توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پهنای باند ovh
parmenides
September 9th, 2013, 11:11
با سلام
من میخوام از OVH یه سرور بگیرم که مشخصات پهنای باندش در زیر آمده. چند سوال دارم از دوستانی که تجربهٔ خوبی دارن.
Connection
1 Gbps
Equipment
Cisco Catalyst
Bandwidth
Type
Guarantees
Within OVH.com's network
200 Mbps
Incoming (Internet to OVH.com)
200 Mbps
Outgoing (OVH.com to Internet)
200 Mbps
- ۲۰۰Mbps رو گارانتی کردن اما حد اکثر سرعت چقدره؟ آیا معمولا رو ۲۰۰ باقی میمونه یا معمولا بالاتر از ۲۰۰ هم میرسه اگه میرسه تا چه مقدار؟
- برای یک سرور دانلود چه پهنای باندی رو توصیه میکنید.
- وضعیت سرویس OVH هلند به ایران چیه؟
من دارم پهنای باندهای نامحدود رو بررسی میکنم و تجربهٔ شما دوستان با پهنای باندهای دیگه از OVH و دیتاسنترهای دیگه هم خیلی مفیده اگه لطف کنین بگین.
با سپاس از شما
majidisaloo1
September 9th, 2013, 11:36
Ovh پورت 1گیگ ارائه میکند و حد اقل سرعت پورت 200 مگابیت خواهد بود
parmenides
September 9th, 2013, 11:42
Ovh پورت 1گیگ ارائه میکند و حد اقل سرعت پورت 200 مگابیت خواهد بود
یعنی شما پورت ۲۰۰Mbps گرفتی اما تا ۱Gbps هم بازدهی داشته براتون؟ چند درصد موقع اینجوریه؟ یعنی متوسط پهنای باند رو چقدره؟
majidisaloo1
September 9th, 2013, 11:49
بله
معمولا سرعت دانلود این پورت 60-70 مگابایت بر ثانیه را دارد
arc1o0
September 9th, 2013, 12:05
با سلام
ترافیک شما روی پورت نا محدود هست
این 200 مگا بیت که اشاره می فرماید آپ لینک هست و گارانتی شده و معمولا بین 30-40 مگابایت خروجی دارد
اما ورود سرور محدودیتی اعمال نشده است و تا 120 مگابایت هم پهنای باند قابل استفاده است اما با توجه به توان پایین هارد های معمولی که امکان نوشتم 50-60 مگابایت بیشتر رو ندارند شما نمی تونید از تمام توان پورت استفاده کنید
موفق باشید
| KVM - SERVER |
September 9th, 2013, 12:26
اما ورود سرور محدودیتی اعمال نشده است و تا 120 مگابایت هم پهنای باند قابل استفاده است اما با توجه به توان پایین هارد های معمولی که امکان نوشتم 50-60 مگابایت بیشتر رو ندارند شما نمی تونید از تمام توان پورت استفاده کنید
در مورد سرعت هارد مطمئن هستید؟
دو سال پیش که سرورهای Kimsufi core i7 هم بود با هارد SATA II سرعت Read/Write تا 110 مگابایت هم Buffer داشت.
این مقدار 50-60 مگابایت از بعضی هارد های Desktop هم کمتره!
majidisaloo1
September 9th, 2013, 12:34
دو سال پیش که سرورهای Kimsufi core i7 هم بود با هارد SATA II سرعت Read/Write تا 110 مگابایت هم Buffer داشت.
ربطی به هارد توی OVH ندارد
نیاز نیست وقتی اطلاعات فنی مون کمه بیاییم اظهار نظر بکنیم
روی همین هارد ها چرا باید بیاد پورت 10 بدهد؟
هارد هاش sata3 هست و خیلی مناسب است حتی اگر بخواهد پورت 1 هم گارانتی بکند کوچک ترین مشکلی نخواهد داشت
شما وقتی دانلود میکنید بر روی رمتان فشار هست وقتی rebuild میکند فشار میاد روی هارد
دوستانی که اطلاعات فنی یک چیزی را ندارند نظر نکنند تا کسی مثل من مجبور به خراب کردن حرفشان بشم
websazha
September 9th, 2013, 12:38
دوستان عزیز زحمت پاسخ دادن سوالات کشیدن این سوال بی جواب مانده فقط:
- وضعیت سرویس ovh هلند به ایران چیه؟
کمپانی ovh دارای دیتاسنتر در هلند نیست.و فقط در فرانسه و کانادا فعلا دیتاسنتر در حال فعالیت دارند.
| KVM - SERVER |
September 9th, 2013, 12:43
ربطی به هارد توی OVH ندارد
نیاز نیست وقتی اطلاعات فنی مون کمه بیاییم اظهار نظر بکنیم
روی همین هارد ها چرا باید بیاد پورت 10 بدهد؟
هارد هاش sata3 هست و خیلی مناسب است حتی اگر بخواهد پورت 1 هم گارانتی بکند کوچک ترین مشکلی نخواهد داشت
شما وقتی دانلود میکنید بر روی رمتان فشار هست وقتی rebuild میکند فشار میاد روی هارد
دوستانی که اطلاعات فنی یک چیزی را ندارند نظر نکنند تا کسی مثل من مجبور به خراب کردن حرفشان بشم
قبل از اینکه replay کنید پست منو دقیق مطالعه فرمودید؟!
کاربر "arc1o0" گفت:
بنده هم عرض کردم:
صحبتی از پورت به میان نیاوردم... کاربر "arc1o0" طوری سرعت هاردهای OVH مثال زد که حتی از هارد های دسکتاپ هم کمتره!
شما چرا جبهه گیری برای پورت و کمبود اطلاعات میکنید؟
majidisaloo1
September 9th, 2013, 12:47
قبل از اینکه replay کنید پست منو دقیق مطالعه فرمودید؟!
کاربر "arc1o0" گفت:
بنده هم عرض کردم:
صحبتی از پورت به میان نیاوردم... کاربر "arc1o0" طوری سرعت هاردهای OVH مثال زد که حتی از هارد های دسکتاپ هم کمتره!
شما چرا جبهه گیری برای پورت و کمبود اطلاعات میکنید؟
بله منظور بنده هم شما نیستید ایشون هستید اما خوب اشتباها بر روی شما Quote شده است
majidisaloo1
September 9th, 2013, 12:57
این هم سروری دیگر با همین نوع هارد و گارانتی پورت 10 گیگ!:
Fiche serveur dédié HG XXXL - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/hg_xxxl.xml)
parmenides
September 9th, 2013, 13:13
دوستان ممنون از اینکه اطلاعات مفیدتون رو با من به اشتراک گذاشتین.
arc1o0
September 9th, 2013, 23:25
سلام
بنده در یه حالت کلی عرض کرد، این موردی که شما می فرمایید در هارد های نو به این شکل هستش و رفته رفته از سرعت خواندن و نوشتن کم می شه.
مخصوصا سری کیم سوفی که سرور های قدیمی او وی اچ رو که بجای اوراق شدن و جایگزین شدن همچنان داره از اون ها استفاده می شه.