PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اساسی با 6.4 CentOS (لطفا هرچه سریعتر کمکم کنید)

GrOup
September 7th, 2013, 15:25
سلام خسته نباشید.
من سرور ویندوز 2003 دارم و با ومپ سرور سایتم رو راه اندازی کردم . که یه سری مشکلات هست . که میخوام سایت رو روی سه سرور لینوکس CentOS-6.4 ببرم . اما چون تا حالا بااین نوع سرور کار نکردم . یقیناا مشکلاتی خواهم داشت . من میخواستم قبل ز سر رسید موعد سرور ویندوزم در مورد کار با CentOS-6.4 اطلاعات کافی رو به دست بیارم . به همین دلیل من CentOS-6.4-i386-LiveDVD.iso (http://mirror.teklinks.com/centos/6.4/isos/i386/CentOS-6.4-i386-LiveDVD.iso) رو دانلود کردم و در vmware سیستم شخصی خودم نصب کردم و CentOS-6.4-i386-LiveDVD.iso (http://mirror.teklinks.com/centos/6.4/isos/i386/CentOS-6.4-i386-LiveDVD.iso) با مووفقیت بالا اومد . حالا میخوام با ssh و نرم افزار putty بهش وصل شم و یه سری کانفیگ ها رو انجام بدم و کلکسو رو نصب کنم و یه مدت با اون کار کنم که مشکلی برام در سرور اصلی پیش نیاد. الان من هر چی سعی کردم نتونستم با putty به vmware وص شم . لطفا یه آموزش جامع و کامل در این مورد بهم دید. من کمتر از 7 روز وقت دارم برای یادگیری :109: . لطفا سریعتر کمکم کنید . :77:
ممنونم

E_R_B
September 7th, 2013, 15:35
vmware منظورتون سرورتون رو لوکال هست یا رو سرور؟!

GrOup
September 7th, 2013, 16:09
روی لوکال میخوام راه بندازم

avestahost
September 7th, 2013, 16:32
در VmWare Client رنج آی پی ها با سیستم شخصی شما که در آن Vmware نصب شده متفاوت است، اگر می خواهید با همان رنج آیپی اتصال پیدا کنید باید یک سرور مجازی دیگر ویندوز در آن نصب کنید و استفاده نمایید و یا باید رنج آیپی سیستم خود را با Vitrual Network یکسان نمایید

arDEmbOt
September 7th, 2013, 16:48
بهتر از نرم افزار ویچرال باکس برای این کار استفاده کنید که یه حالت تو شبکه داره به اسم bridge که باعث می شود ماشین مجازی شما یک آی پی در رنج ای پی سیستم اصلی بگیرد و آن وقت همه این کارهایی را که گفتید می توانید انجام دهید :-)

GrOup
September 7th, 2013, 19:24
بهتر از نرم افزار ویچرال باکس برای این کار استفاده کنید که یه حالت تو شبکه داره به اسم bridge که باعث می شود ماشین مجازی شما یک آی پی در رنج ای پی سیستم اصلی بگیرد و آن وقت همه این کارهایی را که گفتید می توانید انجام دهید :-)

آیا آموزشی در این مورد هست ؟من تاحالا با این نرم افزار کار نکردم

GrOup
September 7th, 2013, 23:38
آپ:66:

arc1o0
September 8th, 2013, 00:56
سلام
شما از بخش زیر آی پی کارت شبکه وی ام ویر رو پیدا کنید

Control Panel\Network and Internet\Network Connections
بعد فایروال ویندوز رو خاموش کنید یا اجازه برقراری ارتباط رو فعال کنید

به راحتی با پوتی می تونید کانکت بشید و حتی کلکسو رو به شکل لوکال نصب کنید.

آموزش جامعی وجود نداره ولی شما می تونید مرحله به مرحله پیش برید و مشکلاتتون رو مطرح کنید تا دوستان راهنمایی کنند.

E_R_B
September 8th, 2013, 09:21
از کنسول وارد os بشید
بزنید ifconfig و آی پی کارت شبکه رو بهتون میده و در putty بزنید

GrOup
September 8th, 2013, 12:41
از کنسول وارد os بشید
بزنید ifconfig و آی پی کارت شبکه رو بهتون میده و در putty بزنید

خیلی از شما ممنونم
کدوم ای پی من هست ؟
15458

یوزر و پس چی هست تو این حالت ؟

arc1o0
September 8th, 2013, 15:31
شما نسخه لایو رو اجرا کردید

بهتره که نسخه نصبی رو نصب کنید

ای پی شما 192.168.1.3

isatis7t
September 8th, 2013, 18:08
دوست عزیز آی پی شما 192.168.1.3 هست. شما چه نیازی به زدن ssh دارید ؟
اگر می خواهید کلوکسو را نصب کنید یا هر برنامه دیگر به سیستمتان به اینترنت وصل کنید ، پکیج های مورد نظر را گرفته و نصب کنید و در محیط localhost با برنامه کار کنید.

شما الان هم ترمینال دارید و هر تنظیماتی که بخواهید می توانید انجام دهید.

GrOup
September 8th, 2013, 18:48
خیلی ممنونم
این ارور رو میده در پوتی
15478

GrOup
September 8th, 2013, 18:49
دوست عزیز آی پی شما 192.168.1.3 هست. شما چه نیازی به زدن ssh دارید ؟
اگر می خواهید کلوکسو را نصب کنید یا هر برنامه دیگر به سیستمتان به اینترنت وصل کنید ، پکیج های مورد نظر را گرفته و نصب کنید و در محیط localhost با برنامه کار کنید.

شما الان هم ترمینال دارید و هر تنظیماتی که بخواهید می توانید انجام دهید.
یعنی با ترمینال میشه دستور دانلود پکیج های کلکسو ... رو زد ؟ بعد نصب کلکسو چطور باید فرا خوانیش کنم و رو لوکال سایت رو نصب کنم یا بک آپ رو ریستور کنم ؟ توسط مرورگر سنتوس ؟
الان تو ترمینال به این ارور برخوردم این رو چیکار کنم ؟

Installing as "root" NO

You must be "root" to install Kloxo.

Aborting ...

arc1o0
September 8th, 2013, 23:42
عرض کردم

شما اول باید لینوکس را نصب کنید

د رهنگام نصب لینوکس از شما می خواهد که یک رمز عبور تعریف کنید.

نسخه کم حجم زیر را دانلود و روی سیستم خود نصب کنید.

http://net-co.ir/r/files/www.Netiran.co_CentOS-6.4-x86_64-minimal_www.Net-co.ir.iso

isatis7t
September 9th, 2013, 09:16
سیستم عامل را نصب کنید و سپس اقدام به نصب کنید. در حین نصب از شما رمز عبور برای کاربر root می خواهد و بعد از نصب با کاربر root وارد شوید.

شما هر دستوری را که در putty اجرا می کردید در ترمینال همان دستورات را با دسترسی و قدرت بیشتر می توانید اجرا کنید.

GrOup
September 10th, 2013, 21:30
همه چی درسته فقط یه مشکلی هست این که وقتی تغییرات رو اعمال میکنم بعد ریست لینوکس همه چی از ۰ شروع میشه یعنی یه چیزی مث دیپ فریز روشه
چطور این مشکل رو حل کنم ؟

arc1o0
September 10th, 2013, 21:42
دوست عزیز شما چرا متوجه نمی شوید

شما باید نسخه نصبی استفاده کنید نه نسخه لایو

نسخع لایو صرفا از روی سی دی اجرا می شود و خوب تغییرات شما که روی سی دی ذخیره نمی شود!

لینک دادم خدمتتون

اون رو دانلود و نصب کنید

شما هنگام نصب باید رمز ورود تعریف کنید - آیا تا به حال این کار را کرده اید؟

بعد از نصب موفق لینوکس تغییراتی که شما اعمال می کنید روی هارد سرور مجازی ثبت می شود .

ULTRAWEB
September 10th, 2013, 22:04
از روی نسخه ی لایو هم میتوان نصب کرد !اطلاعات غلط داده نشود
نیازی به دانلود ایزوی دیگری نیست از روی همین اگر بلد باشی هم میشه نصب کنی!:39:

arc1o0
September 10th, 2013, 22:24
از روی نسخه ی لایو هم میتوان نصب کرد !اطلاعات غلط داده نشود
نیازی به دانلود ایزوی دیگری نیست از روی همین اگر بلد باشی هم میشه نصب کنی!:39:

بلد بودن نمی خواد!

بنده نسخه مینیمال دادم که راحت تر نصب کنند!

اول بررسی بفرمایید - منظور حقیر را متوجه بشید بعد در صورت لزوم پاسخ بفرمایید.

با تشکر

GrOup
September 11th, 2013, 00:42
دوست عزیز شما چرا متوجه نمی شوید

:-| خیلی ممنون