توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاهش آمار بعد از تغییر سرور
irantrack
March 17th, 2010, 22:45
سلام
الان حدود 10 روزی هستش سایتمو به سرور اختصاصی انتقال دادم . اما بعد از انتقال امار بازدید سایت به نصف کاهش پیدا کرده . کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
Linux
March 17th, 2010, 23:08
سلام
الان حدود 10 روزی هستش سایتمو به سرور اختصاصی انتقال دادم . اما بعد از انتقال امار بازدید سایت به نصف کاهش پیدا کرده . کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
از زمانیکه میخواستید انتقال بدید تا وقتیکه رو سرور جدید بالا اومد چقدر دان بود سایتتون؟
مدتی که دان بوده باعث میشه یوزرها به مرور بیانو ببینن بی خیالش بشن کاری که میتونید بکنید اینه که بمونید تا کم کم دوباره بیان
irantrack
March 17th, 2010, 23:21
فکر نمیکنم از اون باشه . چون اکثر بازدید از گوگله . مشکل جای دیگست .
بعضی یوزر ها هم ارور 400 رو گزارش دادن .
irlogo
March 17th, 2010, 23:30
آی پی که عوض بشه همینه
delta
March 17th, 2010, 23:38
تغییر آی پی از کشوری به کشور دیگر مخصوصا راه دور همین اتفاقات رو هم داره8-|
persian.developer
March 17th, 2010, 23:39
سلام
لطفاً ادرس سایت رو بگید که بشه بهتر نظر داد
irantrack
March 17th, 2010, 23:50
www.isatice.com
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
چقدر طول میکشه که برگرده؟
goldstar
March 17th, 2010, 23:55
سلام
ممکنه به خاطر نزدیکی ایام عید هم باشه که بازدید سایتها افت پیدا میکنه....
irantrack
March 18th, 2010, 23:59
فکر میکنم یه سری ای پی رو بلوکه کرده سرور . اس سی اف رو حذف کردم اما مشکل همچنان پابرجاست
Woshka
March 19th, 2010, 01:05
ربتی به آی پی نداره میزان بازدید حالا از هر کشوری
isp های ایرانی تا 48 ساعت کش دارن به خاطر اونه
1eng.ir
March 19th, 2010, 07:24
تغییر سرور و نزدیک عید بودن دلیل اصلیشه. صبر کن بعد عید برمیگرده روال عادیش ;)
@ irantrack: شمشاد توای ؟! :39:
M-Soltani.ir
March 19th, 2010, 07:48
www.isatice.com
---------- post added at 10:50 pm ---------- previous post was at 10:49 pm ----------
چقدر طول میکشه که برگرده؟
سعی کنید یک سرور بگیرید که مناسب همچین فرومی باشه :)
irantrack
March 19th, 2010, 11:43
تغییر سرور و نزدیک عید بودن دلیل اصلیشه. صبر کن بعد عید برمیگرده روال عادیش ;)
سعی کنید یک سرور بگیرید که مناسب همچین فرومی باشه :)
اره . دنبال یه سرور خوب و خوش قیمت هستم . ببینم چی میشه .
mehdi23622
August 13th, 2013, 20:46
با سلام
الان نزدیک ده روز که سایتم از یه سرور اشتراکی به یه سرور ابری با رم و سی پی یو انتقال دادم سرعت سایت خیلی خوبه شده اما از اون روز تا حالا هم ورودی از گوگل و هم رتبه الکسا در سراشیبی سقوط افتاده و نزدیک 70 درصد بازدید سایتم کم شده. نمیدونم مشکل از کجاست . طبق نظراتی که دوستان داده بودن گفته بودن بخاطر عید یا تغییر ای پی که بعد 48 ساعت درست میشه اما سایت من 10 روز میشه که منتقل شده و از همون روز بدتر شده. کل مدت زمان هم که سایت down بوده 12 ساعت بود.
واقعا نمیدونم باید چیکار کنم از دوستان میخوام که راهنمایی کنند. 4 ماه که زحمت کشیدم همش ازبین رفت. خواستم بهتر بشه اما بر باد رفت.
ادرس سایت : مجله خبری و سرگرمی دریچه (http://www.deriche.ir)
compiler
August 13th, 2013, 21:01
سلام
فکر میکنم جای اشتباهی سوالتون رو مطرح کردید . به هر حال از تنظیمات سروره ... مثلا ممکنه فایروال یکی از مشکلات باشه . یا کانفیگ وب سرور ...
mehdy.delshekaste
May 13th, 2014, 16:24
سلام
شاید جای سوالم اینجا نباشه ولی چون این تاپیک بود و مشکل من هم دقیقا همینه اینجا مطرح میکنم.
ما یه سایتی داریم رو هاست خارجی بود بعضی مواقع سرعت سایت بی نظیر ،بعضی مواقع سرعت سایت از دایل آپ هم کمتر،این اواخر سرعت کلا دایل آپ شد وسرعت سایت افتضاح.رو هاست خارجی هر روز رتبه مون 5 هزار تا تو الکسا بهتر میشد ولی سرعت کم سایت باعث شد به پیشنهاد دوستان بیایم به سرور ایران.اونم نه هاست سرور مجازی.800 هزار واسه سرور مجازی برا شش ماه هزینه کردیم.سرعت عالیه آدم کیف میکنه.ولی متاسفانه از روزی که اومدیم رو سرور ایران روزانه 10 هزار تا رتبمون میره پایین.الان دیگه فکر کنم آخرین باشیم .رتبه مون نزدیکه 173 هزاره تو ایران.
به نظر شما مشکل از چی هستش؟
چه راه حلی دوستان پیشنهاد میکنن؟
آیا سرور مجازی از خارج بگیرم درست میشه یا سرور خارج هر قدر هم قوی باشه برا ایران همون سرعت دایل آپ رو میده؟
یعنی به جای اومدن از هاست خارج به ایران تو همون خارج سرور مجازی میگرفتم سرعت درست میشد ؟یا هر چی هم باشه تو خارج برا ایران سرعت کم خواهد بود؟