توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف فایل از ssh و سوال
bmppc
September 7th, 2013, 14:00
سلام
من یک سرور مجازی گرفتم که روش whm و cpanel نصب شده
الان چند تا سایت روش دارم و سرور به صورت خودکار هر 2 روز یک بار بک آپ میگیره
حالا میخوام تمام بک آپ هائی که تا به الان (5 ماه ) گرفته شده همرو حذف کنم که قابل برگشت نباشه و از این به بعد بک آپ بگیره
چون وقتی با اکانت خود سایت ها وارد میشم هیچ فایل بک آپی وجود نداره !
میشه راهنمایی بکنید که چجوری این کار را بکنم حالا از طریق ssh یا whm یا cpanel
میخوام همه فایل های بک آپ را حذف بکنم و سایت هامو جدید بکنم
با whm وارد root میشم اما نمیدونم از کجا فایل های سرور را ببینم ویرایش بکنم یا حذف بکنم
بعد میشه بگید چجوری میشه به شاخه root وارد بشم ( از ssh میتونم اما میخوام بدونم میشه با cpanel هم وارد root بشم ؟
September 7th, 2013, 17:26
ببخشید اسپم میدم
اما کسی نیست کمکم کنه ؟
کارم خیلی ضروریه
nginxweb
September 7th, 2013, 18:51
درود بر شما
برای مشاهده فایل های سرور از whm پلاگین زیر را نصب بفرمایید سپس براحتی میتونید با 1 برنامه file manager ساده که در whm اضافه خواهد فایلهای سرور را مدیریت نمایید.
ConfigServer Explorer (http://www.configserver.com/cp/cse.html)
:53:
ULTRAWEB
September 7th, 2013, 19:27
فایل ها بک اپ شما بصورت دیفالت جایی ذخیره میشن اینه:)
بعداز لاگین بصورت کاربر ریشه به فولدرایجاد شده ی هرسایت باید برین و در فولدر wwwمیتونی مشاهده کنی بک اپ هرکاربر رو
مگر اینکه جای دیگه ای تنظیم شده باشه تا بک اپ ها ریخته شود که اونم میتونی از قسمت پشتیبان گیری whmنگاه کنی و بفهمی در چه مسیری هست
arDEmbOt
September 7th, 2013, 21:18
به صورت پیشفرض بک آپ هاب cPanel در دایرکتوری home با root ذخیره می شود پسوند آن tar.gz هست برای این که بخواهید همه این فایل های بک آپ را پاک کنید می توانید از طریق کامند از طریق ssh اقدام کنید
اگر در دایرکتوری روت هستند
# rm -rfv backup*.tar.gz
اگر در دایرکتوری root هست
# cd /home && rm -rfv backup*.tar.gz
bmppc
September 7th, 2013, 21:24
درود بر شما
برای مشاهده فایل های سرور از whm پلاگین زیر را نصب بفرمایید سپس براحتی میتونید با 1 برنامه file manager ساده که در whm اضافه خواهد فایلهای سرور را مدیریت نمایید.
ConfigServer Explorer (http://www.configserver.com/cp/cse.html)
:53:
تشکر که کمک کردید
چجوری نصبش بکنم این پلاگین را ؟
ساینش رفتم مثل اینکه رایگان نیست
فایل ها بک اپ شما بصورت دیفالت جایی ذخیره میشن اینه:)
بعداز لاگین بصورت کاربر ریشه به فولدرایجاد شده ی هرسایت باید برین و در فولدر wwwمیتونی مشاهده کنی بک اپ هرکاربر رو
مگر اینکه جای دیگه ای تنظیم شده باشه تا بک اپ ها ریخته شود که اونم میتونی از قسمت پشتیبان گیری whmنگاه کنی و بفهمی در چه مسیری هست
من به صورت root وارد whm میشم حالا چجوری به فولدر هر سایت باید برم ؟