PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ثبت دامنه

ArlopA
September 1st, 2013, 13:05
با سلام و عرض خسته نباشید

بنده قبلا از شرکتی به اسم پارس پرشیا سرویس میگرفتم، این شرکت کار خودشو پارسال متوقف کرد، الان یکی از دامین هایی که اونا واسم ثبت کردن داره منقضی میشه و باید حتما Renew کنم، تلفن اون اقا هم قطع شده، از کجا میتونم این قضیه رو پیگیری کنم؟ دامنه به اسم خودم ثبت شده، چطور میتونم کار تمدید رو انجام بدم یا دامین رو با احراز حویت خودم منتقل کنم به یکی دیگه از پنل هام مثل میهن وب هاست؟

ممنون میشم کمکم کنید

30SecondToMars
September 2nd, 2013, 21:06
ای بابا . خودشون رو پیدا کنید . باید قبلا فکر اینجارو میکردید که از ادمهای بی تجربه چیزی نخرید

باید بررسی کنید ببینید از کجا دامین رو خریدن؟!!!

از دامین خودتون یک هو ایز کامل بگیرید، و جایی که خرید شده رو پیدا کنید و اونجا درخواست پسورد برای ایمیلتون که باهاش دامین ثبت شده کنید

موفق باشید

hrv
September 2nd, 2013, 21:45
دامنتون ir هست؟
وارد پنلتون بشید رابط مالی تون رو شرکت جدید کنید وتمام!

ArlopA
September 3rd, 2013, 19:58
دامنتون ir هست؟
وارد پنلتون بشید رابط مالی تون رو شرکت جدید کنید وتمام!

متاسفانه دامین .com هستش

ای بابا . خودشون رو پیدا کنید . باید قبلا فکر اینجارو میکردید که از ادمهای بی تجربه چیزی نخرید

باید بررسی کنید ببینید از کجا دامین رو خریدن؟!!!

از دامین خودتون یک هو ایز کامل بگیرید، و جایی که خرید شده رو پیدا کنید و اونجا درخواست پسورد برای ایمیلتون که باهاش دامین ثبت شده کنید

موفق باشید

بله درست میفرمایید واقعا اشتباه کردم، اون کاری که گفتید رو انجام دادم به این سایت رسیدم : Public Domain Registry | Home (http://www.publicdomainregistry.com)
جایی برای لاگین کردن و در کل cp نداره، از لینک Renew اقدام کردم که فقط اطلاعات کسی که برام قبلا ثبت کرده بود رو ایمیل کرده و میگه باید از طریق پارتنر ما که اطلاعات تماسش اینا هستند اقدام کنید.
چیکار کنم؟
ممنون

fausjus
September 3rd, 2013, 22:13
با سلام و عرض خسته نباشید

بنده قبلا از شرکتی به اسم پارس پرشیا سرویس میگرفتم، این شرکت کار خودشو پارسال متوقف کرد، الان یکی از دامین هایی که اونا واسم ثبت کردن داره منقضی میشه و باید حتما Renew کنم، تلفن اون اقا هم قطع شده، از کجا میتونم این قضیه رو پیگیری کنم؟ دامنه به اسم خودم ثبت شده، چطور میتونم کار تمدید رو انجام بدم یا دامین رو با احراز حویت خودم منتقل کنم به یکی دیگه از پنل هام مثل میهن وب هاست؟

ممنون میشم کمکم کنید

از وبسایتهاشون whois بگیرین شاید فرجی حاصل شد تلفنهاشونو پیدا کردین

liveserver
September 4th, 2013, 02:36
این کارها لازم نیست ساعت و روز دقیق Expire شدن دامنه رو پیدا کنید و صبر کنید تا روز موعود و بعد منقضی شدن سریعا از جای مطمن اقدام به ثبت مجدد کنید.

shivahost
September 4th, 2013, 02:40
این کارها لازم نیست ساعت و روز دقیق Expire شدن دامنه رو پیدا کنید و صبر کنید تا روز موعود و بعد منقضی شدن سریعا از جای مطمن اقدام به ثبت مجدد کنید.

بعد از اکسپایر شدن تا حدود....

webpayamk
September 5th, 2013, 12:14
از سايتشون whois بگيرين شايد بتونيد پيداشون كنيد و دامينتون تمديد كنيد