توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره آپلود در هاست دانلود
agp
September 8th, 2013, 13:01
سلام دوستان یه سوال تازه واردی:
هاست دانلودی خریدم. و میخوام شروع به آپلود فایل کنم. آیا تنها روش آپلود فایل در این هاست وقت از طریق هاست و نرم افزار های آپلود مثل filezila می باشد؟
نمیشه فایل هایی رو که میخوام روی هاست بریزم مستقیم از یک سایت دیگه در داخل هاست دانلودم لینک بدم و منتقل بشه؟ یعنی به صورتی که حجم اینترنتم کم نشه که مجبور باشم به خاطر دانلود و آپلود حجم اینترنت خریداری کنم؟ با استفاده از رپیدلیچ نمیشه این کار رو انجام داد؟ یا اینکه رپیدلیچ فقط از آپلودسنترهای معروف فایل میگیره؟
milad_it
September 8th, 2013, 13:15
با سلام دوست عزیز
میتونید اسکریپت رایپد لیچ تهیه کرده و نصب کنید . به حجم اینترنت و.. هم کاری نداره
موفق باشید کمکی خواستید آی دی یاهو بنده رو اد کنید...
agp
September 8th, 2013, 13:25
اینکه رپیدلیچ به حجم اینترنت کاری نداره میدونم. منظورم اینه که مثلا شما در نظر بگیرید که سایتی که من میخوام فایلشو دانلود کنم از آپلود سنترهایی که رپیدلیچ پشتیبانی میکنه استفاده نکرده باشه و من اگه بخوام از یه سایت خارجی فایلی رو به هاست دانلود خودم انتقال بدم حتما باید اونو دانلود کنم و بعد آپلود؟! (اینطوری حجم اینترنت کم میشه)
مثلا اسکریپتی وجود نداره که در هاست دانلود نصب کنم و بعد لینک دانلود فایل رو بهش بدم و خودش دانلود کنه داخل هاست؟
bia2znd
September 8th, 2013, 15:21
سلام
شما اسکریپت لیچ رو روی هاستتون نصب کنید مشکلی نخواهید داشت ...
اسکریپت لیچ در 95% موارد لینک ها رو منتقل میکنه
royl
September 8th, 2013, 15:33
یه فایل php بسازید
و این کد ها رو توش وارد کنید
<?php
set_time_limit(0);
$file = 'آدرس فایل';
$newfile = basename($file);
if (!copy($file, $newfile)) {
echo "failed to copy $file...\n";
}
?>
در قسمت ادرس فایل لینک فایل رو وارد کنید
بعد این فایل رو اجرا کنید
آپ میشه
shahab-f
September 8th, 2013, 15:34
البته اگر هاست دانلود شما این امکان رو داشته باشه
agp
September 8th, 2013, 15:41
البته اگر هاست دانلود شما این امکان رو داشته باشه
هاست دانلود از میهن وب هاست گرفتم. امکلن نصب رپیدلیچ رو داره. فقط موندم کدوم مدش رو نصب کنم!؟
agp
September 8th, 2013, 15:43
من اینو با سرچ در گوگل پیدا کردم:
دانلود اسکریپت رپیدلیچ مد رپیدلیچ فارسی نسخه ۲٫۱٫۲ | دانلود رایگان اسکریپت و قالب (http://www.freescript.ir/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D9%BE%DB%8C%D8%AF%D9%84%DB%8C%DA%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%DB%B2%D9%AB%DB%B1%D9%AB%DB%B2/)
30SecondToMars
September 8th, 2013, 18:16
برو سایت رپیدلیچ فارسی
مد Dverleech Mod رو نصب کن
بقیه اش خیلی سخت نصب میشن و دنگ و فنگ زیاد دارند