توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ابهامات من در مورد سرور ویندوز
_AF_
September 5th, 2013, 23:18
سلام دوستان
فرض کنید سرور اختصاصی تهیه شده
با این مشخصات
CPU
Core i3 2130 2x3.4GHz
HDD
120GB Intel 520 Series SSD
Ram
4GB
Port
100
ما روی این سرور ویندوز سرور 2012 نسخه استاندارد نصب می کنیم
1- به نظر شما این سرور برای راه اندازی یک وب سایت مناسبه؟
2- جوابگو چنتا آنلاین هست؟
3- برای ساخت دیتابیس باید چیکار کنیم؟
4- حتما باید کنترل پنل نصب بشه؟ ( websitepanel )
5- برای سرور های ویندوز ms sql مناسبه؟
6- دیتابیسهای دیگه ای هم هست؟
7-رایگان یا باید لایسنس تهیه کرد؟ از کجا؟
liveserver
September 5th, 2013, 23:23
سلام دوستان
با این مشخصات
CPU
Core i3 2130 2x3.4GHz
HDD
Ram
4GB
Port
100
سرور قطعات متوسطی داره و میشه گفت برای یک وبسایت با امار بازدید معمولی پاسخگو است.
ولی حال چرا ویندوز 2012 چرا از سی پنل استفاده نمیکنید یا دایرکت ادمین؟
_AF_
September 5th, 2013, 23:48
سرور قطعات متوسطی داره و میشه گفت برای یک وبسایت با امار بازدید معمولی پاسخگو است.
ولی حال چرا ویندوز 2012 چرا از سی پنل استفاده نمیکنید یا دایرکت ادمین؟
با تشکر از پاسخ شما
سایت به زبان asp نوشته شده
سلام دوستان
با این مشخصات
CPU
Core i3 2130 2x3.4GHz
HDD
Ram
4GB
Port
100
downloaddl
September 5th, 2013, 23:59
یک مجازی ساز روش نصب کن بعد روش ی لینوکس نصب کن با لینوکس بهتر می تونی برای نگه داری وب کار کنی
kloxo برای لینوکس
اگر هم ویندوز می خواید
websitepanel
که رایگان هست
_AF_
September 6th, 2013, 00:16
یک مجازی ساز روش نصب کن بعد روش ی لینوکس نصب کن با لینوکس بهتر می تونی برای نگه داری وب کار کنی
kloxo برای لینوکس
اگر هم ویندوز می خواید
websitepanel
که رایگان هست
سایت با asp نوشته شده چه ربطی به لینوکس داره!
i-whost
September 6th, 2013, 00:28
سلام دوستان
با این مشخصات
CPU
Core i3 2130 2x3.4GHz
HDD
Ram
4GB
Port
100
در جواب پ.خ که داده اید دوست عزیز:
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد سرور ویندوز و طریقه راه اندازی میتوانید از وبلاگ ما آموزش های لازم دریافت کنید
در مورد میزان آنلاین مقدار تفریبی نیست باید سایت روی سرور فعال کنید تا منابع مصرفی مشاهده بشود
_AF_
September 6th, 2013, 00:56
در جواب پ.خ که داده اید دوست عزیز:
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد سرور ویندوز و طریقه راه اندازی میتوانید از وبلاگ ما آموزش های لازم دریافت کنید
در مورد میزان آنلاین مقدار تفریبی نیست باید سایت روی سرور فعال کنید تا منابع مصرفی مشاهده بشود
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسخ شما
آدرش وبلاگ شما چیست؟
در وب سایتتون مشاهده نشد
secure_host
September 6th, 2013, 01:12
با سلام
با فرض سوالات پاسخ داده می شود.
اول اینکه باید گفت که این مشخصات برای یک وب سایت خیلی زیاد هم هست. ولی چیزی که یک وب سایت را از دیگر وب سایت های استاتیک مجزا می کند. نوع وب سایت و تعداد بازدید و همچنین نحوه اتصال کانکشن ها در برنامه نویسی وب سایت است که گاها باعث می شود یک وب سایت پردازشی بیشتر از سخت افزاهای یاد شده بطلبد.پس ابتدا باید نوع وب سایت مشخص شود و تعداد بازدید های احتمالی که خودتان حدس میزنید.
برای ساخت بانک اطلاعاتی کلان شما به طور عمده ۲ حالت داری که حالت اول به صورت مکانیزه انجام می گردد و زحمات کمتری دارد . و تمام تنظیمات بانک اطلاعاتی جهت ساخت بانک ازطریق کنترل پنل قابل انجام است.
حالت دیگر حالت دستی می باشد که برای این کار شما باید بر روی سرور خود نرم افزار های مربوط به بانک اطلاعاتی مانند MSSQL را نصب کنید. و برای ساخت بانک اطلاعاتی می توانید از wizard های خود نرم افزار استفاده کنید و یا از طریق SQL Query اقدام به ساخت بانک اطلاعاتی نمایید. مثلا برای ساخت بانک اطلاعاتی با نام securehost.ir دستور زیر را در وارد می کنید.
CREATE DATABASE securehost.ir که برای این حالت حوصله و دانش در مورد query های SQL را می طلبد و در صورتی که دانشی در این مورد ندارید این روش توصیه نمی گردد.
برای سرور های ویندوزی معروفترین و متداولترین بانک اطلاعات MSSQL می باشد که در ۷ نسخه ارایه شده است (Datacenter,Enterprise,Standard,Web,Business Intelligence,Workgroup,Express)که ۶ تا نسخه این نرم افزار تجاری می باشد و نسخه Express آن رایگان می باشد.
در این نسخه محدودیتی در تعداد بانک های اطلاعاتی وجود ندارد. ولی ۲ نوع محدودیت برای این نسخه ارایه شده است.
۱- محدود به استفاده از یک پردازنده شده است
۲- هیچ بانک اطلاعاتی بیشتر از ۴ گیگ نمی تواند ظرفیت داشته باشد و در نسخه windows 2008 R2 این حجم به ۱۰ گیگا بایت تغییر یافته است.
و شما می توانید n تا بانک اطلاعاتی در این نسخه داشته باشید.پیشنهاد می گردد از همین نسخه بر روی ویندوز استفاده نمایید . ما در سرور های اشتراکی ویندوزی این نسخه را به کار برده ایم که تاکنون مشکلی نداشته ایم.
با تشکر
GateFa
September 6th, 2013, 14:02
سلام
@استارتر:
نمایش مشخصات: secure_host - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/165) توضیحات کاملی رو گفتند.
اگر مورد دیگه ای هست بفرمایید...
| KVM - SERVER |
September 6th, 2013, 15:16
اگر سروری که فرمودید داخل اروپا یا حتی ایران باشه , سرعت لود بسیار خوبی خواهید داشت.
هاردهای Intel SSD 520 فوق العاده با کیفیت و ماندگار هستند.
در مورد Hosting روی سیستم عامل Windows هم , فعلا Windows Server 2008 R2 x64 پیشنهاد میشه تا Windows Server 2012
این مقدار حافظه RAM برای یک سایت کافی هست اما اگر تعداد بالاتر رفت حتما به 6GB یا 8GB ارتقا بدید.
پورت اتصال به Internet هم مناسب هست و اکثرا برای هاستینگ از پورت های 100Mbit یا کمتر از 1Gbps استفاده میکنند.
_AF_
September 6th, 2013, 20:18
سلام
@استارتر:
نمایش مشخصات: secure_host - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/165) توضیحات کاملی رو گفتند.
اگر مورد دیگه ای هست بفرمایید...
بله بسیار کمک خوبی بود و سپاسگزارم
ولی هنوز به پاسخ این سوالات نرسیدم
GateFa
September 6th, 2013, 20:22
هم mssql میتونید نصب کنید هم mysql و رایگان هست.
_AF_
September 6th, 2013, 20:37
ms sql توانایی ساپورت چه مقدار از دیتا را دارد 10 گیگ 80 گیگ تا چقدر به درستی کار میکنه؟
mysql برای لینوکس نیست؟
بنده برای ویندوز پرسیدم
_AF_
September 6th, 2013, 20:39
در تحقیقاتی که داشتم با oracel آشنا شدم
ظاهرا دیتابیس خوبی هست
به طور مثال در جستجوهایی که داشتم گفته شده بود
به نظرمن اواکل می تونه گزینه مناسبی باشه زیرا با این حجم دیتا اوراکل می تونه جواب گو با شه مثل بانک اطلاعاتی یاهو که 18 ترابایت می باشد و روی سرورهای Hpمی باشد و یا بانک اطلاعات وزرات انرژی ایالات متحده آمریکا که روی mainframe شرکت IBM می باشد فعلا اوراکل تنها بانک اطلاعاتی هست که در نسخه های مختلف برای انواع mainframeها تولید شده است اوراکل تنها بانک اطلاعاتی می باشد که dbengine آن می تواند بصورت توزیع شده و چند بخشی اجرا کرد یعنی می توان یک قسمت آن روی یک سیستم عامل و قسمت دیگر هم روی یک سیستم عامل دیگر اجرا کرد امکان تقسیم بندی حافظه داینامیک memory allocationفقط در اوراکل امکان پذیر می باشد یعنی وابسته به سیستم عامل نیست (برخلاف اس کیو ال سرور)
روی اوراکل می توان private partition برای جداول تعریف کرد اوراکل امکانی بنام load balancerدارد که کمک زیادی به مدیریت ترافیک شبکه می کند یعنی اجازه می دهد که سرویس ها و برنامه های تحت وب بصورت توزیع شده اجرا شوند یعنی اگر فشار روی یک سرور زیاد بود تراکنش ها روی سروری که ترافیک کمتری دارد اجرا شوند مثال عملی از این کتابخانه ملی سنای آمریکا می باشداوراکل از pl/sql استفاده می کند که نسبت به T/SQl سخت تر ولی کارا تر و قوی تر می باشد.مدیریت بانک اطلاعاتی sqlserver از اوراکل راحت تر است از لحاظ هزینه خرید و نگهداری sqlserver بهتر از sqlserver می باشد حالا این ها چند نکته بود که فکر کردم اگر اینجا گفته شود انشاء الله مفید واقع شود
ولی ظاهرا روی لینوکس بهتر جواب میده تا ویندوز
نظر شما دوستان چیست؟
ULTRAWEB
September 6th, 2013, 21:32
نسخه های جدید دیتابیس های مایکروسافت عملکرد خیلی خوبه داره منظورم ببخشید این بود عملکرد خدایی دارن نسبت به همه دیتابیسها
و چون اینجا ایرونه و کرکی میشه استفاده کرد شما دیگر نگران چی هستی یک ویندوز سرور به نصب
یک mssql2008به نصب کارت رو شروع کن اونایی هم که فقط دیتابیس کارن فقط فرق بین این نسخه های جدید
پایگاه داده مایکروسافت و قدیمی هاش رو فقط درک میکنن و بس:)
_AF_
September 6th, 2013, 21:36
نسخه های جدید دیتابیس های مایکروسافت عملکرد خیلی خوبه داره منظورم ببخشید این بود عملکرد خدایی دارن نسبت به همه دیتابیسها
و چون اینجا ایرونه و کرکی میشه استفاده کرد شما دیگر نگران چی هستی یک ویندوز سرور به نصب
یک mssql2008به نصب کارت رو شروع کن اونایی هم که فقط دیتابیس کارن فقط فرق بین این نسخه های جدید
پایگاه داده مایکروسافت و قدیمی هاش رو فقط درک میکنن و بسhttp://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/1.gif
ms sql 2008 میشه روی ویندوز سرور 2012 نصب بشه؟
درسته اینجا ایرانه ولی استفاده از کرک امنیت سرور زیر 0 میشه سرور خارج از ایران قرار دارد ایبوز دیتاسنتر چیکار کنیم
به همین سادگی ها هم نیست
_AF_
September 7th, 2013, 20:51
آپ
secure_host
September 8th, 2013, 01:58
با سلام
بنده در پست قبل قصد داشتم معرفی اجمالی در مورد oracle بدم ولی فکرکردم با معرفی ، شما بیشتر سر در گم بشید.
کلا یک مطلب در مورد oracle بگم و تمام
اوراکل بیشتر برای دیتابیس های سنگین و حجیم استفاده میشه و عملا برای شما کاربردی نخواهد داشت.
در ثانی اخیرا مشکلات امنیتی اوراکل خیلی زیاد بوده است که به ریسک آن نمی ارزد که بر روی oracle متمرکز شوید.
و در آخر فکر می کنم برای شما سرور ویندوز 2008 R2 + mssql2008 مناسب باشد.
بله mssql2008 بر روی windows 2012 قابل نصب است .
-----
در مورد کرک هم بله برخی اوقات با مخاطرات همراه است. فقط یک سوال دارم ،شما برای ویندوز ۲۰۱۲ از لایسنس استفاده می کنید یا این هم کرک است ؟
با تشکر
_AF_
September 8th, 2013, 19:19
با سلام
بنده در پست قبل قصد داشتم معرفی اجمالی در مورد oracle بدم ولی فکرکردم با معرفی ، شما بیشتر سر در گم بشید.
کلا یک مطلب در مورد oracle بگم و تمام
اوراکل بیشتر برای دیتابیس های سنگین و حجیم استفاده میشه و عملا برای شما کاربردی نخواهد داشت.
در ثانی اخیرا مشکلات امنیتی اوراکل خیلی زیاد بوده است که به ریسک آن نمی ارزد که بر روی oracle متمرکز شوید.
و در آخر فکر می کنم برای شما سرور ویندوز 2008 R2 + mssql2008 مناسب باشد.
بله mssql2008 بر روی windows 2012 قابل نصب است .
-----
در مورد کرک هم بله برخی اوقات با مخاطرات همراه است. فقط یک سوال دارم ،شما برای ویندوز ۲۰۱۲ از لایسنس استفاده می کنید یا این هم کرک است ؟
با تشکر
درود بر شما
از راهنمایی شما مچکرم
به هر حال این وب سایت روز به روز پیشرفت خواهد کرد و باید از الان به فکر حجم db بود
در تحقیقاتی که انجام دادم ظاهرا windows server 2012 standart به کار من میاد و نسبت به نسخه های پیش پایدارتر هست درسته؟
دلیل تایید windows server 2008 R2 چیست؟
دیشب با دیتابیس mongodb آشنا شدم ، خیلی ازش تعریف کرده بودن نظرتون راجب این دیتابیس چیه
نه دوست عزیز قصد ندارم از کرک استفاده کنم نه برای ویندوز نه برای دیتابیس ترجیحا اگه دیتابیس رایگان باشه بهتره
ms sql
oracle
mongodb
نمیدونم کدوم بهتره!
milad_it
September 8th, 2013, 20:15
اگر سرور ایران باشه عالیه !
اگر آمریکا و.. متوسط! و برای سایت های معمولی و یکم رو به بالا مناسب هست
ULTRAWEB
September 8th, 2013, 20:50
شما فقط اسکیوال سرور 2012 و ویندوز سرور 2012 رو مورد استفاده قرار بده کیفیتی که مشاهده میکنی
خدا خواهد بود............ بازم تاکید میکنم ازهمین دومورد باهم بهره ببری تا خودت مفهوم کیفیت رو ببینی و به چشی
مشکلی نخواهی داشت دیتاسنتر هایی هستن که به کپی رایت گیرندن
کرک هم مشکل امنیتی ایجاد نمیکند دراغلب موارد نگران نباشید
این دیتابیس مونو هم جدیدا تعریف زیاد میشنوم ولی باهاش کار نکردم من پس نمیتونم نظری بدم اگر نظر میخوای گوگل کن و نتایج و بنچ مارکش رو ببین
ULTRAWEB
September 8th, 2013, 20:53
ms sql 2008 میشه روی ویندوز سرور 2012 نصب بشه؟
درسته اینجا ایرانه ولی استفاده از کرک امنیت سرور زیر 0 میشه سرور خارج از ایران قرار دارد ایبوز دیتاسنتر چیکار کنیم
به همین سادگی ها هم نیست
درضمن جیزی که امنیت سرورها ی دیتابیس سازمانی و غیرسازمانی رو تهدید میکند
کرک نیست بلد نبودن کسی است که سرور رو کانفیگ میکند ولی برای مثال برای یوزر Saپسورد نمی
گذارد واگر نه بیا سرور داریم و مورداسفاده قرار میگیره با کرک که مو لای درزشم نمیره
softlayer
September 10th, 2013, 23:18
سلام دوستان
با این مشخصات
CPU
Core i3 2130 2x3.4GHz
HDD
Ram
4GB
Port
100
درود
حرف دوستان کاملا متین
اما از اینا گذشته شما بهتره یه هزینه ای بدید و لایسنس کنترل پنل پلسک رو تهیه کنید
هیچ دردسری ندارید و میتونید با خیال راحت و امنیت مناسب وبسایت های خودتون رو بالا بیارید
موفق باشید
_AF_
September 10th, 2013, 23:35
درود بر شما
در تحقیقاتی که داشتم در رابطه با پلسک تحقیق کردم ظاهرا مشکل امنیتی داره
نظرتون راجب ms sql چیه؟
softlayer
September 10th, 2013, 23:56
درود بر شما
در تحقیقاتی که داشتم در رابطه با پلسک تحقیق کردم ظاهرا مشکل امنیتی داره
نظرتون راجب ms sql چیه؟
نسخه قبل از 10بله باگ داشت اما از 10 به بعد تاحالا بنده نه چیزی شخصا دیدم نه از کسی شنیدم که مشکلی باشه
متاسفانه با ms sql آشناییندارم چندان نمیتونم نظری بدم
secure_host
September 11th, 2013, 14:35
درود بر شما
از راهنمایی شما مچکرم
به هر حال این وب سایت روز به روز پیشرفت خواهد کرد و باید از الان به فکر حجم db بود
در تحقیقاتی که انجام دادم ظاهرا windows server 2012 standart به کار من میاد و نسبت به نسخه های پیش پایدارتر هست درسته؟
دلیل تایید windows server 2008 R2 چیست؟
دیشب با دیتابیس mongodb آشنا شدم ، خیلی ازش تعریف کرده بودن نظرتون راجب این دیتابیس چیه
نه دوست عزیز قصد ندارم از کرک استفاده کنم نه برای ویندوز نه برای دیتابیس ترجیحا اگه دیتابیس رایگان باشه بهتره
ms sql
oracle
mongodb
نمیدونم کدوم بهتره!
با سلام
دلیل پافشاری بنده در مورد سرور 2008R2 پایدار بودن این سیتم عامل می باشدو به هرحال تاکنون اگر مشکلی نیز در استفاده از این سیستم عامل داشته باشید. قبلا در microsoft بحث شده وبرایش راه کار ارایه شده است. ولی سرور ۲۰۱۲ به دلیل این که هنوز همه گیر نشده است و اکثرا از ۲۰۰۸ استفاده می کنند بنابراین امکان بررسی مشکلات و برطرف نمودن آنها در ویندوز ۲۰۱۲ به گستردگی ۲۰۰۸ نمی باشد و ممکن است برخی اوقات مشکلی که برای شما رخ میدهد برای شما به عنوان اولین نفر اتفاق افتاده باشد که در آن حالت شما باید زحمت مکاتبه با microsoft را بکشید و باید منتظر بمانید تا مشکل برطرف گردد و به شما راه کار ارایه دهند.
-----------------
در مورد دیگربانک های اطلاعاتی نظیر mongodb , oracel و.... با توجه به این که بانک های اطلاعاتی خوبی هستند. ولی یک استفاده از این ها برای ایرانی جماعت که دانشش رو نداره یک معضل است . زیرا برای این بانک های اطلاعاتی به اندازه mssql متخصص در ایران نداریم . (شاید هم داشته باشیم من نمی دونم. )ولی گمان می رود که برای برطرف نمودن برخی از مشکلات بانک اطلاعاتی نیاز به متخصص داشته باشید که دسترسی به این متخصصین خیلی سخت خواهد بود.حالا بماند که براشون باید هزینه هم پرداخت نمایید.
بدون شک به چیزی حز mssql فکر نکنید.
بنده چون تجربه کار با ویندوز ۲۰۱۲ را ندارم نظرم رو گفتم. حالا اگر دوستان دیگری ۲۰۱۲ را پیشنهاد می دهند. وفکر می کنید مشکلات ذکر شده گریبان گیر شما نمیشود بهتر است mssql + windows 2012 + websitepanel استفاده نمایید.ولی در غیر این صورت win2008R2 , mssql,websitepanel پیشنهاد می شود.
نسخه قبل از 10بله باگ داشت اما از 10 به بعد تاحالا بنده نه چیزی شخصا دیدم نه از کسی شنیدم که مشکلی باشه
متاسفانه با ms sql آشناییندارم چندان نمیتونم نظری بدم
بارها گفتم و باز هم میگم این کنترل پنل در آخرین نسخه خود باگ های امنیتی دارد که توصیه نمی شود.
اجالتا برای نشون دادن ضعف دراین کنترل پنل توجه شما را به مطالعه لینک های زیر هدایت می کنم.
Plesk 0Day For Sale As Thousands of Sites Hacked — Krebs on Security (http://krebsonsecurity.com/2012/07/plesk-0day-for-sale-as-thousands-of-sites-hacked/)
http://krebsonsecurity.com/wp-content/uploads/2012/07/plesk0day.png
با تشکر
_AF_
September 11th, 2013, 19:27
با سلام
دلیل پافشاری بنده در مورد سرور 2008R2 پایدار بودن این سیتم عامل می باشدو به هرحال تاکنون اگر مشکلی نیز در استفاده از این سیستم عامل داشته باشید. قبلا در microsoft بحث شده وبرایش راه کار ارایه شده است. ولی سرور ۲۰۱۲ به دلیل این که هنوز همه گیر نشده است و اکثرا از ۲۰۰۸ استفاده می کنند بنابراین امکان بررسی مشکلات و برطرف نمودن آنها در ویندوز ۲۰۱۲ به گستردگی ۲۰۰۸ نمی باشد و ممکن است برخی اوقات مشکلی که برای شما رخ میدهد برای شما به عنوان اولین نفر اتفاق افتاده باشد که در آن حالت شما باید زحمت مکاتبه با microsoft را بکشید و باید منتظر بمانید تا مشکل برطرف گردد و به شما راه کار ارایه دهند.
-----------------
در مورد دیگربانک های اطلاعاتی نظیر mongodb , oracel و.... با توجه به این که بانک های اطلاعاتی خوبی هستند. ولی یک استفاده از این ها برای ایرانی جماعت که دانشش رو نداره یک معضل است . زیرا برای این بانک های اطلاعاتی به اندازه mssql متخصص در ایران نداریم . (شاید هم داشته باشیم من نمی دونم. )ولی گمان می رود که برای برطرف نمودن برخی از مشکلات بانک اطلاعاتی نیاز به متخصص داشته باشید که دسترسی به این متخصصین خیلی سخت خواهد بود.حالا بماند که براشون باید هزینه هم پرداخت نمایید.
بدون شک به چیزی حز mssql فکر نکنید.
بنده چون تجربه کار با ویندوز ۲۰۱۲ را ندارم نظرم رو گفتم. حالا اگر دوستان دیگری ۲۰۱۲ را پیشنهاد می دهند. وفکر می کنید مشکلات ذکر شده گریبان گیر شما نمیشود بهتر است mssql + windows 2012 + websitepanel استفاده نمایید.ولی در غیر این صورت win2008R2 , mssql,websitepanel پیشنهاد می شود.
بارها گفتم و باز هم میگم این کنترل پنل در آخرین نسخه خود باگ های امنیتی دارد که توصیه نمی شود.
اجالتا برای نشون دادن ضعف دراین کنترل پنل توجه شما را به مطالعه لینک های زیر هدایت می کنم.
Plesk 0Day For Sale As Thousands of Sites Hacked — Krebs on Security (http://krebsonsecurity.com/2012/07/plesk-0day-for-sale-as-thousands-of-sites-hacked/)
http://krebsonsecurity.com/wp-content/uploads/2012/07/plesk0day.png
با تشکر
ممنون
آخرین سوال ،تفاوت سه نسخه زیر چیست و کدام نسخه برای بنده مناسب است؟
SQL 2005 Database (Hosted)
SQL Server 2008 R2 Standard
SQL Server 2008 R2 Web Edition
softlayer
September 11th, 2013, 19:57
http://krebsonsecurity.com/wp-conten.../plesk0day.png (http://krebsonsecurity.com/wp-content/uploads/2012/07/plesk0day.png)
با تشکر
درود
دوست من شما توجه نکردید
بعضی دوستان تا صحبت از پلسک میشه نسخه کرک شده اون رو تو ذهنشون مورد مقایسه قرار میدن با کارایی اون
اگه لینکی رو که خود شما ارسال کردید تا آخر میخوندید متوجه نکته هایی میشدید
- KB Parallels: [FIX] Older Plesk Versions - Remote vulnerability in Plesk Panel (CVE-2012-1557) (http://kb.parallels.com/en/113321)
Last Review: Jul, 12 2012 – “… it may not be plausible at this time to perform a full upgrade to the latest release of Parallels Plesk Panel 11 which is not affected, thus there was a set of Micro-Updates released for each major version affected which will resolve the security issue without the necessity of a system upgrade…”
Jتوجه داشته باشید که پلسک تحت لینوکس پیشنهاد میشه
و اینکه همواره ورژن مورد نظر باید آپدیت باشه
پ.ن: درحال حاضر تقریبا تمامی بانک های ما از جمله بانک ملت (http://bankmellat.ir/) دارن از پلسک استفاده میکنند(مسلما سیستم آنالیست های این بانک ها فکر یه xploid چند کیلوبایتی رو کردن که دارن استفاده میکنند)
بنده در زمینه asp فقط , فقط plesk پیشنهاد میکنم (حداقل از سیستم های من درآوردی ایمن تره)
موفق باشید
secure_host
September 12th, 2013, 00:15
با سلام
هدف بنده از ارایه لینک ها نشان دادن ضعف کنترل پنل بوده است که از ورژن ابتدایی تا کنون مشکلات امنیتی عدیده ای چه در لینوکس و چه در ویندوز داشته است.
لینک ارایه شده حداکثر مربوط به نسخه های ۱۰٫۴ می باشد . و همان طوری که مشاهده می کنید هم نسخه ویندوزی آن و هم نسخه لینوکسی آن مشکل امنیتی دارد. و همان طوری که شما نیز فرموده اید آخرین ورژن این کنترل پنل مشکل امنیتی ندارد. ولی در صورتی که هم اکنون مشکل امنیتی از نسخه ۱۱.۵ کنترل پنل مذکور در دسترس می باشد . که فعلا در حال حاضر به صورت 0day می باشد و تاکنون نیز به هیچ سایت امنیتی و یا خود شرکت parallels ارایه نشده است.
فقط در همین حد از این باگ امنیتی براتون بگم که این باگ از نسخه ۶ بر روی plesk ایجاد شد و تاکنون این مشکل در پلسک برطرف نشده است . و impact این باگ نیز به صورت High می باشد به طوری که منچر میشود از طریق plesk به کاربر administrator ویندوز دسترسی پیدا کرد و اقدام به تغییر رمز عبور کاربر مربوطه نمود.
--------------------
من حیث المجموع : با توجه به این که تنها کنترل پنل رسمی که توسط خود مایکروسافت Develop می شود کنترل پنل websitepanel می باشد . به نظربنده از هر نظر این کنترل پنل بهتر است زیرا باعث می شود مشکلات و خطاهای مربوط به کنترل پنل را سریعا از طریق مایکروسافت پیگیری نمود.
آخرین سوال ،تفاوت سه نسخه زیر چیست و کدام نسخه برای بنده مناسب است؟
SQL 2005 Database (Hosted)
SQL Server 2008 R2 Standard
SQL Server 2008 R2 Web Edition
اطلاعات تکمیلی در مورد MSSQL :
http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_SQL_Server
قبلا هم گفتم اگر می خواهید هزینه ای بابت mssql نپردازید فقط نسخه express است که رایگان است.
با تشکر
majidisaloo1
September 12th, 2013, 00:25
سلام دوستان
با این مشخصات
CPU
Core i3 2130 2x3.4GHz
HDD
Ram
4GB
Port
100
با عرض سلام
1-بستگی به وب سایت دارد برای 70 درصد وب سایت ها بله
2-بستگی به اسکریپت و افزونه و مدیریت محتوا و کانفیگ و... دارد
3-میتونید پنل هاستینگ رایگان مصل وب سایت پنل نصب بکنید
4-خیر راه های زیادی دارد اما بهترین راه برای میزبانی حرفه ای نر کنترل پنل است
5-اطلاع در این مورد ندارم
6-بله حتما میتونه باشه
7-از هر 2 نوعش هست
با سپاس
عیسی لو
_AF_
September 12th, 2013, 16:33
با سلام
هدف بنده از ارایه لینک ها نشان دادن ضعف کنترل پنل بوده است که از ورژن ابتدایی تا کنون مشکلات امنیتی عدیده ای چه در لینوکس و چه در ویندوز داشته است.
لینک ارایه شده حداکثر مربوط به نسخه های ۱۰٫۴ می باشد . و همان طوری که مشاهده می کنید هم نسخه ویندوزی آن و هم نسخه لینوکسی آن مشکل امنیتی دارد. و همان طوری که شما نیز فرموده اید آخرین ورژن این کنترل پنل مشکل امنیتی ندارد. ولی در صورتی که هم اکنون مشکل امنیتی از نسخه ۱۱.۵ کنترل پنل مذکور در دسترس می باشد . که فعلا در حال حاضر به صورت 0day می باشد و تاکنون نیز به هیچ سایت امنیتی و یا خود شرکت parallels ارایه نشده است.
فقط در همین حد از این باگ امنیتی براتون بگم که این باگ از نسخه ۶ بر روی plesk ایجاد شد و تاکنون این مشکل در پلسک برطرف نشده است . و impact این باگ نیز به صورت High می باشد به طوری که منچر میشود از طریق plesk به کاربر administrator ویندوز دسترسی پیدا کرد و اقدام به تغییر رمز عبور کاربر مربوطه نمود.
--------------------
من حیث المجموع : با توجه به این که تنها کنترل پنل رسمی که توسط خود مایکروسافت Develop می شود کنترل پنل websitepanel می باشد . به نظربنده از هر نظر این کنترل پنل بهتر است زیرا باعث می شود مشکلات و خطاهای مربوط به کنترل پنل را سریعا از طریق مایکروسافت پیگیری نمود.
اطلاعات تکمیلی در مورد MSSQL :
Microsoft SQL Server - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_SQL_Server)
قبلا هم گفتم اگر می خواهید هزینه ای بابت mssql نپردازید فقط نسخه express است که رایگان است.
با تشکر
بازم تشکر از کمک شما
سرور از xlhost تهیه میشه
و نسخه های زیر ارائه میشه
SQL 2005 Database (Hosted) $15
SQL Server 2008 R2 Standard $250
SQL Server 2008 R2 Web Edition $25
از تفاوت این نسخه ها اطلاعی ندارم
لینک ارسالی را مطالعه خواهم کرد