توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیغام This system has no free IPs
pendar.pardazesh
August 25th, 2013, 09:10
سلام دوستان من در این بخش
Home »
Server Configuration »
Basic cPanel & WHM Setup
هر تغییری بخوام بدم و ذخیره کنم پیغام This system has no free IPs دریافت می کنم و تغییرات انجام نمیشه . جستجو هم کردم به نتیجه ای نرسیدم . اگر راهنمایی کنید ممنون میشم .
bia2znd
August 25th, 2013, 09:13
با سلام
منم همین مشکل را دشتم
با نصب مجدد درست شد ، اما دی ان اس ها اوکی نشدن اخرش
pendar.pardazesh
August 25th, 2013, 09:16
با سلام
منم همین مشکل را دشتم
با نصب مجدد درست شد ، اما دی ان اس ها اوکی نشدن اخرش
با نصب مجدد که همه چیز حل میشه اما مهم اینکه دنبال مشکل باشی . روی این سرور اطلاعات زیادی هست امکان نصب مجدد نیست .
Warez-Host.IR
August 26th, 2013, 20:24
سلام
احتمالاً ای پی که در Basic Config وارد کرده اید در سیستم یا ادد نیست یا اگر ادد هست به صورت اختصاصی برای یک سایت خاصی قرار داده اید
این ای پی باید برای سایتها به صورت عمومی استفاده شود
موفق باشید
pendar.pardazesh
August 27th, 2013, 09:25
سلام
احتمالاً ای پی که در Basic Config وارد کرده اید در سیستم یا ادد نیست یا اگر ادد هست به صورت اختصاصی برای یک سایت خاصی قرار داده اید
این ای پی باید برای سایتها به صورت عمومی استفاده شود
موفق باشید
منظورتون رو از اد نبودن در سیستم متوجه نشدم . در بخش Basic Config آی پی به درستی وارد شده .
سیستم عامل رو مجدد هم نصب کردیم اما مشکل همچنان پا برجاست !
Warez-Host.IR
August 27th, 2013, 18:45
منظورتون رو از اد نبودن در سیستم متوجه نشدم . در بخش Basic Config آی پی به درستی وارد شده .
سیستم عامل رو مجدد هم نصب کردیم اما مشکل همچنان پا برجاست !
سلام
دوست عزیز هر ای پی باید به سیستم به صورت جدا اضافه شود و بعد برای مصارف مختلف استفاده شود
مثل زمانی که شما می خواهید به یک کاربر ای پی و DNS اختصاصی ارائه کنید یا ...
ابتدا ای پی را به سرور اضافه می کنید و بعد اقدام به ساخت DNS ها بر اساس همان ای پی و دامنه کاربر می کنید
در اینجا نیز اول باید ای پی به سیستم اضافه شود (( یا شناخته شود )) بعد شما جهت share ip از آن استفاده کنید