توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت آهنگ مجاز یا غیر مجاز؟!
Maysam.M
September 9th, 2013, 00:56
سلام دوستان
میخواستم نظرتون رو در مورد سایتهای مجاز و غیرمجاز آهنگ بدونم. ساخت سایت مجاز آهنگ اصلا ارزش داره؟ یعنی درآمدی داره که آدم بخواد براش وقت بگذاره؟
کلا دوستانی که تجربه دارند ممنون میشم راهنمایی کنند
hack2hacker
September 9th, 2013, 00:58
هر سایتی که تو گوگل بیاد بالا در آمد داره
Maysam.M
September 9th, 2013, 01:10
هر سایتی که تو گوگل بیاد بالا در آمد داره
من راستش موندم مجاز سایت بیارم بالا یا غیرمجاز
از یه طرف مجاز دیگه مشکل *****ینگ و تغییر مداوم دامین رو نداره ولی از یه طرف آهنگهایی که میگذاری خیلی کمتر و با ارزش پایین تریه نسبت به آهنگهای غیرمجاز و ویدیو کلیپ!
حالا موندم کدوم یکی رو انتخاب کنم!
hack2hacker
September 9th, 2013, 01:12
مجاز باشه ورودی از گوگل و ثبات دامنه داری
مجار نباشه باید تبلیغات کنی...
alaviyoon
September 9th, 2013, 01:13
من راستش موندم مجاز سایت بیارم بالا یا غیرمجاز
از یه طرف مجاز دیگه مشکل *****ینگ و تغییر مداوم دامین رو نداره ولی از یه طرف آهنگهایی که میگذاری خیلی کمتر و با ارزش پایین تریه نسبت به آهنگهای غیرمجاز و ویدیو کلیپ!
حرفتون کاملا صحیح .
ولی سعی کنید مجاز پیش برید تا به مشکل برنخورید .
خیلی هم مجاز کار نکنید که بازدیدی نداشته باشه !
واقعیت اینه که اگه دامینتونو توی ساماندهی ثبت کنید و عکس رهبر رو توی سایتتون بذارید خطر *****ینگ کمتره .
Maysam.M
September 9th, 2013, 01:24
مجاز باشه ورودی از گوگل و ثبات دامنه داری
مجار نباشه باید تبلیغات کنی...
شما خودت کدوم رو انتخاب میکنی؟
حرفتون کاملا صحیح .
ولی سعی کنید مجاز پیش برید تا به مشکل برنخورید .
خیلی هم مجاز کار نکنید که بازدیدی نداشته باشه !
واقعیت اینه که اگه دامینتونو توی ساماندهی ثبت کنید و عکس رهبر رو توی سایتتون بذارید خطر *****ینگ کمتره .
آخه از طرفی سایتهای موزیک مجاز رو نگاه میکنم همشون خیلی مبتدیانه و شبیه به همه و آهنگهایی هم که میگذارند اکثرا به درد نخوره! :دی تبلیغات هم اکثرا ندارند و بنرهای همکاری در فروش گذاشتند!!
واقعا سایت موزیک مجاز درآمدی هم داره؟
درمورد خیلی هم غیرمجاز نباشید یعنی یه سری آهنگهای اون وری رو هم بگذارم و با یه چند تاعکس و هشدار خطر *****ینگ رو هم کم کنیم؟
شما باشی کدوم رو انتخاب میکنی؟ با توجه به شرایط فعلی
alaviyoon
September 9th, 2013, 01:37
شما خودت کدوم رو انتخاب میکنی؟
آخه از طرفی سایتهای موزیک مجاز رو نگاه میکنم همشون خیلی مبتدیانه و شبیه به همه و آهنگهایی هم که میگذارند اکثرا به درد نخوره! :دی تبلیغات هم اکثرا ندارند و بنرهای همکاری در فروش گذاشتند!!
واقعا سایت موزیک مجاز درآمدی هم داره؟
درمورد خیلی هم غیرمجاز نباشید یعنی یه سری آهنگهای اون وری رو هم بگذارم و با یه چند تاعکس و هشدار خطر *****ینگ رو هم کم کنیم؟
شما باشی کدوم رو انتخاب میکنی؟ با توجه به شرایط فعلی
من اگه وقت داشتم یه سایت جامع میزدم و با کیفت برام فرقی هم نمیکرد که *****ینگ بشم یا نه ....
اما اگه وقت ندارید کلا طرش نرید یا که همون راهی که گفتم
Maysam.M
September 9th, 2013, 01:46
من اگه وقت داشتم یه سایت جامع میزدم و با کیفت برام فرقی هم نمیکرد که *****ینگ بشم یا نه ....
اما اگه وقت ندارید کلا طرش نرید یا که همون راهی که گفتم
تصمیم اصلیم سایته مجازه چون کلا دوست ندارم غیرمجاز کار کنم اما هزینه و وقتی که روی این کار میخوام بگذارم واقعا نمیدونم، سایت مجاز بازدهی داره یا نه!؟
سایتهای مجاز رو که نگاه میکنم همه شبیه همه و بدون تبلیغات و خلاصه خیلی داغون
اما سایتهای غیرمجاز خیلی جذاب تر و تخصصی تره ولی مشکلش فیلطرینگ و غیره
بین قانونی غیر قانونی و تعداد مخاطب گیر کردم!
alaviyoon
September 9th, 2013, 02:01
تصمیم اصلیم سایته مجازه چون کلا دوست ندارم غیرمجاز کار کنم اما هزینه و وقتی که روی این کار میخوام بگذارم واقعا نمیدونم، سایت مجاز بازدهی داره یا نه!؟
سایتهای مجاز رو که نگاه میکنم همه شبیه همه و بدون تبلیغات و خلاصه خیلی داغون
اما سایتهای غیرمجاز خیلی جذاب تر و تخصصی تره ولی مشکلش فیلطرینگ و غیره
بین قانونی غیر قانونی و تعداد مخاطب گیر کردم!
کلا از فکر موزیک و آهنگ بیاید بیرون .
خودتون که بهتر میدونید دردسر زیاد داره !
Maysam.M
September 9th, 2013, 02:14
کلا از فکر موزیک و آهنگ بیاید بیرون .
خودتون که بهتر میدونید دردسر زیاد داره !
آره اما براش برنامه ها دارم! کلی وقت صرف کردم برای این کار اما الان موندم واقعا کدوم رو انتخاب کنم!
میخوام تصمیم نهایی رو بگیرم برای همین احتیاج به مشورت و نظرات دیگران دارم تا اشتباه نکنم!
delta
September 9th, 2013, 02:22
سایت موزیک مجاز و غیر مجاز نداره..3 سال پیش سایت ما رو به خاطر داشتن 3 تا اهنگ از خواننده های ایرانی که تلویزیون هم پخش میکرد فیل کردند.رفتیم ارشاد گفتم چرا مگر غیر مجاز بوده؟ اهنگ رضا صادقی بود و لهراسبی..گفتند آهنگی که پخش میشه یا منتشر میشه فقط برای گوش دادن شخص خودتون هست.اگر تو سایت بزارید یا اشتراک بزارید کسی دانلود کنه جرم حساب میشه!!
Maysam.M
September 9th, 2013, 02:37
سایت موزیک مجاز و غیر مجاز نداره..3 سال پیش سایت ما رو به خاطر داشتن 3 تا اهنگ از خواننده های ایرانی که تلویزیون هم پخش میکرد فیل کردند.رفتیم ارشاد گفتم چرا مگر غیر مجاز بوده؟ اهنگ رضا صادقی بود و لهراسبی..گفتند آهنگی که پخش میشه یا منتشر میشه فقط برای گوش دادن شخص خودتون هست.اگر تو سایت بزارید یا اشتراک بزارید کسی دانلود کنه جرم حساب میشه!!
الان خیلی از سایتهای مجاز هستند که بدون مشکل دارند فعالیت میکنند.
البته جدیدا فکر میکنم مثل قدیم نیست که سریع سایت رو فیل کنند ایمیل میدن فلان مطلب رو حذف کن!