ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرور مستقیم با پی پال

zo0ofa
September 8th, 2013, 09:45
سلام خسته نباشید

بنده قصد خرید سرور اختصاصی دارم.
حدود 2 ساله در زمینه مجازی سازی کار می کنم و از واسطه های ایرانی کمک می گیرم که چیزی جز کلاه برداری، کم کاری، پیچوندن، پول خوری و اعصاب خوردی ازشون ندیدم.
الان دیگه میخام خودم مستقیما سرور بگیرم و از شر هرچی ایرانیه به ظاهر کار درست و مطمئن هست راحت شم.

میخاستم ببینم الان چه کارهایی باید انجام بدم؟

بنده پاسپورت دارم.
میخام که حساب پی پال باز کنم. اما نمی دونم از کجا باید اقدام کنم و روش کار به چه صورته. پرداخت ها به دیتا سنتر باید چگونه باشه.
واسه ثبت نام تو سایت دیتاسنتر چه آدرسی رو بزنم.
در ضمن شرکت فنی مهندسی ثبت شده تو ایران هم دارم.

ممنون میشم دوستانی که در این زمینه تجربه دارن با صبر و حوصله پاسخ بدن که راه من و امثال من که درگیر سر و کله زدن با هموطنان گرامی برای خرید سرور و در نهایت پشیمانی از کار با ایرانی هاست، روشن بشه.

با تشکر از دوستان گرامی

arc1o0
September 8th, 2013, 10:59
سلام

دوست عزیز - مشکلاتی که شما اشاره می فرمایید صرفا وقتی پیش میاد که شما از افراد سرور تهیه می فرمایید نه از شرکت ها!

وقتی شما شرکت دارید به راحتی می توانید قرارداد ببندید با شرکت های طرف کارتون و موارد ... رو در قرارداد قید کنید.

مسلما کیفیت هزینه دارد و شما به راحتی می توانید با پرداخت مالیات بر ارزش افزوده سرویس های شرکتی تهیه کنید، شاید در وهله نخصت احساس کنید گران تمام می شود، ولی بازگشت هزینه را در امنیت سرویس و آسودگی خاطر و پشتیبانی 24 ساعته جویا باشید.

با تشکر
موفق باشید.

zo0ofa
September 8th, 2013, 13:20
دوست عزیز ممنون از راهنمائیتون
من سوالم این بود که چطور میشه خرید کرد از دیتاسنترها و روش تهیه پی پال و پرداخت و اینها چیه.
نه اینکه برم از شرکت ها سرور بگیرم

ممنون میشم راهنمایی کنید.

با تشکر

avalanint
September 8th, 2013, 13:28
اگر زبان انگلیسی رو فول باشید بدون مشکل میتونید خودتون خرید کنیم و مانع خاص دیگه ای نیست.فقط اگر زبانتون در حد خوبی نیست توصیه میشه به هیچ عنوان مستقیم خرید نکنید چون در اینده حتما به مشکل برمیخورید

MOHAMMAD MOHSEN
September 8th, 2013, 13:32
پی پال ایران رو تحریم کرده پس نمیشه با آدرس ایران باز کرد! با آیپی ایران فقط کافیه وارد بشین تا حساب بسته بشه. شرکت بودن یا نبودن ملاک اعتبار نیست! به این تبلیغات که ما شرکت هستیم و فلانیم و از این حرفا توجه نکنید. ثبت کردن شرکت تو ایران مثل آب خوردنه. الان استعلام بگیرید می بینید بعضی از همکارا شرکت های با اساسنامه هایی غیر از زمینه کاری ثبت کردن! باز کردن و نگه داری حساب پی پال بسیار هزینه بر هست. دنبال اشخاصی برین که چند ساله دارن تو این زمینه کار میکنن و با چم و خم آشنا هستند. اگر میخواین حساب داشته باشین حتما حساب رو با مدارک هویتی شخصی که به نام اون باز شده تحویل بگرین و آیپی که با اون باز کردن و مطمئن بشید که حساب قانونی باز شده. نه اینکه صرفا با یک ویزا کارت مجازی باز شده باشه!

از دیتاسنترهایی سرور بگیرید که با ایرانی مشکل نداشته باشند. چون اگر بفهمن ایرانی هستید سرویس رو قطع می کنند و معمولا ریفاند می کنند و باعث میشه پی پال حساس بشه

arc1o0
September 8th, 2013, 15:33
پی پال برای ایرانی ها حتی یک ریال هم ارزش ندارد

شما بهتره ویزا کارت فیزیکی با نام خودتون تهیه کنید

یا این که اگر فعالیت تان مهم است و قصد ادامه دارید بهتر است که حساب بانکی افتتاح کنید تا با خیال راحت فعالید کنید نه با استرس!

zo0ofa
September 8th, 2013, 19:37
ممنون از راهنمایی و پاسخگوئیتون

بنده به زبان انگلیسی مسلط هستم.

الان قصد افتتاح حساب دارم.
برای افتتاح حساب از چه طریقی میتونم اقدام کنم و سایت و موسسه معتبری رو میشه معرفی کنید؟
توی جستجو سایت http://payment24.ir (http://payment24.ir/view/6732989/) رو پیدا کردم.
نظرتون چیه نسبت به این سایت؟

چه حسابی باز کنم که به مشکل بر نخورم در آینده؟

ممنون از پاسخگوئیتون

| KVM - SERVER |
September 8th, 2013, 19:42
شما با gift card هم میتونیت حساب paypal باز کنید , اما با محدودیت هستند.

بهتون پیشنهاد میکنم دنبال یک پرداخت کننده معتبر مثل آقای بیگی (nasa_eca) باشید تا پرداخت هاتون به دیتاسنتر انجام بدند.

OPENFIRE
September 8th, 2013, 19:53
از یوزر rankbazar http://www.webhostingtalk.ir/member/38989/‏
, و payment24.ir میتونید کمک بگیرید

avalanint
September 8th, 2013, 20:02
ممنون از راهنمایی و پاسخگوئیتون

بنده به زبان انگلیسی مسلط هستم.

الان قصد افتتاح حساب دارم.
برای افتتاح حساب از چه طریقی میتونم اقدام کنم و سایت و موسسه معتبری رو میشه معرفی کنید؟
توی جستجو سایت http://payment24.ir (http://payment24.ir/view/6732989/) رو پیدا کردم.
نظرتون چیه نسبت به این سایت؟

چه حسابی باز کنم که به مشکل بر نخورم در آینده؟

ممنون از پاسخگوئیتون

برای شروع بنده به شما توصیه میکنم که ابتدا پرداخت هارو از طریقه واسطه های معتبر انجام بدید.چون پیپال و اکثر سیستم های مالی بسیار حساس هستند و با کوچکترین سهل انگاری حسابتون لیمیت خواهد شد و ضرر خواهید کرد

از پرداخت های واسطه مطمئن هم یوزر rankbazar در همین انجمن هست که بیشتر اوقات هم در یاهو با این ایدی انلاین هستند.از اقای خدایی هم میتونید تهیه کنید

milad_it
September 8th, 2013, 20:07
از سایت زیر میتونید کمک بگیرید
خرید و فروش دلار پی پال و ویزا ، انجام خریدهای اینترنتی | payment24 (http://payment24.ir)
معتبر هست و بنده هم تاییدش میکنم...

yassale
September 8th, 2013, 20:09
سلام

دوست عزیز - مشکلاتی که شما اشاره می فرمایید صرفا وقتی پیش میاد که شما از افراد سرور تهیه می فرمایید نه از شرکت ها!

وقتی شما شرکت دارید به راحتی می توانید قرارداد ببندید با شرکت های طرف کارتون و موارد ... رو در قرارداد قید کنید.

مسلما کیفیت هزینه دارد و شما به راحتی می توانید با پرداخت مالیات بر ارزش افزوده سرویس های شرکتی تهیه کنید، شاید در وهله نخصت احساس کنید گران تمام می شود، ولی بازگشت هزینه را در امنیت سرویس و آسودگی خاطر و پشتیبانی 24 ساعته جویا باشید.

با تشکر
موفق باشید.

شرکتشم سر ما کلاه گذاشت همین ماه پیش 600 تومن

P30w.com
September 8th, 2013, 20:12
با سلام،

جهت تهیه سرور از دیتاسنتر های مختلف که معمولا از درگاه های پی پال / ویزا کارت / مستر کارت استفاده می کنند، نیازمند حساب هستند.

پی پال:

جهت پرداخت با پی پال، میبایست حسابی مجازی در وبسایت خودشون باز کنید و با استفاده از کردیت کارت و غیره که خود پی پال حتما ذکر می کنه وریفای کنید

که افرادی در انجمن هستند که این کار رو برای شما انجام می دهند.

اما ریسک کار با پی پال بالاست زیرا به دلیل سکونت در ایران و تحریم بودن میهن عزیزمان، بلافاصله بعد از تشخیص استفاده از فندوق شکن و آیپی ایران حساب شما

مسدود و کلیه مبالغ موجود درون حساب نیز غیرقابل بازگشت تا 180 روز خواهد بود.

ویزا کارت:

ویزا کارت جهت پرداخت های ارزی بسیار مناسب است ولیکن نرخ ارز کمی نوسان دارد و بهترین راه برای استفاده از این ویژگی، بهرمند شدن از آیپی های خارج از

ایران است که بسته به کشوری که در آنجا حساب باز می کنید متغیر است.

عنایت داشته باشید ویزا به دو دسته مجازی و پلاستیک ( فیزیکال ) دسته بندی میشود و در مجموع کار شما رو راه خواهد انداخت.

مسترکارت:

مسترکارت هم یکی از بهترین روش ها جهت پرداخت است که نسبتا توضیحاتی همانند ویزا دارد.

اعم از هر سوالی داشتید دریغ نکنید و بپرسید.

ارادتمند شما :53:

liveserver
September 9th, 2013, 03:26
دوست عزیز از یکی از کابران معتبر که حتی در همین انجمن هم فعالیت دارند میتونید با پرداخت هزینه بگید براتون حساب پی پال بار کنند.
حساب همانطور که میدونید به صورت جعلی به خاطر تحریمات ساخته میشه ولی با رعایت یه سری مسایل به راحتی میتونید باش خرید داشه باشید.
در صورت تمایل شخص مطمئنی میتونم معرفی کنم بهتون.

arc1o0
September 9th, 2013, 11:50
حتی پی پال با هویت واقعی هم امنیت کافی ندارد!

برای یکی از همکاران خود ما که ساکن ایران هم نیستند مشکل پیش آمد ! بررسی که کردیم پی پال گفت چرا گردش شما بالاست!

بعد مدارک شرکت رو خواست، تا نوع حساب رو تغییر بدن! و هزار مکافات دیگه!

اگر کارتون ادامه دار هست و براش ارزش قائل هستین، هزینه کنید و حساب بانکی معتبر در آمریکا یا آسیا افتتاح کنید!

اروپا هم برای شما مناسب نیست!

اگر اطلاعات بیشتری نیاز داشتید با ما در تماس باشید.