سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم
من تا 20 روز دیگه نیاز به یه سرور قوی تر از سرور فعلیم دارم
دوتا سرور رو پیدا کردم که به دردم میخوره
از اونجا که شنیدم ovh سرور ها رو دیر تحویل میده گفتم سریعتر اقدام کنم
میخوام بگید کدوم سرور زیر قوی تره و دیتاسنتر بهتری داره و اگه برا فروش دارید بگید
به نظر شما کدوم خوبه و کدوم رو دارید بدون هزینه ستاپ(از هتزنر)
و قیمتتون رو بگید که همون قیمت دیتاسنتره یا نه
ممنون
arc1o0
September 3rd, 2013, 18:14
با سلام
این سرور تقریبا مشخصات یکسانی دارند و چند مورد این وسط مطرح می شه
1- ovh از سیستم هایی که جهت سرور شدن طراحی شده انید استفاده می کند و لی هتزنر از کیس های خانگی
2- سیستم های ovh مارک سوپر میکرو هستند که بسیار مارک با کیفیتی است در مقابل سیستم های معمولی
3- پردازنده سرور های ovh برای سرور ها طراحی شده است ولی پردازنده کیس های هتزنر سری دسکتاپ هستند
4- هارد های سرور های فرانسه مارک اینتل سری 320 می باشد - هتزنر رو نمی دانم!
5- فرانسه پینگ پایین تری نسبت به آلمان دارد
6- پورت هر دو سرور اسما یکسان است ولی عملا پهنای باند بیشتری به سرور های فرانسه تخصیص داده می شود
7- ترافیک سرور آلمان 20 ترابایت می باشد - سرور های فرانسه نا محدود هستند!
قیمت سرور فرانسه 40 ت ماهانه کم تر است!
تنها مورد مثبتی که مشاهده شد حجم بیشتر هارد دیسک در آلمان بود که احتمالا به دلیل مارک آن باشد که ارزان تر است.
در فرانسه ساپورت مقداری ضعیف است( تراکم کاری) شما باید تمام ساپورت مورد نیاز را از فروشنده بخواهید.
سرور مورد نظر شما با قیمت دیتا سنتر +10% بابت هزینه های خرید و پشتیبانی کامل قابل ارائه می باشد.
برای کسب اطلاعت بیشتر می توانید با ما در تماس باشید.
0933-875-8957
با تشکر
موفق باشید.
nginxweb
September 3rd, 2013, 18:25
درود بر شما
از نظر پردازنده 4470 کمی قویتر عمل خواهد کرد
Intel Xeon E3-1245V2 vs Core i7 4770 (http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-E3-1245V2-vs-Intel-Core-i7-4770)
ضمنا هتزتر ساپورت بسیار بهتری دارد
takpar7
September 3rd, 2013, 18:34
درود بر شما
از نظر پردازنده 4470 کمی قویتر عمل خواهد کرد
Intel Xeon E3-1245V2 vs Core i7 4770 (http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-E3-1245V2-vs-Intel-Core-i7-4770)
ضمنا هتزتر ساپورت بسیار بهتری دارد
همینطوره ولی هزینه ستاپ بالایی داره هتزنر البته اگه هاستینگ بودم مشکلی نبود
ولی سایت های شخصی خودمو رو سرور نگه میدارم و تا حالا بیشتر از 4 ماه رو یه سرور نبودم!
درباره اینکه دوست عزیزمون گفتند هتزنر قطعاتش برا سیستم های معمولیه ولی او وی اچ مخصوص سرور هستش نظرتون چیه؟
takpar7
September 3rd, 2013, 18:41
با هتزنر یه مشکلی هم دارم اونم اینه که پهنای باند ماهیانش برام کافی نیست
ovh هیچ محدودیتی تو این مورد نداره؟
fausjus
September 3rd, 2013, 18:43
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم
من تا 20 روز دیگه نیاز به یه سرور قوی تر از سرور فعلیم دارم
دوتا سرور رو پیدا کردم که به دردم میخوره
از اونجا که شنیدم ovh سرور ها رو دیر تحویل میده گفتم سریعتر اقدام کنم
میخوام بگید کدوم سرور زیر قوی تره و دیتاسنتر بهتری داره و اگه برا فروش دارید بگید
به نظر شما کدوم خوبه و کدوم رو دارید بدون هزینه ستاپ(از هتزنر)
و قیمتتون رو بگید که همون قیمت دیتاسنتره یا نه
ممنون
هتزنر
hassan5099
September 3rd, 2013, 18:51
سلام
هتزنر فقط پهنای باند خروجی رو حساب می کنه
ورودی رو حساب نمی کنه
arc1o0
September 3rd, 2013, 18:51
سلام
هیچ محدودیتی وجود ندارد
حتی روی پورت های 10 گیگ که چند آپلود سنتر بزرگ دارند استفاده می کنند و پنهای باند 1.5 گیگ گارانتی شده دارند.
چرا؟ چون دیتا سنتر بزرگه هزینه ها براش پایین میافته!
takpar7
September 3rd, 2013, 18:52
سلام
هتزنر فقط پهنای باند خروجی رو حساب می کنه
ورودی رو حساب نمی کنه
ممنون از پاسختون
ولی همین خروجی تو سرور فعلیم برام کافی نیست
و 20 ترا پر میشه
او وی اچ محدودیتی نداره تو این زمینه؟
websazha
September 3rd, 2013, 19:00
سلام.
ابتدا باید عرض کنم قیمت سرور ovh اشتباه گرفتین قیمت این سرور 49.99 یورو هست.
کیفیت پورت نیز مهم هست.
درسته واقعا ساپورت ضعیف هست در ovh ولی از طرفی واقعا پلی که در اختیار دارین برای مدیریت سرور هیچ چیزی کم نداره که نیازی مادام برای هر کاری که ساپورت داشته باشید.
این نکته قابل توجه همه عرض کنم زمانی که سرور شما یک باره به مشکل میخوره که از شبکه دیتاسنتر خارج میشه حالا هارد مشکل پیدا کنه دست کاری در تنظیمات شبکه توسط کاربر مشکل ایجاد کنه یا هر چیزی که سرور کامل از شبکه خارج بشه سیستم مانیتوریگ دیتاسنتر کمتر از 5 دقیقه برای شما تیکتی ارسال و از اون طرف هم به کارمند های بخش فنی یا عموما حوادث ارجاع داده شده و سریع پی گیری می کنند که رفع بشه و 99% این مشکلات این چنین که بوده حتی توسط دستکاری کاربر کمتر از 35 دقیقه رفع کردند و واقعا سریع و بدون نقص در همچین مواردی عمل می کنند ولی خوب درسته یک سوال بپرسید که برای فلان کار چه کار کنم 2هفته بعد جواب میدن بعدش هم لینک میدن و میگن سرویس ها بدون منیج و ... هستند.
حالا هتزنر دوستانی که تجربه درست دارند ( نه یکی 2 تا سرور ) بیش از 20 -30 تا میشه مشکلات فهمید...
websazha
September 3rd, 2013, 19:01
ممنون از پاسختون
و 20 ترا پر میشه
خیر ovh هیچ محدودیت حجمی ندارد.
takpar7
September 3rd, 2013, 19:08
سلام.
کیفیت پورت نیز مهم هست.
درسته واقعا ساپورت ضعیف هست در ovh ولی از طرفی واقعا پلی که در اختیار دارین برای مدیریت سرور هیچ چیزی کم نداره که نیازی مادام برای هر کاری که ساپورت داشته باشید.
این نکته قابل توجه همه عرض کنم زمانی که سرور شما یک باره به مشکل میخوره که از شبکه دیتاسنتر خارج میشه حالا هارد مشکل پیدا کنه دست کاری در تنظیمات شبکه توسط کاربر مشکل ایجاد کنه یا هر چیزی که سرور کامل از شبکه خارج بشه سیستم مانیتوریگ دیتاسنتر کمتر از 5 دقیقه برای شما تیکتی ارسال و از اون طرف هم به کارمند های بخش فنی یا عموما حوادث ارجاع داده شده و سریع پی گیری می کنند که رفع بشه و 99% این مشکلات این چنین که بوده حتی توسط دستکاری کاربر کمتر از 35 دقیقه رفع کردند و واقعا سریع و بدون نقص در همچین مواردی عمل می کنند ولی خوب درسته یک سوال بپرسید که برای فلان کار چه کار کنم 2هفته بعد جواب میدن بعدش هم لینک میدن و میگن سرویس ها بدون منیج و ... هستند.
حالا هتزنر دوستانی که تجربه درست دارند ( نه یکی 2 تا سرور ) بیش از 20 -30 تا میشه مشکلات فهمید...
مطمئنید 49 یورو هست؟
تو سایت خود او وی اچ این قیمت زده شده بعلاوه مالیات که میشه 60 یورو در نهایت
fausjus
September 3rd, 2013, 19:09
ممنون از پاسختون
و 20 ترا پر میشه
ovh محدودیت پرت داره یعنی 2 سرور از یک پورت
websazha
September 3rd, 2013, 19:14
مطمئنید 49 یورو هست؟
تو سایت خود او وی اچ این قیمت زده شده بعلاوه مالیات که میشه 60 یورو در نهایت
بله اگر من هستم و هر روز حداقل 1کی سفارش میدم بله 49.99 یورو هست سرور مورد نظر.
به هیچ عنوان توصیه نمی کنیم بدون هویت معتبر و غیر ایرانی سرور خرید کنید مدارک کامل از شما درخواست می کنند در زمان خرید و پرداخت و مشخصات پرداخت کننده در مشکل ساز هست.( البته جای این بحث اینجا نیست جهت اطلاع بود)
از افرادی که پنل معتبر دارند و مالیات حذف کردند بدون مالیات اروپا خرید کنید .
websazha
September 3rd, 2013, 19:16
ovh محدودیت پرت داره یعنی 2 سرور از یک پورت
پرت = پورت
:) میشه بیشتر توضیع دهند البته علمی تر لطفا.
و مستندات در سایت ovh بدید لطفا.
fausjus
September 3rd, 2013, 19:17
پرت = پورت
من تا جایی که میدونم برای سرور دوم از همون پرت سرور اول میده و اختصاصی نمیده . حداقل تو فرانسه که ایتنطوریه
fausjus
September 3rd, 2013, 19:20
یا من اشتباه می کنم اطفا توضیح دهید
takpar7
September 3rd, 2013, 19:23
پرت = پورت
خیلی عالی
الآن ثبت نام میکنمو سفارش میدم
با سایت های دیگه عملا 50 تومن تفاوت قیمت دارد
و اونجوری که تو انجمن دربارتون دیدم همه راضی بودند
سپاس
Kifer
September 3rd, 2013, 19:23
به نظر بنده و همچنین تجربه من میگه یه نمه پول بیشتر بده تا خیالت راحت باشه.
رد استیشن از همه نظر بهتر هست به نظر من. یه سرور رم 32 گیگ راحت با 300ت خریداری میشه کرد.
arc1o0
September 3rd, 2013, 19:25
قیمت سرور مد نظر شما 50.99 یورو می باشد
متاسفانه در حال حاضر تمام شده و امکان سفارش وجود ندارد!
Fiche serveur dédié Mini SP SSD - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/mini-sp-ssd.xml)
takpar7
September 3rd, 2013, 19:32
سلام.
کیفیت پورت نیز مهم هست.
پرداخت آنلاین توسط درگاه شتاب ندارید؟
شماره کارت بانک ملی دارید برا واریز؟
takpar7
September 3rd, 2013, 19:33
Fiche serveur dédié Mini SP SSD - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/mini-sp-ssd.xml)
خود دیتاسنتر دیگه برا فروش نداره؟
takpar7
September 3rd, 2013, 19:35
عجب
من برم دریا اب دریا خشک میشه باور کنید راس میگم اینو!
چند روز پیش ex40ssd بدون هزینه ستاپ بود تو فروم
روز آخر سرورم بود و لایسنس دایرکت ادمین پیدا نکردم برا سرور تا فایل ها رو انتقال بدیم و سرور رو راه بندازیم
مجبور شدم سرور فعلیمو تمدید بکنم!
اینم از این
websazha
September 3rd, 2013, 19:44
موردی ندارد 4 سرور mini sp و 3 عدد سرور mini sp ssd قبل از اینکه از امکان سفارش خارج شوند سفارش داده شده که الان بعد از این حالت هم موجودی داشته باشیم.( بازار یابی نمی کنم الان دوست عزیز خدمت فکر خاصی نکنید لطفا)
takpar7
September 3rd, 2013, 19:48
موردی ندارد 4 سرور mini sp و 3 عدد سرور mini sp ssd قبل از اینکه از امکان سفارش خارج شوند سفارش داده شده که الان بعد از این حالت هم موجودی داشته باشیم.( بازار یابی نمی کنم الان دوست عزیز خدمت فکر خاصی نکنید لطفا)
خب پس الحمدلله:53:
داشتم میرفتم خودکشی کنما:d
شماره کارت بانک ملی دارید تا آنلاین پرداخت کنم؟
websazha
September 3rd, 2013, 19:50
عجب
من برم دریا اب دریا خشک میشه باور کنید راس میگم اینو!
چند روز پیش ex40ssd بدون هزینه ستاپ بود تو فروم
روز آخر سرورم بود و لایسنس دایرکت ادمین پیدا نکردم برا سرور تا فایل ها رو انتقال بدیم و سرور رو راه بندازیم
مجبور شدم سرور فعلیمو تمدید بکنم!
اینم از این
SSD ها پیش خرید شده در زمان 49.99 یورو واگذار شدند فقط 1 عدد mini sp مانده برای ارائه با قیمت 39.99 متاسفانه.
و ضمنن دوست عزیز انجمن جای پرسیدن شماره کارت و نوع کارت نیست در تیکت این کارها انجام می دهند.
درگاه به علت اینکه شاپرک سیکل واریزی زمان بر بود و درست متوجه پرداخت و یا عدم پرداخت کاربر نمی شودیم غیر فعال شده.
موفق باشید.
arc1o0
September 3rd, 2013, 19:51
اختیار دارید - نفرمایید
takpar7
September 3rd, 2013, 19:53
SSD ها پیش خرید شده در زمان 49.99 یورو واگذار شدند فقط 1 عدد mini sp مانده برای ارائه با قیمت 39.99 متاسفانه.
و ضمنن دوست عزیز انجمن جای پرسیدن شماره کارت و نوع کارت نیست در تیکت این کارها انجام می دهند.
درگاه به علت اینکه شاپرک سیکل واریزی زمان بر بود و درست متوجه پرداخت و یا عدم پرداخت کاربر نمی شودیم غیر فعال شده.
موفق باشید.
mini sp به کارم نمیاد
ممنون
takpar7
September 3rd, 2013, 19:54
از دوستان کسی mini sp ssd داره؟
GateFa
September 3rd, 2013, 20:00
سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم کمی بیشتر در مورد دیتاسنترها و کیفیت و پشتیبانیشون تحقیق کنید.
در صورتی که مایل بودید، سرورهای WorldStream هلند میتونه به خوبی جواب شما رو بده که هم کیفیت خیلی خوبی داره و هم پهنای باند زیادی داره.
در صورت تمایل از روشهای اعلام شده در امضا در تماس باشید.
arc1o0
September 3rd, 2013, 20:14
از دوستان کسی mini sp ssd داره؟
اگر خواستید می تونیم از کانادا براتون تهیه کنیم - با تحویل 3 روزه
دیتا سنتر کانادا تازه افتتاح شده و هزینه سنگینی برداشته با قابلیت میزبانی 360 هزار سرور فیزیکی!
او وی اچ این همه سرور داره یعنی امکان نداره تا فردا سروری از سرورای Mini SP SSD OVH ازش خالی بشه؟
arc1o0
September 3rd, 2013, 20:37
هیچ گاه مشخص نیست!
بر اساس تجربه خیر - سرور ها با کانفیگ جدید و قیمت جدید عرضه خواهد شد.
سرور های کیم سوفی هم تمام شده اند!
شاید بعد از تابستان مجددا فعال کنند - ولی فعلا سرور های قبلی رو تحویل خواهند داد!
چندین هزار سرور تحویل نداده در لیست کاری شون دارند!
fausjus
September 3rd, 2013, 20:42
سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم کمی بیشتر در مورد دیتاسنترها و کیفیت و پشتیبانیشون تحقیق کنید.
در صورتی که مایل بودید، سرورهای WorldStream هلند میتونه به خوبی جواب شما رو بده که هم کیفیت خیلی خوبی داره و هم پهنای باند زیادی داره.
در صورت تمایل از روشهای اعلام شده در امضا در تماس باشید.
بله درسته
websazha
September 3rd, 2013, 20:45
از کانادا با یک مقداری ریسک میشه 2 ساعته تحویل داد.
چند سروری که از کانادا داشتیم خوشبختانه همه کمتر از 3 ساعت بعد از واریز تحویل دادند حساب دقیق و بی نقص نیست متاسفانه.
takpar7
September 3rd, 2013, 20:46
از کانادا با یک مقداری ریسک میشه 2 ساعته تحویل داد.
چند سروری که از کانادا داشتیم خوشبختانه همه کمتر از 3 ساعت بعد از واریز تحویل دادند حساب دقیق و بی نقص نیست متاسفانه.
چون فهمیده بودم اووی اچ چند هفته ای طول میکشه خواستم سریع ثبت نام کنم
از سرور فعلیم 3 هفته زمان باقی مونده!
ezat1
September 3rd, 2013, 20:52
او وی اچ این همه سرور داره یعنی امکان نداره تا فردا سروری از سرورای Mini SP SSD OVH ازش خالی بشه؟
با سلام
با توجه به این که هر دو اروپایی هستند از نظر پینگ تفاوت خاصی ندارند !
اما در هرترنر بر مبنای ساختار شبکه ای که داره یک امتیازاتی داره یک میشه روتر قرار داد و سرور ها را محدود کرد ! تعدادی نرمافزار که اخیرا استفاده میشه میشه رو هرتزنر پیاده کرد که روی ovh کاملا نمیشه این کارو کرد .
به مراتب پشتیبانی ovh بهتره شاید تاخیر داشته باشه اما جواب رو با رفع مشکل میده اما هرتزنر اینجوری نیست جواب میده که دیدی جواب دادم هست حالا شرورع به رفع مشکل میکنه !
از نظر ست کردن ای پی در هرتزنر راحت تر هست اما در ovh یکم وقت گیر تر !
از نظر پورت اختلاف آنچنانی ندارند اما در هرتزنر یک دفعه ای پی بدون پینگ میشه بعد 2 روز میفهمی ابیوز داشته ! تا رفع بشه سناریو داره اما در مقابل ابیوز ملایم تر هستن بهت نمیگن برو کم کم یک کاری میکنن ازشون جدا بشی .
در ovh با پورت اسکن و هک کردن دیگران و اللخصوص اسپم تبلیغاتی شدیدا مشکل دارن اجازه بهت نمیدن حرف بزنی سرور رو میبندن میگن فایل ها تو بردار برو ! شوخی هم ندارن .
در ovh اکثر کارها نرم افزاری انجام میشه .
کلا با ovh راحتتر بودم و هستم اینم بگم که کاربرای حرفه ای تری نسبت به هرتزنر داره .
مبلغ سرور فوق به ریال امروز میشه
245 هزار تومان
takpar7
September 3rd, 2013, 20:57
با سلام
با توجه به این که هر دو اروپایی هستند از نظر پینگ تفاوت خاصی ندارند !
اما در هرترنر بر مبنای ساختار شبکه ای که داره یک امتیازاتی داره یک میشه روتر قرار داد و سرور ها را محدود کرد ! تعدادی نرمافزار که اخیرا استفاده میشه میشه رو هرتزنر پیاده کرد که روی ovh کاملا نمیشه این کارو کرد .
به مراتب پشتیبانی ovh بهتره شاید تاخیر داشته باشه اما جواب رو با رفع مشکل میده اما هرتزنر اینجوری نیست جواب میده که دیدی جواب دادم هست حالا شرورع به رفع مشکل میکنه !
از نظر ست کردن ای پی در هرتزنر راحت تر هست اما در ovh یکم وقت گیر تر !
از نظر پورت اختلاف آنچنانی ندارند اما در هرتزنر یک دفعه ای پی بدون پینگ میشه بعد 2 روز میفهمی ابیوز داشته ! تا رفع بشه سناریو داره اما در مقابل ابیوز ملایم تر هستن بهت نمیگن برو کم کم یک کاری میکنن ازشون جدا بشی .
در ovh با پورت اسکن و هک کردن دیگران و اللخصوص اسپم تبلیغاتی شدیدا مشکل دارن اجازه بهت نمیدن حرف بزنی سرور رو میبندن میگن فایل ها تو بردار برو ! شوخی هم ندارن .
در ovh اکثر کارها نرم افزاری انجام میشه .
کلا با ovh راحتتر بودم و هستم اینم بگم که کاربرای حرفه ای تری نسبت به هرتزنر داره .
مبلغ سرور فوق به ریال امروز میشه
245 هزار تومان
الآن از این سرور دارید؟
تو سایتتون پلنشو ندیدم
websazha
September 3rd, 2013, 21:01
چون فهمیده بودم اووی اچ چند هفته ای طول میکشه خواستم سریع ثبت نام کنم
از سرور فعلیم 3 هفته زمان باقی مونده!
بله این مورد برای سرور های فرانسه با قیمت پایین بود و نه کانادا که تخفیفی نداده نشوده بود.
takpar7
September 3rd, 2013, 21:12
هنوز از این صفحه میشه سفارش داد!
Serveurs dédiés - Liste des offres - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/)
سفارش داده بشه تحویل میدن؟یا میگن نداریم؟
takpar7
September 3rd, 2013, 22:09
از دوستان مشترک شده تو موضوع کسی چیزی نمیدونه؟
arc1o0
September 3rd, 2013, 23:08
فقط امکان سفارش از کانادا وجود داره
takpar7
September 3rd, 2013, 23:27
فقط امکان سفارش از کانادا وجود داره
از این لینک ولی امکان خرید از فرانسه هست
Serveurs dédiés - Liste des offres - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/)
این برا چیه پس؟
arc1o0
September 3rd, 2013, 23:35
دوست عزیز ما کارمون اینه دیگه
و اگر امکانش بود که الان همه ...
در حال حاضر فقط امکان سفارش از کانادا وجود دارد که سایت زده 72 ساعت - ولی اصلا مشخص نیست که 3 روزه بدهند یا 10 روزه یا 30 روزه!
اگر قصد انتقال دارید ریسک نکنید!
موفق باشید
takpar7
September 3rd, 2013, 23:46
نه ممنون منتظر میمونم تعرفه های جدید او وی اچ بیاد
فکر کنم یا سیستم هارو قوی تر میکنن یا قیمت زیاد تغییر نمیکنه یا تغییر هم بکنه ارزون تر بشه باید
چون هتزنر هم کاهش قیمت داشته
تعرفه های جدید رو به نظرتون چند وقت بکشه بزنن؟
ezat1
September 3rd, 2013, 23:54
الآن از این سرور دارید؟
تو سایتتون پلنشو ندیدم
سلام. از خود اروپا. فعلا سرور ندارن اما از کانادا چند ساعته میتونیم تحویل بدیم
310 هزار تومان
takpar7
September 4th, 2013, 15:28
از کانادا کسی میتونه به قیمت دیتاسنتر بده یا قیمت زیاد فرق نداشته باشه؟
| KVM - SERVER |
September 4th, 2013, 15:55
اگر پینگ براتون مهمه از Hetzner بگیرید چون OVH اروپا سروری که مدنظر داریدو حتی بیشتر از 1 ماه طول میده برای Setup
در ضمن سرورهای Hetzner قابلیت اضافه کردن هارد دیسک هم دارند که در OVH امکان آپگرید سخت افزاری نیست
takpar7
September 4th, 2013, 16:07
اگر پینگ براتون مهمه از Hetzner بگیرید چون OVH اروپا سروری که مدنظر داریدو حتی بیشتر از 1 ماه طول میده برای Setup
در ضمن سرورهای Hetzner قابلیت اضافه کردن هارد دیسک هم دارند که در OVH امکان آپگرید سخت افزاری نیست
خب الآن از اروپا نمیخوام که از کانادا میخوام که میگن سریع تحویل میشه و سرور ها هم جدید هستن
| KVM - SERVER |
September 4th, 2013, 16:55
خب الآن از اروپا نمیخوام که از کانادا میخوام که میگن سریع تحویل میشه و سرور ها هم جدید هستن
بسیار عالی
رسانگار با کارمزد کم و پشتیبانی مناسب سرور از او وی اچ کانادا ارائه میکنه.
میتونید باهاشون تماس بگیرید.
هزینه ای پی در کانادا هم فقط برای ماه اول هست که یک میزیت در مقابل سرورهای اروپاییشون هست.
ezat1
September 4th, 2013, 17:10
43UOTE=takpar7;860344]از کانادا کسی میتونه به قیمت دیتاسنتر بده یا قیمت زیاد فرق نداشته باشه؟[/QUOTE]
دوست عزیز قیمت ما. قیمت دیتا سنتر بود 89 دلار
yassale
September 5th, 2013, 01:11
قیمت 279.000 تومان
تایم تحویل رو خود ovh گارانتی نمی کنه اما لوکیشن کانادا رو معمولا 72 ساعته تحویل میدن.