توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب وی ام ور در هتزنر - هاردیسک
ServerDL.com
September 8th, 2013, 13:58
سلام
بنده مدتی هست که در بعضی از سرور ها که از کمپانی هتزنر تهیه می کنم در مراحل نصب وی ام ور ! به مشکل خوانده نشدن هاردیسک ها در مرحله ستاپ وی ام ور ESXi 5 برخورد می کنم .
و در مراحل نصب موقع هاردیسک با مشکل نشناختن هارد مواجعه می شوم
فقط می دونم مشکل از بوت هست که تو اینجا هارد رو شناسایی نمی کند
لطفا کمک کنید اگر همچین تجربه ای داشته اید .
15460
d3m0n3y3z
September 15th, 2013, 15:26
از آخرین نسخه ESXi استفاده کنید. به احتمال قوی نسخه شما کنترلر هارد دیسک سرورتون رو نمیشناسه.
باید اضافه کنم که ESXi رایگان هست و آخرین نسخه رو از وب سایت رسمی شرکت VMware می تونید تهیه کنید.
ServerDL.com
September 15th, 2013, 15:36
از آخرین نسخه esxi استفاده کنید. به احتمال قوی نسخه شما کنترلر هارد دیسک سرورتون رو نمیشناسه.
باید اضافه کنم که esxi رایگان هست و آخرین نسخه رو از وب سایت رسمی شرکت vmware می تونید تهیه کنید.
بله درسته
در نسخه 5.1 این مشکل نیست !
ولی چون نسخه 5.1 از لحاظ رابط گرافیکی با وی سنتر مشتکل دارد
ترجیح می دهم که از 5 استفاده کنم
و می دونم این راه قابل جل است از طریق bios .
یکی از همکاران یاد دارد ولی متاسفانه یاد نمیده مشکل از کجا bios هست
منم که دوست دارم ماهیگیری رو یاد بگیرم واسم خیلی سخته ...
ممنون می شوم اگه می تونید کمک بیشتر برای تنظیم کنترلر به من بکنید
d3m0n3y3z
September 15th, 2013, 17:29
بله. همکارتون درست فرمودن. خیلی از کنترلرها به شما اجازه می دن که اونا رو در حالتی قرار بدید که قابلیت هاشون محدود بشه اما Compatibilityشون افزایش پیدا کنه.
به BIOS برید و دنبال اسم کنترلرتون یا واژه RAID بگردید. معمولاً یه Option به نام Mode دارن که بهتون اجازه میدن تا بذاریدش تو حالتی که می خواید. مثلاً دنبال Legacy یا همچین چیزی بگیردید. بسته به نوع سرور و کنترلر متفاوت هست اما از توضیحاتی که سمت راست یا پایین صفحه براتون می نویسه می تونید با کمی تلاش پیداش کنید.
توجه کنید که بعضی از کنترلرهای RAID یه ROM BIOS مربوط به خودشون دارن و اگه مال شما اینطور هست، باید اونجا به دنبال چیزی که گفتم بگردید.