توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد سرور...
hhhhaaaa
March 15th, 2010, 17:50
سلام دوستان
من میخام یه سایت بزرگ با دوستام راه اندازی کنم
که کارهای زیر رو به راحتی بتونم انجام بدم:
1- آپلود سنتر(در حد راپیدشر)
2- دانلود سنتر ( مثل سایت های موزیک و پی سی و...)
3- انجمن (مثل مجید و پرشین و پی سی و....)
4- شاپ
5- سرویس ایمیل
6- گالری عکس
7- راپید لچ (مثل راپید با... و....)
(همه با هم)
اول میخواستم با هاست اشتراکی ولی با امکانات نا محدود بزنم با پشتیبانی یکی از هاستینگ های خارجی معروف صحبت کردم گفت میشه!
ولی با هاستینگ های ایرانی صحبت کردیم گفتن نمیشه!
اول اینو دوستان مشخص کنن کدوم درسته؟!
و هاستینگ های ایرانی یکی گفت سرور اختصاصی باید بخرم!
و
یکی گفت سرور مجازی!
(اگه میشه یه توضیح مختصر و مفید در مورد تفاوت و بدی و خوبی این دو بدین)
با اطلاعاتی که من تو این چند روز جمع کردم واسه این کار بیشتر گفتن سرور اختصاصی میخاد!
شما چی میگین؟
یه سوال هم این بود من میخام مستقیم از هاستینگ های معروف خارجی سرور اختصاصی یا چیزی که شما دوستان راهنمایی میکنید بخرم و سوال اینه
که از سایت های معتبر خارجی بخرم و با paypal و این چیزا پول واریز کنم این مشکل پیش نمیاد که اگه سایت مثلا رسید در حد راپیدشر و... قیب بشن؟!!یا ...!:-s
یا قرارداد می بندن ؟ یا بدون قرارداد کاملا مطمئن هستن؟
(اگه سایتی میدونین معرفی کنین خارجی و مطمئن)
و یه چیز دیگه که واسه چه کشوری از همه بهتره؟ لطفا بگید چه کشوری تو جهان اوله و کدوم دوم و...
(کانادا یا انگلیس یا فرانسه یا آلمان و ...)
فعلا همین سوال ها تا ببینم چی میشه
پیشاپیش ممنون از دوستانی که راهنمایی می کنن:x
AfraWeb.net
March 15th, 2010, 19:04
برای این کار به یک سرور قوی با پهنای بالا نیاز دارید و برای اطمینان از مسائل تحریم بهتر هست از کانادا و اروپا خریداری نمایید ( بطور مستقیم یا از نمایندگان فروش )
رور سرور مجازی هم میتوانید این کارها را انجام بدید ولی مطمعنا به مشکل برخواهید خورد ولی در مرحله اول چون سایت تازه تاسیس هست و بازدید زیادی نخواهد داشت و بار زیادی روی سرور نخواهد بود سرور مجازی توصیه می شود و در محله بعدی سرور اختصاصی که از سرور های متوسط میتوانید شروع کنید و به سرور های حرفه ای ارتقا بدید .
بحث قرار داد هم بسیار از شرکت های معتبر با شما بصورت رسمی قرار داد میبندن و فاکتور فروش ارائه میکنند ولی تصمیم با شما هست که کیفیت را انتخاب کنید یا قیمت را .
hhhhaaaa
March 15th, 2010, 19:24
برای این کار به یک سرور قوی با پهنای بالا نیاز دارید و برای اطمینان از مسائل تحریم بهتر هست از کانادا و اروپا خریداری نمایید ( بطور مستقیم یا از نمایندگان فروش )
.
.
.
خوب منم بیشتر تو این چند روز جستجو فک میکردم کانادا خوب باشه:113:
1- حالا به طور مستقیم یا نماینده کدوم بهتره؟
(اگه مستقیم مشکلی که بالا نداشته باشه میتونم بخرم)
پس پیشنهاد شما vps هست؟ واسه شروع؟
(میدونین چرا میخام با سرور اختصاصی شروع کنم چون میترسم بعد با اتنقال از vps به سرور اختصاصی به مشکل بر بخورم,این کار رو انجام ندن و ...)
دوتا سوال:
vps کار کردن باهاش با اختصاصی فرق داره؟
(اگه داره چه فرقی)
از vps به سرور اختصاصی راحت میشه انتقال پیدا کرد؟ که فایلها و لینک ها بهم نریزه؟ و از این مشکلا؟
کیفیت مهم تره برام:113:
ممنون
amiri113
March 15th, 2010, 19:33
در ادامه صحبت های افرا وب که همش تاييد ميشه عرض کنم که شما شايد در آينده برای سايتت (وقتی ميخوای به رپيد شر برسی) حداقل به چند تا سرور و در آينده بعدش به ديتا سنتر احتياج داشته باشيد.
با توجه به اينکه شما برای سايتتون همه امکانات رو در نظر گرفتيد با توجه به پيش بينی پيشرفتتون بايد بين سرور مجازی و سرور اختصاصی يکی رو انتخاب کنيد.
اگر فکر ميکنيد سايتتون تا 3 ماه آينده به بازيد بالای 20000 در روز ميرسه و تا اون زمان همه امکانات بالا رو راه اندازی کرديد همين الان به فکر سرور اختصاصی باشيد. در غير اينصورت با سرور مجازی شروع کنيد.
هاست اشتراکی با همه چيز نامحدود رو هم کلا فراموش کنيد البته اگرم شما فراموش نکنيد خودش شما رو فراموش ميکنه.
>:)
موفق باشيد.
afrateam
March 15th, 2010, 19:39
هاست اشتراکی با همه چيز نامحدود رو هم کلا فراموش کنيد البته اگرم شما فراموش نکنيد خودش شما رو فراموش ميکنه.
به شدت با این جمله حال کردم =d>
hhhhaaaa
March 15th, 2010, 20:03
هاست اشتراکی و نامحدود رو خودم هم متوجه شدم همش ... !
فقط می خواستم مطمئن شم که دوستان کردن:53:
منم می خواستم با سرور اختصاصی شروع کنم چون وقتی تا 3 چهار ماه دیگه سایت بازدیدش میره بالا ارزش دردسر انتقال رو نداره! از اول با سرور اختصاصی شروع می کنم:113:
(با تبلیغ تو بالای سه تا انجمن بزرگ که میدونین بازدید زود بالای 20000 میشه؟)
خوب به نظر من بهتره از یه سایت خارجی که سرور اختصاصی کانادایی میده بخرم؟
دوستان نظرتون چیه و لطفا سایت هایی که میشناسین معرفی کنین. (معروف)
فقط سایت هایی رو بگین که سرور اختصاصی کانادایی بدن و معتبر باشن !
من فعلا از این خوشم اومده:
http://www.a2hosting.com
خیلی ممنون
منتظرراهنمایی بیشتر هستم... :">
Linux
March 15th, 2010, 20:17
دوستان نظرتون چیه و لطفا سایت هایی که میشناسین معرفی کنین. (معروف)
فقط سایت هایی رو بگین که سرور اختصاصی کانادایی بدن و معتبر باشن !
من فعلا از این خوشم اومده:
A2 Hosting: Award Winning Linux Hosting With 24/7 Support (http://www.a2hosting.com)
خیلی ممنون
منتظرراهنمایی بیشتر هستم... :">[/QUOTE]
بابا نکن اینکارو.
AfraWeb.net
با افراوب قرارداد امضا کن کتبی و معتبر نماینده دیتاسنتر canix هم که هستند تو خاورمیانه افرهای خوبی هم دارن هرکانفیگی میخواهید باهاشون درمیون بزارید تا براتون اماده کنن تو کانادا
حداقل میدونید با یه ایرانی قرارداد کتبی امضا کردید هم قابل پیگیری تو مراجع قضایی داخلی هست وهم اگه مشکلی داشت درجا افراوب براتون اکی میکنه .از الان خودتون رو ندیده ونشناخته با دیتاسنتر مستقیما درننداز
البه این پیشنهاد من باز خود دانی
hhhhaaaa
March 15th, 2010, 20:33
The address www.afraweb.net could not be found.
:39:
Linux
March 15th, 2010, 20:42
the address www.afraweb.net could not be found.
:39:
سایتشون مشکل نداره بالا میاد احتمالا مشکل از سمت شماست
hhhhaaaa
March 15th, 2010, 21:30
درسته مشکل از طرف من بود!
تا حالا از سایت http://www.afraweb.net بازدید نکرده بودم یکی دیگه رو دیده بودم اسمش تو همین مایه ها بود فک می کردم همینه!
آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم=P~
afraweb.net آی دی یاهو بدین با هم حرف بزنیم:113:
ببینیم چی میشه;)
irlogo
March 15th, 2010, 21:40
می تونید از سرور های ایرانی استفاده نمایید که سرعت لود خوبی رو به کاربرانتون هدیه بدید
hhhhaaaa
March 15th, 2010, 21:43
کسه دیگه ای هم اگه میفروشه سایتشو بده؟ (مثل افرا وب)
افرا منتظرم...
AfraWeb.net
March 15th, 2010, 21:56
متاسفانه دامنه یک مقداری مشکل دارد و در حال پیگیری از دایرکتی هستیم و قول دادن که به زودی مشکل دامین را حل کنند برای همین هست سایت باز نمیشود .
Hello Afraweb
Our product development team is currently working on this and will solve this asap.
I will update you as soon as this issue is resolved.
I apologize for the delay and the inconvenience caused.
Regards,
Matthew.
goldstar
March 15th, 2010, 21:58
سلام
من فکر میکنم شما اصلا نمیتونی توی کانادا و اروپا و آمریکا سرور بگیری
چون میخواین سایت دانلود بزنین.
hhhhaaaa
March 15th, 2010, 22:01
afraweb:
id yahoo?
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
سلام
من فکر میکنم شما اصلا نمیتونی توی کانادا و اروپا و آمریکا سرور بگیری
چون میخواین سایت دانلود بزنین.
دلیل؟:106:
AfraWeb.net
March 15th, 2010, 22:04
کسه دیگه ای هم اگه میفروشه سایتشو بده؟ (مثل افرا وب)
افرا منتظرم...
اگر برای خرید سرور عجله ندارید بزارید final agreement را برامون ارسال کنند تا بصورت مطمعن سرور ها را در اختیار شما قرار بدیم .
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
afraweb:
id yahoo?
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
دلیل؟:106:
tel : 66841486 -66841497
afraweb@live.com
متاسفانه با یاهو مسنجر کار نمیکنیم
amiri113
March 15th, 2010, 22:04
به نظر من هم با توجه به اينکه تا حالا با سرور و سرور مجازی کار نکردی بهتره که با يک ايرانی طرف باشيد.
اين نکته رو هم در نظر بگيريد که با توجه به اينکه با سرور کار نکردید حتما منج شده بگيريد يا بديد کسی براتون منج و مانيتور کنه! يعنی اينکه يک قرار داد پشتيبانی هم علاوه بر قرارداد سرور ببنيد! حالا يا با همون شرکت يا با شرکت ديگه ای که صلاح ميدونيد.
با تشکر
علی امیری
goldstar
March 15th, 2010, 22:11
دلیل اینکه:
کل اروپا و آمریکا و کانادا قانون کپی رایت دارند و شما نمیتونین نرم افزارهای چند هزار دلاری رو راحت بزارین روی سرورهاشون
پی سی دانلود هم دقت کنید توی ایران سرویس گرفت. وگرنه میتونست جای اینکه ده برابر هزینه کنه توی آمریکا و کانادا بگیره
لطفا tos شرکتها رو در پایین سایتهاشون بخونین که 100 درصد نرم افزار کپی و کرک شده رو جلوگیری میکنند
hhhhaaaa
March 15th, 2010, 22:12
AfraWeb.net آیا با سرور اختصاصی شما هم نمیشه سایت دانلود زد؟
فعلا عجله ندارم ولی اگه میشه یه حدودی تعیین کنید که چند روز طول میکشه؟(full...)
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
AfraWeb.net آیا با سرور اختصاصی شما هم نمیشه سایت دانلود زد؟
فعلا عجله ندارم ولی اگه میشه یه حدودی تعیین کنید که چند روز طول میکشه؟(full...)
HugeServer
March 15th, 2010, 22:15
اگر خواستید میتونیم براتون از OVH که 2ومین دیتاسنتر بزرگ در اروپا هست سرور تهیه کنیم.
لیست سرور ها در زیر قرار دارد:
HugeServer - Shopping Cart (http://support.hugeserver.com/cart.php?gid=6)
قابل توجه است که پشتیبانی 24 ساعته هست این مورد رو میتونید از مشتریان ما سوال کنید تا مطمن شوید.
برای تخفیف میتوانید کد تخفیف "NOSETUP" را وارید کنید تا هزینه ستاپ رایگان شود!
سرویس های مدریتی را هم میتوانید دز زیر مشاهده کنید :
HugeServer Professional WebHosting - Server Management (http://www.hugeserver.com/server-management.html)
AfraWeb.net
March 15th, 2010, 22:17
قوانین کپی رایت - وارز و اینطور مسائل را باید در همه جا رعایت نمایید . اگر فایل ها شخصی هستند و مرتبط و متعلق به شما باشد امکان قرار دادن روی سرور رو دارید ولی اگر فایل های غیر قانونی باشند و شرکتی از این بابت شکایت کند مطمعنا مشکلاتی بوجود خواهد امد .
شما سرور وارز نیاز دارید ؟
hhhhaaaa
March 15th, 2010, 23:02
شما سرور وارز نیاز دارید ؟
بله
سرور اختصاصی وارز نداره؟!
وارز رو جدا باید بگیرم؟
و
مثلا سایت من OGHYANOOS GRAPHICS v1.0 (http://www.oghyanoos.com) هست درست؟
حالا اگه انتقال بدم به سرور اختصاصی
مثلا لینک های مجاز رو تو هاست سرور اختصاصی آپلود کنم و لینک های کپی رایت دار رو تو وارز آپلود کنم ولی هر دو لینک رو تو دامنه OGHYANOOS GRAPHICS v1.0 (http://www.oghyanoos.com) بزارم مشکلی نداره که؟
AfraWeb.net
March 15th, 2010, 23:14
بله
سرور اختصاصی وارز نداره؟!
وارز رو جدا باید بگیرم؟
و
مثلا سایت من oghyanoos graphics v1.0 (http://www.oghyanoos.com) هست درست؟
حالا اگه انتقال بدم به سرور اختصاصی
مثلا لینک های مجاز رو تو هاست سرور اختصاصی آپلود کنم و لینک های کپی رایت دار رو تو وارز آپلود کنم ولی هر دو لینک رو تو دامنه oghyanoos graphics v1.0 (http://www.oghyanoos.com) بزارم مشکلی نداره که؟
وارز یک اصلاح هست یعنی رعایت نکردن قوانین کپی رایت روی سرور مثلا شما نرم افزار ها و اسکریپ های نال شده رو روی سرور برای دانلود عمومی بزارید و سازنده اون نرم افزار از شما شکایت کنه دیتا سنتر به شما اخطار میده و....
رو هم رفته اگه دنبال وارز هستید - ایران - چین - اسیای جنوب شرقی - امریکای جنوبی میتوانید سرور خریداری نمایید روی کانادا و اروپا و امریکا نمیتوانید سرور وارز خریداری نمایید
البته وقتی فایل ها رو زیپ کنید و یک سری کارهای دیگر انجام بدید احتمال تشخیص پایین میاد ولی در کل بهتر هست قوانین بین المللی را رعایت نمایید
hhhhaaaa
March 15th, 2010, 23:25
وارز نمیخاد
فعلا رو دانلود تاکیدی ندارم,چیزای گرافیکی هم که کپی رایت نداره ! (اونایی که تو سایتمه)
hhhhaaaa
March 16th, 2010, 15:42
وارز میخام!
به دلایل زیر:
1- راپیدلچ بزنم اگه کسی بخاد چیزایی که کپی رایت داره استفاده کنه مشکل پیش میاد!
2- آپلود سنتر کسی چیزی آپلود کنه که کپی رایت داشته باشه مشکل پیش میاد!
3- دانلود سنتر هم با خیال راحت میتونم بزنم!
دوستان دلایل درسته؟!
hhhhaaaa
March 17th, 2010, 00:42
دوستان
30 تا دامنه ir می خوام!
دونه ای چند میفروشین؟ 30 تا رو؟
-------------------------------------------------------
40 تا دامنه ir می خوام!
دونه ای چند میفروشین؟ 40 تا رو؟
----------------------------------------------------
50 تا دامنه ir می خوام!
دونه ای چند میفروشین؟ 50 تا رو؟
-----------------------------------------------------
60 تا دامنه ir می خوام!
دونه ای چند میفروشین؟ 60 تا رو؟
با قرارداد!
(منظور اینه 30 تا دونه ای چند حساب میکنین؟
یا 40 تا دونه ای چند حساب میکنین؟و...)
منتظرم......
AfraWeb.net
March 17th, 2010, 02:41
دوستان
30 تا دامنه ir می خوام!
دونه ای چند میفروشین؟ 30 تا رو؟
-------------------------------------------------------
40 تا دامنه ir می خوام!
دونه ای چند میفروشین؟ 40 تا رو؟
----------------------------------------------------
50 تا دامنه ir می خوام!
دونه ای چند میفروشین؟ 50 تا رو؟
60 تا دامنه ir می خوام!
دونه ای چند میفروشین؟ 60 تا رو؟
با قرارداد!
(منظور اینه 30 تا دونه ای چند حساب میکنین؟
یا 40 تا دونه ای چند حساب میکنین؟و...)
منتظرم......
با سلام
قرار داد نیاز نیست دامین ها رو بدید براتون پرداخت میکنیم ما روزی بالای 50 تا دامین پرداخت داریم و قرار دادی هم با کسی نداریم رابط مالی را تعیین میکنید هزینه را واریز میکنید به حساب شرکت دامنه ها را پرداخت میکنیم
hhhhaaaa
March 17th, 2010, 09:02
لطفا قیمت هم بگین ممنون می شم.
سایتتونو راحت نمی تونم باز کنم.
اون مدلی که تو پست قبلی گفتم قیمت بدین تا ببینیم چی میشه, و بگم چندتا میخام و پول رو تقدیم کنیم.
ممنون:53:
AfraWeb.net
March 17th, 2010, 12:01
انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران > میزبانی وب > سرور اختصاصی > سوالات و مشکلات
اینجا نمیشه قیمت یا افری داد شما باید تاپیک جداگانه ایجاد نمایید و سوالتون را در اون تاپیک بپرسید
hhhhaaaa
March 17th, 2010, 13:42
در مورد دامین بیاین تو این تاپیک :
http://www.webhostingtalk.ir/f24/%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86-9110/#post89283