توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد هارد ssd
VPS
August 27th, 2013, 02:40
سلام
من یک سرور از هتزنر خریدم و می خوام که بانک های اطلاعاتی /mysql را بر روی هارد SSD تنظیم کنم.ولی نمیدونم این کار رو باید چطوری و چه موقع انجام بدم . (قبل از نصب سیستم عامل یا بعد از نصب سیستم عامل ؟)
اگه کسی بلده دریغ نکنه. کارم گیره .
j4b3r
August 27th, 2013, 11:59
سلام
هم میشه قبل انجام داد هم بعد
قبل از نصب سیستم عامل بهتر هست
میتونید کلا / رو بزارید رو هارد ssd یا /var ر. بزارید روی هارد ssd
موقع پارتیشن بندی
VPS
August 28th, 2013, 09:16
خوب چطوری این کارو بکنم ؟ فیلم آموزشی براش ندارید؟
compiler
August 28th, 2013, 09:49
سلام
من یک سرور از هتزنر خریدم و می خوام که بانک های اطلاعاتی /mysql را بر روی هارد SSD تنظیم کنم.ولی نمیدونم این کار رو باید چطوری و چه موقع انجام بدم . (قبل از نصب سیستم عامل یا بعد از نصب سیستم عامل ؟)
اگه کسی بلده دریغ نکنه. کارم گیره .
باید اول هارد جدید رو mount کنید . در واقع اول فرمت کنید و بعد mount کنید . برای حد اکثر سرعت ممکن بهتره با فایل سیستم ext4 فرمت کنید پارتیشن رو . مثلا در این مسیر ماونتش کنید : /var/lib/mysql2
حالا طبق آموزش زیر عمل کنید :
How to change MySQL data directory? - Stack Overflow (http://stackoverflow.com/questions/1795176/how-to-change-mysql-data-directory)
توجه داشته باشید بسیار حساسه این کار . حتما قبلش بکاپ بگیرید . اگر تجربه ندارید که به نظر من اصلا ندارید!!! این کار رو انجام ندید خودتون . صرفا برای آموزش گذاشتم
اگر در تخصیص مالکیت ها و مجوز ها اشتباه کنید دیتابیس ها شناخته نمیشن . اگر pid مشکلی براش پیش بیاد mysql service اصلا اجرا نمیشه . سطح دسترسی فایل های دیتابیس ۶۶۰ هست . فولدر هر دیتابیس 700 و فولدر جدیدی که توش mysql ها رو منتقل کردید که در اینجا مثلا Mysql2 هست هم ۷۱۱
موفق باشید
VPS
August 28th, 2013, 23:24
این برای بعد از نصب سیستم عامل بود ؟ برای قبلش راهنمایی تصویری و یا فیلم آموزشی ندارید ؟
ممنون
j4b3r
September 3rd, 2013, 10:20
سلام
برای قبلش موقعی که به قسمت فرمت هارد میرسید. هارد ها رو با ext4 فرمت کنید و به / یا /home مانت کنید
بسیار ساده هست
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
secure_host
September 8th, 2013, 22:50
با سلام
ابتدا از کاربر VPS عذرخواهی می کنم بابت تاخیری که درپاسخ دهی رخ داد. (از اون موقعی که pm دادید تا الان فرصت جواب دادن به این تاپیک را پیدا نکردم.)
خوب هنگام نصب سیستم عامل شما پارتیشن SSD را با فرمت ext4 که پرسرعتره را فرمت می کنی و به مسیر /mysql اختصاص میدی .
در مرحله بعد از نصب سیستم عامل فایل /etc/fstab را بررسی می کنی که ببینی آیا در فایل مربوطه مسیر /mysql برای هارد اضافه شده است یا خیر.
در حالتی که اضافه شده است . مراحل زیر را برای انتقال بانک های اطلاعاتی و همچنین قرار دادن بانک های اطلاعاتی بر روی هارد SSD انجام میدید.
۱- حتما از بانک اطلاعاتی خود قبل از هر کاری بکاپ بگیرید.
۲- ابتدا سرویس mysql را stop کنید.
service mysql stop
۳- در این مرحله تمامی بانک های مربوطه را به مسیر جدید که در fstab وجود داره منتقل می کنیم. که در این مثال /mysql می باشد.
که در این حالت می توانید فایل ها را یا کپی کنید یا sync کنید و یا move کنید.
حالت اول کپی :
cp -R -p /var/lib/mysql /mysql
حالت دوم یکسان سازی (sync) :
nohup rsync -vrplogDtH /var/lib/mysql/ /mysql &
*** دستور nohub برای این استفاده میشه که اولا فایل ها را کپی می کند و اگر سرور کرش کرد بتونیم در فایل nohub.out وضعیت sync را ببینیم.
حالت سوم move کردن :
mv /var/lib/mysql/* /mysql/
خوب بعد از این تغییرات شما باید مسیر جدید را به mysql بشناسونید که برای این کار فایل /etc/my.cnf را باز کرده و عبارت زیر را در آن قرار می دهید.
datadir=/mysql
*****در صورتی که از دستور nohub استفاده کرده باشید برای اطمینان بیشتر یک بار دیگر دستور مربوطه را تکرار می کنید.
۴- در مرحله آخر شما بایدسرویس mysql را استارت کنید.
service mysql start
******* توجه کنید که owner فولدر مربوط به mysql در مسیر جدید به صورت mysql:mysql باشد و با همان پرمیشن قبل.