PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در سایت شل وجود دارد !!!!

looneir
September 2nd, 2013, 14:09
سلام به دوستان عزیز وب هاستینگ تالک .
چند روزی که همه میان بهم میگن توی سایتت شل یا ویروس داره
سرعت سایتتم به حد چشمگیری کاهش یافته
اگر کسی تونست پیداش کنه و حل کنه مبلغی برای تشکر خواهم داد
واقعا مهم دوستان عزیز خواهش میکنم کمکم کنید
مدیریت محتوای سایت : شیرترانیکس
ورژن : 1.5.3 gold
هاست میزبانی پر سرعت
سی پنل 11

باتشکر و سپاس فراوان

looneir
September 2nd, 2013, 14:11
عذر میخوام ادرس سایت به شبکه اجتماعی لونه خوش آمدید | جامعه مجازی | چت روم | دوست یابی | فیس بوک | شبکه اجتماعی | تبلیغات | وب گردی | چت روم شلوغ | دانلود | سایت عاشقان (http://loone.ir/)

مینا-صیفی
September 2nd, 2013, 14:13
شما به این تیم بگید اسکریپت سایتتون رو امن کنند رتبه ی اول تو ایران و دارای مجوز سایبری رو دارند. .:::: پرتال امنیتی و تحقیقاتی ایران هک ::::. (http://www.iranhack.ir) باهاشون تماس بگیرید صحبت کنید برای امنیت برقرار سایت.

looneir
September 2nd, 2013, 14:18
شما به این تیم بگید اسکریپت سایتتون رو امن کنند رتبه ی اول تو ایران و دارای مجوز سایبری رو دارند. .:::: پرتال امنیتی و تحقیقاتی ایران هک ::::. (http://www.iranhack.ir) باهاشون تماس بگیرید صحبت کنید برای امنیت برقرار سایت.

ممنونم ولی اگر میشد میخواستم خودمم بدونم از کجاش هست چون حتما باید به سایبری اعلام کنم
حدود 1 ماه هست که ول کن نیستند با تشکر

مینا-صیفی
September 2nd, 2013, 14:23
بهتره به فکر امنیت سایتتون باشید من خودم خیلی این گرفتاریا رو داشتم که افراد سودجو میخاستن ازم پول بگیرن اما این تیم امنیتی رو معرفی کردن دوستان که اینا به هزینه راضی کننده برام سایتم رو تا 99% تضمین کردن و درست کردن ازون موقع که 4-5 سالی میشه که دیگه راحت شدم کارشون درسته خیالتون راحت باشه بسپرید به اونا و اخر سر سوال کنید چند جا مشکل یا باگ داشت بهتون میگن یا نقص ها. اینا خودشون البطه مدیر این تیم رو میشناسم با سایبری فعالیت میکنه .

looneir
September 2nd, 2013, 14:31
ممنونم مینا خانوم تیم خوبی به نظر میاد زنگ زدم حرف زدیم
قراره چک کنن خبر بدن
واقعا ممنونم دوست عزیز لطفتون رو فراموش نمیکنم very tnq :53:

مینا-صیفی
September 2nd, 2013, 14:36
خاهش بهش بگید بدن خاست کارتونو درست کنه و غیره بگید از طرف WolfServer هستید که بهتون تخفیف بده باشه حتما بگیدا؟

looneir
September 2nd, 2013, 14:39
خاهش بهش بگید بدن خاست کارتونو درست کنه و غیره بگید از طرف WolfServer هستید که بهتون تخفیف بده باشه حتما بگیدا؟

گفتم ممنون 30 هزار تخفیف داد
ولی فکر نمیکردم این قدر بالا باشه قیمت برقراری امنیت 170 شاگارت :)

مینا-صیفی
September 2nd, 2013, 14:43
بله ارزش داره منم همین قدرا بود چند سال پیش دادم راضیم حلالشون.اینا چیزی نیست یه سایتایی رو درست میکنند که 2میلیون اینطورا هم میگیرن کارشون درسته . وقتی گفتید از طرف Wolf Server هستید چی گفتن ؟؟؟

shahintak
September 2nd, 2013, 14:47
در کجا میزبانی میشوید؟
به مدیر سرور هاست بگین هاست شمارو اسکن کنند

به نظر من لازم نیست این مقدار هزینه کنید

مینا-صیفی
September 2nd, 2013, 14:49
اسکریپتی که باگ داشته باشه اسکن نمیشناسه . این برای برقراری امنیت سایت هست .

shahintak
September 2nd, 2013, 14:52
به عنوان و در خواست ایشون دقت کنید

looneir
September 2nd, 2013, 14:54
الان من واقعا نمیدونم چیکار کنم یا باید 170 رو برای هیچ و پوچ خرج کنم یا باید یکی رو پیدا کنم که بهم کمک کنه | البته با هزینه ی کم :77:

ULTRAWEB
September 2nd, 2013, 17:41
الان من واقعا نمیدونم چیکار کنم یا باید 170 رو برای هیچ و پوچ خرج کنم یا باید یکی رو پیدا کنم که بهم کمک کنه | البته با هزینه ی کم :77:
نیازی به خرج اضافه نیست اطلاعات تماس رو بده بررسی کنم برات

press
September 2nd, 2013, 23:21
این بنده خدا یک سوال پرسید که اگه شل آپلود شده باشه روی سایتم چجوری اون رو پیدا و حذف کنم . هرکی اومد به فکر فروش محصولات و تبلیغات سایت خودش بود. واقعا جای تاسف داره که یک انجمن با چندین سال سابقه بجای اینکه تبدیل به محل جهت تبادل اطلاعات و افزایش سطح دانش کاربران بشه . تبدیل به بازار تازه کار ها شده . و اما جواب این دوست عزیز : چون کنترل ادمین سایتتون سی پنل هست یک قسمت در خود سی پنل وجود داره به اسم virus scanner اگر به این بخش برید میتونید شل های آپلود شده رو پیدا کنید و میتونید کل بخش های سایت از قبیل : Home Directory - Mail - FTP Space - Web Space اسکن کنید و شل ها و ویروس های آپلود شده رو پیدا کنید این راه اول . راه دوم استفاده از برنامه ی ACUNTIX WEB APLICATION هست که به شما این امکان رو میده که بتونید سایتتون رو آنالیز کنید و تمامی باگ های پابلیک مثل : sql injection - blind sql - lfi -rfi - xss و ... که در صورت وجود میتونید بر طرف کنید این برنامه علاوه بر پیدا کردن باگ ها ، فایل های موجود بر روی سایت رو هم بررسی میکنه و اگر شل یا راه نفوذی باشه از طریق فایل ها به شما نشون میده و شما میتونید به راحتی راه نفوذ رو هم ببندید .

سپاس

looneir
September 2nd, 2013, 23:23
این بنده خدا یک سوال پرسید که اگه شل آپلود شده باشه روی سایتم چجوری اون رو پیدا و حذف کنم . هرکی اومد به فکر فروش محصولات و تبلیغات سایت خودش بود. واقعا جای تاسف داره که یک انجمن با چندین سال سابقه بجای اینکه تبدیل به محل جهت تبادل اطلاعات و افزایش سطح دانش کاربران بشه . تبدیل به بازار تازه کار ها شده . و اما جواب این دوست عزیز : چون کنترل ادمین سایتتون سی پنل هست یک قسمت در خود سی پنل وجود داره به اسم virus scanner اگر به این بخش برید میتونید شل های آپلود شده رو پیدا کنید و میتونید کل بخش های سایت از قبیل : Home Directory - Mail - FTP Space - Web Space اسکن کنید و شل ها و ویروس های آپلود شده رو پیدا کنید این راه اول . راه دوم استفاده از برنامه ی ACUNTIX WEB APLICATION هست که به شما این امکان رو میده که بتونید سایتتون رو آنالیز کنید و تمامی باگ های پابلیک مثل : sql injection - blind sql - lfi -rfi - xss و ... که در صورت وجود میتونید بر طرف کنید این برنامه علاوه بر پیدا کردن باگ ها ، فایل های موجود بر روی سایت رو هم بررسی میکنه و اگر شل یا راه نفوذی باشه از طریق فایل ها به شما نشون میده و شما میتونید به راحتی راه نفوذ رو هم ببندید .

سپاس

سلام
سعنی توی این دورو زمونه ادمی مثل شما هم پیدا میشه؟ با یه متن ساده نمیشه از شما تشکر کرد
با ویروس اکنر خود سی پنل تست کردم چیزی یافت نشد
ولی برنامه ای که گفتید حتما استفاده میکنم واقعا ممنون
لطفا اگر ممکنه ای دی یاهو بدید انلاین در تمتاس باشیم خیلی ممنونننننننننننننن

ULTRAWEB
September 3rd, 2013, 01:05
سایتتت هیچ حفره ی امنیتی نداره که از باگ های نرم افزار روی سایتتت باشه دوحالب پیش میاد
شل بایدتوی قالبیت چیزی باشه که اونم باید دسترسی بدی چک شه بعدشم یا اینکه برو روی هاستی که انتی شلر روش نصب هست

shahintak
September 3rd, 2013, 01:11
بر روی سایت ایشون هیچ شلری آپلود نشده به گفته ایشون مدیر هاست هم اسکن کردن و چیزی نبوده
انتی ویروس برخی از کاربران در هنگام لود صفحه اخطار میده و ایشون از این بابت میگن شلر آپلود شده

ULTRAWEB
September 3rd, 2013, 01:25
بر روی سایت ایشون هیچ شلری آپلود نشده به گفته ایشون مدیر هاست هم اسکن کردن و چیزی نبوده
انتی ویروس برخی از کاربران در هنگام لود صفحه اخطار میده و ایشون از این بابت میگن شلر آپلود شده
مدیر شاید با اننی ویروس اسکن کرده باشه
نه با انتی شلر و شل اسکن ازکجا معلوم اصلا که مدیر سرور واقعا انتی شلر و شل اسکن داشته باشه و بشه به حرفش استنادکرد
البته دیده شده انتی ویروس ها اشتباه میکنن ها اگر فقط به حرف کاربران استناد میکنید

haftsepehr
September 3rd, 2013, 10:27
با بنده در ارتباط باشید.

looneir
September 3rd, 2013, 18:11
مدیر شاید با اننی ویروس اسکن کرده باشه
نه با انتی شلر و شل اسکن ازکجا معلوم اصلا که مدیر سرور واقعا انتی شلر و شل اسکن داشته باشه و بشه به حرفش استنادکرد
البته دیده شده انتی ویروس ها اشتباه میکنن ها اگر فقط به حرف کاربران استناد میکنید

گزارش CXS چیزی که در هاستینگ های دیگر نمیبینید تا متوجه بشوید شل آپلود شده یا خیر

Scanning /home/looneir:
LLLL...wwww...ww.................................. .................................w......w.....w... ...w............w................................. .................................................. .......................... (http://www...ww.......................................... .........................w......w.....w......w.... ........w......................................... .................................................. ..................)
----------- SCAN SUMMARY -----------
Scanned directories: 242
Scanned files: 10330
Ignored items: 14
Suspicious matches: 15
Viruses found: 0
Fingerprint matches: 0
Data scanned: 1314.18 MB
Scan time/item: 0.003 sec
Scan time: 33.672 sec

fausjus
September 3rd, 2013, 18:49
جدا؟

looneir
September 3rd, 2013, 19:54
جدا؟

حالا شما به دل نگیر

گزارش cxs چیزی که در هاستینگ های دیگر نمیبینید تا متوجه بشوید شل آپلود شده یا خیر
این حرف من نبود
حرف پشتیبانم (آی وب هاست) هست که کلا کپی پیست کردم

hfuhost
September 3rd, 2013, 20:29
شل سایت شما بستگی به سطح دسترسی روی سرور تون داره نه اسکریپتتون
شما برای امن کردن اسکریپت خودتون باید کار کنید

fausjus
September 3rd, 2013, 20:44

بله درسته

looneir
September 3rd, 2013, 20:50

سلام خب اگه میتونید کمک کنید تا اسکریپت رو ایمن کنم سایت فیس نما اولین سایت شبکه اجتماعی ایران از شیترانیکس 1.5.3 گلد استفاده میکنه منم همینطور !

ULTRAWEB
September 3rd, 2013, 22:20
اسکریپت شما ایمن هست و مشکلی ندارد خود رو به دردسر نیاندازید من ببررسی نموده ام:)
شلی هم وجود ندارد واقعا سایتتم بدون مشکل که داره کار میکنه :)

looneir
September 3rd, 2013, 22:44
اسکریپت شما ایمن هست و مشکلی ندارد خود رو به دردسر نیاندازید من ببررسی نموده ام:)
شلی هم وجود ندارد واقعا سایتتم بدون مشکل که داره کار میکنه :)

ممنونم دوست عزیز
واقعا من با چه امیدی میخوامستم 170 شاگارت بدم به یکی که اصلا نمیشناختمش و حرفشم ثابت نبود؟؟؟ :-o
ULTRAWEB (http://www.webhostingtalk.ir/member/86900/) :77:

looneir
September 4th, 2013, 13:42
اسپم

looneir
September 5th, 2013, 14:01
والا انگار چیزی یافت نشده چند روزه الافش هستم
دوستان عزیز پس از چی میتونه باشه که توی سایتم گروه ایجاد نمیشه؟ یا چرا ویرایش که میکنی پروفایل رو سیو نمیکنه؟ همش تایم اوت میده
Max_execution_time روی 130 ثانیه هست :(