ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در ویرایش کد پاپ اپ

delta
August 27th, 2013, 22:07
سلام.یک کد پاپ اپ میخواهیم .js باشه ..هر یک ربع برای هر کاربر یکبار صفحه رو باز کنه.. کسی این کد رو داره؟ یا کسی میتونه بهش کد رو بدم براش تنظیم کنه هریک ربع؟ الان کد رو دارم منتهی برای هر 24 ساعت تنظیم شده!!

delta
August 28th, 2013, 02:43
یکی نیست کمک کنه؟

delta
August 28th, 2013, 21:12
این همه برنامه نویس کسی نیست؟ هزینشو میدم بابا...

camelian77
August 28th, 2013, 21:24
کد تون رو بگذارید

delta
August 28th, 2013, 22:01
خدا از بزرگی کمت نکنه برادر.... هر یک ربع یکبار باز بشه..مرسی :x

camelian77
August 28th, 2013, 22:33
خط ۱۶۰ رو ویرایش کنید

PayamResun.Ir
August 28th, 2013, 22:37
با سلام و خسته نباشید
اول از همه عجیبه که کسی تا حالا کار به این کوچیکی رو انجام نداده و دوم عجیب تر اینه که خودتون متن اسکریپت رو دقت نکرده بودین...
براتون چیزی که خواسته بودین رو با تغییر تابع createCookie و نحوه فراخوانیش انجام دادم...
سوالی بود در خدمتم...
فایل ویرایش شده رو هم براتون پیوست می کنم، می تونید ازش استفاده کنید...
موفق و پیروز باشید

delta
August 29th, 2013, 03:49
عزیزجان ممنون..اما تو همه مرورگرها کار نمیده..تو ie اصلا جواب نمیده..داداش این کد رو ضمیمه میکنم یک نگاهی بنداز؟ ببین الان این کد واقعا عالی هست اما توسط تمامی مرورگرها بلوکه میشه..ببین میتونی همینو کاری کنی بلانک باز بشه یا همان تو صفحه دیگر مرورگر باز بشه بدون بلوکه شدن؟ این فکر کنم چون تو خود سایت باز میشه بلوکه بشه!! اگر بلانک بشه تو صفحه دیگر مرورگر باز بشه احتمالا بلوکه نشه..=;

PayamResun.Ir
August 29th, 2013, 11:40
با سلام و وقت بخیر خدمت شما
دلیل اصلی بلاک شدن صفحه جدید در مرورگر ها به علت این هستش که فراخوانی اون توسط رویداد load در تگ body انجام میشه..
مرورگرها به این جور رویدادها حساس هستند و فوری آنها رو بلاک می کنند و دلیلش هم این هستش که کاربر انتخابشون نکرده و اتوماتیک انجام میشه...
اگر می خواهید کمتر بلاک بشه باید توسط رویدادی فراخوانی بشه که کاربر اون رو انتخاب می کنه و انجام میده مثل onclock...
این کد رو هم براتون میزارم، توسط این کد می تونید متوجه بشید که آیا باز شدن پنجره جدید بلاک شده یا نه :

<script language="JavaScript">
var newWin = window.open("http://google.com","TheNewpop",'toolbar=1,location=1,directories=1,status=1,menu bar=1,scrollbars=1,resizable=1');
if (newWin && newWin.top) {
// popup has opened
} else {
// popup has been blocked
}
</script>

باز هم سوالی بود در خدمتتون هستم
موفق و پیروز باشید