ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل کردن دامبن به وی.پی.اس از طریق whm

Linorth
September 5th, 2013, 21:51
سلام

دوستان من به تازگی یه وی پی اس خریداری کردم و بعد از نصب کردن cpanel به من تحویل دادن و من الان فقط از طریق IP دسترسی دارم بهش و میخواستم بهم یکی یاد بده چجوری دامین .com ای که دارم رو بهش وصل کنم؟ و الان تنها اکانت root وجود داره که از طریق WHM میتونم واردش بشم و خب تا الان با این کار نکرده بودم و همیشه هاست هایی که استفاده میکردم کنترل پنلشون ظاهرش فرق داشت و گزینه های محدود تری داشت.

چطوری میتونم هم دامین رو وصل کنم بهش و هم یه کاربر درست کنم که تمامی ریسورس های وی.پی.اس رو استفاده کنه (فرقی با root نداشته باشه از لحاظ استفاده از ریسورس ها) ولی همون ظاهر کاربر مانند رو داشته باشه ؟

ممنون از همگی

bia2znd
September 5th, 2013, 21:58
از
Account Functions »Create a New Account
یک اکانت با امکانات نامحدود تعریف کنید

Linorth
September 5th, 2013, 22:16
از
account functions »create a new account
یک اکانت با امکانات نامحدود تعریف کنید
ممنون از کمکتون.. یوزر رو ساختم و اون مشکلم حل شد.. اما هنوز برای وصل کردن دامین ام به ip وی.پی.اس مشکل دارم.. میشه تو این مورد هم راهنمایی کنید من رو؟

reza21biologist
September 5th, 2013, 22:57
شما باید برای دامنه خود child name server تعریف کنید لطفا پسوند دامنه خود را اعلام کنید تا آموزش مربوط به آن را برایتان ارسال کنم

Linorth
September 6th, 2013, 01:08
شما باید برای دامنه خود child name server تعریف کنید لطفا پسوند دامنه خود را اعلام کنید تا آموزش مربوط به آن را برایتان ارسال کنم

دامنه ی من .com هست.