PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور ارور....ارور کد:500..(فوری)

ShinDan
September 7th, 2013, 19:58
سلام خدمت دوستان عزیز:)

امیدوارم بتونید مشکل منو حل کنید:(

انجمن بنده( http://selenagroup10.ir ) تقریبا روزانه هزار یا دوهزار تا بازدید داشت که میزبان هاستمون مسدودمون کرد و گفت شما بیشتر از 15 درصد cpu رو استفاده کردید و....

از یه میزبان دیگه هاست خریدیم و متاسفانه اونا هم مسدودمون کردن(400تا بازدید) .بنده رفتم وی پی اس تهیه کردم و انجمن رو روی اون آپ کردم که دیگه مشکلی پیش نیاد و بتونم سایت هم بزنم.

سایت من امروز آپش تموم شد و یک ساعت بعد sever error داد نمیدونم مشکلش چیه!اگه ممکنه خیلی فوری کمکم کنید........:-

nginxweb
September 7th, 2013, 20:02
درود
مشکل فوق نیازمند بررسی دقیق سرور و سرویس های apache - php دارد

در صورت تمایل بصورت تیکت با بخش فنی ما در تماس باشید تا مشکلتون بررسی و حل گردد

کانفیگ سرور های سی پنل و دایرکت ادمین, پلاگین nginx (http://www.nginxweb.ir)

majidisaloo1
September 7th, 2013, 20:14
در مورد ارور ۵۰۰ در صورتی که در سایتی در یافت شده شما میباست ۳ موضوع را مد نظر بگیرید

۱ : پرمیشن فایل مورد نظر نباید ۷۷۷ باشد . مقدار صحیح پرمیشن برای فایل های php رقم ۶۴۴ و برای دایرکتوری ها ۷۵۵ میباشد
۲ : برسی بفرمائید که Owner فایل مورد نظر حتما کاربر و اکانت ی باشد که فایل در دایرکتوری خانگی ان قرار دارد.
۳ : بررسی فایل های .htaccess , به طور کلی در فایل های htaccess فقط مجاز به استفاده از عبارات زیر میباشد :

1:Allow, Deny and Order
2:AddDescription, AddIcon, AddIconByEncoding, AddIconByType, DefaultIcon, DirectoryIndex, FancyIndexing, HeaderName, IndexIgnore, IndexOptions, ReadmeName
3:mod_rewrite directives = RewriteEngine, RewriteOptions, RewriteBase, RewriteCond, RewriteRule,
4:mod_alias directives Redirect, RedirectTemp, RedirectPermanent, RedirectMatch
5:AuthDBMGroupFile, AuthDBMUserFile, AuthGroupFile, AuthName, AuthType, AuthUserFile, Require

در صورتی که کاربر عبارتی غیر از عبارات بالا نظیر php_admin_ یا FollowSymlink در فایل خود قرار دهد وب سایت با ارور ۵۰۰ مواجه میگردد.

ShinDan
September 7th, 2013, 20:31
در مورد ارور ۵۰۰ در صورتی که در سایتی در یافت شده شما میباست ۳ موضوع را مد نظر بگیرید

۱ : پرمیشن فایل مورد نظر نباید ۷۷۷ باشد . مقدار صحیح پرمیشن برای فایل های php رقم ۶۴۴ و برای دایرکتوری ها ۷۵۵ میباشد
۲ : برسی بفرمائید که Owner فایل مورد نظر حتما کاربر و اکانت ی باشد که فایل در دایرکتوری خانگی ان قرار دارد.
۳ : بررسی فایل های .htaccess , به طور کلی در فایل های htaccess فقط مجاز به استفاده از عبارات زیر میباشد :

1:Allow, Deny and Order
2:AddDescription, AddIcon, AddIconByEncoding, AddIconByType, DefaultIcon, DirectoryIndex, FancyIndexing, HeaderName, IndexIgnore, IndexOptions, ReadmeName
3:mod_rewrite directives = RewriteEngine, RewriteOptions, RewriteBase, RewriteCond, RewriteRule,
4:mod_alias directives Redirect, RedirectTemp, RedirectPermanent, RedirectMatch
5:AuthDBMGroupFile, AuthDBMUserFile, AuthGroupFile, AuthName, AuthType, AuthUserFile, Require

در صورتی که کاربر عبارتی غیر از عبارات بالا نظیر php_admin_ یا FollowSymlink در فایل خود قرار دهد وب سایت با ارور ۵۰۰ مواجه میگردد.

خب پنل مدیریتی ما mybb...مسیر درستشون رو باید رو 777 تنظیم کنیم وگرنه نمیتونیم به تنظیمات دسترسی داشته باشیم