توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نمایندگی هاست برای چت روم
azad1
September 3rd, 2013, 18:21
سلام
به یک نمایندگی هاست لینوکس ترجیحا با کنترل پنل دایرکت ادمین و لایت اسپید و فضا ده گیگ که هارد از نوع ssd یا sas باشه نیاز دارم
دوستان لطفا فقط افر های که با مشخصات درخواستی مطابقت داره بدن
حتما دقت کنید که مورد مصرف چت روم هست :(:(:(
nginxweb
September 3rd, 2013, 18:24
درود
دوست گرامی چت روم ها مصرف بسیار بالایی دارند و کل سرور و پردازنده دا درگیر خواهند کرد و کسی نمیتونه سرویس نمایندگی که واقعا با کیفیت باشه ارائه بده چون منابع سرور جوابگو نخواهد بود.
پیشنهاد میشه از سرورهای مجازی مناسب استفاده کنید که مشکلی نداشته باشید
paya2
September 3rd, 2013, 19:06
در خدمتیم
وب سایت شرکت (http://payapars.ir)
دارای نماد اعتماد الکترونک
azad1
September 3rd, 2013, 20:46
درود
دوست گرامی چت روم ها مصرف بسیار بالایی دارند و کل سرور و پردازنده دا درگیر خواهند کرد و کسی نمیتونه سرویس نمایندگی که واقعا با کیفیت باشه ارائه بده چون منابع سرور جوابگو نخواهد بود.
پیشنهاد میشه از سرورهای مجازی مناسب استفاده کنید که مشکلی نداشته باشید
بله می دونم
الان هم یه سرور مجازی دارم
اما از دو ماه که هزینه این سرور رو دادم و تا الان 45 روزش گذشته از این سرور فقط دو هفته اونم با کندی و اختلال و هنگ مدام استفاده کردم اونم فقط با کمتر از ده تا کاربر انلاین روی یک سرور مجازی با رم و پردازنده دوگیگ و هارد ساس با رید ده . تیکت دادم که سرور کنده میگه فلان کار و فلان کار رو بکن گزارشش رو به ما بده ببینیم مشکل چیه البته سرور قرار بود مثلا منیج شده باشه . حکایت اون بابایی که می خواست کوه رو جابجا کنه و می گفت شما بلند کنید بزارید رو کولم تا من ببرم
الان ده روزه که به خاطر انتقال سرور سرویس من غیر فعاله یه چیزی حدود 60 تا تیکت رد و بدل شده چندین بار تلفن کردم به شرکت اونم با هزینه زیادی که تلفن از عراق به ایران داره اما اخرش گفتم مهرم حلال جونم ازاد . کم مونده بود ناراحتی اعصاب بگیرم . از خیر اون 15 روز باقی مونده از سرور گذشتم
در جایی دیگه هم گفتم کسی باید سرور مجازی بگیره که دانش و علم کاربرد و مدیریتش رو در یک سطح حداقل بلد باشه .
:(
fausjus
September 3rd, 2013, 20:54
سلام
به یک نمایندگی هاست لینوکس ترجیحا با کنترل پنل دایرکت ادمین و لایت اسپید و فضا ده گیگ که هارد از نوع ssd یا sas باشه نیاز دارم
دوستان لطفا فقط افر های که با مشخصات درخواستی مطابقت داره بدن
حتما دقت کنید که مورد مصرف چت روم هست :(:(:(
من پیشنهاد میکنم از هاست resellerclub استفاده کنین
azad1
September 3rd, 2013, 20:59
در خدمتیم
وب سایت شرکت (http://payapars.ir)
دارای نماد اعتماد الکترونک
متاسفانه قسمت نمایندگی سایتتون برای من باز نمیشه
azad1
September 3rd, 2013, 21:00
من پیشنهاد میکنم از هاست resellerclub استفاده کنین
میشه لطفا توضیح بیشتر بدید ؟؟
fausjus
September 3rd, 2013, 21:07
میشه لطفا توضیح بیشتر بدید ؟؟
هاستهای نامحدود سایت resellerclub برای این بهترین گزینه هستند
azad1
September 3rd, 2013, 21:13
هاستهای نامحدود سایت resellerclub برای این بهترین گزینه هستند
دوست عزیز میشه لطفا ادرس کامل یا لینک بدید ؟ یا بگید دات کام هست دات نت هست یا ....؟
fausjus
September 3rd, 2013, 21:19
دوست عزیز میشه لطفا ادرس کامل یا لینک بدید ؟ یا بگید دات کام هست دات نت هست یا ....؟
هاست ماهانه 24000 تومان هستند
azad1
September 3rd, 2013, 21:21
هاست ماهانه 24000 تومان هستند
خیلی ممنون از اطلاعات دقیق و جامع تون
azad1
September 3rd, 2013, 22:06
:(:(
nginxweb
September 3rd, 2013, 22:17
در صورت تمایل به سرور مجازی مدیریت شده بدون نیاز به دانش فنی مدیریت همراه با دایرکت ادمین رایگان + nginx رایگان و پشتبانی فنی در خدمت هستیم
azad1
September 3rd, 2013, 23:34
در صورت تمایل به سرور مجازی مدیریت شده بدون نیاز به دانش فنی مدیریت همراه با دایرکت ادمین رایگان + nginx رایگان و پشتبانی فنی در خدمت هستیم
مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می ترسد
من در دوسال گذشته انواع سرویس رو داشتم اما واقعا این سرور مجازی بدترینشون بود تقریبا به اندازه هزینه دوماه یه نمایندگی نامحدود فقط هزینه کانفیگ دادم بعد سرور رو که منتقل کردن انتظار دارن یه بار دیگه همون هزینه رو بدم تا سرور رو منیج شده تحویل بدن .
بیشترین هزینه کمترین کیفیت
بیشترین قطعی کمترین خدمات
بیشترین جنگ اعصاب کمترین احترام به مشتری
البته می دونم که پنج انگشت برادرن ولی برابر نه
امشب تقریبا تصمیم گرفته بودم که یه سرور مجازی مدیریت شده بگیرم اما پاسخ دوست عزیز در مورد تعداد انلاین و اینکه ممکنه ایراد از اسکریپت من باشه . راستش منو ترسوند که نکنه فردا هر مشکلی بود دلیلش اسکریپت من باشه
می دونم کمی بدبینانه است و نباید گناه کسی رو به دیگران تعمیم داد اما متاسفانه مارگزیده ای شدم که از ریسمان سیاه و سفید که سهله از شلنگ اب هم میترسم
برای اینکه بدونید از دست این سرور چی کشیدم فقط چند تا از انبوه تیکت های رد و بدل شده رو میزارم
سرویس شما یک بار مدیریت شده تمام
در صورتی که نیاز به پتیبانی ماهانه دارید پکیج پشتیبانی ماهانه فعال کنید
یک تیکت برای تغییر لایسنس ارسال کنید به همراه مشخصات سرویس قبلی
با تشکر
لایسنس اکسپایر نشده ای پی تغییر کرده که باید برای تغییر ای پی لایسنس اقدام کنید
سعی نکنید مشکلاتی که توانایی برطرف کردن نداری به ما ارتباط بدهید
موفق باشید
با تشکر
اگر در مدیریت سرور تجربه کافی ندارید بسته پشتیبانی فعال کنید تا بهترین خدمات نرم افزاری داشته باشد
آموزش جهت اپدیت ضمیمه شد و اطلاعات لازم هم در ایتدای تیکت قرار دارد
با تشکر
نه خیر چهارتا که سهله یه دونه هم بلد نیستم
اما این باعث نمیشه شما از انجام حداقل وظایفتون شونه خالی کنید
انتقال سرور به خواست شما بوده پس وظیفه شماست که اونو به همون شکل قبل از انتقال به مشتری تحویل بدید
این به جای عذر خواهیتون بابت این همه روز تعطیلی سروره ؟؟؟
2013-08-30 19:46
کارمند شماره 1 || کارمندان
مدیریت اولیه روی سرویس شما اعمال شده اگر توانای اجرا 4 دستور در سرور ندارید پیشنهاد می کنیم از نمایندگی استفاده کنید.
در مورد مشکلاتتان جست و جو کنید مقداری
با تشکر
azad1
September 4th, 2013, 01:21
up
sa0010
September 4th, 2013, 08:46
ماهانه 15 هزار تومان
فضا 10 گیگ
پهنا نامحدود
دی ان اس اختصاصی
بقیه امکانات نامحدود
reza0071
September 4th, 2013, 19:17
سلام دوست عزیز من هاست نمیفروشم ولی اگه خواستی ای دی منو اد کن تا بهتری راهنمایت کنم من الان خودم چند تا چت روم از نوع et-chat دارم اگه مشکلت ارسال نشدن یا دیر ارسال شدن مسیج هست حتما میتونم بهت کمک کنم
hfuhost
September 4th, 2013, 19:22
به اینجام یه سر بزن www.farsdc.com (http://www.farsdc.com)
shahab.qadiri
September 4th, 2013, 19:49
درود
با کیفیت بالا ، قیمت پایین در خدمت شما هستیم
Http://Loxweb.ir
Cas.Hosting@Yahoo.Com
azad1
September 5th, 2013, 00:28
سلام دوست عزیز من هاست نمیفروشم ولی اگه خواستی ای دی منو اد کن تا بهتری راهنمایت کنم من الان خودم چند تا چت روم از نوع et-chat دارم اگه مشکلت ارسال نشدن یا دیر ارسال شدن مسیج هست حتما میتونم بهت کمک کنم
سلام
عجالتا مشکل حاد اینه که شرکتی که ازش سرور مجازی گرفتم دو روز بعد از اولین تمدید به بهانه تغییر سرور ده دوازده روزه که سرویس رو قطع کرده . راستی شما از کجا هاست تهیه می کنید ؟
mr.ahmad
September 5th, 2013, 03:15
در خدمتیم
فراز یتا | نمایندگی هاست Cpanel (http://www.faraz-data.ir/cart.php?gid=9)