PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ایمپورت دیتابیس

Vahid1367
August 30th, 2013, 13:28
سلام
من لینک های دانلود سایت رو ادیت کردم از دیتابیس اما موقع ایمپورت کردن اررور میده.
جوری که حتی سایت پشتیبان گفت مشکل رو نمتونیم حل کنیم.
من میخوام فقط لینک های دانلود که در پست هست رو ادیت کنم کدوم قسمت دیتابیس رو فقط باید ادیت کرد؟

این ارور رو میده

Error

SQL query:

--
-- Dumping data for table `nuke_admins_menu`
--
INSERT INTO `nuke_admins_menu` ( `amid` , `atitle` , `aadmins` )
VALUES ( 1, 'authors', '' ) , ( 2, 'backup', '' ) , ( 3, 'blocks', '' ) , ( 4, 'bookmarks', '' ) , ( 5, 'cache', '' ) , ( 6, 'fileman', '' ) , ( 7, 'groups', '' ) , ( 8, 'ipban', '' ) , ( 9, 'messages', '' ) , ( 10, 'meta_tags', '' ) , ( 11, 'modules', '' ) , ( 12, 'mtsn', '' ) , ( 13, 'newsletter', '' ) , ( 14, 'patch', '' ) , ( 15, 'pointsadjust', '' ) , ( 16, 'referers', '' ) , ( 17, 'settings', '' ) , ( 18, 'u_gmod', '' ) , ( 19, 'uploads', '' ) , ( 20, 'upgrade', '' ) ;

MySQL said: Documentation
#1062 - Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'

mizbancity
August 31st, 2013, 01:08
سیستم مدیریت محتوایی که استفاده می کنید چی هست ؟

nerd
August 31st, 2013, 01:10
سیستم باید نیوک باشه
ارور واضح هست مشکل در کلید یونیک یکی از فیلد ها هست که تکراریه

Vahid1367
August 31st, 2013, 07:41
سیستم باید نیوک باشه
ارور واضح هست مشکل در کلید یونیک یکی از فیلد ها هست که تکراریه

میشه راهنمایی بفرمایید؟ ببینید من از همون دیتابیسی که اینا رو خارج کردم رو همون اضافه میکنم.قبلا هم انجام دادم اما نمیدونم مشکل از کجاست

mahdi66
August 31st, 2013, 11:40
دوست من اولا فقط جدول مطالب رو اکسپورت بگیرید ویرایش کنید بعد جدول مطالب رو پاک کنید و جدول ویرایش شده رو اینپورت کنید
ثانیا میتونید مستقیما تو خود phpmyadmin ویرایش رو انجام بدید

hfuhost
September 2nd, 2013, 16:11
یوک این مشکل رو داره تو تمنجمن نیوک دنبال پاسختون بگردید