ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژول پرداخت برای HostBill

vms.servers
September 3rd, 2013, 00:44
دوستان کسی برای فروش ماژول پرداخت بانک پاسارگاد و پارسیان برای سیستم مدیریت هاست بیل موجود داره ؟
لطفا اعلام کنید نیاز ضروری دارم.

parsa53
September 3rd, 2013, 01:05
دوستان کسی برای فروش ماژول پرداخت بانک پاسارگاد و پارسیان برای سیستم مدیریت هاست بیل موجود داره ؟
لطفا اعلام کنید نیاز ضروری دارم.
اگر مایل بودید ماژول رو به صورت اختصاصی براتون مینویسیم

≡ ALEX ≡
September 3rd, 2013, 01:56
در صورتیکه لایسنس هستید، بنده بصورت official در اختیارتون قرار میدم... در غیر اینصورت معذورم...

vms.servers
September 8th, 2013, 00:12
در صورتیکه لایسنس هستید، بنده بصورت official در اختیارتون قرار میدم... در غیر اینصورت معذورم...
لایسنس بودن یا نبودن ما برای شما ضرر یا سودی داره ؟

vms.servers
September 8th, 2013, 00:14
اگر مایل بودید ماژول رو به صورت اختصاصی براتون مینویسیم
امکان بروز مشکل در این مدل مازولها خیلی زیاده و اکثرا هم بعد از فروش دیگه مشتری رو نمیشناسن اگر عمومی ارائه میکنید ماژولشرو بسازید و برای فروش بذارید 100% بجز ما مشتری های بیشتری خواهید داشت
هم پارسیان هم پاسارگاد

≡ ALEX ≡
September 8th, 2013, 00:32
لایسنس بودن یا نبودن ما برای شما ضرر یا سودی داره ؟

در درجه اول خدمت تون عرض کردم که ماژول ها رو بصورت Official و صد البته پولی و کد شده در اختیار شما قرار میدم... این به این معنی هست که هم بنده و هم شرکت HostBill لایسنس دار بودن ماژول و محصول را بررسی می کنیم.

در ثانی، برای بنده اصلا خوشایند نیست که از این سیستم بصورت نال استفاده شود و من در آن سهیم باشم! به شما هم پیشنهاد می کنم چنین کاری نکنید، چون HostBill اصلا Stable نیست و 100% نیازمند آخرین آپدیت ها و نیز پشتیبانی فنی آن هستید؛ در غیر اینصورت عملا پورتال شما از کار خواهد افتاد و دچار مشکل خواهید شد.