ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لایوسرور-افراستثنایی سرورهای فرانسه و کوانتینیوم امریکا×منابع اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه در هر زمان×شروع از 15 هزار تومان×کانفیگ رایگا

liveserver
September 5th, 2013, 04:24
با عرض سلام احترام
بار دیگر لایو سرور و افر هایی استثنایی برای دوستان گرامی.
قیمت ها ثابت هستند پس از این بابت نگران نباشید.
برای دوستانی هم که درخواست کنند پنل وی ام ویر نیز تقدیم میشود البته به صورت پیشفرض تمامی سرویس ها دارای پنل ریبوت هستند.
باید عرض کنم سرویس دیتا سنتر کوانتینیوم نیز به لیست افر ها اضافه شده است .
در باره ی کیفیت این سرور ها هم که باید همه عزیزان اطلاع داشته باشند.
تمامی قطعات هم نو هستند و با بهترین کیفیت اماده تحویل به دوستان هستند که کیفیت و امنیت اطلاعات برایشان
مهم است.
پینگ بسیار عالی این سرور های این سرویس را به یکی از محبوب ترین سرویس ها تبدیل کرده است.
تمامی سرویس های لایو سرور دارای گارانتی بازگشت وجه در هر زمان در صورت نارضایتی دوستان میباشد.
با یک بار استفاده از از سرویس های کیفیت و تفاوت را احساس خواهید کرد.
پشتیبانی و پاسخگویی به سوالات شما از چندین طریق:
لایو سرور | سرور مجازی | سرور اختصاصی | سرور نیمه اختصاصی| هاست میزبانی | هاست دانلود | هاست ابری | نمایندگی هاست | ثبت دامنه | انجام پرداخت های (http://www.liveserver.ir)
یاهو: liveserver@att.net
از طریق همین تاپیک
از طریق سیستم تیکتینگ سایت- www.liveserver.ir (http://www.liveserver.ir)
از طریق سامانه پیامکی سایت: 30005825555550

ثبت شده در پایگاه ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
برای استعلام روی عکس زیر کلیک کنید.

(http://www.samandehi.ir/webSiteInquiry.html?conversationContext=1)http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/15306-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%C3%97%D8%B3%D 9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3%C3%97%D9%87%D9%84%D9%86%D8% AF%C3%97%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87%7C%D9-%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C%7C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D8%B1%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%C3%97%D8%B4%D 8%B1%D9%88%D8%B9-%D8%A7%D8%B215%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%88 %D9%85%D8%A7%D9%86-samandehi1-jpg (http://www.samandehi.ir/webSiteInquiry.html?conversationContext=1)

برخی امکانات رایگان ما برای اعضا و تمامی بازدید کنندگان عزیز:
۱- اپلودسنتر لایو سرور با امکانات منحصر به فرد

آپلود سنتر لایو سرور (http://up.liveserver.ir)

2- دستیار لایو سرور
https://assistant.liveserver.ir (http://assistant.liveserver.ir)

3- ویرایشگر انلاین کد های HTML لایو سرور
http//code.liveserver.ir

سرور های مجازی امریکا (کوانتینیوم)

سرور 256
رم:256 مگابایت

سی پی یو اختصاصی

هارد:15گیگابایت

پهنای باند نامحدود

پورت 1 گیگابیت

سیستم عامل انتخابی شما
17000 تومان

سفارش دهید (http://www.liveserver.ir)

سرور 512
رم:512 مگابایت

سی پی یو اختصاصی

هارد:30گیگابایت

پهنای باند نامحدود

پورت 1 گیگابیت

سیستم عامل انتخابی شما
19000 تومان

رم:1024 مگابایت

سی پی یو :2هسته

هارد:50گیگابایت

پهنای باند نامحدود

پورت:1گیگابیت

23000 تومان

رم:2048مگابایت

سی پی یو :3هسته

هارد:80گیگابایت

پهنای باند نامحدود

32000 تومان

سرور های مجازی فرانسه:

سرور 256
رم:256 مگابایت

سی پی یو اختصاصی

هارد:15گیگابایت

پهنای باند نامحدود

پورت 1 گیگابیت

سیستم عامل انتخابی شما
17000 تومان

سرور 512
رم:512 مگابایت

سی پی یو اختصاصی

هارد:30گیگابایت

پهنای باند نامحدود

پورت 1 گیگابیت

سیستم عامل انتخابی شما
20000 تومان

رم:1024 مگابایت

سی پی یو :2هسته

هارد:50گیگابایت

پهنای باند نامحدود

23000 تومان

رم:2048مگابایت

سی پی یو :3هسته

هارد:80گیگابایت

پهنای باند نامحدود

30000 تومان
سفارش دهید

(http://www.liveserver.ir)نظرات برخی مشتریات در باره ی ما:

کیفیت بسیار عالی است و کارمندان بسیار سریع پاسخگو مش-کل را حل میکنند -حتی شده ساعت 5 صبح هم تیکت هارو جواب بدند واقعا عالیست.

من وی پی اس با رم یک گرفتم واقعا نمیدونم چطوری بگم خیلی عالیه ! من که هر سوالی پرسیدم جوابمو داد شما هم امتحان کنید مطمن باشید مشتری همیشگی میشید!

لایو سرور حرف نداره به امید موفقیت بیشتر...

دوستان بنده امروز سفارش دادم و بموقع جواب دادن و بموقع تحویل دادن در کل چیزی که من دیدم تایید میکنم پاسخگوی سریع و مودبانه عالی و اینکه سرور با سرعت خوب کاملا تاید میکنم.
و همینجا تشکر میکنم از زحمات تمام وقت شون

دوستان باز هم نیاز دیدم که از ایشون تشکر کنم بابت سرویس خوب و پشتیبانی و ادب و احترام بالای ایشون, واقعا حرف ندارن ایشون.

سلام همه جوره تایید میشن از همه نظر هم پشتیبانی هم قیمت و هم کیفیت هم کانفیگ

من تازه ازشون سرویس گرفتم
فعلا که عالیه

با آرزوی موفقیت

خداوکیلی تو پشتیبانی حرف ندارن. من 2 روز پیش از کوره در رفتم ولی بدون یک توهین با من صحبت کردن و صبر من هم جواب داد یه سرور با کیفیت فوقالعادع از انگلیس دادن.
پشتیبانیشون تو یک کلمه خداس

سلام
من از توی همین تالار با ایشون آشنا شدم ، یه سرویس گرفتم با 3 روز تاخیر (که البته شانس ما همون روز یه مشکل از دیتاسنتر بوده) اما اخلاق و صبری که دارند واقعا عالیه! یعنی این سه روز رو اعصابشون بودیم ها !!
ولی بندگان خدا هیچی نگفتن و با ملایمت پاسخ دادند .
از طرف ما تایید میشن ، دمشون گرم کاش همه مرام اینها رو داشتند .

سلام!

من که ازشون ممنونم. همونطوری که وعده میدن سرویس هم میدن.

قویا تایید میشن.

من با شرکت های بسیاری کار کردم و از هاست و سرور هاشون کار کردم .
اما لایو سرور از همه بهتر بود ... عالییییی بود .
دلایل من :
پشتیبانی 24 ساعته و همیسه آنلاین
برخورد بسیار عالی پشتیبان با مشتری
صادق بودن و راستگو بودن پشتیبانی
قیمت های بسیار استثنایی
سرعت بالای سرور ها و آپتایم بالا
متنوع بودن محصولات : دامین . سرور انگلیس . فرانسه . آمریکا و .....

از همه کسانی که در لایو سرور کار میکنند به خصوص پشتیبانیش تشکر می کنم .

تایید میشند....
الان نزدیک یه ماه شده باهاشون کار میکنم پشتیبانی و سرعت سرور ها بدون یک درصد افت بوده است...
دمتون گرم.

خداییش سرورهای خوبی دارند ....

سرعتش خیلی خوب هست سرور ها ...

من خیلی وقته ایشون رو میشناسم
خیلی کارشون خوبه تایید میشن

بنده نیز 1 هفته ای میشه ازشون سرویس گرفتم... واقعا کیفیت سرویس هایی که ارایه میدند عالیه و پشتیبانی در هر زمان پاسخگو سوالات میباشند.
از همینجا تشکر میکنم ازشون. :->

سلام!

یک وی پی اس ازشون گرفتم و خیلی رازی هستم. هم منابعی که گفتنو رو دقیق ارائه کردن و هم کانکشن خیلی خوبی دارن.

به شدت تایید میشن
واقعآ سرویس هاشون کیفیت داره ! همچنین پشتیبانی بسیار عالی دارند !

من از ایشون یه سرویس خریدم به شدت راضی هستم
پشتیبانی هم عالیههه

با سلام

ما که دو هفته میشه سرور داریم از لایو سرور به شددت راضی هستیم ! دستشون درد نکنه !

من با شرکت های بسیاری کار کردم و از هاست و سرور هاشون کار کردم .
اما لایو سرور از همه بهتر بود ... عالییییی بود .
دلایل من :
پشتیبانی 24 ساعته و همیسه آنلاین
برخورد بسیار عالی پشتیبان با مشتری
صادق بودن و راستگو بودن پشتیبانی
قیمت های بسیار استثنایی
سرعت بالای سرور ها و آپتایم بالا
متنوع بودن محصولات : دامین . سرور انگلیس . فرانسه . آمریکا و .....

از همه کسانی که در لایو سرور کار میکنند به خصوص پشتیبانیش تشکر می کنم .

دوستان باید بگم سرور از کیفیت بالایی برخوردار هست هم سرعت داخلی سرور خوبه هم سرعت دانلود
پشتیبانی هم که عالی هست دیشت ساعت 3 تیکیت دادم 3.05 دقیقه جواب دادند
واقعآ خسته نباشند
از نظر من که تایید میشوند

من وی پی اس با رم یک گرفتم واقعا نمیدونم چطوری بگم خیلی عالیه ! من که هر سوالی پرسیدم جوابمو داد شما هم امتحان کنید مطمن باشید مشتری همیشگی میشید!

علی کارش حرف نداره به امید موفقیت بیشتر...

:53:

دوستان بنده امروز سفارش دادم و بموقع جواب دادن و بموقع تحویل دادن در کل چیزی که من دیدم تایید میکنم پاسخگوی سریع و مودبانه عالی و اینکه سرور با سرعت خوب کاملا تاید میکنم.
و همینجا تشکر میکنم از زحمات تمام وقت شون :79: :79: :79: :79: :79:

دوستان هر کسی از ایشون سرور بگیره ضرر نکرده.

من بعد از اینکه از خیلی جاها سرور گرفتم, تازه الان میفهمم پشتیبانی و احترام و کیفیت یعنی چی ؟!؟!؟!

از اون سری آدمایی هم نیستن که وقتی مشکل از سمت خودشونه مثل خیلی از جاهای دیگه بندازن گردن خود یوزر , مشکل رو قبول میکنن و در سریع ترین زمان ممکن هم حلش میکنن.

در کل 100% تایید میشن.
کارشون و سرویسشون حرف نداره.

تویک کلام.فقط میتونم بگم ازهرنظرعالیه.حتمابگیرید.

حرف نداری به مولا . خدا قوت . یعنی خدایش من تا حالا بالای 15 تا سرور عوض کردم . اولین نفری هست که منو راضی نگه داشت . به جون خودم.

قیمت ها هم مناسبه . شاید یکم بالا باشه ولی در عوض کیفیت و قدرت هم ارائه میدن در قبالش.

با تشکر

liveserver
September 5th, 2013, 17:45
دوستان برای سرویس های با هارد بالا تخفیف بسیار ویژه ای در نظر گرفته شده است که حیرت زده خواهید شد.
برای اطلاعات بیشتر با ایدی یاهو در تماس باشید.

SamaN DL
September 5th, 2013, 19:25
دوردمهندس همراه با سرور ایا دسترسی به کنسول هم میدید؟

liveserver
September 5th, 2013, 23:18
دوردمهندس همراه با سرور ایا دسترسی به کنسول هم میدید؟

بله در صورت درخواست تقدیم خواهد شد.

liveserver
September 6th, 2013, 15:43
دوستان برای مدتی محدود انواع کانفیگ های خاص درخواستی شما رایگان بر روی سرویس انجام خواهد شد.

ridoku
September 7th, 2013, 02:59
من واقعا توصیه نمی کنم این گروه رو ,طی این 3 و نیم ماهی که من ازشون سرویس گرفتم 3 بار سرورها به مدت نسبتا طولانی داون بودن که آخرینش همین چند وقت پیش بود ,یک بار هم کلن هاردشون پرید و تمام اطلاعات ما هم از بین رفت.

سرعت سرورها هم بسیار معمولی هست ,نه خیلی بد ,نه خیلی خوب.

من خوشبختانه کار حساسی با سرور ها نداشتم ,ولی اگه می خواهید کار مهمی با سرورها انجام بدید به هیچ وجه توصیه نمی کنم این سرورها رو.

liveserver
September 7th, 2013, 12:16
...
ممنون میشم یوزرتون رو اعلام کنید و ما هیچوقت اطلاعتمون از بین نرفته .. یکبار فقط مجبور انتقال سرور های ovh به دلیل مشکلاتی که داشته یه سرور های امریکا شدیم که تا الان سرور های های امریکا ما Down time نداشته است و مشتریان کاملا راضی هستند .

عضو جدید
0تشکر شده
0 بار در 0 پست

پس جای سوال نمیمونه... اگه مدرکی دارید قرار بدید گزارش به مدیران داده شد.
نمیدونم یه کسانی هستند نمیخوان ما کار کنیم .. ولی مطمئن باشید لایو سرور بیدی نیست که با این باد ها بلرزه...
موفق باشید.

ir.ghost
September 7th, 2013, 12:36
من واقعا توصیه نمی کنم این گروه رو ,طی این 3 و نیم ماهی که من ازشون سرویس گرفتم 3 بار سرورها به مدت نسبتا طولانی داون بودن که آخرینش همین چند وقت پیش بود ,یک بار هم کلن هاردشون پرید و تمام اطلاعات ما هم از بین رفت.

سرعت سرورها هم بسیار معمولی هست ,نه خیلی بد ,نه خیلی خوب.

من خوشبختانه کار حساسی با سرور ها نداشتم ,ولی اگه می خواهید کار مهمی با سرورها انجام بدید به هیچ وجه توصیه نمی کنم این سرورها رو.

من کلا1.5 ساله این آقایون میشناسم

اولین کسی که از لایو سرور سرور خرید من بودم 3 تا سرور انگلیس 1 آمریکا یک هلند یک فرانسه یک سوئیس

انگلیس آمریکا قطی نبوده هیچ اطلاعاتی هم از بین نرفته

سرور ovh هم که مشکل دار شد باز اطلاعات سرور رو سلام انتقال دادن به آمریکا

گوش کن جوووون وقتی تهمت میزنی مدرک بیار

** هرگونه تهمت نا روا و بدون مدرک ممنوع و شامل پیگرد قانونی**
ضمنا سرعت پورت شبکه ها بسیار خوب به نسبت سرور های که قبلا از شرکت های دیگه دیددم

avalanint
September 7th, 2013, 12:46
من کلا1.5 ساله این آقایون میشناسم

اولین کسی که از لایو سرور سرور خرید من بودم 3 تا سرور انگلیس 1 آمریکا یک هلند یک فرانسه یک سوئیس

خیلی جالبه وقتی تاریخ ثبت دامینشون همینطور زمان عضویت ایشون چند ماه بیشتر نیست شما چطور 1.5 سال با ایشون کار کردید؟/:)

ir.ghost
September 7th, 2013, 12:57
خیلی جالبه وقتی تاریخ ثبت دامینشون همینطور زمان عضویت ایشون به یک سال نمیرسه شما چطور 1.5 سال با ایشون کار کردید؟/:)

بچه جون

گفتم 1.5 ساله میشناسمشون
ایشون سابقه کاری طولانی دارن
زمان دامین معیار نیس

ridoku
September 7th, 2013, 13:07
عجب, شما یا مدیریتتون کلا عوض شده تو این چند وقت, یا اصلا در جریان سیستم سرورهای خودتون نیستین.

من دلیلی نمی بینم خودم رو "معرفی" بکنم اینجا, این تاپیکی هست که هر مشتری ای حق داره نظرات خودش رو در مورد سرویس های شما ارایه بده.

جالب هست که به محض اینکه نظرات افراد رو مناسب برای بیزنس خودتون نمی بینید اینجوری بهش حمله می کنید و تحمت دروغگویی می زنید به افراد.

واقعا من نمی دونم چجوری دارید منکر این اتفاقات می شید.

در مورد این شخص بالای من هم, تقریبا همه می دونن که ایشون احتمالا از همکار های خودشون هستن چون به محض اینکه کسی انتقادی می کنه از این گروه ایشون حمله می کنن به اون شخص, یا این یا اینکه ایشون فوقعالعاده بیکار هستن.

در ضمن شما اگه مدیریتتون عوض نشده باید منو به راحتی بشناسید, راقعا عجیب هست.

liveserver
September 7th, 2013, 13:17
.....
دوست عزیز ما مثل بعضیا مافیا نداریم که به هرکس میاد خدایی ناکرده حمله کنیم.
این ها هم از یوزر های ما هستند که بنده به ایشون تذکر دادم لحنتون درست نیست.
در مورد مدیریت خیر عوض نشده بنده مهران فر از بدو تاسیس لایو سرور بوده ام.
اینم بگم بین 600-700 تا مشتری متاسفانه سخت میشه کسی رو به یاد داشت .
در مورد نظرات اتفاقا بنده بسیار انتقاد پذیرم و تا انتقاد نباشه کسی پیشرفت نمیکنه..
ولی مسئله انتقاد و تهمت فرق داره... شما امدید نه نام کابری میگید نا چیز دیگه دارید تایپک بنده رو به حاشیه میکشید قبول کنید.
اگر نمیخواید اینجا نامتون رو مطرح کنید صحیح ولی بنده که پیام خصوصی دادم اونجا چرا نام کاربری تون رو نفرمودید؟؟!!!

ridoku
September 7th, 2013, 13:30
دارید تایپک بنده رو به حاشیه میکشید قبول کنید.

خیر قبول نمی کنم, من دارم فقط و فقط نظر خودم رو در مورد تجربه ای که با سرورهای شما داشتم می نویسم.

شما واقعا دارید به من می گید که به یاد ندارید توی این 3 ماه گذشته حداقل یکی از هاردهای شما(که سرور من هم روش بود) سوخت و اطلاعاتش(از جمله اطلاعات من) از بین رفت؟

behrouz766
September 7th, 2013, 13:32
آی پی تست از دیتاسنتر آمریکا لطفا

liveserver
September 7th, 2013, 13:34
....

عزیز شما هی داری حرف خودت رو میزنی من نه نام شما نه نام کاربریتون رو میدونم و نمیدونم حتی از ما سرویس داشتید یا نه..
عرض کردم اگر نمیخواید عمومی مطرح کنید پیام خصوصی کنید.
اگر هم دوست ندارید براتون ارزوی موفقیت میکنم در تمام مراحل زندگی و لازم نمیبینم بحث رو ادامه بدیم.
یا حق

liveserver
September 7th, 2013, 13:35
آی پی تست از دیتاسنتر آمریکا لطفا
پ.خ شد.
روز خوش

ridoku
September 7th, 2013, 13:40
جواب دادن به سوال من اصلا احتیاج نداره که شما من رو بخواید بشناسید یا نه, من یه سوال در مورد سرورهاتون ازتون پرسیدم, شما می تونید یا صادقانه جواب بدید, یا منکرش بشید. ایگنور کردنش کمی عجیب هست.

liveserver
September 7th, 2013, 13:44
جواب دادن به سوال من اصلا احتیاج نداره که شما من رو بخواید بشناسید یا نه, من یه سوال در مورد سرورهاتون ازتون پرسیدم, شما می تونید یا صادقانه جواب بدید, یا منکرش بشید. ایگنور کردنش کمی عجیب هست.

شما عزیز گویا اعصاب بسیار قوی دارید و دوست دارید جنگ اعصاب راه بندازید.
بازم عرض میکنم... تا الان مشکل سوختن هارد نداشتیم.
فقط مشکل دیتا سنتر ovh بود که نسبت به تعهدی که داشتیم به یوزر تونستیم دیتا مشتریان رو از دیتا سنتر بگیریم و سریعا انتقال بدیم.

behrouz766
September 7th, 2013, 13:48
عزیز از هلند و سوییس هم دارید ip بدید

liveserver
September 7th, 2013, 13:51
عزیز از هلند و سوییس هم دارید ip بدید

سرور های هلند و سوییس هم همون ای پی که دادم هستند .. میتونم ای پی رو براتون درخوسات بدم لوکیشن رو به هلند یا سوییس تعویض کنند.

behrouz766
September 7th, 2013, 13:54
آی پی هلند و سوییس رو میخوام جهت تست پینگ نایم

liveserver
September 7th, 2013, 13:56
آی پی هلند و سوییس رو میخوام جهت تست پینگ نایم

پ.خ شد.

liveserver
September 8th, 2013, 04:10
دوستان فروش سرویس ها همچنان ادامه دارد...
انجام انواع کانفیگ های خاص روی سرویس ها شما برای مدت زمانی محدود ... رایگان خواهد بود.

rezadba
September 8th, 2013, 11:40
سلام
ای پی تست از هلند ، سوییس ، آمریکا و انگلیس لطفا.

liveserver
September 9th, 2013, 03:21
سلام
ای پی تست از هلند ، سوییس ، آمریکا و انگلیس لطفا.

پ.خ شد.

soheil.zare2006
September 9th, 2013, 08:36
پ.خ شد.
عزیز تلفن که جواب نمیدی! سایتت هم که بالا نیاد ( ساعت 8:35 صبح ) - همه vps ها هم که از دسترس خارج شده!!!
الان تکلیف چیه ؟

liveserver
September 10th, 2013, 03:24
عزیز تلفن که جواب نمیدی! سایتت هم که بالا نیاد ( ساعت 8:35 صبح ) - همه vps ها هم که از دسترس خارج شده!!!
الان تکلیف چیه ؟

سرور امریکا دقایقی برای اینکه یک ای پی با حجم 1گیگی در حال ارسال ddos بود از دسترس خارج شد.
طی صحبت هایی که کردیم سریعا سرور رو روشن کردند... از این بابت عذر میخوام.. یوزری که این عمل رو انجام داده بود به کل سرور ترمینیت و اخراج گردید.
سایت در دسترس است و مشکلی ندارد.

soheil.zare2006
September 10th, 2013, 09:11
سرور امریکا دقایقی برای اینکه یک ای پی با حجم 1گیگی در حال ارسال ddos بود از دسترس خارج شد.
طی صحبت هایی که کردیم سریعا سرور رو روشن کردند... از این بابت عذر میخوام.. یوزری که این عمل رو انجام داده بود به کل سرور ترمینیت و اخراج گردید.
سایت در دسترس است و مشکلی ندارد.
میشه بفرمایید چرا جواب تلفن بنده رو نمیدی و تماس رو رد میکنی ؟

liveserver
September 10th, 2013, 10:47
میشه بفرمایید چرا جواب تلفن بنده رو نمیدی و تماس رو رد میکنی ؟
میتونید با شماره
09368818849
تماس بگیرید عزیز

mobile1925
September 10th, 2013, 19:26
سلام
سروری میخوام که تو این رنج باشه
216.107
213.209
84.254
موجوده ؟

soheil.zare2006
September 11th, 2013, 08:26
درود
دوستانی که قصد خرید سرویس از این شرکت رو دارند پیشنهاد می کنم با آقای صادقی در ارتباط باشند
پشتیبانی و پیگیری ایشون تایید میشه

liveserver
September 11th, 2013, 13:34
سلام
سروری میخوام که تو این رنج باشه
216.107
213.209
84.254
موجوده ؟
با این رنج آی پی خیر متاسفانه

iran20133
September 11th, 2013, 13:45
تجربه من از کار با لایو سرور

بچه های خوبی هستند ولی متخصص نیستند در کارشون و یا اینکه حسود زیاد هست و چوب لای چرخشون زیاد میزاره چون تازه وارد بازار شدند و قیمتهاشون خوبه...الان نمیدونم ولی ماه پیش جون من به لب رسید با سرورها ...چند بار آی پی جدید دادن باز هم مشکل پیش اومد....منم نمیتونستم ریسک کنم و خداروشکر الان از یکی رد استیشن گرفتم که خدای سرور هست و یک دققه قطعی نداشته...و بلاک هم نشده ..تورنت و مخلفات هم استفاده میکنم..کلا برای لایو سرور آرزوی موفقیت میکنم و اگر اون مشکلات از طرف حسود ها بوده و اونایی که غول وب هاستینگ شدند لعنت میفرستم بر شون

دوستدار شخصیت لایوی ها ..
یاعلی

SamaN DL
September 11th, 2013, 14:43
دورد

ایا در یاهو ان هستید ؟ اگر هستین جواب بدید

با تشکر بدرود

liveserver
September 12th, 2013, 03:11
دورد

ایا در یاهو ان هستید ؟ اگر هستین جواب بدید

با تشکر بدرود

با عرض پوزش یه مشکلی پیش اومده برای ای دی و ریپورت ایدی رو داده بودند ولی خوش بختانه ایدی رو Unblock کردیم.
پشتیبانی یاهو مثل روال گذاشته 24 ساعته خدمت شماست.

liveserver
September 12th, 2013, 03:17
تجربه من از کار با لایو سرور

....
یاعلی

اولا تشکر از شما که مارو قابل دونستید و نظر دادید..
در مورد تخصص باید بگم والا تمام کادر ما دارای مدرک معتبر در همین زمینه هستند و بعضی نیز دار حال تحصیل هستند.
باید بگم حق با شماست بدخواه خیلی برای لایو سرور است که چشمشون بر نمیداره پیشرفت ما و قیمت های مناسبی که ارایه میدیم رو ببینند.
به طور مثال همون ایمیل های تهدید امیز که به صورت عمومی نیز ما منتشر کردیم...
ولی باز عرض میکنم.. انشاالله با یاری خدا و یاری مشتریان عزیزمون به راه ادامه داده و سعی میکنیم هر روز بهتر از روز فبل سرویس و پشتیبانی بدیم.
ali.sh
September 12th, 2013, 04:02
مي شه بگيد چرا رو اكثر پلن هايي كه دارين و گذاشتين برا فروش دارين هارد با ظرفيت پايين ارعه مي دين؟ ايا اين به اين معني كه سرور رو بين افراد بسيار مختلف تقسيم كريدن كه هاردرو با طرفيت پايين ارعه مي دين؟

liveserver
September 12th, 2013, 18:19
مي شه بگيد چرا رو اكثر پلن هايي كه دارين و گذاشتين برا فروش دارين هارد با ظرفيت پايين ارعه مي دين؟ ايا اين به اين معني كه سرور رو بين افراد بسيار مختلف تقسيم كريدن كه هاردرو با طرفيت پايين ارعه مي دين؟

دوست عزیز چون اکثر سرور های ویند.زمون رو از روی تمپلیتی که خودمون اماده کردیم. نصب میکنیم و هارد پیشفرض برای یوزر قرار داده میشود.
برای همین اگر یوزر به هارد بیشتری نیاز داشته باشه سریعا براش اضافه میشه.
این اضافه کردن هارد ممکنه گاهی اوغات به دلیل حجم کاری فراموش شود.
ممنون که اشاره کردید.

liveserver
September 14th, 2013, 11:48
دوستان فروش همچنان ادامه دارد.

soheil.zare2006
September 14th, 2013, 11:59
دوستان فروش همچنان ادامه دارد.
درود
دوست عزیز پستیبان تلفنیتون که باز رفت رو هوا!

نه شماره توی سایت نه آقای صادقی هیچکدوم جواب نمیدید! این چیزی نیست که ما روز اول شرط کردیم

alireza.pc
September 14th, 2013, 20:42
تجریه کاری بنده با ایشونک
پشتیبانی:متوسط رو به ضعیف
کیفیت سرویس ها:ضعیف
برخورد پرسنل:عالی
بازگشت وجه:ضعیف
پاسخگویی تلفنی:بشدت ضعیف(یکبار بنده 149 باهاشون تماس گرفتم جواب ندادن:-w)
نام کاربری بنده در سرویس شما:sadragsm

multiuser
September 17th, 2013, 14:05
آقا وب سرور ما الان دو روزه از دسترس خارج شده.تیکت جواب نمیدن و تلفن رو هم یکی اصلا جواب نمیده یکی هم جواب داد گفت که خارج از شهرم!!!
بار دیگه تکرار میکنم...وب سرور دو روزه خاموشه!!! خودشون میگن تقصیره ovh هست.

shimory
September 18th, 2013, 12:54
پشتیبانی خیلی ضعیف

multiuser
September 18th, 2013, 16:43
کیا از لایو سرور توی این رنج آی پی از ovh فرانسه سرویس دارن؟
37.59.139.1 الی 37.59.139.15

morteza1200
September 18th, 2013, 23:03
کیا از لایو سرور توی این رنج آی پی از ovh فرانسه سرویس دارن؟
37.59.139.1 الی 37.59.139.15

سلام

من از ایشون سرور دارم البته امریکا

بعد از خرید که بی خیال سرور و . . . شدیم

ولی به عرض شما برسونم که الان سرور رو چون شما گفتین مشکل دارین چک کردم ظاهرا که برقرا است

در این رنج که گفتین از این دیتا سنتر سرویس دارم اما از یه جا دیگه اونم بدون هیچ مشکلی برقرار است به احتمال خیلی قوی از مشکل از دیتا سنتر نیست

موفق باشید

multiuser
September 19th, 2013, 01:19
سلام

من از ایشون سرور دارم البته امریکا

بعد از خرید که بی خیال سرور و . . . شدیم

ولی به عرض شما برسونم که الان سرور رو چون شما گفتین مشکل دارین چک کردم ظاهرا که برقرا است

در این رنج که گفتین از این دیتا سنتر سرویس دارم اما از یه جا دیگه اونم بدون هیچ مشکلی برقرار است به احتمال خیلی قوی از مشکل از دیتا سنتر نیست

موفق باشید
یعنی میفرمایید که سرورتون مابین بازه ای هست که گفتم؟بین 1 تا 15؟ آخه چک کردم توی این رنج ip فعال وجود نداره

soheil.zare2006
September 20th, 2013, 12:38
ای بابا! بازم که پشتیبانیتون ترکید!!!
این جوری پیش بره فردا یک تاپیک میزنم : پشتیبانی فوق العاده ضعیف ...

liveserver
September 20th, 2013, 14:20
دوستان عزیز باید اعلام کنم کسانی که از فرانسه سرور داشتند ، سرور فرانسه مشکل داشت که 90 درصد دوستان سرور جدید تحویل گرفتند و مابقی هم منتظر بک آپ هستند.
بله همه مارو به پشتیبانی عالی و با کیفیت میشناختند، اما متاسفانه بدلیل برخی از مشکلات این ماه اخیر قادر به پشتیبانی خوب و سرویس دهی با کیفیت نبودیم که بخود بنده هم قبول دارم.
اما به شکر خدا مشکلات پشتیبانی برطرف شد ، همچنین برای آپتایم سرویس ها سرویس مانتورینگ راه اندازی شده که به زودی در دسترس تمامی مشتریان عزیز قرار خواهد گرفت.
از این به بعد ما همان لایوسرور قدیم با همان پشتیبانی خواهیم بود
و به زودی مستندی از مشکلاتی که روبه رو شدیم را تهیه و دردسترس شما دوستان عزیز میزارم تا در جریان مشکلاتی که برای ما پیش آمد باشید.
با تشکر

soheil.zare2006
September 21st, 2013, 21:16
همه VPS ها Off شدن
پشتیبانیتون افتضاح هست و موقع بروز مشکل جواب نمیدید تلفن رو, صبح ها هم که تا 12 خواب تشریف دارید

میشه بفرمایید تکلیف ما چیه ؟

scanme
September 21st, 2013, 22:10
من سعی میکردم از همون تیکت سایت باهاتون مشکلات رو در میون بزارم اما آپ تایم شما دیگه خیلی مشکل ساز شده برای ما
شما باید خیلی زودتر از اینا به فکر سرور ها خودتون بودید و مجهزش میکردید

قطعی هاتون خیلی زیاد شده

biato
September 21st, 2013, 22:37
تلفن پشتیبانیشون چیه؟
بگذارید اینجا ببینم جواب میدهند.
جدا ادم رو پشیمون می کنید.

soheil.zare2006
September 21st, 2013, 22:40
09368818849

e4lyas
September 22nd, 2013, 00:35
سرور من قطع شده // لطفا رسیدگی کنید .

rezaonline.net
September 22nd, 2013, 00:47
سرور بنده هم قطع شده.
سایت خودشون هم دردسترس نیست ظاهرا سرور اصلی که روی کوانتینیوم هست مشکل داره .
انشاالله درستش میکنن .

| KVM - SERVER |
September 22nd, 2013, 00:53
سرور بنده هم قطع شده.
انشاالله درستش میکنن .

Pinging tukanet.net [192.208.177.158] with 32 bytes of data:
Reply from 192.208.177.158: bytes=32 time=317ms TTL=47
Reply from 192.208.177.158: bytes=32 time=313ms TTL=47
Reply from 192.208.177.158: bytes=32 time=322ms TTL=47

Ping statistics for 192.208.177.158:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 313ms, Maximum = 322ms, Average = 316ms

توکانت (Continumm) مشکلی نداره.

aryb
September 22nd, 2013, 00:58

سرور بنده هم قطع شده.
انشاالله درستش میکنن .

Pinging tukanet.net [192.208.177.158] with 32 bytes of data:
Reply from 192.208.177.158: bytes=32 time=317ms TTL=47
Reply from 192.208.177.158: bytes=32 time=322ms TTL=47

Ping statistics for 192.208.177.158:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 313ms, Maximum = 322ms, Average = 316ms

توکانت (Continumm) مشکلی نداره.

سرور من که از ظهر مشکل داره و پینگ نمیده , اتفاقا سرور من از (Continuum) هستش

| KVM - SERVER |
September 22nd, 2013, 01:01
سرور من که از ظهر مشکل داره و پینگ نمیده , اتفاقا سرور من از (Continuum) هستش
مشکل از دیتاسنتر یا سرویس دهنده نیست.
مشکل liveserver هست.

aryb
September 22nd, 2013, 01:26
مشکل از دیتاسنتر یا سرویس دهنده نیست.
مشکل liveserver هست.

نمیدونم والا

من که از سرور پینگ میگیرم این آی پی رو مینوسه که اصلا آی پی من نیست

Reply from 173.243.120.169: TTL expired in transit.

e4lyas
September 22nd, 2013, 14:49
پاسخی دادند ؟

soheil.zare2006
September 22nd, 2013, 14:54
خیر
پاسخگو نیستند, پشتیبانیشون افتضاح هست

aryb
September 22nd, 2013, 15:02
پاسخی دادند ؟

نه برادر

هیچکدومشون جواب نمیدن

saly_wolf
September 22nd, 2013, 15:06
لایو سرور از اول هم پشتیبانیش صفر بود حالا هم که فرار کردن چواب هم نمیدن

mohammad73
September 22nd, 2013, 15:10
امروز 31 شهریور هست
احتمالا رفته مدرسه صبر کنید میاد

mehranpp
September 22nd, 2013, 16:59
2 تا از سرور هامو از ایشون گرفتم ... جدیدا قطعیاش زیاد شدن ... الانم که اصلا جوابگو نیستن ! ... کلی ضرر دادم واسه ایشون ... :| بدیش اینجاست که تازه فاکتوراشو پرداخت کرده بودم ...

saly_wolf
September 22nd, 2013, 18:04
فرار کردن عزیزا...
کلآ ضرر دادیم

bsys
September 22nd, 2013, 19:02
-

morteza1200
September 22nd, 2013, 19:14
نمیخوام در مورد ایشون یا سروراشون بد بگم ولی من از همون روز اول که ازشون سرور گرفتم قید سرور رو زدم

باور کنید حتی آیپی سرور خودم هم یادم نیست

behnam_2
September 28th, 2013, 14:47
آقا این چه وضعیه آخه اونور که ازون دانیال کردی داشتیم این شد الانم که اومدیم اینجا شماره ثبت داشت این یکی که ..... آخه این چه وضعیه انصافا من تازه سرویس گرفتم از ایشون اونم بعد ابرویی که از سر دانیال گردی رفت... الان با این چه کنم....

TARIMEHR
September 28th, 2013, 14:58
آقا این چه وضعیه آخه اونور که ازون دانیال کردی داشتیم این شد الانم که اومدیم اینجا شماره ثبت داشت این یکی که ..... آخه این چه وضعیه انصافا من تازه سرویس گرفتم از ایشون اونم بعد ابرویی که از سر دانیال گردی رفت... الان با این چه کنم....

شمام زحمت بکش این پست رو مطالعه کن
http://www.webhostingtalk.ir/f41/93117/

دنبال ارزون نباشید

aryb
September 30th, 2013, 14:48
دوستان برید این تاپیک و پست 59 رو بخونید

http://www.webhostingtalk.ir/f41/93117/index6.html#post883008 (http://www.webhostingtalk.ir/f41/93117/index6.html#post883008)

zio
October 5th, 2013, 16:08
خدا لعنتشون کنه
پول گرفتن سرور ندادن :d

amirpub
October 28th, 2013, 10:06
آخر و عاقبت اعتماد به یک تازه کار:
شماره liveserver (http://www.webhostingtalk.ir/f158/89586)
وضعیت مبهم liveserver و پاسخگویی مسئولش (http://www.webhostingtalk.ir/f41/92817/)
http://www.webhostingtalk.ir/f41/93117/

ایشون نه تنها هیچ پولی برگشت نزدند، بلکه (علیرقم تمام پیگیریها و تماسها) حتی بکاپی که قولش رو دادند رو هم برام ارسال نکردند!!

محض اطلاع حاضرین و آیندگان!