توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت نام با کد فعال سازی توسط پیامک در whmcs
TARIMEHR
September 8th, 2013, 15:50
سلام
تصمیم داریم جهت تایید هویت کاربرانی که ثبت نام میکنند از روش ارسال کدتایید به موبایل شخص استفاده کنیم
برای این کار یک سامانه پیام کوتاه و یک ماژول ارسال پیامک whmcs موجود هست
این ماژول قابلیت ارسال کد تایید نداره
برای اضافه کردن این امان ، باید چه کرد؟
لطفا کاربرانی که اطلاعات کافی دارند و میتونن در این زمینه کمک کنند پاسخ بدند و از کاربرانی که پاسخ کلی دارند تقاضا میکنم در این پست شرکت نکنند
TARIMEHR
September 9th, 2013, 12:17
از برنامه نویس ها کسی این کار رو میتونه انجام بده؟
| KVM - SERVER |
September 9th, 2013, 12:18
اگر کسی اینکارو میتونه انجام بده (اگرچه با هزینه) چند سرویس دهنده هزینه اینکارو پرداخت کنند باهم. (بنده هم همکاری میکنم)
PayamResun.Ir
September 9th, 2013, 17:36
با سلام و وقت بخیر
توانایی نوشتن همچین ماژولی رو دارم ولی شرایطی هم دارم :
1- ماژول به صورت اینکد شده تحویل داده خواهد شد.
2- تنها از طریق وب سرویس سامانه خودمون ( پیام رسون ) امکان ارسال خواهد داشت و تحت هیچ شرایطی با سامانه های دیگر تنظیم نخواهد شد. ( حتی سایت ها و سامانه های مشابه )
3- به دلیل اینکه فعلا پروژه ای در دست دارم نمیتونم بهتون فوری تحویل بدم ولی در صورتی که پیش پرداخت بدین پروژه ی شمارو هم شروع می کنم و سر فرصت تحویل میدم...
در صورتی که تمایل داشتین می تونین با من در یاهو در ارتباط باشین تا در مورد قیمت و شروع کار به توافق برسیم : Payam_Resun
موفق و پیروز باشید
TARIMEHR
September 9th, 2013, 17:40
با سلام و وقت بخیر
توانایی نوشتن همچین ماژولی رو دارم ولی شرایطی هم دارم :
1- ماژول به صورت اینکد شده تحویل داده خواهد شد.
2- تنها از طریق وب سرویس سامانه خودمون ( پیام رسون ) امکان ارسال خواهد داشت و تحت هیچ شرایطی با سامانه های دیگر تنظیم نخواهد شد. ( حتی سایت ها و سامانه های مشابه )
3- به دلیل اینکه فعلا پروژه ای در دست دارم نمیتونم بهتون فوری تحویل بدم ولی در صورتی که پیش پرداخت بدین پروژه ی شمارو هم شروع می کنم و سر فرصت تحویل میدم...
در صورتی که تمایل داشتین می تونین با من در یاهو در ارتباط باشین تا در مورد قیمت و شروع کار به توافق برسیم : Payam_Resun
موفق و پیروز باشید
انتظار که ندارید من خودم ارائه دهنده سامانه پیامک هستم همچین چیزی رو قبول کنم؟
لطفا کاربرانی که اطلاعات کافی دارند و میتونن در این زمینه کمک کنند پاسخ بدند و از کاربرانی که پاسخ کلی دارند تقاضا میکنم در این پست شرکت نکنند
اضافه میکنم کسانی که قصد تبلیغات سامانه خودشون رو دارند یا وقت ندارن هم اینجا پست ارسال نکنند
PayamResun.Ir
September 9th, 2013, 17:46
احتیاجی به تبلیغ ندارم دوست عزیز
من کارم برنامه نویسیه و مشتریای خودمو همیشه دارم، احتیاجی هم به پیدا کردن مشتری در همچین جاهایی ندارم...
نمونه کارهای برنامه نویسیم هم موجوده، خواستین پ.خ می کنم که تبلیغ هم نشه...
کسی رو هم مجبور نکردم حتما به من سفارش بده براش همچین ماژولی بنویسم...
خواستین بسم الله، نخواستین هم خدا به همراهتون، ان شاءالله موفق باشید...
دعوا که نداریم...
فعلا
Azarin Web
September 9th, 2013, 17:56
کسی رو هم مجبور نکردم حتما به من سفارش بده براش همچین ماژولی بنویسم...
ولی دارید مجبور میکنید که به شما سفارش سامانه پیامک بدن تا ماژول بنویسید!!! این شرط شما واقعا نابه جا هست:
"2- تنها از طریق وب سرویس سامانه خودمون ( پیام رسون ) امکان ارسال خواهد داشت و تحت هیچ شرایطی با سامانه های دیگر تنظیم نخواهد شد. ( حتی سایت ها و سامانه های مشابه )"
استارتر عزیز ببخشید پست دادم ، منم به این ماژول نیاز دارم اگر به نتیجه رسیدید به من هم پ.خ کنید همکاری کنم در سفارش ماژول...
TARIMEHR
September 9th, 2013, 17:59
ولی دارید مجبور میکنید که به شما سفارش سامانه پیامک بدن تا ماژول بنویسید!!! این شرط شما واقعا نابه جا هست:
استارتر عزیز ببخشید پست دادم ، منم به این ماژول نیاز دارم اگر به نتیجه رسیدید به من هم پ.خ کنید همکاری کنم در سفارش ماژول...
شمام برنامه نویسشو پیدا کردید خبرم کنید
PayamResun.Ir (http://www.webhostingtalk.ir/member/84632/) به سلامت
PayamResun.Ir
September 9th, 2013, 18:08
صلاح مملكت خويش خسروان دانند..
مطمئنا برای انجام پروژه ای باید طرفین توافق داشته باشند و بدون توافق نمیشه کاری انجام داد...
مطمئن نیستم ولی شاید ماژول های انگلیسی برای این کار هم باشه ولی شک دارم، بگردید ضرر نمی کنید...
براتون آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم بتونین با حسن خلق به فعالیتتون ادامه بدید همکاران محترم :)
روزتون خوش...
NikMizban.Com
September 10th, 2013, 00:45
سلام استارتر گل ..
من هم دنبال این ماژولم 2-3 روزه ..
TARIMEHR
September 10th, 2013, 01:18
یه نسخه تو سایت خارجی gowhmcs پیدا کردم اما نمیدونم با سامانه هایی که ما داریم سازگاری داره یا نه
E_R_B
September 10th, 2013, 10:37
چقدر برای این کار در نظر گرفتید؟!
stiv36
September 10th, 2013, 10:40
این که کاری نداره
براتون اگه بشه تا شب آماده میکنم
TARIMEHR
September 10th, 2013, 10:47
برنامه نویس نیستم تا بدونم چقدر زمانبر هست و سخت
برای همین شما باید قیمت بگید
sardarn
September 10th, 2013, 11:27
سلام
با پرداخت هزینه با سیستم خودتان هماهنگش می کنم.
یه سوال شما می خواهید ثبت نام عادی بردارید و فقط با این روش ثبت نام انجام بشود؟
TARIMEHR
September 10th, 2013, 11:32
میخوام کسانی که عضو میشن مث تمام فرم های ثبت نام دیگه عضو باشن
اما بعد اینکه عضو شدن یه کد براشون ارسال بشه(موبایل) که نقش verify داره
مث پارس پک , طلاهاست
اینطوری حداقل یه شماره ی واقعی از کاربرانی که خرید انجام مین خواهیم داشت
sardarn
September 10th, 2013, 11:41
میخوام کسانی که عضو میشن مث تمام فرم های ثبت نام دیگه عضو باشن
اما بعد اینکه عضو شدن یه کد براشون ارسال بشه(موبایل) که نقش verify داره
مث پارس پک , طلاهاست
اینطوری حداقل یه شماره ی واقعی از کاربرانی که خرید انجام مین خواهیم داشت
با هزینه 25 هزارتومان برایتان انجام می دهم.
برای این کار اطلاعات فنی اتصال به وب سرویس تان همراه با یک اکانت تست با چند پیامک اعتبار بفرستید
TARIMEHR
September 10th, 2013, 12:01
اوکی. میام خصوصی برای دریافت شماره حساب و باقی کارا
sardarn
September 10th, 2013, 12:27
اوکی. میام خصوصی برای دریافت شماره حساب و باقی کارا
پاسخ داده شد
NikMizban.Com
September 10th, 2013, 13:06
من هم به این ماژول نیاز دارم
ماژول و پنل اس ام اس اگه ارائه می کنید شرایط خرید و نحوه خرید رو برای من هم ارسال کنید
ممنون :53:
TARIMEHR
September 10th, 2013, 14:43
متاسفانه به دلیل اینکه ماژولی که جناب sardarn (http://www.webhostingtalk.ir/member/11060/) ارائه میدهند کد شده میباشد، و برای هر ماژول کد باز مبلغی نزدیک به 4 برابر دریافت میکنند به توافق نرسیده ایم
sardarn
September 10th, 2013, 14:47
متاسفانه به دلیل اینکه ماژولی که جناب sardarn (http://www.webhostingtalk.ir/member/11060/) ارائه میدهند کد شده میباشد، و برای هر ماژول کد باز مبلغی نزدیک به 4 برابر دریافت میکنند به توافق نرسیده ایم
سلام
اگر تاپیک چند مدت پیش بنده را مطالعه کرده باشید یوزر تندیس نت اسکریپت پرداخت انلاین بانک ملتی که بنده بهشون فروخته بودم را برای فروش گذاشتند.الان هنوز هم دارن به فروش می رسونند از اون موقع من با گرفتن هزینه چند برابر سورس کد را به مشتری می دهم
در ضمن قیمت سیستم 25 هزارتومان که من قیمت سورس را به شما 70 هزارتومان گفتم یعنی کمتر از 3 برابر.4 برابر هم نشد :d
در هر صورت هر کی خواست من در خدمتم.
باتشکر
TARIMEHR
September 10th, 2013, 14:51
سلام
اگر تاپیک چند مدت پیش بنده را مطالعه کرده باشید یوزر تندیس نت اسکریپت پرداخت انلاین بانک ملتی که بنده بهشون فروخته بودم را برای فروش گذاشتند.الان هنوز هم دارن به فروش می رسونند از اون موقع من با گرفتن هزینه چند برابر سورس کد را به مشتری می دهم
در ضمن قیمت سیستم 25 هزارتومان که من قیمت سورس را به شما 70 هزارتومان گفتم یعنی کمتر از 3 برابر.4 برابر هم نشد :d
در هر صورت هر کی خواست من در خدمتم.
باتشکر
درسته. اون یه ماژول دیگه بود گفتین 20
بنده کد باز رو برای فروش نیاز ندارم جهت اطمینان از ماژولی که روی سرور قرار میگیره هست
sardarn
September 10th, 2013, 14:53
درسته. اون یه ماژول دیگه بود گفتین 20
بنده کد باز رو برای فروش نیاز ندارم جهت اطمینان از ماژولی که روی سرور قرار میگیره هست
متاسفانه به خاطر اینکه یک کاربر این کار را کرد دیگر امکان ارائه سورس وجود ندارد.
در این موارد می تونید از مشتری های سابق بپرسید یا از روش های دیگر اطمینان بدست بیاورید که مشکلی ندارد.