PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسكريپت فرير محصول فروخته شده را نشان نميده

rased
September 8th, 2013, 20:48
براي فروش اكانت نود 32 اسكريپت فرير را نصب كردم اما بعد از خريد به سايت بر نمي گرده و كد را به مشتري نشون نميده.البته خريد انجام شده و از مشتري كم شده پول.چه طور بايد مشكل را حل كنم؟؟؟

kianesfahan
September 8th, 2013, 21:08
با عرض سلام .
دوست عزیز هنگام ایجاد محصول شما 3 فیلد خواهید داشت . شما باید برای خودتان این فیلد ها را نام گذاری کنید . مثلا فلید 1 کد - فیلد 2 رهگیری - فیلد 3 تماس با پشتیبانی و باید نام همین موارد را در جای فلید ها درج کنید و ذخیره کنید .
سپس به قسمت کارت ها مراجعه کنید اطلاعات مربوط به هر فلید را با توجه به عنوان فلید که در قسمت محصولات درج کردید پر کنید .

حتما باید هر 3 فیلد تکمیل شود .

به این روش مشکل شما حل خواهد شد .

موفق باشید .

rased
September 8th, 2013, 21:23
من قبلا كار كردم با اين اسكريپت و ميدونم چه طور كار ميكنه.مشكل اينجاست كه بعد از پرداخت به سايت بر نميگرده تا نمايش بده كد ها را

redpayam
September 8th, 2013, 22:22
من قبلا كار كردم با اين اسكريپت و ميدونم چه طور كار ميكنه.مشكل اينجاست كه بعد از پرداخت به سايت بر نميگرده تا نمايش بده كد ها را

فکر کنم یه تاپیک مخصوص برای فریر تو انجمن بود.
بگردید پیدا میکنید.
اونجا 100 درصد جواب میگیرید

shinsilvers
September 15th, 2013, 22:47
براي فروش اكانت نود 32 اسكريپت فرير را نصب كردم اما بعد از خريد به سايت بر نمي گرده و كد را به مشتري نشون نميده.البته خريد انجام شده و از مشتري كم شده پول.چه طور بايد مشكل را حل كنم؟؟؟
خب عزیز مشکل از کال بک شماست ...