توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرورهای چت تحت xmpp
OPENFIRE
September 3rd, 2013, 12:12
با سلام به دوستان انجمنمن میخواستم یه سری مقالات رو که اختصاصی خودم نوشتم در زمینه ی سرور های xmpp مانند گوگل و نیمباز رو در این تاپیک قرار بدم - ولی قبل از اون خواستم ببینم که آیا دوستان کسی هست که آشنایی با این سرور ها داشته باشه تا بتونیم مقالات جامع تری ارایه بدیم؟
این مقالات شامل معرفی این نوع سرور هاو طریقه ی راه اندازی اونها هست
camelian77
September 7th, 2013, 04:59
من یه اسکریپت کوچیک با پایتون نوشتم که موقعی که کسی ریپازیتوری کد شرکت رو آپدیت می کنه یه پیغام به چی تاک و aim همه بفرسته که با xmpp l هم کار می کنه
OPENFIRE
September 7th, 2013, 11:47
من یه اسکریپت کوچیک با پایتون نوشتم که موقعی که کسی ریپازیتوری کد شرکت رو آپدیت می کنه یه پیغام به چی تاک و aim همه بفرسته که با xmpp l هم کار می کنه
بله
xmpp کاربرد های زیادی - یک library هم هست به اسم libpurple که مخصوص پیجین هستو میتونید ربات بسازید باهاش
camelian77
September 8th, 2013, 05:26
آره اون رو قبلا دیدم بیشتر برای کلاینت نوشتن و روبات ساختن به درد می خوره. از امکانات پروتوکل زیاد استفاده نمی کنه. گوگل هم یه چیزی داره به اسم خروس! Google Rooster که روی xmpp می تونید از توی ترمینال ویس چت کنید.
OPENFIRE
September 8th, 2013, 16:07
آره اون رو قبلا دیدم بیشتر برای کلاینت نوشتن و روبات ساختن به درد می خوره. از امکانات پروتوکل زیاد استفاده نمی کنه. گوگل هم یه چیزی داره به اسم خروس! Google Rooster که روی xmpp می تونید از توی ترمینال ویس چت کنید.
Roster هست به احتمال زیاد
چون به معنی لیست دوستان هست و در کلاینت های مختلف از اون به عنوان ROSTEr یاد شده