PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای خرید سرور اختصاصی

mehrshad13and11
August 26th, 2013, 15:00
سلام به همه دوستان و ضمن عرض خسته نباشید
چند تا سوال داشتم میخواستم ازتون بپرسم امیدوارم جواب بگیرم میخواستم در مورد سرور اختصاصی و نحوه مجازی کردنش و ارائه سرور مجازی یا همون vps بدونم
سوال اولم اینکه فرق سرور اختصاصی و نیمه اختصاصی در چیه؟
به نظرتون من برای شروع نیمه اختصاصی بگیرم خوبه؟
و اینکه از مجازی ساز VmWare استفاده کنه نمیدونم یه خورده در مورد این سیستم توضیح بدید کارش چیه البته من آموزش های نصب و کانفینگ و در این انجمن مطالعه کردم کم آشنا هستم
سوال بعدی اینکه مثلا من یه سرور نیمه اختصاصی میخرم بعد ارائه vps میدم بعد ایپی هر وی پی اس همون ایپی سرور اصلی هست درسته؟
ایا میشه برای هر vps ایپی جدا تعریف کرد و چطور؟
راستی با یه سرور چند تا vps میشه ساخت؟
لطفا یه لینکی بهم بدن که بعد از اینکه سرور رو تهیه کردم آموزش نحوه کانفیگ و نصب رو از اول توضیح بده
اگر جایی هم میشناسید سرور نیمه اختصاصی میفروشه و ارزونه بهم معرفی کنید
یه سوال دیگه هم هست گفتم همینجا بپرسم برای خرید سرور اختصاصی ار فروشندگان خارجی چیکار باید کرد؟
مرسی

GateFa
August 26th, 2013, 15:05
سلام
منظور از سرور نیمه اختصاصی، عموما سرور مجازی هست که منابع اختصاصی داره و شما نمیتونید اون رو مجازی سازی کنید.
برای ارائه ی سرور مجازی شما باید سرور اختصاصی تهیه کنید.

mahdi66
August 26th, 2013, 15:15
دوست من سرور نیمه اختصاصی همون vps هست
هر سرور مجازی یک آیپی داره و آیپی سرور اصلی فرق میکنه
هر تعداد vps که بخواهید می تونید روی یک سرور بسازید اما برای ارائه باید آیپی به اندازه داشته باشید
و اینکه سخت افزار و پورت سرورتون باید کشش تعداد مورد نظر vps شما رو داشته باشه
آموزش نصب و کانفیگ هم تو همین انجمن هست بگردی خیلی کامل پیدا می کنی
اصولا از هرجا سرور بخری میتونی بگی برات vmware رو نصب کنند تا راحت مجازی سازی کنی

mehrshad13and11
August 26th, 2013, 15:51
با سلام مجدد من در سایت نیک سرور دیدم سرور نیمه اختصاصی نوشته بودن مجازی سازی VmWare دارد
اینم لینکش ببینید ایا با این نمیشه وی پی اس ساخت
http://nikserver.com/vds.html

---------------------------------------------------
سرور اختصاصی چقدر هزینه داره چند سایت معروف تو این زمینه بگید که قیمت هاشون هم مناسب باشه.

mahdi66
August 26th, 2013, 16:01
با سلام مجدد من در سایت نیک سرور دیدم سرور نیمه اختصاصی نوشته بودن مجازی سازی VmWare دارد
اینم لینکش ببینید ایا با این نمیشه وی پی اس ساخت
http://nikserver.com/vds.html

---------------------------------------------------
سرور اختصاصی چقدر هزینه داره چند سایت معروف تو این زمینه بگید که قیمت هاشون هم مناسب باشه.

نه نمیشه
منظور از مجازی سازی VmWare یعنی این vps با VmWare ساخته شده و امکان ارائه vps روی این سرویس نیست

mahdi66
August 26th, 2013, 16:04
ببینید vps و vds هم یکیه اصلا چیزی به اسم vds وجود نداره
اصولا به vps هایی که واقعا سرویس دهنده منابع اختصاصی براشون تایین میکنه میگن vds

mehrshad13and11
August 26th, 2013, 16:06
ممنون این سوالم جواب بدید

mahdi66
August 26th, 2013, 16:08

سوال دومتون رو ندیدم
هزینه سرور اختصاصی بستگی به رم ،سی پی یو ،هارد ،تعداد آیپی، پهنای باند، ترافیک و ... داره
اما برای مجازی سازی خود vmware حدود 2گیگ رم و یک آیپی می خواد بقیه چیزا بستگی به نیاز شما داره
قیمت هم از 100 تومان هست به بالا تو همین انجمن خیلی ها ارائه میدن
دیتا سنتر هایی که قیمت مناسب دارند هم میشه به او وی اچ، هتزنر، ایکس ال هاست و ... اشاره کرد

GateFa
August 26th, 2013, 16:13

اینجا بخش آموزشی هست و نمیشه آفر داد.
باید در بخش درخواست تاپیک بزنید:
درخواست سرور اختصاصی (http://www.webhostingtalk.ir/f12)