PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد نحوه اتصال دامنه با هاست

reza_mt1364
September 6th, 2013, 18:45
سلام
من یه دامنه .net از یک سایت خارجی برای یکسال ثبت کردم ، الان یه هاست از جای دیگه داشتم که کنترل پنلش cpanel هست چطوری باید این دامینی که خریدم رو وصل کنم به هاستم
راستش من اولین بار هست که دارم این کارو انجام میدم لطفا زیاد تخصصی نگید
ممنون

Yas-Host
September 6th, 2013, 18:48
سلام
من یه دامنه .net از یک سایت خارجی برای یکسال ثبت کردم ، الان یه هاست از جای دیگه داشتم که کنترل پنلش cpanel هست چطوری باید این دامینی که خریدم رو وصل کنم به هاستم
راستش من اولین بار هست که دارم این کارو انجام میدم لطفا زیاد تخصصی نگید
ممنون

وارد کنترل پنل دامین خودتون بشید و وارد قسمت nameservers بشید و دی ان اس های هاست خودتون رو وارد کنید.
دی ان اس هارو باید از مدیر هاست بگیرید....

موفق باشید.

reza_mt1364
September 7th, 2013, 00:09
وارد کنترل پنل دامین خودتون بشید و وارد قسمت nameservers بشید و دی ان اس های هاست خودتون رو وارد کنید.
دی ان اس هارو باید از مدیر هاست بگیرید....

موفق باشید.

خیلی ممنون
قسمت Addon Domains داخل cpanel مربوط به هاست ، برای اضافه کردن دومین نیست؟ یا مثلا قسمت Parked Domains ؟

Yas-Host
September 7th, 2013, 00:24
خیلی ممنون
قسمت Addon Domains داخل cpanel مربوط به هاست ، برای اضافه کردن دومین نیست؟ یا مثلا قسمت Parked Domains ؟

قسمت ادد دامین برای این است که شما اگر یک دامین دیگر دارید میتوانید در این هاست این دامین رو ادد کنید و یک سایت مجزا دیگر روی اون دامین بالا بیارید.
قسمت پارک دامین هم یعنی اینکه شما یک دامین را پارک نمایید برای مثال domain.com دامین اصلی شما است و حالا domain1.com را بر روی domain.com پارک میکنید یعنی اگر کسی domain1.com را وارد نمایید انگار domain.com را باز کرده است....

موفق باشید.

reza_mt1364
September 7th, 2013, 01:40
قسمت ادد دامین برای این است که شما اگر یک دامین دیگر دارید میتوانید در این هاست این دامین رو ادد کنید و یک سایت مجزا دیگر روی اون دامین بالا بیارید.
قسمت پارک دامین هم یعنی اینکه شما یک دامین را پارک نمایید برای مثال domain.com دامین اصلی شما است و حالا domain1.com را بر روی domain.com پارک میکنید یعنی اگر کسی domain1.com را وارد نمایید انگار domain.com را باز کرده است....

موفق باشید.
خیلی ممنون بابت توضیحات دقیق و کاملتون

webpayamk
September 7th, 2013, 13:11
خوب ديگه كامل توضيح دادن ايشون ديگه