mykoreaworld
August 31st, 2013, 02:51
سلام .
من یه سرور از دیتاستر ovh دارم .
از اون به عنوان هاست دانلود استفاده میکنم .
از طریق وی ام ور مجازی سازی شده و 1 vps ساخته شده ...
2 تا هارد سرور اختصاصی رو به این vps اختصاص دادم ...
تا دیروز همه چی خوب و اروم بود اما امروز زمانی که توی سرور مجازی بودم ... دیدم که خود به خود خاموش شد !
وقتی رفتم توی وی ام ور که دوباره روشنش کنم ارور داد که فضا کمه و دوباره خاموش میشد !
من اشتباهم این بود که سرور رو روی هارد اول نصب کردم و تمام میزان حجم اون هارد رو بهش دادم ! درحالی که باید خالی میزاشتم کمی تا وی ام ور به راحتی کاراش رو انجام بده ...
بعد از جست و جو توی اینترنت فهمیدم که با کم کردن رم میشه سرور رو دوباره ران کرد ! .. همین کار رو کردم و سرور ران شد .
حالا میدونم که به احتمال خیلی زیاد دوباره این مشکل پیش میاد ! میخواستم بدونم چطور میتونم تقریبا 100 گیگ از سرور کم کنم و اون رو به هارد اصلی برگردونم ؟
یه عکس هم از مقدار فضای هارد ها میزارم .
http://www.uploadtak.com/images/m2759_8312013_24453_AM.jpg
همونطور که میبینید هارد اول فقط 1 گیگ خالی داره !!
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید .
من یه سرور از دیتاستر ovh دارم .
از اون به عنوان هاست دانلود استفاده میکنم .
از طریق وی ام ور مجازی سازی شده و 1 vps ساخته شده ...
2 تا هارد سرور اختصاصی رو به این vps اختصاص دادم ...
تا دیروز همه چی خوب و اروم بود اما امروز زمانی که توی سرور مجازی بودم ... دیدم که خود به خود خاموش شد !
وقتی رفتم توی وی ام ور که دوباره روشنش کنم ارور داد که فضا کمه و دوباره خاموش میشد !
من اشتباهم این بود که سرور رو روی هارد اول نصب کردم و تمام میزان حجم اون هارد رو بهش دادم ! درحالی که باید خالی میزاشتم کمی تا وی ام ور به راحتی کاراش رو انجام بده ...
بعد از جست و جو توی اینترنت فهمیدم که با کم کردن رم میشه سرور رو دوباره ران کرد ! .. همین کار رو کردم و سرور ران شد .
حالا میدونم که به احتمال خیلی زیاد دوباره این مشکل پیش میاد ! میخواستم بدونم چطور میتونم تقریبا 100 گیگ از سرور کم کنم و اون رو به هارد اصلی برگردونم ؟
یه عکس هم از مقدار فضای هارد ها میزارم .
http://www.uploadtak.com/images/m2759_8312013_24453_AM.jpg
همونطور که میبینید هارد اول فقط 1 گیگ خالی داره !!
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید .