ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : > مشکل جدید با ovh

Mihan-Server
September 6th, 2013, 23:49
........

websazha
September 6th, 2013, 23:56
سلام.
ظاهرا شما می فرمایید مک های جدید که ایجاد می شوند برای آی پی ها در شبکه اختصاص نمی شوند.درست هست؟
بهتر هست یک کار کنید.
کل بلاک که مشکل دارد به یک سرور دیگر منتقل کنید بعد از انتقال حدود 15 دقیقه مجدد به سرور منتقل کنید. و فقط هم از طریق managerv3 اقدام ثبت مک کنید نرم افزار مدیریت سرور تحت ویندوز 9 ماه پیش همین باگ داشت که گزارش دادم دیگه رفع کردن یا نه یا موقت بوده مجدد مشکل دار شده نمی دانم.

websazha
September 7th, 2013, 00:07
هیچ چیز 100% نیست.
طبق تجربه مشکلات اختصاص پیدا نکردن مک های ایجاد شده معمولا این طور حل میشود اگر با اون نرم افزار دیتاسنتر ایجاد کردید طبق تجرفه ای که من داشتم که اصلا هیچ کلا پاک کنید دوباره بسازید از
managerv3 بسازید
اگر با
managerv3 ساختید مشکل دارید با managerv5 بسازید . راه ساخت زیاد هست ممکن هست باگ موقت پیدا کرده باشد با یکی از پنل منیجر باید بدون باگ باشد. گر چه من امروز از managerv3 استفاده و مک ساختم مشکلی ندارد.البته اول انتقال بلاک انجام بدید حل نشود بعد اقدام کنید.

majidisaloo1
September 7th, 2013, 00:14
موردی که شما میفرمایید میتواند از بلاک شدن آن آی پی هم باشد
بلک لیست را چک بکنید
99.999999 درصد در صورتی که از پنل بزنید هیچ مشکلی وجود ندارد و اگر هم باید با خذف و ساهت دوباره حل میشود

MagicVps.Com
September 7th, 2013, 00:41
ابتدا از مسیر زیر چک کنید ایپی بلوک نشده باشه
Home > Dedicated servers
Server Status > Blocked IPs

در صورتی که توی بلک لیست نوبد کلا مک حذف کنید و مجدد بسازید با خود سیستم منجر نسخه 3 از طریق اون برنامه منجر اصلا نسایزید که سیستمش کلا قاط داره

majidisaloo1
September 7th, 2013, 00:45
جناب عیسی لو ،
برسی شد ، آیپی جزو بلاک لیست هم نبود .
برفرض بگیریم که آیپی قدیم که قبلا استفاده میشده است جزو بلاک لیست باشد .
اما بلوک جدید که تازه تحویل گرفته شده است دیگر نباید به این صورت باشد ... بدلیل اینکه رنج آپی ها تا به حال توسط ما استفاده نشده است و بار اول هست که میخواهیم اقدام کنیم ..

اگر اینصور که میفرمایید باشد و کل رنج پینگ نداشته باشد به دیتاسنتر تیکت بدهید برایتان چک بکنند اما اگر قبلا میداده الآن نمیده کانفیگ را باید بررسی بکنید و مک ها را دوباره بزنید به طوری که مکی که میزنید type بر روی vmware باشد
اگر هم از کانادا یا آمریکا استفاده میکنید type بر روی exs4 قرار بدهید

liveserver
September 7th, 2013, 00:53
گویا مشکل برای شماست دوست عزیز و سراسری نیست چون سرویس های ما و همکارانی که میشناسیم بعد ریست های اخیر فعلا Stable ده و مشکلی نداره.
احتمال قوی همینطور که اساتید عرض کردند با حذف کردن مک و ساختن دوباره مشکل حل شود.

redbull
September 7th, 2013, 01:05
منم همین مشکل رو داشتم ولی با حذف کامل سرورمجازی و ساخت دوباره و ست کردن آی پی حل شد.

liveserver
September 7th, 2013, 01:11
منم همین مشکل رو داشتم ولی با حذف کامل سرورمجازی و ساخت دوباره و ست کردن آی پی حل شد.
فکر نمیکنم ربطی به منهدم کردن سرور مجازی داشته باشه.. اگر مشکل به انصورت است که شما میفرمایید با حذف کردن کارت شبمه و اضافه کردن کات شبکه جدید باید مشکل حل شود.8-|:-?:39:

redbull
September 7th, 2013, 01:17
فکر نمیکنم ربطی به منهدم کردن سرور مجازی داشته باشه.. اگر مشکل به انصورت است که شما میفرمایید با حذف کردن کارت شبمه و اضافه کردن کات شبکه جدید باید مشکل حل شود.8-|:-?:39:

نه من دوبار به همین مشکل برخوردم مجبور شدم کلا سرور مجازی رو پاک کنم و از نو بسازم.ویندوز رو هم دستی نصب کردم

majidisaloo1
September 7th, 2013, 01:19
با دریافت هزینه برایتان انحا میدهیم
اطلاعات سرور اختصاصی و آی پی که دارید و میخواهید پینگ بدهد را برام بدهید مک را خودم پیدا میکنم

البته لازم به ذکر است بنده سرور شما را به ئی سنتر خودمان باید وصل بکنم که این مورد را هم باید اجازش را بدهید

redbull
September 7th, 2013, 01:25
دوستان تاپیک جای بحث با یکدیگر نیست
تاپیک مشکل جایی برای بالا بردن تعداد پست ها نیست ! برای اینکار از تاپیک های دیگر استفاده کنید .
اگر راه حلی است که احتمال برطرف سازی مشکل است ارسال کنید .
اگر بحثی دارید با پ.خ با یکدیگر ارتباط باشید .

# redbull (http://www.webhostingtalk.ir/member/66307/)
پیشنهاد ساخت سرور بصورت دستی و ستاپ از ابتدا مورد برسی قرار میگیرد ، البته فکر نمیکنم زیاد در باره مشکل ارتباطی داشته باشد .
ممنون از شما .

اگر امکانش هست اطلاعات سرور رو بدید من یک بار تست کنم :) بعضی وقتا به چیزی که اصلا شک ندارید براتون مشکل ساز میشه

ezat1
September 7th, 2013, 09:45
با سلام
دوست عزیز این مشکل چند قسمت داره یک قسمتهایی با شما هست یک قسمتهایی با دیتا سنتر
اگر هیچ مشکلی نیست در سرور ویام وار مک رو هم پاک کردین درست نشد که اولین قدم هست. ای پی. جدید رو مک زدین ست فرمودین پینگ نگرفتین ،
این قبیل اتفاقات در روتر اتفاق میفته که با اطلاع به دیتا سنتر بررسی میکنن و میکنن که از روتر بلوک شده بود اجازه دسترسی نمیداد . بزای ما هم اتفاق افتاده بود که سرور بدون پینگ میسد. با مکاتبه بعد از 3. روز فعال میشد .