PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه تنظیم سرور برای ارتباط با mod_pro xy

PDhost.net
March 15th, 2010, 22:15
سلام . عزیزان مثل اینکه مجدد پورت های مخا برات رو محدود کرده اند روی فرمت های صوتی و نصویری
اما یکی از شرکتهای هاستینگ سرورهاش رو طوری کانفیگ کرده که با وجود اینکه الان دانلود این مدل فایل ها مشکل دارند ، از سایت هایی که روی اون سرور ها هست راحت دانلود میشه !!!

البته من میدونم این کار خیلی غیر معقول به نظر میرسه اما فعلا که انجام شده و خیلی ها ازش دارن صحبت می کنند !
ببینید در حالیکه مثلا دانلود فرمت فایل mp3 از اکثر سایتها اررور میده یا تایم آوت میشه . دانلود mp3 از سرورهای این شرکت و سایت های روی آنها درست دانلود میشوند !
در صورت امکان بحث کنیم شاید راه حلشو بتونیم پیدا کنیم ؟؟:x

Linux
March 15th, 2010, 23:04
اگر سرور داخل کشور باشه این امکان وجود نداره داخل کشور است سرور؟

امکانش هست من سرور المانم امروز صبح تا حالا مشتریم که هاست داره بهم میگه نمیتونن بازدید کننده هام mp3 دانلود کنن سرور تو دیتاسنتر گیگا المان هست
من فعلا به کاربرم گفتم که فایلهاشو زیپ کنه این مشکل البته با کانفیگ حل نمیشه مثل بستن پورت https هست احتمالا کارشون
ایینم بگم تو کانادا تو دیتا سنتر Canix این مشکل رو ندارم فعلا تو المان اینطوره البته معلوم نیست تاکی اینطوریه

PDhost.net
March 16th, 2010, 00:38
سرور منم گیگا المان و یکی هم کارو هست هر 2 مشکل دارن
البته خیلی عجیبه گاهی دانلود میشن گاهی تایم اوت میدن ! rar هم همینطوره فقط قعلان exe نرمال دانلود میشه
پس تنظیم خاصی نیست و فقط به روترهای مسیر بستگی داره درسته ؟

Linux
March 16th, 2010, 00:53
سرور منم گیگا المان و یکی هم کارو هست هر 2 مشکل دارن
البته خیلی عجیبه گاهی دانلود میشن گاهی تایم اوت میدن ! Rar هم همینطوره فقط قعلان exe نرمال دانلود میشه
پس تنظیم خاصی نیست و فقط به روترهای مسیر بستگی داره درسته ؟

نه تنظیم مشخصه که نمیخواد باید بمونیم حل شه اره من تست کردم دانلود کرد اما الان دوباره قطع هست