PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلال بازی برای دامین تا کی ادامه دارد؟؟ راه کارها!

30SecondToMars
September 10th, 2013, 09:33
با سلام

من یک سال است که منتظر هستم تا دامینی منقضی بشود.
دیشب در لینک نمایندگی دامین سبز و قابل خرید بود و من هم خریدم ، اما دامین معلق ماند.
حالا صبح بیدار شدیم می بینیم که دامین را کس دیگری خریده است.

* حال مساله اصلا برگشت هزینه نیست، بلکه من این دامین را زود تر گرفتم و آن را میخواهم.
*دامین هم توسط دلال ها خریداری شده که قیمت را میلیونی خواهند داد .
پس باید بیخیال شوم...!

@ خریداری و جمع آوری دامین های رند توسط دلال ها به امید پول دار شدن آسان، و کاهش نامی و کیفی دامین و وب در دنیا تا کی ادامه خواهد داشت؟

@ بیش از ده میلیون دامین رند (فارسی و انگلیسی) وجود دارد که بیش از 95 درصد از آنها سرنوشت شوم افتادن در دست دلال ها را خواند داشت.

@ قانون گذاران و جامعه های بین المللی تا کی باید اجازه دهند تا پتانسیل استفاه از دامین های رند توسط افراد کار آمد از بین برود؟ چراکه 95 درصد ازهمان دامین ها سال های سال بی استفاده می مانند و هرگز به فروش نمیروند.

# بهترین قانون گذار در این زمینه .Me است، چون دامین های رند را خود رجیستر قبلا ثبت کرده و با عنوان پریمیوم میفروشد، البته به قیمت بالاتر اما مناسب تر و با شرایطی خاص. گویی که این دامین در اجاره است و اگر وب مستر یک سایت بی کیفت در آن دامین ارائه بدهد، حق امتیاز دامین از او توسط رجیستر باز پس گرفته میشود....!

بی نهایت سپاسگذارم

GEO
September 10th, 2013, 11:08
حق ثبت دامنه ir تا دوماه پس از منقضی شدن برای صاحب قبل محفوظ است

MOONER
September 10th, 2013, 11:11
فکر نکنم کاری بشه کرد چون این کار از همون اول اینترنت داره انجام میشه من دامنه هایی رو دیدم که از سال 1997 تا 2000 ساخته شده ولی هر وقت میخوام برم توشون ببینم کی ثبتشون کرده اصلا به هاست وصل نیستن

TukaNet
September 10th, 2013, 11:13
شما اگر نگران ثبت یک دامنه بودید حتما برای اون دامنه "بک اوردر" میدادید

روال کاری همین هست ، البته با کمی خلاقیت کلی اسم پیدا میکنید که تا به حال ثبت نشده اند

ققنوس
September 10th, 2013, 11:14
دوست عزيز اين يك تجارت هست !

samansystems
September 10th, 2013, 11:32
برای دامين ir پيشنهاد سرويس بک اوردر رو حدود 1 سال پيش داديم و قرار هست طی ماه های آينده اين سرويس راه اندازی بشه.
برای دامنه های بين المللی هم سرويس بک اوردر همين الان هم وجود داره. شما بايد دامين هایی که فکر ميکنيد طرفدار بيشتری داره رو ازين روش ثبت کنيد.