ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زیاد کردن حجم هارد

alitabari
September 8th, 2013, 13:44
سلام خدمت تمامی دوستان
من دیشب داشتم فایل انتقال میدادم دیدم هارد کمه وی پی اس رو خاموش کردم
با vsphere وارد vmware سرور شدم و اقدام به زیاد کردن هارد کردم
حجم هارد ما 4 ترابایت بود که توی دو تا datastore بوده و datastore1 به این وی پی اس اختصاص داده شده بود و هاردش 1800 گیگ بود اما 1600 گیگ اختصاص داده بودن
من اومدم اینو بیشتر کردم به 1800 هم نرسید سیو کردم و خواستم وی پی اس روشن کنم این ارور رو داد
15459

من که سر در نیاوردم به هاستیگ هم گفتم اونم مثل اینکه سر در نیاورد
دوستان اگه میدونن مشکل از چیه و راه حلش چیه یا اگه کسی میتونه اوکی کنه بدونه اینکه اطلاعات از دست بره ممنون میشم

delta
September 8th, 2013, 14:44
ببین کارت میاد؟

1.By default, ESX will configure a swap on the VM's datastore equal to the RAM. So, when RAM is increased, more disk space is required. The fix is to reserve memory in resource allocation settings for the VM.

2.There really isn't enough disk space on the datastore. Reduce Hard Disk size for the VM.

alitabari
September 8th, 2013, 16:10
ببین کارت میاد؟

داداش من که زیاد سر در نمیارم از این سرورو اینا همین کارو هم که بلد بودیم انجام دادیم خراب شد حالا بیایم کاری و بلد نیستمو دست بزنیم می سوزه :دی
خودت اگه بلدی بیا زحمتش رو بکش ممنون میشم

alitabari
September 8th, 2013, 21:26
آقایون هر کس بلده کمک کنه هزینشو هم میدم

arDEmbOt
September 8th, 2013, 23:32
ببین کارت میاد؟

می گه ESX در حالت دیفالت یه swap به اندازه رم اختصاص داده برای ماشین مجازی ایجاد می کند و زمانی که مقدار رم افزایش می یابد این اندازه swap هم تغییر می یابد و اگر فضای دیسک کافی روی سرور نداشته باشید این مشکل که گفتید ایجاد می شود ، پس باید یه چیزی ار روی هارد سرور اصلی پاک کنید تا به اندازه رمی که افزایش داده اید فضا برای ساخت swap ایجاد شود

alitabari
September 9th, 2013, 01:09
می گه ESX در حالت دیفالت یه swap به اندازه رم اختصاص داده برای ماشین مجازی ایجاد می کند و زمانی که مقدار رم افزایش می یابد این اندازه swap هم تغییر می یابد و اگر فضای دیسک کافی روی سرور نداشته باشید این مشکل که گفتید ایجاد می شود ، پس باید یه چیزی ار روی هارد سرور اصلی پاک کنید تا به اندازه رمی که افزایش داده اید فضا برای ساخت swap ایجاد شود
حالا نمیشه ما مقدار رم رو بیاریم پایین؟