ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کی رسیلر بگیرم

Kambiz
March 15th, 2010, 13:08
سلام
من تا الان چنتا رسیلر دایرکتی دارم که از اکثر اونا راضی هستم
اما می خوام در امن ترین جایی ممکن دامین هامو نگه دار کنم تا خیالم راهات باشه
می دونم که بهترین کارش اینه که 200 هزار تومان بدم و پنل اختصاصی بگیرم اما فعلا پول ندارم و دستم خالیه
حالا شما چه شرکتی و یا راه کاری رو انتخاب می کنید رسیلر بگیرم و بتونم در یک جای امن دامین هامو نگه داری کنم؟

Rezash
March 15th, 2010, 13:10
من از وب ديتا راضيم :67:

M-Soltani.ir
March 15th, 2010, 13:14
محمد حسین - افرا وب

NovinSite.ir
March 15th, 2010, 13:17
با سلام
در خدمتیم

Aria
March 15th, 2010, 13:37
سلام.

من مشتری 5 سال پیشم رو هنوز دارم ولی اگر میخوای طرف حسابت شخص خودت باشی، برو از اینجا یک پنل بگیر:

Answerable.com - Register Domain Name | Buy Domain Name | Cheap hosting | Digital certificates (http://www.answerable.com)

با تشکر.

parsvps
March 15th, 2010, 13:37
سلام . در خدمت شما دوست عزیز هستیم

amiri113
March 15th, 2010, 13:51
می دونم که بهترین کارش اینه که 200 هزار تومان بدم و پنل اختصاصی بگیرم اما فعلا پول ندارم و دستم خالیه

بهترين کار همينه که ميگی!

---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------

محمد حسین - افرا وب

ريسلر مستقيم نيست والا خوب بود!

---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

به 2 3 تا نکته توجه کن!

1. شرکت بودن طرف! حتی اگر گرونتر ثبت ميکنه! اصلا ميتونی از جای ديگه ثبت کنی و بعد از 5 روز بياری زير دست اين اکانت!
2. سابقش!
3. دامين هایی که الان زير دستش داره! چون 100 در 100 وقی 10 تا دامين معتبر زير دستش باشن کارش براش ارزش پيدا ميکنه و اگر براش مشکلی پيش بياد به خاطر همون چند تا دامين هم که شده مجبوره مشکل رو حل کنه!

Kambiz
March 15th, 2010, 14:04
3. دامين هایی که الان زير دستش داره! چون 100 در 100 وقی 10 تا دامين معتبر زير دستش باشن کارش براش ارزش پيدا ميکنه و اگر براش مشکلی پيش بياد به خاطر همون چند تا دامين هم که شده مجبوره مشکل رو حل کنه!
ممنون که پاسخ دادین
این رو از کجا بفهمم ؟

سلام.

من مشتری 5 سال پیشم رو هنوز دارم ولی اگر میخوای طرف حسابت شخص خودت باشی، برو از اینجا یک پنل بگیر:

answerable.com - register domain name | buy domain name | cheap hosting | digital certificates (http://www.answerable.com)

با تشکر.
سلام آریا جان
خیلی خوشحالم که شما هم چنین سرویسی دارین
حتما بهتون پیغام می دم چون قبولت داریم
پ.ن : یاهو جواب بدی بد نیستا :دی

من از وب ديتا راضيم :67:

اره منم دارم
واقعا خوبه
اما ساپورتشون ضعیفه و اینکه هویت ایرانی دارن و اگه تحریم بشیم وضیعت معلوم نیست

Aria
March 15th, 2010, 14:07
سلام.

من معمولاً یاهو زیاد جواب نمیدم چون فقط روی سیستم شخصیم هست.

اگر مورد واجبی هست روی MSN پیقام بدید که معمولاً رو تلفن همراهم وصل هست و وسط رانندگی هم جواب میدم :-p

http://reseller.ariaservers.org/

با تشکر.

amiri113
March 15th, 2010, 14:21
ممنون که پاسخ دادین
این رو از کجا بفهمم ؟

اين يک مسئله تجربی هستش!
يعنی به مرور زمان ميتونيد متوجه بشيد!
اما اگر طرف هم پزش رو ميده بررسی کنيد ببينيد صحت داره يا نه!
مثلا برای مثال وقتی شما از من آمار کارم رو بگيری من ميگم فلان دامين 3 حرفی com زير دست منه!
شما ميری يک هوييز ميگيری و ميبينی درسته يا نه!
اگر از دايرکت آی ثبت شده باشه که الان هم بحث دايرکت آی هستش 2 خط اول هوييز اطلاعات شرکت بالا دستی هستش! برای مثال:

Registration Service Provided By: SAMAN SYSTEMS

1Mizban
March 15th, 2010, 14:25
لحظه

Rapid
March 15th, 2010, 15:55
ببين مسئله اينجاست كه بايد براي مشتري هاي مقبول باشه كه فعلا همين نيم و دايركتي اين شرايط رو دارند و فقطم دايركتي بدرد هاستيگ ميخوره البته من نيم پرسيدم گفت تو همين سال ساب اكانت رو به ريسلري و ساب ريسلري ارتقا ميده برا مشتريان با تعداد دامين بالا

ولي بازم هستند ولي معرفيش فايده نداره به همون علتي كه بالا گفتم ولي باز يكي رو پ/خ ميكنم كه مشهوره و حسابش هميشه پول هست ولي تضمين نميكنم

AfraWeb.net
March 15th, 2010, 17:00
محمد حسین - افرا وب

متاسفانه ما فقط دامین ای ار کار میکنیم و زمینه تخصصی هم فروش سرور های اختصاصی و مجازی هست

Kambiz
March 15th, 2010, 19:24
ممنون از همه دوستان
در حال حاضر مایلم با آریا عزیز کار کنم
هم اطمینان دارم هم ضریب امنیتی کارشون بالاست
موفق باشید