PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایا سرور من ddos شده است

zer-o
August 26th, 2013, 19:19
سلام
دوستان خسته نباشید

به عکس دقت کنید پشتیبانی سرور به من میگه در حال ddos هست ای پی شما ولی طبق گفته ی چند نفر میگن نه ddos نمی باشد

می خوام بدونم دقیقه الان چه اتفاقی برای من افتاده سرور هم ایران هست

دشیب که زنگ زدم پشتیبانی گفت دارن دی داس می کنند دقیقا توی همین ساعت همیشه سرور من اینترنت قطع میشه تا دیگه خودش وصل بشه در روز 19 ساعت سرور من اینترنت نداره

خواهشا میکنم بیشتر راهنمایی کنید

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f56/15214-%D8%A7%DB%8C%D8%A7-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D9%86-ddos-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-ajaba-png

http://upload7.ir/images/08550300577478312114.png

Nik0TiN
August 26th, 2013, 19:24
4.2.2.4 را پینگ اگر از سیستم خودتان کردید !!! یعنی اینترنتتان مشکل دارد
اگر از سرور اینکار را کردید و میگید شبکه قطع بوده پس چطور واردش شدید و ریموت زدید !!!!

یه توضیحی میدید این پینگ گرفتن ها چه ارتباطی با دیداس دارد ؟

zer-o
August 26th, 2013, 19:33
ببینید من گفتم که توی سرور که میرم پینگ نیمده کلا انیترنت سرور قطعه ولی خودم با سیستم خانگی که پینگ سرور را میگیرم پینگ میده پشتبانی میگه دارن ای پی شما را دی داس میکنند

یعنی کشور به این بزرگی نمیتونه یک ای پی که داره اتک مینده یا دی داس بلوک کنه واقعا که :78:

اقا الکس من مظور شما را درست متوجه نشدم ;)

sardarn
August 26th, 2013, 19:35
ببینید من گفتم که توی سرور که میرم پینگ نیمده کلا انیترنت سرور قطعه ولی خودم با سیستم خانگی که پینگ سرور را میگیرم پینگ میده پشتبانی میگه دارن ای پی شما را دی داس میکنند

یعنی کشور به این بزرگی نمیتونه یک ای پی که داره اتک مینده یا دی داس بلوک کنه واقعا که :78:

اقا الکس من مظور شما را درست متوجه نشدم ;)

سلام
این حرق تون تاقض داره.اگر می تونید وارد سرور بشید و پینگ بگیرید پس چه طور می گید اینترنتش قطعه؟مگه شما با چی بهش وصل شدید؟

TukaNet
August 26th, 2013, 19:36
ریموت سرور شما باز بوده پس اینترنت داشته که شما تونستید ریموت بزنید

موقعی که دی داس بشه سرور شما کل پورت پر میشه و امکان اتصال به سرور محیا نیست

پس این مشکلی که دارید از دیداس نمیتونه باشه

zer-o
August 26th, 2013, 19:39
داداش با ریموت دکستاپ دیگه والا میگم که وارد سرور میشه همه کار میکنه ولی سرور پینگ نمیده خودم با سیستم میتونم پینگ سرور را بگیرم اما
سرور اینترنتش قطع میشه
پشتیبانی میگه دارن دی داس میکننند

واقعا چه اتفاقی رخ داده ؟

sardarn
August 26th, 2013, 19:48
داداش با ریموت دکستاپ دیگه والا میگم که وارد سرور میشه همه کار میکنه ولی سرور پینگ نمیده خودم با سیستم میتونم پینگ سرور را بگیرم اما
سرور اینترنتش قطع میشه
پشتیبانی میگه دارن دی داس میکننند

واقعا چه اتفاقی رخ داده ؟

سلام
وقتی ریموت وصل بشه یعنی سرور اینترنت داره.باید میزان مصرف cpu و... چک کنید

zer-o
August 26th, 2013, 19:54
15215

این از این

اگه کسی میتونه مشکل مارا حل کنه از خجالتش دارم میام :109:

دوستان کسی سرور از تبیان داره ؟

parspn1
August 26th, 2013, 20:24
کسی نیست جواب بده؟

esh
August 26th, 2013, 20:41
دوست عزیز لحظه هایی که سرورتان در دسترس نیست آیا سرور همچنان روشن بوده است؟ روی سرورتان چه نصب است؟ آی پی تان احتمالا بلاک نمی شود؟

parspn1
August 26th, 2013, 20:45
دوست عزیز لحظه هایی که سرورتان در دسترس نیست آیا سرور همچنان روشن بوده است؟ روی سرورتان چه نصب است؟ آی پی تان احتمالا بلاک نمی شود؟
بله سرور روشنه و میشه ریموت همکرد و حتی با اینترنت خودم هم میتونم پینگ سرور رو بگیرم.برنامه ntt ریختم روش و اکتیو هم کردم.ولی باز میگن بهمون که دیداسه.
خواهش میکنم یکی جواب بده اینجوری من کلی ضرر میکنم .

TARIMEHR
August 26th, 2013, 21:07
به سرور با دسترسی administrator لاگین کنید
به start برید سپس run و عبارت cmd درونش تایپ کنید و اینتر کنید
الان در محیط Command Prompt هستید

جهت بررسی نوع استرینگ HTTP که از پرت 80 استفاده می کنند از دستور زیر استفاده کنید:

netstat -ano | find /c "80"

جهت بررسی نوع استرینگ MS SQL که از پرت 1433 و یا 1533 استفاده می کنند از دستور زیر استفاده کنید:

netstat -ano | find /c "1433"

RoobinaServer
August 26th, 2013, 21:18
4.2.2.4 را پینگ اگر از سیستم خودتان کردید !!! یعنی اینترنتتان مشکل دارد
اگر از سرور اینکار را کردید و میگید شبکه قطع بوده پس چطور واردش شدید و ریموت زدید !!!!

یه توضیحی میدید این پینگ گرفتن ها چه ارتباطی با دیداس دارد ؟

آیپی ایشون به خارج مسدود میباشد.

سلام
این حرق تون تاقض داره.اگر می تونید وارد سرور بشید و پینگ بگیرید پس چه طور می گید اینترنتش قطعه؟مگه شما با چی بهش وصل شدید؟

توی ایران دسترسی دارند - دسترسی به خارج کشور مسدود میباشد.

ریموت سرور شما باز بوده پس اینترنت داشته که شما تونستید ریموت بزنید

موقعی که دی داس بشه سرور شما کل پورت پر میشه و امکان اتصال به سرور محیا نیست

پس این مشکلی که دارید از دیداس نمیتونه باشه

سرور ایشون تحت دیداس هست و ارتباطشون با خارج کشور قطع میباشد نه داخل کشور :)

سلام
وقتی ریموت وصل بشه یعنی سرور اینترنت داره.باید میزان مصرف cpu و... چک کنید

مصرف Cpu به پینگ 4.2.2.4 چی کار داره دقیقا ؟

--------------------------------------------

سرور ایران دیداس بشه فیزیک نظری دسترسی خارج کشور را مسدود بکنه داخل کشور به آن دسترسی دارد مشتری.

یا حق