توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور ارور....ارور کد:500..(فوری)
ShinDan
September 7th, 2013, 19:58
سلام خدمت دوستان عزیز:)
امیدوارم بتونید مشکل منو حل کنید:(
انجمن بنده( http://selenagroup10.ir ) تقریبا روزانه هزار یا دوهزار تا بازدید داشت که میزبان هاستمون مسدودمون کرد و گفت شما بیشتر از 15 درصد cpu رو استفاده کردید و....
از یه میزبان دیگه هاست خریدیم و متاسفانه اونا هم مسدودمون کردن(400تا بازدید) .بنده رفتم وی پی اس تهیه کردم و انجمن رو روی اون آپ کردم که دیگه مشکلی پیش نیاد و بتونم سایت هم بزنم.
سایت من امروز آپش تموم شد و یک ساعت بعد sever error داد نمیدونم مشکلش چیه!اگه ممکنه خیلی فوری کمکم کنید........:-
nginxweb
September 7th, 2013, 20:02
درود
مشکل فوق نیازمند بررسی دقیق سرور و سرویس های apache - php دارد
در صورت تمایل بصورت تیکت با بخش فنی ما در تماس باشید تا مشکلتون بررسی و حل گردد
کانفیگ سرور های سی پنل و دایرکت ادمین, پلاگین nginx (http://www.nginxweb.ir)
majidisaloo1
September 7th, 2013, 20:14
در مورد ارور ۵۰۰ در صورتی که در سایتی در یافت شده شما میباست ۳ موضوع را مد نظر بگیرید
۱ : پرمیشن فایل مورد نظر نباید ۷۷۷ باشد . مقدار صحیح پرمیشن برای فایل های php رقم ۶۴۴ و برای دایرکتوری ها ۷۵۵ میباشد
۲ : برسی بفرمائید که Owner فایل مورد نظر حتما کاربر و اکانت ی باشد که فایل در دایرکتوری خانگی ان قرار دارد.
۳ : بررسی فایل های .htaccess , به طور کلی در فایل های htaccess فقط مجاز به استفاده از عبارات زیر میباشد :
در صورتی که کاربر عبارتی غیر از عبارات بالا نظیر php_admin_ یا FollowSymlink در فایل خود قرار دهد وب سایت با ارور ۵۰۰ مواجه میگردد.
ShinDan
September 7th, 2013, 20:31
در مورد ارور ۵۰۰ در صورتی که در سایتی در یافت شده شما میباست ۳ موضوع را مد نظر بگیرید
۱ : پرمیشن فایل مورد نظر نباید ۷۷۷ باشد . مقدار صحیح پرمیشن برای فایل های php رقم ۶۴۴ و برای دایرکتوری ها ۷۵۵ میباشد
۲ : برسی بفرمائید که Owner فایل مورد نظر حتما کاربر و اکانت ی باشد که فایل در دایرکتوری خانگی ان قرار دارد.
۳ : بررسی فایل های .htaccess , به طور کلی در فایل های htaccess فقط مجاز به استفاده از عبارات زیر میباشد :