PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال از vps ویندوز به لینوکس

CIINA
August 29th, 2013, 03:06
خسته نباشید دوستان، بنده یک VPS ویندوز یک ماهه خریدم اما بنا به دلایلی قصد انتقال به لینوکس رو از ماه دیگه دارم، سوالم اینجاست امکان اینکه فایل هام رو انتقال بدم وجود داره؟
در ضمن برای vps های لینوکس دایرکت ادمین رایگان میدن ؟ از چه طریق باید سرور رو کنترل کرد و اسکریپت نصب کرد... ممنون

Taryan4
August 29th, 2013, 03:28
خسته نباشید دوستان، بنده یک VPS ویندوز یک ماهه خریدم اما بنا به دلایلی قصد انتقال به لینوکس رو از ماه دیگه دارم، سوالم اینجاست امکان اینکه فایل هام رو انتقال بدم وجود داره؟
در ضمن برای vps های لینوکس دایرکت ادمین رایگان میدن ؟ از چه طریق باید سرور رو کنترل کرد و اسکریپت نصب کرد... ممنون

دایرکت ادمین رایگان نیست. در صورتی که باشه امنیت بالایی نداره و توصیه نمی شه.
بر روی سرور فایل دارید یا برای سایتتون استفاده می کنید؟

mohamad2314
August 29th, 2013, 03:48
از طریق sftp میتونید فایلاتون انتقال بدید .

mahdi66
August 29th, 2013, 10:38
بله می تونید انتقال بدید
دایرکت ادمین رایگان نیست اما شاید بعضی شرکتها به عنوان آفر بدن
تو لینوکی می تونید از کلوکسو که رایگان هست استفاده کنید

CIINA
August 29th, 2013, 11:58
دایرکت ادمین رایگان نیست. در صورتی که باشه امنیت بالایی نداره و توصیه نمی شه.
بر روی سرور فایل دارید یا برای سایتتون استفاده می کنید؟

خیر برای فایل ها استفاده میکنم، سایت روی یک سرور دیگه هست.

ممنون از پاسخ دوستان، با کلوکسو میتونم اسکریپت Torrentflux-b4rt رو بریزم ؟ نیاز به پایگاه داده هم داره البته. یه سوال دیگه، برای سرور لینوکس میتونم مثل ویندوز ساب دامین بزارم یا باید دامین جداگانه تعریف کنم ؟

mahdi66
August 29th, 2013, 12:23
خیر برای فایل ها استفاده میکنم، سایت روی یک سرور دیگه هست.

ممنون از پاسخ دوستان، با کلوکسو میتونم اسکریپت Torrentflux-b4rt رو بریزم ؟ نیاز به پایگاه داده هم داره البته. یه سوال دیگه، برای سرور لینوکس میتونم مثل ویندوز ساب دامین بزارم یا باید دامین جداگانه تعریف کنم ؟

دوست من با کلوکسو هر کاری می تونی انجام بدی چون یک پنل کامل هست مثل cpanel و da که پولی هستند اما کلوکسو رایگانه
اما پیشنهاد من اینه که در صورتی که دانلود زیادی از سایتتون میشه فایلهاتون رو روی ویندوز بزارید نه لینوکس چون فشار زیادی روی سرور وارد میشه مگه اینکه آپاچی یا لایت اسپید رو بصورت حرفه ای کانفیگ کنید

CIINA
August 29th, 2013, 12:34
دوست من با کلوکسو هر کاری می تونی انجام بدی چون یک پنل کامل هست مثل cpanel و da که پولی هستند اما کلوکسو رایگانه
اما پیشنهاد من اینه که در صورتی که دانلود زیادی از سایتتون میشه فایلهاتون رو روی ویندوز بزارید نه لینوکس چون فشار زیادی روی سرور وارد میشه مگه اینکه آپاچی یا لایت اسپید رو بصورت حرفه ای کانفیگ کنید

ممنون از پاسختون، آخه برای راه اندازی بخش VIP نیاز به php و پایگاه داده ها هست، البته پی اچ پی و mysql رو روی ویندوز نصب کردم، اما میترسم در بعد دردسر ساز بشه. مسئله دیگه این هست که میخوام فقط آی پی های ایران دسترسی به فایل سنتر داشته باشند، با htacces راحت میشه اینکار رو کرد اما من با وب کانفیگ پدرم در اومد آی پی ها رو اضافه کنم در آخر هم همش خطای اینترنال سرور گرفتم ( ip and domain restrictions هم نصب کرده بودم ).

اگر این کانفیگ که شما بگی انجام بشه دیگه مشکل فشار بوجود نمیاد ؟ اگر کسی این کانفیگ رو انجام بده هزینه اش تقریبا چقدر میشه ؟