماه
novinvps.com
October 6th, 2013, 16:57
سلام
پیروی اطلاعیه قبلی : توزیع لینوکس openSUSE با محیط گرافیکی هم به لیست اضافه شد :67:
سلام
پیروی ادامه ی صحبت قبلی مجموع سیستم عامل ها به بالای 20 عدد افزایش یافت
و سیستم عامل centOS 5.9 32bit هم به لیست اضافه شد :113:
محسن24
October 7th, 2013, 05:13
سلام خسته نباشید
یه سرور مجازی با 2 گیگ رم و 4 یا 5 گیگا هرتز سی پی یو میخواستم ازتون خریداری کنم چند تومن در میاد؟؟؟
novinvps.com
October 7th, 2013, 15:37
سلام خسته نباشید
یه سرور مجازی با 2 گیگ رم و 4 یا 5 گیگا هرتز سی پی یو میخواستم ازتون خریداری کنم چند تومن در میاد؟؟؟
سلام
با توجه به درخواست 5 گیگاهرتز پردازشگر
68 هزار تومان میتونیم تقدیم کنیم
محسن24
October 7th, 2013, 20:28
دایرکت ادمین رو نصب کنید چقدر طول میکشه که سرور رو تحویل دهید؟
میتونید یه سرور ویندوز برای چندساعت تحویل بدین ما اطلاعاتمون رو منتقل کنیم رو سرورتون؟
novinvps.com
October 9th, 2013, 00:51
دایرکت ادمین رو نصب کنید چقدر طول میکشه که سرور رو تحویل دهید؟
میتونید یه سرور ویندوز برای چندساعت تحویل بدین ما اطلاعاتمون رو منتقل کنیم رو سرورتون؟
بله نصب میکنیم
تحویل به مجرد اینکه هزینه رو انلاین پرداخت کردید به طور آنی و فوری سرویس براتون خودکار حاضر و ارسال میشه
VatanDC
October 10th, 2013, 02:13
دروود بر شما
امکانش هست قیمت h.d.d اضافه روی سرور ها رو هم اعلام بفرمائید
با تشکر
novinvps.com
October 10th, 2013, 14:37
دروود بر شما
امکانش هست قیمت h.d.d اضافه روی سرور ها رو هم اعلام بفرمائید
با تشکر
سلام
چند گیگ بیشتر میخواید؟ به زودی کامل در سایت قرار داده میشه
ولی اینجا دستی عرض کنم خدمتتون:
300 گیگ بیشتر : 35 تومان در ماه
500 گیگ بیشتر : 50 تومان در ماه
1 ترابایت بیشتر : 100 تومان در ماه
لازم به ذکر است که تمامی هارد ها بر روی بستر RAID 10 و هارد های WD enterprise می باشند
Maysam.M
October 10th, 2013, 21:24
سلام
نزدیک 130 گیگ اطلاعات به صورت عکس دارم. برای انتقالش در صورتی که بخوام بکاپ رو ریستور کنم آیا باید 300 گیگ هارد تهیه کنم؟ من 200 گیگ بیشتر هارد نمیخوام فعلا
در صورتی که بخوام عکسها رو با ftp منتقل کنم (یک میلیون بیشتر عکس هست) به نظرتون چقدر طول میکشه؟
در ضمن 20% تخفیف ماه اول هنوز وجود داره؟
novinvps.com
October 11th, 2013, 01:03
سلام
نزدیک 130 گیگ اطلاعات به صورت عکس دارم. برای انتقالش در صورتی که بخوام بکاپ رو ریستور کنم آیا باید 300 گیگ هارد تهیه کنم؟ من 200 گیگ بیشتر هارد نمیخوام فعلا
در صورتی که بخوام عکسها رو با ftp منتقل کنم (یک میلیون بیشتر عکس هست) به نظرتون چقدر طول میکشه؟
در ضمن 20% تخفیف ماه اول هنوز وجود داره؟
سلام
خیر ، برای همکاری با شما ما ابتدا سرویستون رو با هارد 300 گیگ حاضر میکنیم وقتی که کارتون تموم شد هارد رو به مقدادر واقعیش کاهش میدیم .
در مورد سرعت انتقال بستگی به سرور قبلی شما داره که چه سرعتی به ما ارائه بده ، در مورد تخفیف هم بله برای ماه اول 20% هنوز پابرجاست
novinvps.com
October 11th, 2013, 17:44
سلام
عصر جمعنون بخیرن :67:
برای مشترکین عزیز به طور مجانی چه قدیم چه جدید کنترل پنل های : cPanel و DirectAdmin و Kloxo نصب و راه اندازی میگردد
novinvps.com
October 12th, 2013, 11:41
سلام
مشترکین عزیز می توانند هنگام سفارشاز تخفیف 20% استفاده کنند
برای دریافت کد تخفیف به سایت مراجعه کنید.
seoman
October 12th, 2013, 11:51
با سلام
سرویس هاتون خوبه ولی به نظرتون قیمت ها یه خورده بالا نیست؟
novinvps.com
October 12th, 2013, 20:28
با سلام
سرویس هاتون خوبه ولی به نظرتون قیمت ها یه خورده بالا نیست؟
سلام
سوال خیلی عالی مطرح کردید ، و ممنونم ازتون
ببینید ما قیمت گذاریمون بر حسب:
1- دخل و خرج سایت و سرور و لیسانس ها
2- حقوق و مزایای کارکنان تیم novinvps
همگی در نظر گرفته میشه و قیمت ها جوری تعیین میشه که بتونیم ادامه بدیم نه مثل بعضی ها وسط کار غیبمون بزنه و ما طبق برنامه ی حساب شده پیش میریم که دوستان عزیز شاهد بودند حتی در بدترین حالت شرایط نرخ ارز ما به فعالیت قویمون ادامه دادیم چرا که ما به این شغل به طور حرفه ای نگاه میکنیم و یه سری تدابیری برای شرایط خاص در نظر گرفته شده ، قیمت گذاری های ما بر حسب نرخ سرورهایی که برامون در بیاد ارائه میدیم ،قطعا هیچ کدومتون دوست ندارید که ما روی سرویستون OverSell کنیم به خصوص در سرویس های جدید که در این تاپیک مطرح شده منبابع مثل RAM به طور اختصاصی ارائه میشه و در این سیستم به هیچ عنوان اورسل انجام نمیشه . و اگر نه ما این پتاسنیل و سرورهای ما این پتاسنیل رو دارند که برای سود دهی بیشتر حتی ، قیمت هارو کاهش بدیم به جاش 1.5 برابر بیشتر از الا مشتری قرار بدیم روی هر سرور و فشار وارد کنیم قطعا اینطوری سود ما بیشتره چرا که در این صورت سرورهای کمتری نیازمندیم که تهیه کنیم . و این کار نه حرفه ای هست و نه اصولی
میتونم بگم 2 دلیل اصلی که اینکارو نمیکنیم :
1- صادقانه اول به خاطر خودمون oversell نمیکنیم ، چرا که وقتی اورسل انجام بشه مشترکین با مشکلات متعددی مثل ، کندی ، هنگ بودن سرویسشون ، و... مواجه میشن که نتیجش میشه زیاد شدن تیکت بخش پشتیبانی و مانع پیشرفت و تمرکز تیم میشه برای سرویس های بهتر ( تقریبا مثل جنگ داخلی یک کشور میمونه که مانع پیشرفت و ترقی اون کشور میشه چرا که کلی هزینه و تمرکز برای حفظ کشور می کنند )
2- دوم به خاطر مشتری ، چرا که وقتی مشتری راضی باشه قطعا مشترکین بیشتری میان از طریق این مشتری . و به خصوص ما به این شغل به طور کاملا حرفه ای نگاه میکنیم و حتی الا دوستان در حال برنامه ریزی برای سرورهای جدیدی بر پایه رایانش ابری هستیم . که انشالله بعد از آموزش پرسنل و رفع عیوب های احتمالی مثل این سیستم حال حاضر در این تاپیک که بعد از چند ماهه ارائه گردید.
همینجا هم اعلام میکنم
مشترکینی که فکر میکنند کیفیت خوبی سرویسشون ندارند
من همینجا این اطمینان رو میدم که مشکلشون حل میکنند بچه ها.
novinvps.com
October 13th, 2013, 01:09
سلام
در صورتی که سوالی داشتید در مورد این سرویس ها با ایدی فروش: sale.novinvps در یاهو در تماس باشید
novinvps.com
October 14th, 2013, 15:43
سلام
70% گنجایش سرورها تکمیل شده و در صورت اتمام ، برای حفظ کیفیت روی این سرویسها تا زمان تهیه سرویس جدید سرویس جدیدی قرار داده نخواهد شد.
انشالله از چند روز دیگه سرورهای جدید رو سفارش خواهیم داد
novinvps.com
October 16th, 2013, 18:31
سلام مجدد
پردازنده های مورد استفاده در این سرورها از نوع HasWell بوده که مشخصات قدرت هر هسته رو براتون اینجا قرار میدم :
علت اختلاف قیمت یک سرویس مثلا رم 512 Raid 10 در پست اول تاپیک ( 32000 ) و قیمت اعلام شده در سایت ( 35000 ) چیست ؟
novinvps.com
October 24th, 2013, 14:23
علت اختلاف قیمت یک سرویس مثلا رم 512 Raid 10 در پست اول تاپیک ( 32000 ) و قیمت اعلام شده در سایت ( 35000 ) چیست ؟
سلام
قیمت ها اصلاح شد ;)
ali0000
October 24th, 2013, 16:59
سلام
قیمت ها اصلاح شد ;)
سرور وارز هلند بیش از 7 ماهه ار novinvps.com (http://www.novinvps.com) تهیه کردیم ، واقعاً کارشون رو بلدن شاید تو این مدت تعداد تیکتهام به 7 نرسیده باشه که اکثریتشونم مربوط به ماه اول بودن و درخواستهای خودم ، اگه از قطع شدن پیاپی ، از عدم توجه به درخواستها و مشکلاتی که بوجود میاد ، از بی کیفیتی سرورها خسته شدید مطمئن باشید novinvps (http://www.novinvps.com) گزینه مناسبیه اینارو برای تبلیغ و بازاریابی نمیگم ! من خودم مصرف کنندم ( یوزرم ) اما به جرأت میگم بهترین گزینه بعد از خرید از دهها شرکت و خدمات دهنده برای من novinvps (http://www.novinvps.com) بود.
VAHID216
October 25th, 2013, 13:16
با سلام
من چندین ماه هست که دارم از سرویس های Novin VPS استفاده می کنم.
همیشه مهمترین مشکلم این بود که افرادی که پشتیبانی می کردند از VPS در سطح حرفه ای نبودن که بتونن مشکلات بوجود اومده در VPS های Unmanage شده رو درک کنند که امکاناتی در اختیار بگذارند که مشکل رفع بشه.
توی این مدت، واقعا راضی هستم از همه نظر. شرایط ، امکانات و سرعت پاسخ گویی و ... .
صد در صد توصیه می کنم.
موفق باشید
novinvps.com
October 25th, 2013, 19:19
سرور وارز هلند بیش از 7 ماهه ار novinvps.com (http://www.novinvps.com) تهیه کردیم ، واقعاً کارشون رو بلدن شاید تو این مدت تعداد تیکتهام به 7 نرسیده باشه که اکثریتشونم مربوط به ماه اول بودن و درخواستهای خودم ، اگه از قطع شدن پیاپی ، از عدم توجه به درخواستها و مشکلاتی که بوجود میاد ، از بی کیفیتی سرورها خسته شدید مطمئن باشید novinvps (http://www.novinvps.com) گزینه مناسبیه اینارو برای تبلیغ و بازاریابی نمیگم ! من خودم مصرف کنندم ( یوزرم ) اما به جرأت میگم بهترین گزینه بعد از خرید از دهها شرکت و خدمات دهنده برای من novinvps (http://www.novinvps.com) بود.
با سلام
من چندین ماه هست که دارم از سرویس های novin vps استفاده می کنم.
همیشه مهمترین مشکلم این بود که افرادی که پشتیبانی می کردند از vps در سطح حرفه ای نبودن که بتونن مشکلات بوجود اومده در vps های unmanage شده رو درک کنند که امکاناتی در اختیار بگذارند که مشکل رفع بشه.
توی این مدت، واقعا راضی هستم از همه نظر. شرایط ، امکانات و سرعت پاسخ گویی و ... .
صد در صد توصیه می کنم.
موفق باشید
سلام
ممنون انشالله همیشه راضی باشید
خبر خوبی دارم اینکه ،:111: مشترکین عزیز در صورت نیاز به ارتقا سرویسهاشون مثل : Ram + cpu + hard disk دیگر نیازی نیست منتظر باشند که دستی واحد مربوطه انجام بدند ، به طور آنی و خودکار میتونند سرویسشون رو ارتقا بدند:111:
novinvps.com
October 27th, 2013, 02:40
سلام
خبر خوبی که خیل وقت پیش در موردش بین برخی مشترکین صحبت کردیم
به زودی سرویس های بر روی هارد های پرسرعت : 15,000rpm sas همراه با raid 10 ! با اضافه کردن لوکیشن جدید آماده سرویس دهی خواهیم کرد
سلام
بر طبق عکس زیر ، فقط 3 عدد سرویس دیگر قابل سرویس دهی می باشد و بدان معنی است که ظرفیت سرور تکمیل می باشد ، سرور جدید سفارش داده خواهد شد و فاز جدید با سیستمی جدید سرویس دهی آغاز خواهد شد
بر طبق عکس زیر ، فقط 3 عدد سرویس دیگر قابل سرویس دهی می باشد و بدان معنی است که ظرفیت سرور تکمیل می باشد ، سرور جدید سفارش داده خواهد شد و فاز جدید با سیستمی جدید سرویس دهی آغاز خواهد شد
سایتتون الان در دسترس نیست . مشکلی هست ؟
سرور دان شده - تیکت هم که نمیشه داد
واستون تو یاهو پی ام دادم - نیستین
چیکار باید بکنم ؟
novinvps.com
October 31st, 2013, 22:05
با سلام
سایتتون الان در دسترس نیست . مشکلی هست ؟
سرور دان شده - تیکت هم که نمیشه داد
واستون تو یاهو پی ام دادم - نیستین
چیکار باید بکنم ؟
بله به خاطر دیداس شدید روی شبکمون هست متاسفانه
سایت رو ایپیش null route کردیم.
تا بقیه VPS ها بیان بالا و سرورها مشکلی نداشته باشند.
و فقط سایت ما حال حاضر داون می باشد و باقی سرویسها مشکلی ندارند
به زودی سایت میاد بالا
Mohsenx2
October 31st, 2013, 22:35
عزیز کجا مابقی سرویس ها مشکل ندارن ؟
پس چرا سرویس بنده ( هلند ) در حال حاضر بالا نمیاد ؟
novinvps.com
October 31st, 2013, 22:53
عزیز کجا مابقی سرویس ها مشکل ندارن ؟
پس چرا سرویس بنده ( هلند ) در حال حاضر بالا نمیاد ؟
برام ایپیتون بفرستید به همکاران بدم بررسی کنند
البته قبلش پنل ریبوت سرویستون ریستارت کنید حتما. شاید مشکلتون حل بشه و شایع هست این مورد.
حل نشد مشخصاتتون ارسال کنید برام از طریق پیام خصوصی که بدم بررسی کنند واستون
novinvps.com
October 31st, 2013, 23:25
برام ایپیتون بفرستید به همکاران بدم بررسی کنند
البته قبلش پنل ریبوت سرویستون ریستارت کنید حتما. شاید مشکلتون حل بشه و شایع هست این مورد.
حل نشد مشخصاتتون ارسال کنید برام از طریق پیام خصوصی که بدم بررسی کنند واستون
به همکاران گفتم ریستارت کنند
سرویستون مشکلش حل شد
djsiamak
November 1st, 2013, 23:34
من یه وی پی اس از نوین سرور دارم ... فعلا بهترین نوع پشتیبانی رو از ایشون دیدم
تیکت ها هم کلا زیر یک ساعت پاسخ میدن و حتی بعضی وقت ها چند دقیقه هم طول نمی کشه
نوع برخوردشون با مشتری هم بسیار عالیست ...
novinvps.com
November 2nd, 2013, 15:51
سلام و خسته نباشید
من یه وی پی اس از نوین سرور دارم ... فعلا بهترین نوع پشتیبانی رو از ایشون دیدم
تیکت ها هم کلا زیر یک ساعت پاسخ میدن و حتی بعضی وقت ها چند دقیقه هم طول نمی کشه
نوع برخوردشون با مشتری هم بسیار عالیست ...
ممنون همکاران همیشه بهترین تلاششون برای تسریع در پاسخ تیکت های دوستان انجام میدن.
شرمنده با تاخیر تو انجمن اعلام میکنیم ، سایت رو در سروری کاملا مجزا از سرویس مشترکین عزیز در دسترس قرار دادیم که دیگه مشترکین عزیز به خاطر حملات DDOS که میشه به سایت مرکزی یعنی novinvps.com مشکل کندی شبکه احساس نکنند
+
گنجایش سرویس های هلند تکمیل گردید و در صورت کنسلی سرویس به مشترکین جدید واگذار میشه
novinvps.com
November 14th, 2013, 01:41
سلام
سرور جدید از فردا به لیست سرویس ها اضافه میگردد
و ابتدا سرویس مشترکینی که رزرور کرده بودن تحویل داده خواهد شد
ممنون از تحملتون
novinvps.com
November 14th, 2013, 17:18
سلام
سرور جدید حاضر شد
و آماده سرویس دهی می باشد
این سری سرورها دارای 2 پردازنده ی فیزیکی می باشد
novinvps.com
November 16th, 2013, 18:06
سلام
دوستانی که هارد دیسک بالا نیاز دارند با واحد فروش : sale.novinvps تماس بگیرند.
افرهای خوبی در قیمت هار هارد دیسک اضافه ارائه میشه
مناسب برای سایت های دانلود و اپلود با ترافیک بالا
novinvps.com
November 26th, 2013, 16:48
سلام
ظرفیت سرویس های این تاپیک تکمیل گردید
و در صورت عدم تمدید به صورت خودکار به مشترک دیگر واگذار خواهد شد.
novinvps.com
December 1st, 2013, 13:18
سلام
ظرفیت سرویس های این تاپیک تکمیل گردید
و در صورت عدم تمدید به صورت خودکار به مشترک دیگر واگذار خواهد شد.
سلام
پیروی صحبت قبلی سرور جدیدی تهیه گردید
مشترکین عزیز میتوانند سفارشاتشون ارسال کنند
ar min
December 1st, 2013, 16:40
سلام
لطفا نمونه ای پی برام بفرستین - جهت تست پینگ - تو پی ام - مرسی
novinvps.com
December 1st, 2013, 23:43
سلام
لطفا نمونه ای پی برام بفرستین - جهت تست پینگ - تو پی ام - مرسی
سلام
از کدام لوکیشن؟
kaka22_milan
December 2nd, 2013, 12:22
سلام لطفا کانفیگ هایی که انجام میدین برای من پ.خ کنید با تشکر
viphyip
December 2nd, 2013, 13:28
یک سرور از ایشون گرفتم با وجود اینکه در لحظه تحویل فوری مشکل داشت برطرف کردن و الان بخوبی کار می کند
با تشکر
novinvps.com
December 3rd, 2013, 00:15
سلام لطفا کانفیگ هایی که انجام میدین برای من پ.خ کنید با تشکر
سلام
طبق قوانین ما کانفیگ های اولیه برخی نرم افزارها و سرویسهارو انجام میدیم فرض مثلا : تنظیمات اولیه iis یا هاستینگ یا بهینه سازی و شامل موارد دیگر که اینها یک مثال بود
یک سرور از ایشون گرفتم با وجود اینکه در لحظه تحویل فوری مشکل داشت برطرف کردن و الان بخوبی کار می کند
با تشکر
ممنون
ما در خدمتیم
sr.majid
December 4th, 2013, 04:01
در یک کلام باید گفت
همچنان بهترین از هر نظر
b2net
December 5th, 2013, 12:26
................
multiman
December 5th, 2013, 12:53
اگه مشکل سرور هلند حل نمیشه سرور جایگزین بدید در غیر این صورت بازگشت وجه بدید
بنده دیگه نمیتونم صبر کنم
چقدر شما عصبی هستید:d ماله منم قطع شده ولی یکم صبر میکنم:) تا خودشون بیان
b2net
December 5th, 2013, 13:05
............
novinvps.com
December 5th, 2013, 13:19
سلام
ما دیروز یه اطلاعیه دادیم مربوط به قطعی 2 سرور که ظاهرها مشاهده نکردید و کارمندان ما حاضر هستند ولی شما مشترکین عزیز گاهی باعث ایجاد این تاخیر میشید و اصلا واقعا همکاری لازمه رو نمیکنید باعث میشه 30 تیکت یک جا ارسال بشه در حالی که گفته شده : کمی تحمل بفرمائید. مطمئن باشید اینجا من نه شمارو میشناسم و نه میتونم ترتیب کارتون رو بدم و از طریق سیستم پشتیابنی کارهارو پیگیری میکنیم و نه از اینجا
فقط جهت اطلاع :
سلام
امروز متوجه قطعی در برخی از سرورهای هلندی ما که در دیتاسنتر ه evoswitch هلند قرار دارند شدیم که طبق بررسی چند ساعته موردی عجیب اعلام شده از طریق یکی از اعضای تیم ما در کشور هلند که به طور حضوری جویای وضعیت سرورها شده بودند متوجه شدیم که در دیتاسنتر به طور اشتباه اتفا حریق فعال شده و سیستم آن طوری طراحی شده که ظاهرا ورود هوا رو برای کنترل حریق با مشکل مواجه میکنند که نتیجه ی انجام این عمل خسارات سنگینی به سرورهای زیادی خواهد شد که متاسفانه فقط و فقط 2 سرور ما به این مشکلات گریبانگیر شدند که به خاطر این اختلال در ورود و خروجی هوا این 2 سرور ما به مشکل برخوردند و در حال حاضر به هیچ کس اجازه ی ورود به این قسمت برای تعمیر سرورها را داده نشده ، که در نتیجه فعلا کاری از دست ما بر نمیاد تا زمانی که واسط ما که یکی از اعضای تیم نوین وی پی اس می باشند در هلند بتوانند موضوع رو سریعتر حل کنند و همچنین برای اینکه دوستان پیش خودشون فکر نکنند که ما ازبهانه جویی میکنیم در باره قطعی سرور میزبانی نظر شمارو به اکانت تویتر دیتاسنتر Evoswitch هلند جلب میکنم که در این موارد هم اشاره دادهد
به ذکر است از مشترکین عزیزی که سرور هاشون داون هستش درخواست میشه که لطفا کمی تحمل بفرمایند وضعیت دیتاسنتر مساعد بشه و ما بتونیم بهتر سرورهارو انلاین برگردونیم و از باز کردن و ایجاد تیکت پرهیز کنید تا بتوانیم بهتر به مشترکین عزیز پاسخگو باشیم
multiman
December 5th, 2013, 13:19
-----
multiman
December 5th, 2013, 13:22
سلام
ما دیروز یه اطلاعیه دادیم مربوط به قطعی 2 سرور که ظاهرها مشاهده نکردید و کارمندان ما حاضر هستند ولی شما مشترکین عزیز گاهی باعث ایجاد این تاخیر میشید و اصلا واقعا همکاری لازمه رو نمیکنید باعث میشه 30 تیکت یک جا ارسال بشه در حالی که گفته شده : کمی تحمل بفرمائید. مطمئن باشید اینجا من نه شمارو میشناسم و نه میتونم ترتیب کارتون رو بدم و از طریق سیستم پشتیابنی کارهارو پیگیری میکنیم و نه از اینجا
فقط جهت اطلاع :
مرسی از پشتبانی شما
ولی یک مشکلی هست پشتبانی میگه انگار اشتباه بوده اتیش سوزی نبوده:( برای همین الان ما سر در گم هستیم
b2net
December 5th, 2013, 13:24
..........
novinvps.com
December 5th, 2013, 13:25
مرسی از پشتبانی شما
ولی یک مشکلی هست پشتبانی میگه انگار اشتباه بوده اتیش سوزی نبوده:( برای همین الان ما سر در گم هستیم
سلام
بله دقیقا ، همینطوری که در اکانت تویترشون اعلام کردند و در ایمیل بالا هم ذکر شده ، به اشتباه سیستم اتفا حریق فعال شده بوده که طبق صحبتی که رابط ما به طور فیزیکی داشتند ، اعلام کردند به علت اختلال در وضعیت هوا درون این قسمت برای کنترل احتمالی آتش باعث اسیب دیدگی شدید سرورهای اون قسمت خواهد شد که متاسفانه 2 سرور ما به شدت اسیب دیده و در حال حاضر در حال کار هستیم و منتظر که دیتاسنتر سرور رو انلاین برگردونه و تحویل ما بده
Aralhosting.com
December 5th, 2013, 13:41
بله دقیقا ، همینطوری که در اکانت تویترشون اعلام کردند و در ایمیل بالا هم ذکر شده ، به اشتباه سیستم اتفا حریق فعال شده بوده که طبق صحبتی که رابط ما به طور فیزیکی داشتند ، اعلام کردند به علت اختلال در وضعیت هوا درون این قسمت برای کنترل احتمالی آتش باعث اسیب دیدگی شدید سرورهای اون قسمت خواهد شد که متاسفانه 2 سرور ما به شدت اسیب دیده و در حال حاضر در حال کار هستیم و منتظر که دیتاسنتر سرور رو انلاین برگردونه و تحویل ما بده
ایشالا هرچه زود تر مشکلتون حل بشه
shahr0kh
December 5th, 2013, 13:44
سلام
یعنی رنج تایمی هم ندادند که کی این مسله اوکی میشه ... ؟
MagicVps.Com
December 5th, 2013, 14:53
دوستان این بندگان خدا که تقصیر کار نیستند الان هم کار ی نمیتونند انجام بدن توی هر دیتا سنتر ی ممکنه این مشکل پیش بیاد ایشون که از عمد این کار نکردن یا سرور توی خونشون که نبوده کهالان بره مشکلش حل کنه دیتا سنتر باید اوکی کنه هر زمان هم اوکی بشه سرورها انلاین میشن کمی صبروی کنید تا کارها طبق روال پیش بره
مطمنا هر خبر جدیدی بگیرن توی پرتال به همه کاربرانشون اعلام میکنند با تکیت زدن و شولوغ کردن فقط حجم کارها و مشکلات این بندگان خدا را بیشتر میکنید
Mohsenx2
December 5th, 2013, 14:56
آقا اطلاعاتمون روی سرورها از بین نره !!!!
یعنی از دیروز تا بحال دیتاسنتر هیچ جوابی نداده و فقط میگه صبر کتید ؟؟؟؟ اینکه نمیشه !
novinvps.com
December 5th, 2013, 14:59
سلام
یکی از سرورها مشکلش حل شد و لحظاتی پیش انلاین شد بعد از تعویض هارد دیسک سوخته.
هارد به شدت اسیب دیده بود و ظاهرا سوخته بوده که به علت اینکه از RAID 10 استفاده میکردیم روی سرورهامون و خوشبختانه sync disk آسیب ندیده بود ، به طور کامل سرور بازیابی شد .
فقط به علت اینکه هارد جدید نهاده شده و اطلاعات بایستی sync بشه کمی ممکنه طی این ساعات افت سرعت از لحاظ کیفیت دیسک مواجه باشید.
shahr0kh
December 5th, 2013, 15:01
کدوم سری از سرویس ها ؟!
novinvps.com
December 5th, 2013, 15:16
والا لیست مشترکین روی سرورهارو ندارم که بفهمم دقیق کدوم مشتری ها الا انلاین هستند
به اطلاع می رسانیم مشکل پنل solusVM هم حل شد ، مشترکین میتونند وارد سرویسشون بشن و مدیریت کنند
هنوز پاره ای از مشکلات مونده به مجرد اینکه دیتاسنتر به ما دسترسی خاصی بده حتی KVM ما دست به کار میشم مثل سرور قبلی.
multiman
December 5th, 2013, 15:28
دوستان این بندگان خدا که تقصیر کار نیستند الان هم کار ی نمیتونند انجام بدن توی هر دیتا سنتر ی ممکنه این مشکل پیش بیاد ایشون که از عمد این کار نکردن یا سرور توی خونشون که نبوده کهالان بره مشکلش حل کنه دیتا سنتر باید اوکی کنه هر زمان هم اوکی بشه سرورها انلاین میشن کمی صبروی کنید تا کارها طبق روال پیش بره
مطمنا هر خبر جدیدی بگیرن توی پرتال به همه کاربرانشون اعلام میکنند با تکیت زدن و شولوغ کردن فقط حجم کارها و مشکلات این بندگان خدا را بیشتر میکنید
از تیم novin vps واقعا ممنون هستم که مشکل رو حل کردند
:53:
multiman
December 5th, 2013, 16:24
از تیم novin vps واقعا ممنون هستم که مشکل رو حل کردند
:53:
خدا رو شکر مشکل شما برطرف شد:) من که همینطور پینگ میبنم که ماله منم وصله بشه:67:
Mohsenx2
December 5th, 2013, 17:00
من الان تست زدم همچنان سرویس بنده بالا نمیاد .
نام کاربریم در پنلتون با نام کاربری انجمن یکی هست .
در ضمن این مدت به سرویس کاربران اضاف میشه ؟
ali0000
December 5th, 2013, 21:31
( از پیگیری ها و اطلاعیه های بموقع تیم مدیریتی و پشتیبانی novinvps.com (http://www.webhostingtalk.ir/member/1041/) تشکر و قدردانی میگردد )
seoman
December 5th, 2013, 21:49
مگه میشه 200 گیگ فضا بدی با 50 گیگ پهنا؟ جدیده؟ :|
پهناش نا محدود باشه یکی برام بذار کنار
heshi
December 5th, 2013, 21:52
سلام
الصبر مفتاح الفرج
یا علی
novinvps.com
December 6th, 2013, 03:20
سلام
به اطلاع می رسانیم با تلاش 48 ساعته تیم فنی سایت مشکلات کاملا حل شد و ظاهرا 2 سرور مشکل داشت که بنده به اشتباه اعلام کرده بودم 1 سرور فقط مانده
خوشبختانه raid 10 بودن سرورها بسیار نجات بخش بوده با این حجم سوختگی هارد های سرور ما باز هم ارایه های raid بهم نریخته بوده .
و موفق شديم مشكل kernel panic بر روي سرور را حل كنيم.
خوشبختانه مشکلات حل شد وفقط و فقط یک سرور باقی مانده که در حال رفع مشکل هستیم
بنده چک کردم سرویس مشترکین عزیزی که در این تاپیک اعلام مشکل کرده بودند هم انلاین شده
فقط یک سرور دیگر باقی مونده که انشالله اخرین رو هم حل میکنیم
لازم به ذکر است اطلاعات هیچ مشترکی از بین نرفته
multiman
December 6th, 2013, 09:53
ممنون بابت پشتبانی شما
واقعا همینجا اعلام میکنم سر 2 دقیقه داخل سایت پشتیبانی جواب میداد واقعا عالی بود.
ali0000
December 6th, 2013, 11:06
سلام
به اطلاع می رسانیم با تلاش 48 ساعته تیم فنی سایت مشکلات کاملا حل شد و ظاهرا 2 سرور مشکل داشت که بنده به اشتباه اعلام کرده بودم 1 سرور فقط مانده
خوشبختانه raid 10 بودن سرورها بسیار نجات بخش بوده با این حجم سوختگی هارد های سرور ما باز هم ارایه های raid بهم نریخته بوده .
و موفق شديم مشكل kernel panic بر روي سرور را حل كنيم.
خوشبختانه مشکلات حل شد وفقط و فقط یک سرور باقی مانده که در حال رفع مشکل هستیم
بنده چک کردم سرویس مشترکین عزیزی که در این تاپیک اعلام مشکل کرده بودند هم انلاین شده
فقط یک سرور دیگر باقی مونده که انشالله اخرین رو هم حل میکنیم
لازم به ذکر است اطلاعات هیچ مشترکی از بین نرفته
احساس مسئولیت شما قابل ستایش و تحسینه با درک این موضوع که گاهی در زمان مشکلات اینچنینی کاری از دست نماینده داخلی بر نمیاد اما بازهم اطلاع رسانی و پاسخ بموقع شما آرامش خاطر رو برای اینجانب بوجود آورده و مطابق اطلاعیه شما وجود raid 10 بروی سرورها باعث حفظ اطلاعات گردیده که این ندبیر شما نیز قابل سپاس می باشد . موفق و پیروز باشید%
heshi
December 6th, 2013, 14:46
سلام دستت درد نکنه خدا قوت
بقیه سرورها (از جمله سرور ما) کی درست میشن؟
novinvps.com
December 8th, 2013, 19:22
احساس مسئولیت شما قابل ستایش و تحسینه با درک این موضوع که گاهی در زمان مشکلات اینچنینی کاری از دست نماینده داخلی بر نمیاد اما بازهم اطلاع رسانی و پاسخ بموقع شما آرامش خاطر رو برای اینجانب بوجود آورده و مطابق اطلاعیه شما وجود raid 10 بروی سرورها باعث حفظ اطلاعات گردیده که این ندبیر شما نیز قابل سپاس می باشد . موفق و پیروز باشید%
ممنون بله ما خودمون در مواردی این چنینی که کاری از دستمون بر بیاد مسئول میدونیم و هیچ وقت شونه خالی نمیکنیم ما به این شغل به طور حرفه ای نگاه میکنیم تا تفریحی
بازم ممنون از صبری که کردید
سلام دستت درد نکنه خدا قوت
بقیه سرورها (از جمله سرور ما) کی درست میشن؟
سرویس شما هم مشکلش حل شد و در حال بالا امدن هست سرور میزبانی شما
Maysam.M
December 8th, 2013, 19:33
آقا اینقدر سرورهاتون هاردش سرعتش پایین بود که بنده پول دو ماه رو دادم اما کمتر از یک ماه هم استفاده نکردم و همین هارد شما اینقدر سرعتش پایین بود که کلا mysql نمی تونست هیچ اطلاعاتی رو روی هارد بنویسیه و چند بار کرش کرد و نهایت یک جور کرش کرد که پس از چند روز و با حذف کردن چند جدول تونستیم دیتابیس رو برگردونیم!
دو نفر از افراد عضو در این انجمن که جزء وبهاستینگ های معتبر هستند تست کردند و همین مطلب رو فرمودند. در صورت لزوم اسم خواهم برد.
من این همه گفتم مشکل از هارده شما میگفتید نه! آخر سر هم که هاردتون سوخت!
کلی پول کانفیگ دادیم و چندین روز معطل انتقال به سرور شما شدیم آخر سر هم سرویسی که گرفتیم نهایت دو هفته استفاده کردیم. دوباره مجبور شدیم از سرورهای شما بریم و پول کانفیگ و سرور جدید بدیم و تازه کلی هم توی گوگل افت کردیم
حداقل بقیه پول سرویس ما رو برگشت بدید!
novinvps.com
December 8th, 2013, 19:37
آقا اینقدر سرورهاتون هاردش سرعتش پایین بود که بنده پول دو ماه رو دادم اما کمتر از یک ماه هم استفاده نکردم و همین هارد شما اینقدر سرعتش پایین بود که کلا mysql نمی تونست هیچ اطلاعاتی رو روی هارد بنویسیه و چند بار کرش کرد و نهایت یک جور کرش کرد که پس از چند روز و با حذف کردن چند جدول تونستیم دیتابیس رو برگردونیم!
دو نفر از افراد عضو در این انجمن که جزء وبهاستینگ های معتبر هستند تست کردند و همین مطلب رو فرمودند. در صورت لزوم اسم خواهم برد.
من این همه گفتم مشکل از هارده شما میگفتید نه! آخر سر هم که هاردتون سوخت!
کلی پول کانفیگ دادیم و چندین روز معطل انتقال به سرور شما شدیم آخر سر هم سرویسی که گرفتیم نهایت دو هفته استفاده کردیم. دوباره مجبور شدیم از سرورهای شما بریم و پول کانفیگ و سرور جدید بدیم و تازه کلی هم توی گوگل افت کردیم
حداقل بقیه پول سرویس ما رو برگشت بدید!
سلام
ما با اسامی کار نمیکنیم دلیل سوختگی هارد سرورهای ما به علت معیوب بودن آن نبوده بلکه به علت :
سلام
امروز متوجه قطعی در برخی از سرورهای هلندی ما که در دیتاسنتر ه evoswitch هلند قرار دارند شدیم که طبق بررسی چند ساعته موردی عجیب اعلام شده از طریق یکی از اعضای تیم ما در کشور هلند که به طور حضوری جویای وضعیت سرورها شده بودند متوجه شدیم که در دیتاسنتر به طور اشتباه اتفا حریق فعال شده و سیستم آن طوری طراحی شده که ظاهرا ورود هوا رو برای کنترل حریق با مشکل مواجه میکنند که نتیجه ی انجام این عمل خسارات سنگینی به سرورهای زیادی خواهد شد که متاسفانه فقط و فقط 2 سرور ما به این مشکلات گریبانگیر شدند که به خاطر این اختلال در ورود و خروجی هوا این 2 سرور ما به مشکل برخوردند و در حال حاضر به هیچ کس اجازه ی ورود به این قسمت برای تعمیر سرورها را داده نشده ، که در نتیجه فعلا کاری از دست ما بر نمیاد تا زمانی که واسط ما که یکی از اعضای تیم نوین وی پی اس می باشند در هلند بتوانند موضوع رو سریعتر حل کنند و همچنین برای اینکه دوستان پیش خودشون فکر نکنند که ما ازبهانه جویی میکنیم در باره قطعی سرور میزبانی نظر شمارو به اکانت تویتر دیتاسنتر Evoswitch هلند جلب میکنم که در این موارد هم اشاره دادهد
در هر صورت بنده نمیدونم شما کدم مشتری هستید اما مطمئن باشید مشکلات کیفیتی سرویس هارو حاضریم حل کنیم
هرچند بنده مشکل کیفیتی روی سرورها مشاهده نکردم ( صادقانه میگم ) میتونه مشکل از داخل سرویس باشه حتی اگه 10 بار ویندوز عوض شده باید بررسی بشه
Maysam.M
December 8th, 2013, 19:43
@novinvps.com
اینکه حالا به چه دلیل هارد سوخت بنده قضاوتی نمیکنم.
ادعای من در مورد سرعت هاردتون است. سرعت هاردتون بین 40-50 مگ در ثانیه بود و هم خودم تست کردم اما با توجه به دانش و تجربه کمم دو نفر از مدیران هاستنیگ که هردو این مطلب رو به من گوش زد کردند.
سرعت به قدری پایین بود که mysql نمی تونست چیزی روی هارد بنویسیه و کرش کرد! دیتابیس کلا کرش کرد و مجبور شدیم به سختی و با حذف چند جدول ریکاوری کنیم.
در صورتی که من همون ابتدا گفتم آیا این سرورها با آپلودسنتر عکس مشکلی ندارند و پشتبانی شما گفت نه مشکلی ندارد! اما بعد از کانفیگ متاسفانه به مشکل خوردیم
حالا حداقل هزینه سه چهارم ماه آخر رو برگشت بدید چون واقعا ماه دوم هیچ استفاده ای از سرور نکردم
novinvps.com
December 8th, 2013, 19:50
@novinvps.com
اینکه حالا به چه دلیل هارد سوخت بنده قضاوتی نمیکنم.
ادعای من در مورد سرعت هاردتون است. سرعت هاردتون بین 40-50 مگ در ثانیه بود و هم خودم تست کردم اما با توجه به دانش و تجربه کمم دو نفر از مدیران هاستنیگ که هردو این مطلب رو به من گوش زد کردند.
سرعت به قدری پایین بود که mysql نمی تونست چیزی روی هارد بنویسیه و کرش کرد! دیتابیس کلا کرش کرد و مجبور شدیم به سختی و با حذف چند جدول ریکاوری کنیم.
در صورتی که من همون ابتدا گفتم آیا این سرورها با آپلودسنتر عکس مشکلی ندارند و پشتبانی شما گفت نه مشکلی ندارد! اما بعد از کانفیگ متاسفانه به مشکل خوردیم
حالا حداقل هزینه سه چهارم ماه آخر رو برگشت بدید چون واقعا ماه دوم هیچ استفاده ای از سرور نکردم
سلام
ما در قوانین هم قویا تاکید کردیم در مورد شرایط بازگشت هزینه و طبق قوانین تعیین شده پیش میریم
اما شما باید تا اخرین لحظه این مورد رو به پشتیبانی پیگیری میکردید یا اگه حتی رسیدگی نمیکردند در قسمت ارتباط با مدیر
مطلع میکردید ، تا نگاهی به وضعیت رسیدگی به سرویستون مینداختیم.
در ضمن در صورتی که سرعت هارد سرویستون اگه 50 مگ در ثانیه بوده ، مطمئن باشید SQL کرش نمیکنه با این سرعت
سرعت هارد بعضی وقتها 10 مگ میشد و کلا خیلی کم بود. در آپلودسنتر ما روزانه حدود 2000 تا عکس باید آپلود بشوند و نزدیک 2000 کانکشن فعال دارد بنابراین استفاده خیلی زیادی از هارد داره.
من این مورد رو به پشتبانی مطرح کردم که گفتند ربطی به هارد نداره و سرانجام گفتند بیا یه وی پی اس دیگه از یه سرور دیگه بگیر که برای من به صرفه نبود مجدد بیام هزینه کانفیگ سرور بدم و معلوم نیست اون سرور چطور خواهد بود.
وقتی پشتیبانی شما قبول نمیکنه و سایت چند روز بود کلا قطع بود بنده نمیتونم ریسک کنم و رفتم یه سرور از جای دیگه گرفتم و دوباره پول کانفیگ و ....
الکسا از 800 به 1400 رسید به خاطر همین قضیه و گوگل هم که بماند!
من با توجه به این تاپیک و به خاطر رید10 که باعث میشه خیالم بابت اطلاعات کاربرانم راحت باشه اومدم از شما سرویس تهیه کردم، در واقع چون اطلاعات کاربرانم برام مهم بود مگه نه میتونستم با قیمت کمتر وی پی اس بدون رید10 تهیه کنم.
در کل بستگی به وجدانتون داره من اینقدر ضرر کردم حداقل کاری که میتونید بکنید بخشی از هزینه ماه دوم رو بهم برگردونید. در این مواقع شما هیچ ضرری نمیکنید اما یه وبمستر کلی هزینه جدید براش بوجود میاد
reza_nazem2003
December 9th, 2013, 21:30
من در حال حاضر یک vps هلند از شرکت Novinvps تهیه کردم و خیلی سرعت و کیفیت مطلوبی نسبت به جاهای دیگه داشته...
خداروشکر راضی هستم و به دوستانی که سرعت براشون خیلی مهم هست توصیه میکنم...
خواستم همینجا هم از دوستان تشکر کنم...
novinvps.com
December 10th, 2013, 12:57
من در حال حاضر یک vps هلند از شرکت Novinvps تهیه کردم و خیلی سرعت و کیفیت مطلوبی نسبت به جاهای دیگه داشته...
خداروشکر راضی هستم و به دوستانی که سرعت براشون خیلی مهم هست توصیه میکنم...
خواستم همینجا هم از دوستان تشکر کنم...
سلام
ممنون
پایداری سرورها به 99% بازگشته و با قدرت بیشتری ادامه خواهیم داد
باتشکر
amirho3in
December 16th, 2013, 16:36
برای ایمیل انبوه سرور میخواستم " کدومو پیشنهاد میدید ؟ که با کانفیگ بهم تحویل بدید ؟
novinvps.com
December 16th, 2013, 23:50
برای ایمیل انبوه سرور میخواستم " کدومو پیشنهاد میدید ؟ که با کانفیگ بهم تحویل بدید ؟
سلام
در صورتی که به عنوان spam شناخته بشه ، قادر به سرویس دهی نیستیم
geniune
December 25th, 2013, 02:42
سلام دوست عزیز
بنده یک سرور دانلود میخوام با نصب اسکریپت vip برای سایت فیلم
اولویت برای بنده سرعت دانلود می باشد که سرور برای دانلود همزمان کاربران کم نیاورد
مشخصات سرور مورد نیاز :
رم 4 گیگ
هارد 300 تا 500 گیگ
سی پی یو بالای 3.4 گیگ
اگر پیشنهادی دارید بگید
با تشکر
novinvps.com
December 26th, 2013, 01:02
سلام دوست عزیز
بنده یک سرور دانلود میخوام با نصب اسکریپت vip برای سایت فیلم
اولویت برای بنده سرعت دانلود می باشد که سرور برای دانلود همزمان کاربران کم نیاورد
مشخصات سرور مورد نیاز :
رم 4 گیگ
هارد 300 تا 500 گیگ
سی پی یو بالای 3.4 گیگ
اگر پیشنهادی دارید بگید
با تشکر
سلام
در سرویس های این تاپیک کلا رم به طور اختصاصی قرار داده میشود
مشکلی با ارائه سرویس برای شما نداریم ما به شما بیشتر از 3.4 گیگاهرتز میدیم بدون هیچ محدودیتی به شرط مصرف منصفانه .
در ضمن در سرویسها ی ما مشکلی بابت پهنای باند وجود نخواهد داشت
farzadfrd
December 26th, 2013, 15:01
سلام و درود
دوست عزیز من دیشب یه سرویس از سایتِ شما خریداری کردم
و هنوزم که هنوزه سرویس به دستم نرسیده
بعد به پشتیبانیتون تیکت زدم و گفتم که پلیز سرویس رو زودتر تحویل بدین
جواب دادن :-------( سلام
مشخصات حتما براتون ارسال شده! )-----
ولی کماکان واسهٔ من هیچ سرویسی ارسال نشده ، جالب اینجاس اگه سرویس واسه من ارسال شده بود ، من اون ایپی که تو پانل هست رو دارم پینگ میگیرم از دیشب ، همش : request timed out .
من رو حساب تحویلِ عنی از سایت شما خرید کردم
ولی تا الان که ۱۲ساعت شده خبری از سرویس نشده
TQ
novinvps.com
December 26th, 2013, 16:17
سلام و درود
دوست عزیز من دیشب یه سرویس از سایتِ شما خریداری کردم
و هنوزم که هنوزه سرویس به دستم نرسیده
بعد به پشتیبانیتون تیکت زدم و گفتم که پلیز سرویس رو زودتر تحویل بدین
جواب دادن :-------( سلام
مشخصات حتما براتون ارسال شده! )-----
ولی کماکان واسهٔ من هیچ سرویسی ارسال نشده ، جالب اینجاس اگه سرویس واسه من ارسال شده بود ، من اون ایپی که تو پانل هست رو دارم پینگ میگیرم از دیشب ، همش : request timed out .
من رو حساب تحویلِ عنی از سایت شما خرید کردم
ولی تا الان که ۱۲ساعت شده خبری از سرویس نشده
TQ
سلام
بنده در کار تیم فنی دخالتی نمیکنم اما وقتی این مورد رو دیدم به شک اینکه سیستم مورد داشته باشه تصمیم به بررسی این موضوع گرفتم:
سرویس شما بر طبق قرارداد اعلام شده بعد از پرداخت به طور آنی حاضر و کنترل پنل مرکزی در اختیارتون با سیستم عامل های دلخواه قرار داده شده که در اخر عکسهای سرویس شمارو قرار میدم
متاسفانه شما فقط مبادرت به دریافت پینگ از سرویستون کردید که باید اعلام کنم: به صورت پیش فرض پورت ICMP یا PING در ویندوز سرورها مسدود هست که میتونید بعد از ورود به سرویس پورت رو فعال کنید و این به معنی خرابی سرویس نیست
و هیج موردی وجود ندارد ، در حالی کع شما اگه با Remote Desktop ایپی سرویستون وارد مینمودید سرویستون بالا میومد ;)
نکته ی بعدی اینکه روزانه سفارشات زیادی هم برای هلند و هم برای امریکا ارسال و دریافت میشه که ایمیل ها به مشترکین ارسال میشه توسط خود سیستم بدون دخالت هیچ عوامل انسانی و در صورتی که
ایمیل بنا به هر دلیلی به دستتون نرسیده بود شما از پنلی که واقعا امکانات بالایی در اختیارتون قرار داده می تونستید حتی از طریق VNC ، مشاهده کنید که سرویستون الا انلاین هست یا خیر .
سلام
گنجایش پلن انتخابی شما تکمیل شده . در حال حاظر از هلند فقط سرویس های Vmware ESXI جای خالی داریم که سرویس بدیم.
سرور آلمان هم اضافه شد
در صورتی که سوال قبل از خرید داشتید با ایدی واحد فروش: sale.novinvps زمانی که انلاین هستند در تماس باشید
novinvps.com
January 22nd, 2014, 20:37
سلام
یکی از قابلیت هایی که فکر میکنم اغلب مشترکین از آن اطلاع ندارند اینه که ، مشترکین عزیزی که گوشی های تلفن همراه آنها مجهز به سیستم عامل Android - iOS می باشد می توانند از طریق گوشی های خود سرویس های خود را مدیریت کنند
18153
novinvps.com
March 6th, 2014, 16:44
سلام
به زودی در همین هفته انشالله خبر های بسیار خوشی برای مشترکین هلندی در راه است
منتظر باشید :)
afshinb2
March 8th, 2014, 01:42
دوست گرامی،
سرویس من روز سومی هستش که قطع هستش و مشکل داره.
امکانش هست سرویس من رو راه بندازین و مشکل من رو رفع کنین؟
novinvps.com
March 8th, 2014, 13:32
دوست گرامی،
سرویس من روز سومی هستش که قطع هستش و مشکل داره.
امکانش هست سرویس من رو راه بندازین و مشکل من رو رفع کنین؟
سلام
سرویس شما تو حالت Recovery رفته
شما کافی بود از طریق VNC وارد می شدید ( که احتمالا نتونستید ) و یک Restart میکردید سرویستون میومد بالا
حال اینکه چرا سرویستون اینطوری شده و از کار افتاده شما مصرف کننده یا کاربر سیستم عاملتون هستید که بهتر از شخص بنده باید بفهمید چرا سیستم عاملتون اینطوری شده
از طرفی شما یه پنل کامل دارید میتونید فورا ریلود کنید و سیستم عامل جدید نصب کنید