PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا سرعت دانلود اینترنت سرورم یکهو پایین شد ؟

nabinin
September 5th, 2013, 22:37
سلام
من یه سرور اختصاصی از دیتاسنتر رد استیشن دارم روش سه تا وی پی اس دارم یکی دو تا ویندوز سرور 2008 اینترپرایز و یکی هم لینوکسه
حدود بیشتر از 5 ماهه که این سرور رو دارم و مشکلی پیش نیومده بود ولی یکهو چند روزه که سرعت دانلود توی سرور که قبلا تا 30 مگ هم میرفت رسیده به زیر یک مگ ! نه نرم افزاری نه چیزی هیچی نصب نشده و به هیچ تنظیمی دست زده نشده @ کسی میدونه برای چی این اتفاق افتاده و مشکلش چیه؟ تنظیمات اینترنتی چیزی نداره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
(جالبیش اینجاست روی اون سرور لینوکس و سرور ویندوز دیگه سرعتاشون عالیه و مشکلی ندارن و فقط روی این مشکل پیش اومده )

nginxweb
September 5th, 2013, 23:08
درود بر شما
مشکل شما چند حالت میتونه داشته باشه:

1- نوع لینک دانلود که از کدام لوکیشن هستش تاثیر داره در سرعت دانلود شما مثلا اروپا از اوکیشن امریکا با سرعت کمتری دانلود میکند
2- dns های سرور را چک بفرمایید و در صورت نیاز تصحیح کنید و سرویس Network را ریستارت نمایید
3- موردی در پورت سرور شما پیش امده است که با پیوست تصویر و ذکر دلیل با دیتاسنتر تماس بگیرید

nabinin
September 5th, 2013, 23:13
مشکلش فهمیده شد مشکلش اینه که باید iis سرور که روش نصبه کانفیگ بشه یعنی یکی بیاد تنظیم کنه هر یوزر نتونه بیشتر از چند تا دانلود همزمان داشته باشه سرعت دانلود از سرور محدود بشه و ... که فکر کنم واسه اینکارم باید بیت ترولینگ نصب بشه و تنظیم شه کسی این کار رو میتونه انجام بده ؟ چقدر هزینه میشه ؟ یا اینکه سه ترا فایلی که روی سرور هستش به دو سه سرور تقسیم بشه که این سخته و زمان بر

nabinin
September 6th, 2013, 08:01
الان با بیت ریت ترولینگ تونستم کاری کنم که حداکثر سرعت دانلود فلان کیلوبایت باشه اما هنوز نتونستم کاری کنم که تعداد کانکشن های همزمان هر آی پی همزمان فلان تعداد بیشتر نتونه دانلود کنه .

کسی نمیدونه چیزی در مورد محدود کردن تعداد کانکشنای همزمان هر آی پی در iis سرور ؟؟