PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای خرید سرور و براورد تمام هزینه هایش

ProMohammad
August 29th, 2013, 12:12
من دارم سرور مجازی میگیرم اما چون قبلا این کار رو نکردم چند سوال مبتدیانه دارم:

سرور لینوکس باید باشد چون سایتهایم لینوکسی هستند و با پی اچ پی نوشته شده اند اما نمیخواهم سی پنل بگیرم بخاطر هزینه لایسنس ماهانه کدام کنترل پنل کارامد هست مثل سی پنل اما رایگان تا به فروشنده بگویم روی سرور همان کنترل پنل رو کانفیگ کند؟

بجز هزینه ماهانه وی پی اس دیگر چه هزینه های دیگری رو باید پرداخت کنم ؟ مثلا باید برای فایر وال های و انتی ویروس هایی که قصد دارم روی سرور نصب کنم پول بدهم؟

بعد از نصب نرم افزار های اولیه دیگر نیازی به تنظیمات سرور نیست و میتوانم با خیال راحت تمرکزم را روی سایتهایم بگذارم؟ یا دائما باید در حال بروز رسانی نرم افزاری باشم و نگران امنیت سایتهام

پورت سرور رو چطور انتخاب کنم تا برای 4 سایت کم بازدید که بزودی پر بازدید میشوند مشگل لود واذیت شدن ویزیتورها به وجود نیاید؟

سوال اخر بطور معمول روی یک وی پی اس چند ای پی اختصاصی ارائه میشود و تا چه زمان آن ای پی متعلق به من است؟

mahdi66
August 29th, 2013, 12:32
1دوست من می تونید از کلوکسو که رایگانه استفاده کنید
2هزینه دیگه ای نیاز نیست مگر اینکه چیز خاصی بخواهید نصب کنید
3بله این مورد نگرانی نداره و می تونید به کارتون برشید
4پورت 10 مگ هم کار شما رو راه میندازه اما اکثرا پورت 100 و 1000 دارند که اشتراکی هست
5هر چندتا که بخواهید اما اصولا یک آیپی که روی vps هست اما آیپی بیشتر هزینه رو بالاتر می بره

j4b3r
August 29th, 2013, 12:45
سلام
اگر قصد دارید دراز مدت کار کنید لایسنس لایف تایم دایرکت ادمین خرید کنید بهتر هست.
با یک بار کانفیگ خوب نیازی به کانفیگ ندارید.
و فقط به سورت دوره ای به سرور سر بزنید

koorosh_kabir
August 29th, 2013, 14:08
به نظر بنده یه لایسنس لایف تایپ دایکرت ادمین بخرید حدود 50 دلار بود اشتباه نکنم بعد هم بدید یکی که حرفه ای هست توپ براتون کانفیگ کنه و دیگه غم و غصه این را نداشته باشید و فقط سر بزنید بهش هر از چند گاهی که مشکلی نباشه و دیگر هیچ همه نیاز ها را برطرف می کنه . البته مشروط به اینکه واقعا بخواید کار کنید و طولانی مدت از این سرور استفاده کنید وگرنه که خوب نمی صرفه در ضمن کمنترل پنل های رایگان هم خوبن ولی خوب مشکلات خودشون را دارند . و ترجیحا روی یکی کار کنید هی سویچ نکنید بین کنترل پنل ها یکم جا به جایی ها اذیتتون می کنه چون گویا تجره کافی را ندارید

ProMohammad
August 29th, 2013, 23:20
اقا سپاس بی شمار از همه دوستان که پاسخ دادند بدلیل یک مشگل شخصی امروز نبودم و همین الان رسیدم تا تاپیک رو چک کنم

این لایسنس دایرکت ادمین 50 دلار مادام العمره فقط برای یک یوزر یا یک سرور کامل؟ در صورت تغییر سرور فنا نمیشود؟ لطفا اگر مشگلی هست الان بگین تا بعدا مشگل ساز نشود چون اگر فقط این 50 تا برای همیشه باشد و گزینه رایگان و ارزان تر دیگری با همین توانایی ها وجود نداشته باشد ارزش دارد و همین کار رو میکنم

kloxo مشگلاتش چیه چون معمولا بیشتر محصولات مجانی سردرد افرین هستند این یکی اینطور نیست؟

پ .ن :همیشه معتقد به این بودم که از اچار فرانسه بودن بیزاری بجویم چون داشتن سایت به این معنی نیست که قرار است تمام صنوف نزدیک به ان را بخوبی بلد باشم استراتژی من این است در یکی بهتر بودن بهتر است از در چند چیز متوسط بودن است با نهایت رضایت پول کانفیگ رو میدهم مشگلی نیست فقط قیمت منطقی

koorosh_kabir
August 29th, 2013, 23:23
اقا سپاس بی شمار از همه دوستان که پاسخ دادند بدلیل یک مشگل سخصی امروز نبودم و همین الان رسیدم تا تاپیک رو چک کنم

این لایسنس دایرکت ادمین 50 دلار مادام العمره فقط برای یک یوزر یا یک سرور کامل؟ در صورت تغییر سرور فنا نمیشود؟ لطفا اگر مشگلی هست الان بگین تا بعدا مشگل ساز نشود چون اگر فقط این 50 تا برای همیشه باشد و گزینه رایگان و ارزان تر دیگری با همین توانایی ها وجود نداشته باشد ارزش دارد و همین کار رو میکنم

kloxo مشگلاتش چیه چون معمولا بیشتر محصولات مجانی سردرد افرین هستند این یکی اینطور نیست؟

پ .ن :همیشه معتقد به این بودم که از اچار فرانسه بودن بیزاری بجویم چون داشتن سایت به این معنی نیست که قرار است تمام صنوف نزدیک به ان را بخوبی بلد باشم استراتژی من این است در یکی بهتر بودن بهتر است از در چند چیز متوسط بودن است با نهایت رضایت پول کانفیگ رو میدهم مشگلی نیست فقط قیمت منطقی

توی این کار فکر کنم نیاز هست که حتما آچار به دست باشید خیلی از موارد در مورد لایسنس بنده برای وی پی اسم خرید کردم 50 دلار بود و اینکه هر وقت ای پی عوض شد درخواست می دید فروشنده تغییر می ده ای پی رو نخواستید هم از خود سایت اصلی مستقیم خرید کنید که یکم گرونتر هست

LIAN2
August 29th, 2013, 23:39
سرور لینوکس باید باشد چون سایتهایم لینوکسی هستند و با پی اچ پی نوشته شده اند اما نمیخواهم سی پنل بگیرم بخاطر هزینه لایسنس ماهانه کدام کنترل پنل کارامد هست مثل سی پنل اما رایگان تا به فروشنده بگویم روی سرور همان کنترل پنل رو کانفیگ کند؟
کنترل پنل های Kloxo و Webmin و zPanel برای لینوکس رایگان هستند.
پیشنهاد بنده برای کنترل پنل رایگان Kloxo هست و حتی در Kloxo میتونید 5 نوع از کانفیگ ها وب سرور داشته باشید.
مانند:
Apache
NginX
LigHTTPD
Apache + Nginx
Apache + LigHTTPD

بجز هزینه ماهانه وی پی اس دیگر چه هزینه های دیگری رو باید پرداخت کنم ؟ مثلا باید برای فایر وال های و انتی ویروس هایی که قصد دارم روی سرور نصب کنم پول بدهم؟
برای فایروال CSF نصب کنید که رایگان میباشد.
برای آنتی ویروس هم میتونید ClamAV نصب کنید , رایگان هست.

بعد از نصب نرم افزار های اولیه دیگر نیازی به تنظیمات سرور نیست و میتوانم با خیال راحت تمرکزم را روی سایتهایم بگذارم؟ یا دائما باید در حال بروز رسانی نرم افزاری باشم و نگران امنیت سایتهام
معمولا اگر Release جدید از Panel / Firewall / Antivirus منتشر بشه به راحتی میتونید Upgrade کنید و دردسر خاصی نداره.
اول کاری به خوبی سرور را کانفیگ کنید و سپس سایت هایتان را Lunch کنید , اگر به Error یا مشکلی برخوردید نا امید نشید و پیشنیازات اسکریپت ها و CMS هاتون داخل سرور فراهم کنید.

پورت سرور رو چطور انتخاب کنم تا برای 4 سایت کم بازدید که بزودی پر بازدید میشوند مشگل لود واذیت شدن ویزیتورها به وجود نیاید؟
برای کمتر از 30 بازدید همزمان 10 مگابیت کافی هست.
برای بیشتر از 50 بازدید همزمان 100 مگابیت لازم هست.
برای 400 بازدید همزمان 1 گیگابیت مورد نیاز هست.

سوال اخر بطور معمول روی یک وی پی اس چند ای پی اختصاصی ارائه میشود و تا چه زمان آن ای پی متعلق به من است؟
اکثر سرویس دهندگان تنها 1 آی پی اختصاصی به شما ارائه خواهند کرد و تا روز آخری که VPS در اختیار شما باشد آن IP نیز متعلق به شماست.

TukaNet
August 29th, 2013, 23:42
اقا سپاس بی شمار از همه دوستان که پاسخ دادند بدلیل یک مشگل شخصی امروز نبودم و همین الان رسیدم تا تاپیک رو چک کنم

لایسنس دایرکت ادمین برای کل سرور هست و محدودیت کاربر ندارد

گزینه بهتری که قیمت کمتری هم داشته باشد موحود نیست

متاسفانه kloxo حدود یک سالی هست که دیگر به روز نمیشود

استفاده از این کنترل پنل برای کارهای تجاری توصیه نمیشه

از اینکه جزء معدود افرادی هستید که این نوع تفکر می کنند بسیار خوشحالم

در این مورد هم نیاز نیست همه کار رو شما انجام بدید یا به قولی آچار فرانسه باشید

میتونید با پیدا کردن یک سرویس دهنده مناسب و خوب خیال خودتون رو از هر بابت راحت کنید

medianet
August 30th, 2013, 09:55
دوستان من یه سوالی داشتم
تا چه حد می توان در مورد امنیت کلکسو مطمئن شد ؟ (در موارد غیر تجاری و شخصی میخوام )

TukaNet
August 30th, 2013, 13:20
دوستان من یه سوالی داشتم
تا چه حد می توان در مورد امنیت کلکسو مطمئن شد ؟ (در موارد غیر تجاری و شخصی میخوام )

از نظر امنیتی مشکل چندانی نداره و با رعایت مسائل ساده و اولیه امنیت شما تامین خواهد بود

ولی استفاده از این پنل برای موارد تجاری به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه

LIAN2
August 30th, 2013, 16:31
دوستان من یه سوالی داشتم
چندین بار استفاده شده , مشکل امنیتی خاصی پیش نیامد.
پورت Kloxo هم حدالمکان تغییر بدید.