توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقایسه این دو پنل نمایندگی اس ام اس
pf2198
September 3rd, 2013, 08:56
سلام و درود
دوستان من قصد دارم از بین یکی از این دو سایت پنل نمایندگی بگیرم ، منتها گیج شدم میخوام بهترین رو انتخاب کنم ، از همه لحاظ
ممنون میشم دوستانی که دستی در کار دارند راهنمایی کنند !
پنل یک : hamavaran.com
پنل دو : PANA SMS :سامانه پیام کوتاه پانا اس ام اس ، اعطای پنل نمایندگی مستقل پیام کوتاه (http://www.panasms.com/)
با کمال تشکر
tak-star
September 3rd, 2013, 11:23
به نظر من از اولی استفاده کن.
قیمتش با تعرفه هاش بیشتر میارزه.
ولی امکانات دومی بیشتره.
PayamResun.Ir
September 3rd, 2013, 11:29
با سلام و وقت بخیر
شاید کار درستی نباشه من اطلاعاتی که در حسب تجربه و کارم در این زمینه پیدا کردم رو اینقدر راحت بگم ولی دومی نمایندگی فراپیامک هستش و اولی ظاهرا سورس این اسکریپت معروف رو خریده و خودش فعالیت می کنه و گشترشش میده ولی هر دو یک اسکریپت هستن و دومی امکاناتش بیشتره ولی نمایندگیه خودش هم...
حالا هر جور خودتون صلاح میدونین...
من قصد اینکه بگم از کجا بگیر یا نگیر رو ندارم ولی به نظر من تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام بدید...
موفق و پیروز باشید
tatnet
September 3rd, 2013, 12:38
شاید یک ریسک باشه که کسی بیاد هزینه کنه ولی با وجود این همه تعرفه و پنل و ... بازار سامانه پیامک تا حدودی بد شده ولی داری میگردی اول برنامه ریزی کن بعد انتخاب کن تا بتوانی به سود دهی برسی
اولی نمایندگی 1400 میده دومی 370 میده خوب هزینه تمدید هم داره سالانه تعرفه ها هم مختلف هست مشتری داشته باشی دائمی خوبه ولی ....
به پ.خ بده تا بیشتر راهنمای کنم
hrv
September 3rd, 2013, 13:32
سلام دوست عزیز نکته ای رو توجه بفرمایید! قیمت شما تعیین کننده در جذب مشتریان عادی میباشد!دومی فراپیامک هستش و اولی هم جداگانه کار میکنه و امکاناتش محدوده!
فرا پیامک امکانات بروزی دارد!
اما روی حرفم فکر کنید مشتری معمولی براش تعرفه مهمتره! یک سری توضیحات هستش که اگر مایل بودید در پ خ بپرسید:)
pf2198
September 3rd, 2013, 16:33
شاید یک ریسک باشه که کسی بیاد هزینه کنه ولی با وجود این همه تعرفه و پنل و ... بازار سامانه پیامک تا حدودی بد شده ولی داری میگردی اول برنامه ریزی کن بعد انتخاب کن تا بتوانی به سود دهی برسی
اولی نمایندگی 1400 میده دومی 370 میده خوب هزینه تمدید هم داره سالانه تعرفه ها هم مختلف هست مشتری داشته باشی دائمی خوبه ولی ....
به پ.خ بده تا بیشتر راهنمای کنم
دوست عزیز اولی که 220.000 هست در ضمن تعرفه هم 30 درصد هست که سالانه باید پرداخت بشه . در حال حاضر از نمایندگی همین سایت هاماوران استفاده میکنم اما پنل نمایندگی که جدید شد برای کاربران قدیمی این امکاناتی رو که میبینید نذاشت و برای همین این گزینه منفی به حساب میاد و برای اخر امسال نمیدونم همین رو (http://hamavaran.com/) تمدید کنم یا برم دوباره با همون دومی (http://www.panasms.com/)
hfuhost
September 3rd, 2013, 17:06
بنظرم مناسبه
malizadeh2222
September 3rd, 2013, 17:42
به نظر من دومی بهتره (پانا اس ام اس) :هم امکاناتش هم قیمتش
توضیحاتی که تو سایت پانا اس ام اس بود پایین درج کردم:
PANA SMS :سامانه پیام کوتاه پانا اس ام اس ، اعطای پنل نمایندگی مستقل پیام کوتاه (http://www.panasms.com)
تعدادی از امکانات بسته های نمایندگی :
پنل های نمایندگی دارای کلیه امکانات پنل های کاربری هستند و برخی امکانات ویژه عبارت اند از :
تعرفه ثابت پیام کوتاه بدون محدودیت در خرید شارژ پیامک
ارائه سامانه بر روی دامنه یا زیر دامنه اختصاصی نماینده (Yourname.com (http://www.YourName.com))
قابلیت ایجاد لوگوی اختصاصی برای نماینده
ثبت درباره ما ، تماس با ما و متن کپی رایت اختصاصی برای نماینده
قابلیت ایجاد تعرفه دلخواه توسط نماینده
قابلیت تعریف بسته های مختلف و سطوح دسترسی توسط نماینده
ایجاد کاربر به تعداد مشخص
پرداخت الکترونیک اختصاصی برای نماینده
سیستم پشتیبانی تیکت اختصاصی نماینده
راه اندازی وب سایت اطلاع رسانی پیام کوتاه رایگان
به هر یک از نمایندگان یک شماره 1000 و همچنین یک شماره 3000 رایگان با قابلیت ارسال و دریافت ارائه خواهد شد.
به هر یک از نمایندگان یک شماره عمومی 3000 رند ، یک شماره عمومی 2000 رند ، یک شماره عمومی 1000 رند 8 رقمی رند و یک شماره عمومی خط ثابت 21 و یک شماره عمومی 5000 جهت تخصیص به کاربران و استفاده به صورت امانی ارائه می گردد .
============
البته از هر کدوم از 2 شرکت خرید میخواهید انجام دهید قبلش دقیقا پرس و جو کنید
پیروز باشید
pf2198
September 3rd, 2013, 23:27
به نظر من دومی بهتره (پانا اس ام اس) :هم امکاناتش هم قیمتش
توضیحاتی که تو سایت پانا اس ام اس بود پایین درج کردم:
PANA SMS :سامانه پیام کوتاه پانا اس ام اس ، اعطای پنل نمایندگی مستقل پیام کوتاه (http://www.panasms.com)
تعدادی از امکانات بسته های نمایندگی :
پنل های نمایندگی دارای کلیه امکانات پنل های کاربری هستند و برخی امکانات ویژه عبارت اند از :
تعرفه ثابت پیام کوتاه بدون محدودیت در خرید شارژ پیامک
ارائه سامانه بر روی دامنه یا زیر دامنه اختصاصی نماینده (Yourname.com (http://www.YourName.com))
قابلیت ایجاد لوگوی اختصاصی برای نماینده
ثبت درباره ما ، تماس با ما و متن کپی رایت اختصاصی برای نماینده
قابلیت ایجاد تعرفه دلخواه توسط نماینده
قابلیت تعریف بسته های مختلف و سطوح دسترسی توسط نماینده
ایجاد کاربر به تعداد مشخص
پرداخت الکترونیک اختصاصی برای نماینده
سیستم پشتیبانی تیکت اختصاصی نماینده
راه اندازی وب سایت اطلاع رسانی پیام کوتاه رایگان
به هر یک از نمایندگان یک شماره 1000 و همچنین یک شماره 3000 رایگان با قابلیت ارسال و دریافت ارائه خواهد شد.
به هر یک از نمایندگان یک شماره عمومی 3000 رند ، یک شماره عمومی 2000 رند ، یک شماره عمومی 1000 رند 8 رقمی رند و یک شماره عمومی خط ثابت 21 و یک شماره عمومی 5000 جهت تخصیص به کاربران و استفاده به صورت امانی ارائه می گردد .
============
البته از هر کدوم از 2 شرکت خرید میخواهید انجام دهید قبلش دقیقا پرس و جو کنید
پیروز باشید
راستش برای من خیلی مهم هست که وقتی شرکت امکانات جدید رو میاره به کاربرا قدیم هم بده .من اسفند 91 از هاماوران نمایندگی گرفتم این امکانات و این ویژگیها رو که در پایین میزنم به پنل من اضافه نکرد
دارای 15 خط اختصاصی 14 رقمی سرشماره 5000
1 خط عمومی رند 10 رقمی 1000
1 خط عمومی رند 5000
1 خط رند 21000
انتخاب بسته مورد نظر
***** پیامک
اعمال بازه زمانی
شرط بر روی پیامک
شرط بر روی شماره
قابلیت تعریف قانون
انتقال پیامک
پاسخ به پیامک (ارسال امضا)
شارژالکترونیک با بانک های ملت و سامان
نمایش اطلاعات حساب برای واریز به حساب
قابلیت درج فیش واریزی و تایید توسط مدیر
سفارش شماره
و برای همین من به اونا تیکت زدم و گفتن اینا مختص نمایندگان جدید هست و تنها یک شماره 16 رقمی 1000 من داشتم و دو خط عمومی 1000 و 5000. حال شما بودید چه میکردید برای سال بعدی باهاشون قرداد رو تمدید میکردید یا خیر
malizadeh2222
September 3rd, 2013, 23:39
راستش برای من خیلی مهم هست که وقتی شرکت امکانات جدید رو میاره به کاربرا قدیم هم بده .من اسفند 91 از هاماوران نمایندگی گرفتم این امکانات و این ویژگیها رو که در پایین میزنم به پنل من اضافه نکرد
دارای 15 خط اختصاصی 14 رقمی سرشماره 5000
1 خط عمومی رند 10 رقمی 1000
1 خط عمومی رند 5000
1 خط رند 21000
انتخاب بسته مورد نظر
***** پیامک
اعمال بازه زمانی
شرط بر روی پیامک
شرط بر روی شماره
قابلیت تعریف قانون
انتقال پیامک
پاسخ به پیامک (ارسال امضا)
شارژالکترونیک با بانک های ملت و سامان
نمایش اطلاعات حساب برای واریز به حساب
قابلیت درج فیش واریزی و تایید توسط مدیر
سفارش شماره
و برای همین من به اونا تیکت زدم و گفتن اینا مختص نمایندگان جدید هست و تنها یک شماره 16 رقمی 1000 من داشتم و دو خط عمومی 1000 و 5000. حال شما بودید چه میکردید برای سال بعدی باهاشون قرداد رو تمدید میکردید یا خیر
با سلام
دوست خوبم بنظرم با این شرایط شرکت دومی که اگه اشتباه نکنم پانا اس ام اس باشه خیلی با صرفه تر و امکاناتش بروز تر است
masoudies
September 27th, 2013, 07:07
سلام
تشکر از معرفی این دوسایت!
من یک چیز رو متوجه نشدم!
یک شرکتی که نرم افزاری رو مینویسه به صورت اختصاصی، چطوره که اسکریپتش رو اینگونه توزیع کرده؟؟؟
الان مشخص هست این اسکریپتی که این دوسایت بالا استفاده کردند از چه شرکتی هست؟
دوستانی که فرمودند panasms از فراپیامک استفاده میکنه میشه بگید از کجا مطمئنید؟
مگر نه اینکه فقط نماینده ها کافیه دامنه داشته باشند؟ مگر نه اینکه DNS این نماینده باید با DNS خود فراپیامک یکی باشه؟ الان اینا متفاوته!