PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برا انتخاب سرور مجازی برای وب سایت موزیک

m_ah19
September 10th, 2013, 15:45
با سلام من نمی دونم از کدوم شرکت سرور مجازی بگیرم
1. چه کانفیگی لازم هست میزان هارد و پهنای باند
2. چه شرکت هایی مناسب و با کیفیت هستند
3. با توجه به آمار بازدید احتمالی اینگونه وب سایت ها با توجه به پیش بینی آینده لطفا راهنمایی کنید و تجربیاتتون رو به ما هم ارایه بدید

اصلا حتما باید سرور مجازی باشه یا با هاست دانلود هم میشه کار رو راه انداخت

با تشکر از همه دوستان

Network | نتورک - با ما به ثانیه باشید ، اخبار قناوری (http://www.netvvork.ir)

royl
September 10th, 2013, 15:47
با سلام
اگه بیشتر از 200 گیگ فایل ندارید خودتون رو درگیر سرور مجازی نکنید
هاست دانلود بخرید

30SecondToMars
September 10th, 2013, 17:54
دوستمون درست میگن هاست دانلود بگیر.

ولی ... یک مزیتی که وی پی اس داره اینه که میتونی آنلاین موزیک هارو ادیت کنی و براشون تگ و کاور بذاری ....!

softlayer
September 10th, 2013, 18:07
با سلام من نمی دونم از کدوم شرکت سرور مجازی بگیرم
1. چه کانفیگی لازم هست میزان هارد و پهنای باند
2. چه شرکت هایی مناسب و با کیفیت هستند
3. با توجه به آمار بازدید احتمالی اینگونه وب سایت ها با توجه به پیش بینی آینده لطفا راهنمایی کنید و تجربیاتتون رو به ما هم ارایه بدید

اصلا حتما باید سرور مجازی باشه یا با هاست دانلود هم میشه کار رو راه انداخت

با تشکر از همه دوستان
درود
اول حجم مورد نیازتون رو برآورد کنید
اگه حجم بالا باشه به صرفه نیست که هاست دانلود استفاده کنید
اما اگه حجم کاربالا،بازدید بالاو... دارید حتما سرور مجازی استفاده کنید
مزایایی داره مثل دانلود مستقیم امکان تگ گذاری سریع
وی آی پی کردن لینک ها و....
موفق باشید

bia2znd
September 10th, 2013, 18:34
سلام
برای گذاشتن تگ و... اگر سرور مجازی دااشته باشید راحت ترید ولی نیاز به کمی دانش جهت مدیریت سرور و ... هستید
اگر قصد تهیه سرور مجازی دارید برای شروع کارتون یک سرور ویندوز با هارد صد گیگابایت رم بین یک تا دو مگابایت و سی پی یو با قدرت پردازش متوسط مناسبه
...
موفق باشید

hfuhost
September 10th, 2013, 19:45
اول مشخص کن چقدر هارد نیاز داری و تعداد کاربرا و کسانی که به وبسایتتون سر میزنن چقدرن که بتونید براورد درستی انجام بدید

m_ah19
September 10th, 2013, 21:03
با تشکر دوستان فکر نمیکننم بیش از 40 گیگ در ابتدا نیاز باشه احتمالا تا یکسال نهایتا به 100 گیگ برسه به نظر شما در ابتدا با هاست شروع کنم بعد به فکر سرور باشم یا از ابتدا با سرور شروع کنم ؟

واسه هر کدوم اگر شرکتی رو معرفی کنید واقعا ممنون میشم

hfuhost
September 10th, 2013, 21:16
اگه بخوای که اطلاعاتت و بک آپ گیری و سایر موارد دست خودت باشه و نرم افزار خواصی نصب کنی از سرور مجازی استفاده کن ولی اگه نمی خوای بهتره از هاست استفاده کنی
برای هاست ایران اقدام کن اگه کاربرات ایرانین چون پینگ پایین و سرعت بالای اینترانت ایران به بهبود کارت کمک می کنه

barend
September 11th, 2013, 00:06
بهترین گزینه برای شما همونیه که منم استفاده کردم 1- سرور مجازی 2- هاست دانلود (علی الخصوص دیتا سنترهای ایرانی باشه سرعت دانلود همیشه بالا خواهد بود!)

گزینه اولی بهتره و دستت باز تره امکاناتی بهت میده که دوستان گفته ان ولی کمی دانش میخواد که میشه بدست آوورد