ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ورود به زمینه فروش vps و hosting

Mrkhoros
September 8th, 2013, 20:47
دوستان سلام
من شهاب هستم
میخواستم سوال کنم که با هزینه حدود سالانه 5 میلیون تومان شما توصیه میکنید به این عرصه اصلا وارد بشم؟
کار اصلی شرکت ما زیرساخت و Active بخش network هست .. دوست داشتیم با قسمتی از درآمد یه کار دوم
برای تیم داشته باشیم که البته وقتمون رو هم بیشتر از 1/3 ساعات کاری روش نذاریم.

دوستان و اساتیدی که سالهاست تو این زمینه فعال هستن و به قول معروف چم و خم قضیه رو دیگه از بر شدن
میخواستم بدونم این سرمایه بازگشت پذیر هست اصلا ؟ چقدر در سال سود دهی خواهد کرد و روی چه زمانی به
سود دهی میرسه ؟ سوال بعدی اینکه اگر به سود دهی میرسه پلن پیشنهادی شما برای شرکت تازه کار و کم تجربه ما در این
زمینه چیه ؟ لطفا اگر اطلاعاتی در مورد بازدهی تبلیغاتی هم دارید دریغ نفرمایید.

با احترام

TARIMEHR
September 8th, 2013, 20:51
سرور مجازی بزودی به طور کل ممنوع خواهد شد
الان در حال بررسی هستن ببینن حذف بشه یا نشه هنوز به اتفاق نظر نرسیدن ولی اولین قدم حذف و اعلام به عنوان کالای ممنوعه رو برداشتن

یک سوم ساعت کاری؟
هاستینگ پشتیبانی 24 ساعته لازم داره

novinvps.com
September 8th, 2013, 20:51
دوستان سلام
من شهاب هستم
میخواستم سوال کنم که با هزینه حدود سالانه 5 میلیون تومان شما توصیه میکنید به این عرصه اصلا وارد بشم؟
کار اصلی شرکت ما زیرساخت و Active بخش network هست .. دوست داشتیم با قسمتی از درآمد یه کار دوم
برای تیم داشته باشیم که البته وقتمون رو هم بیشتر از 1/3 ساعات کاری روش نذاریم.

دوستان و اساتیدی که سالهاست تو این زمینه فعال هستن و به قول معروف چم و خم قضیه رو دیگه از بر شدن
میخواستم بدونم این سرمایه بازگشت پذیر هست اصلا ؟ چقدر در سال سود دهی خواهد کرد و روی چه زمانی به
سود دهی میرسه ؟ سوال بعدی اینکه اگر به سود دهی میرسه پلن پیشنهادی شما برای شرکت تازه کار و کم تجربه ما در این
زمینه چیه ؟ لطفا اگر اطلاعاتی در مورد بازدهی تبلیغاتی هم دارید دریغ نفرمایید.

با احترام
سلام
برای بازگشت سریع هزینه ای که کردید به جیبتون ، این مقدار وقت براتون کافی نخواهد بود در طول روز.
با افزایش تعداد مشترکین نیاز نیاز به زمان بیشتری دارید که به سوالاتشون پاسخ بدید یا به مشکلاتشون رسیدگی کنید

majidisaloo1
September 8th, 2013, 21:07
اگر میخواهی بیای بتونی در ایران فعالیت کنی بهتر است
البته نیاز مند اطلاعات فنی فوق العاده است

Kifer
September 8th, 2013, 21:29
الان در حال بررسی هستن ببینن حذف بشه یا نشه هنوز به اتفاق نظر نرسیدن ولی اولین قدم حذف و اعلام به عنوان کالای ممنوعه رو برداشتن

یک سوم ساعت کاری؟

دقیقا کیا همچین تصمیمی گرفتن؟ کامل میشه توضیح بدید؟

Mrkhoros
September 8th, 2013, 21:36
بحث سرمایه گذاری چطوره ؟ سرمایه حدود سالی 5 میلیون تومان رو در اختیار شرکت هایی که همین الان هم توی این کار هستن قرار بدیم ؟ این کار به سود دهی میرسه ؟

≡ ALEX ≡
September 8th, 2013, 21:43

یک سوم ساعت کاری؟

دقیقا کیا همچین تصمیمی گرفتن؟ کامل میشه توضیح بدید؟

جسارت نباشه، جوک بسیار جالبی بود... :71:

Kifer
September 8th, 2013, 21:45

جاسارت نباشه ها ولی میشه بگید دقیقا کدوم جوک جالبی بود ؟ :d

≡ ALEX ≡
September 8th, 2013, 21:47
جاسارت نباشه ها ولی میشه بگید دقیقا کدوم جوک جالبی بود ؟ :d

lol ... حرف اول در اصل!! :d

TARIMEHR
September 8th, 2013, 22:04

دیروز فتای استان تماس گرفتن جهت تکمیل فرم و مشخصات هاستینگ و ارائه ی ip ها
ما هم امروز رفتیم
قضییه ی سرور مجازی رو پرسیدم و این که نوشتم پاسخشون بود
حالا بشینید به جوک بخندید

≡ ALEX ≡
September 8th, 2013, 22:07
دیروز فتای استان تماس گرفتن جهت تکمیل فرم و مشخصات هاستینگ و ارائه ی ip ها
ما هم امروز رفتیم
قضییه ی سرور مجازی رو پرسیدم و این که نوشتم پاسخشون بود
حالا بشینید به جوک بخندید

مشکل در رابطه با ارایه سرویس به قند شکن فروش هاست و نه خود سرور مجازی دوست عزیز! ما مدت زیادی است که همکاری و ارتباط داریم با فتا و از چنین مسائلی کاملا آگاه هستیم...

rezahesami
September 11th, 2013, 15:01
ماشالله همه همکار فتا هستند اینجا. بماند این.به ما چه؟!!
استارتر عزیز به عنوان یک مشتری عرض می کنم ساعت پشتیبانی که فرمودید می تونید بذارید خیلی کم هست. فرض کنید مثلا سرور من خاموش شد باید ۲۱ ساعت صبر کنم تا شما بیای روشنش کنی؟!/:)ضمن اینکه خوب هم باشه کسی نمیگه خوبه هر چند به نظرم خوب هم نیست اشباع شده بازار. بیشتر از سایت ، هاستینگ داریم تو ایران.
تبلیغات هر سایتی رو ببینی یا هاستینگه یا همکاری در فروش ......... !!!کار به جایی رسیده بعضی ها دارن دامین ۸ دلاری رو دارن ۸ هزارتومن میفروشن بعد می پرسی میگن با یه هندی دوست شدیم توی ریسلرکلاب کار می کنه برامون اون ردیف می کنه؟!!!!!!!!!!!!!!!
لایسنس سی پنل رو خود سایتش میده ۱۴.۹۵ دلار طرف اومده میگه من ریسلر سی پنلم ۱۱ دلار میفروشم!!!!!!!!

smail_f
September 11th, 2013, 19:59
سلام
نظر تمام دوستان قابل احترام و تایید شده است
این نظر شخصی من است و نظر گروه یا افراد خواصی نیست
من از روی تجربه ای که دارم میگم
این کار در آمد خوبی داره و هزینه ای که شما گذاشتید و در صورتی که با مبایل همیشه آنلاین باشید میتونید به راحتی روزانه درآمد و فروش داشته باشید

و تنها مسئله که نه تنها در این بازار بلکه در تمام بازار ها است کیفیت و پشتیبانی خوب برای مشتری مهم است

در صورت نیاز به مشاوره بیشتر میتونید با ما در تماس باشید

با آرزوی موفقیت برای شما