ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نمایندگی هاست چتروم،پربازدید و دانلود(ترجیحا" درصدی)

amir_boy1997
August 24th, 2013, 23:05
سلام دوستان
من نمایندگی هاست چتروم پر بازدید و دانلود رو میخوام با فروش درصدی (یا قیمت خیلی کم)
خیلی احتیاج دارم و خیلیم واجبه ممنون میشم دوستان کمکم کنن
اگر تا 100 هزار تومن هم پول بخواد مشکلی نیست
اگر هم پنلش جوری باشه که خودمم نمایندگی بدم واقعا عالی میشه

paya2
August 24th, 2013, 23:16
در خدمتیم
حداکثر 200 سایت ، تعداد آنلاین همزمان 300 الی 400 نفر
ماهانه 180 تومان

وب سایت شرکت (http://payapars.ir)
دارای نماد اعتماد الکترونیک

amir_boy1997
August 24th, 2013, 23:26
عزیز من 100 تومن بیشتر ندارم که

king_of_shadows
August 25th, 2013, 11:05
عزیز من 100 تومن بیشتر ندارم که
خب دوست عزیز این مبلغ میشه یه سرور مجازی خیلی خوب گرفت که خودتون هم بتونی نمایندگی بدین از طرفی چون منابع سرور اختصاصی هست هر کاری دوست داشتین می تونین انجام بدین هاست اشتراکی جوابگوی شما نیست
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر یا سوال ای دی منو اد کنید تا بهتر بتونم کمکتون کنم

shahab.qadiri
August 25th, 2013, 11:45
سلام دوست عزيز نمايندگي دانلود ، چت روم و هاست پربازديد همه گي باهم 100 تومان!

پنل هم بهتون داده ميشه
whm

در خدمتيم

Http://Loxweb.ir

sa0010
August 25th, 2013, 16:37
سرور مجازی که 100 تومن باشه اشغاله تازشم حالا اگه بشه یه سرور مجازی خوب گرفت باید لاینسس هم خرید لاینسس سی پنل و whmc که کمش 350 باید خرج کنی در ماه تا بتونی نمایندگی بدی

king_of_shadows
August 25th, 2013, 16:42
سرور مجازی که 100 تومن باشه اشغاله تازشم حالا اگه بشه یه سرور مجازی خوب گرفت باید لاینسس هم خرید که کمش 350 باید خرج کنی در ماه تا بتونی مایندگی بدی

:71: لایسنس سرور مجازی دایرکت ماهی 20 الی 22 تومنه

RAM 4 GB
HDD 120Gb Raid10
2 Core Cpu Total 1.5Ghz
Bawndwidth unlimited
Port 1 Gb
شما به این میگی اشغال. اونایی که واقعا توی این انجمن سابقه دارن بیان حرف یکی از ما رو تایید کنند نه اون که یه الفا مستر ریسلر گرفته ادعای دیتا سنتر بودن داره
قضاوت با دیگران من دیگه چیزی نمیگم

ariansafaei
August 25th, 2013, 16:47
میتونم بهتون به صورت درصدی ارایه کنم
به بخش فروش تیکت ارسال کنید
ارسال درخواست - دایرکت وب | directweb (http://directweb.ir/submitticket.php)
همچنین مستر ریسلر نیز موجود میباشد
مستر های داخل سایت دارای منابع اختصاصی هستند و با نیازی که شما دراید سازگار نیست و منابعشون کم هست
اما با قیمت 80 هزار تومان ماهانه میتونم بهتون مستر با منابع بالا و ساپورت 300 تا انلاین را ارایه کنم
ارادتمند

sa0010
August 25th, 2013, 19:15
ببینید سروری که با 100 تومن خریداری بشه همونی که شما میگی رم 4 کمش 50 تا اکانت بزنه سرعت میاد پایین ...
تازه من به شما نمیگم که چه کاره هستید من اگه یه الفا داشته باشم در کنارش یه سرور اختصاصی دارم که وی پی اس میدم.از شما هم بیشتر میدونم..یکی اومده همین دیروز سرور خریده به من یاد میده شما که داری 20 تومن میفروشی من چیکار کنم اگه از یه جای معتبر خریداری بشه کمش 50 باید بده سرور حداقل درستو حسابی حدود 200 قیمت داره با لاینسس سی پنل که از دایرکت گرون تره اگه بخواد خوبشو بخره 100 هم اون میشه 300 تومن 60 یا 70 هم میده لاینسس whmc حدود 350 تومن میشه تازه ایشون گفتند 100 تومن دارند تا هم بتونند نمایندگی بدند هم بتونند هاست بدن طرف اومده میگه 100 تومن بده سرور بخر اخه سرور بخره کی لاینسس هاشو میخره.[-([-([-([-([-([-([-(

ittab
August 26th, 2013, 03:26
سلام دوستان
من نمایندگی هاست چتروم پر بازدید و دانلود رو میخوام با فروش درصدی (یا قیمت خیلی کم)
خیلی احتیاج دارم و خیلیم واجبه ممنون میشم دوستان کمکم کنن
اگر تا 100 هزار تومن هم پول بخواد مشکلی نیست
اگر هم پنلش جوری باشه که خودمم نمایندگی بدم واقعا عالی میشه

سلام .

در خدمت شما هستیم .

40 %تخفیف برای ثبت هر سرویس
سرویس ها : میزبانی وب
تعداد مجاز خرید روزانه : نامحدود

قیمت : 79 هزار تومان سالانه

اگر تمایل داشتید در خدمتیم .

king_of_shadows
August 26th, 2013, 13:50
از شما هم بیشتر میدونم.
معلومه از تعداد پست هات و تشکر های معلومه چقدر میدونی داره پس میده این همه دونستن که روی هاست اشتراکی حتی هاست ابری بیشتر نمایندگی میده که بیشتر از 5 تا اکانت باشه و خوبم کار کنه کدوم شرکت معتبر گفتم دیگه چیزی نمیگم حرفه ای های این انجمن بیان بگن واسه همین چین کاری چی خوبه چی بده در ضمن واسه اونایی که چت روم طراحی مکنن برو بپرس از سی پنل بیشتر استفاده میکنن یا دایرکت
اون لایسنس هاش نیست و لایسنسه یکی بخره واسه همه کفایت میکنه برو اینا رو یاد بگیر و این که ایشون می تونن نمایندگی هم بدن اول ببین چه چرت و پرتی نوشتی یه سرور خوب بخره میشه 200 لایسنس سی پنل سرور مجازی هم میشه 70 روی هم میشه 270 این که دیگه خوب و بد نداره لایسنسه هنوز داری این چیزا رو یاد بگیری
در اخر هم از دوستان با تجربه دعوت میکنم بیان بگن حق با کیه

sa0010
August 26th, 2013, 14:32
واقعا که جای تاسف داره یکی اومده انگار من باهاش دعوا دارم عزیز من من نمیگم برا چت روم لینوکس خوبه خودتون بهتر میدونید دایرکت سرعتش بیشتره.....تازه اگه قرار باشه با 100 تومن هاست اینا بدیم خب دیگه الفایی که قیمتش 110 هست یا سوپر الفایی که قیمتش نمیدونم 180 اینا هست اینا به چه دردی میخورن یه سرور میخریم ارزونتر با قیمت 100 تومن همه اینارو هم میدیم پس در نظر داشته باشید که مشتری گفته 100 تومن دیدید یکی اومد گفت 160 یا 12 مشتری گفت 100 بیشتر نداره ...وقتی دارید یه پستی میدید دقت کنید ببینید مشتری بودجه داره یا نه...بعد با من بحث کنید اخرش تسلیم میشید پس منم قصد دارم بیان و بگن که ایا با 100 تومن که مشتری میگه 10 تومن م بیشتر نداره بده میشه یک سرور خرید که هم رمش بالا باشه هم هاردش ssdهم سیپیوش بالا که بتونه هم سایت پ=ر سرعت هم هاستی بده برای دانلود که به سرور فشار نیاد و هم لاینسس حالا whmcبا لاینسس لینوکس یا دایرکت ببینید چند در میاد...من نمیگم خودتون بیاید بگید

king_of_shadows
August 26th, 2013, 14:53
whmcs = نال شده
دایرکت = 20000
خودم سرور اگه صد تومن باشه
روی هم 120
والا الان هر بشری میدونه قیمت یه SSD 256 گیگ 700 هزار تومن بیشتره پس هیچ ادم عاقلی نمیاد یه سرور 3 میلیون تومنی بخره بعد همینجوری بزاره بیاد روش مستر ریسلر و الفا از این چیزا بده اصلا منتطقی نیست (مگه این که شما حاتم طائی باشی)
من دعوا ندارم گفتم بقیه بیان نظر یکی از ما رو تایید کنن واسه یه چت روم کدوم یکی بهتره

sa0010
August 26th, 2013, 15:23
خب عزیز من شما میگی 120 اولا قیمت بیشتره در هر صورت دوما طرف میخواد رمی داشته باشه بیشتر که وقتی هاست دانلود میده ساسپند نشن این از این که اینو یه سرور 100 تومن اصلا نمیکشه..
خب حالا میریم برا چت روم یه سروری که هاردش ssd نباشه نمیشه روش چت روم زد یعنی میشه ولی طرف نمیاد یه چت رومی بزنه که 15 تا بیشتر بازدید انلاین نداشته باشه. اینم از این ..
درضمن سرور مجازی من میدم هارد 200 سیپیو 2 رم 8 55 تومن پس تو خرید سرور مشکلی نیست اما هاردش وقتی ssdنیست چچطوری میخواد چت روم بده که 10 بازدید داشته باشه انلاین اینم از این.
خب حالا یه چیز میمونه اونم اینه که طرف اگه سرور اختصاصی بخره بیشتر صرف میکنه تا سرور مجازی اینم از اینجاش..
سروری هم که میگید 3 میلیون من خودم سرور اختصاصی خریدم برا سالش دوروبره 3 میلیون میدم اما برا سالش نه ماهش..در ضمن وقتی صحبتی میکنید که مثلا دارید مستر اینا میدید از رو سرور به منم میگید یه الفا خریدم پولی برام نمونده بود اگه ششما داری بده من برم لاینسس بگیرم ققشنگ هم پول یلاینسس whmcهم لینوکس هم دایرکت تا منم سرور مجازی بخرم این لاینسس هست که کارو خراب میکنه نه الفا اینا .. در کنارش خیلی عذر میخوام اگه توهینی از من بوده ببخشید ولی همیشه یه چیز رو د نظر نداشته باشید ادم باید بدونه که مشتری چی استفاده خواهد کرد که بر اساس اون براش سرویس بده هاست معمولی رو که نمیشه به جای پر بازدید داد با تشکر باز اگه حرفی داشتی من در خدمتم

king_of_shadows
August 26th, 2013, 15:30
با وجود این سرویس های شما همه باید سرور هاشون بندازن دور بیان از شما سرویس بگیرن چت باران برو از مدیرش بپرس هارد سرورت ssd یا نه
گفتم نه شما حرفای منو قبول داری نه من حرفای شما رو بقیه بیان بگن

renger
August 26th, 2013, 15:45
دوست sa0010 من سرور دارم،سرورم حدود 40 تا چت روم روشه که تعداد انلاین ها به 150 تا 200 تا میرسه که دارم با هزینه لایسنس ماهانه 100 تومن میدم
با 100 تومن میشه یه سرور خوب گرفت.
شما تازه کاری هنوز از این چیزا سر در نمیاری(از تعداد نوشته هات مشخصه)
از دوستان هم خواهش میکنم راهنمایی کنن تا این دوستمون اطلاعاتش بالاتر بره
شایدم شما بیشتر از ما میدونید ببخشید اگه توهین کردم ;)

reza0071
August 26th, 2013, 15:53
واقعا که جای تاسف داره یکی اومده انگار من باهاش دعوا دارم عزیز من من نمیگم برا چت روم لینوکس خوبه خودتون بهتر میدونید دایرکت سرعتش بیشتره.....تازه اگه قرار باشه با 100 تومن هاست اینا بدیم خب دیگه الفایی که قیمتش 110 هست یا سوپر الفایی که قیمتش نمیدونم 180 اینا هست اینا به چه دردی میخورن یه سرور میخریم ارزونتر با قیمت 100 تومن همه اینارو هم میدیم پس در نظر داشته باشید که مشتری گفته 100 تومن دیدید یکی اومد گفت 160 یا 12 مشتری گفت 100 بیشتر نداره ...وقتی دارید یه پستی میدید دقت کنید ببینید مشتری بودجه داره یا نه...بعد با من بحث کنید اخرش تسلیم میشید پس منم قصد دارم بیان و بگن که ایا با 100 تومن که مشتری میگه 10 تومن م بیشتر نداره بده میشه یک سرور خرید که هم رمش بالا باشه هم هاردش ssdهم سیپیوش بالا که بتونه هم سایت پ=ر سرعت هم هاستی بده برای دانلود که به سرور فشار نیاد و هم لاینسس حالا whmcبا لاینسس لینوکس یا دایرکت ببینید چند در میاد...من نمیگم خودتون بیاید بگید

دیگه بچه که نیستیم من گفتم بازم میگم یکی از همکاران هم همیشه توی این انجمن میگن بازم تابستون شد
من موندم چرا هاست دی ال یا الما هاست چرا تا حالا ورشکست نشدن شما که داری از دیتا سنتر هم ارزون تر میدی
بعضی چیزا ها رو که ما شاالله چند برار حساب میکنی
2+4=6

sa0010
August 26th, 2013, 15:57
اول اینکه اون زمانی که من اینجا ثبت نام کردم داشتم هاست میدادم..نمیدونم کیو باید قانع کنم که به 100 تومن نمیشه سروری خرید که هم هاست دانلود داد هم هاست پربازدید اخه کیو باید قانع کنم.. شما ایدیتو تو پخ به من بدین اقای رنجر و کینگ هردوتون ایدیتونو بدید تا با هم حرف بزنیم یا 20 تا از اون 40 تا چت روم هارو ادرسشون رو به من پ.خ کنید زمانی که شما نمیدونستید چطور پول در میارن از نت من اینجا داشتم هاست میدادم....با هر حال ممنونم از شما و به نظرتون هم احترام میزارم..فقط سروری که خریدید رو مشخصاتش رو به من بدید تا ببینم چه چیزی خریدید اگه واقعا سروری خریده باشید که هاست دانلود اینا رو بکشه مشخصاتش با اونی که من میگم برای هاست دانلود اینا مناسبه باشه
خودم بهتون اینجا کنار همه میگم خودم بهتون یه سرور مجازی با رم 32 از المان میدم ..د ر بین همه میگم..سرور 100 تومن با لاینسس:68:

reza0071
August 26th, 2013, 16:03
باید به مدیران انجمن گزارش بشه بابا جون منم هاست میفروخته چه ربطی داره فروختن یه مسئله ،کیفیت فروش یه مسئله جدا
واسه دانلود پورت سرور و میزان رم مهمه پس خواهشا الکی شلوغ نکنید

sa0010
August 26th, 2013, 16:19
اقا باشه شما بیشتر میدونید حوصله بحث ندارم اما بدونید یه سروری که رمش پایین باشه هیچ وقت نمیشه هاست دانلود داد البته میشه ها ولی ساسپند میشه...خلاصه کنم اون سروری که 100 تومنه به من بگید منم بخرم البته اگه رمو ایناش خوبه ها ..میخوام هاستر بازدید بدم...بالاخره خوبه دیگگه به جا اینکه 180 به سوپر الفا بدم 100 به این میدم خودمم سوپر الفا میدم .... هر کی میگه سرور 32 رم 500 هارد ssd سیپیو 2 حالا پورتشم 100 به من بگه همینجا شاره حساب بده براش بریزم 100 تومن اونم با لاینسس البته

Mr.black-hat
August 26th, 2013, 16:20
اول اینکه اون زمانی که من اینجا ثبت نام کردم داشتم هاست میدادم..نمیدونم کیو باید قانع کنم که به 100 تومن نمیشه سروری خرید که هم هاست دانلود داد هم هاست پربازدید اخه کیو باید قانع کنم.. شما ایدیتو تو پخ به من بدین اقای رنجر و کینگ هردوتون ایدیتونو بدید تا با هم حرف بزنیم یا 20 تا از اون 40 تا چت روم هارو ادرسشون رو به من پ.خ کنید زمانی که شما نمیدونستید چطور پول در میارن از نت من اینجا داشتم هاست میدادم....با هر حال ممنونم از شما و به نظرتون هم احترام میزارم..فقط سروری که خریدید رو مشخصاتش رو به من بدید تا ببینم چه چیزی خریدید اگه واقعا سروری خریده باشید که هاست دانلود اینا رو بکشه مشخصاتش با اونی که من میگم برای هاست دانلود اینا مناسبه باشه
خودم بهتون اینجا کنار همه میگم خودم بهتون یه سرور مجازی با رم 32 از المان میدم ..د ر بین همه میگم..سرور 100 تومن با لاینسس:68:

عزیزم من الان رو سرور مجازی هستم دارم بالاش 80 میدم.تا الان هرچی هم چت روم زدم روش داره با سرعت بالا ساپورت میکنه...میتونم هرچقدر خواستی نمونه بدم...احتمالا شما با سرورای اشغال سر و کار داشتی بقیه سرورارو اشغال میبینی..برو عزیزم برو سرور خوب بگیر از بقیه ایراد نگیر.هوم؟

Mr.black-hat
August 26th, 2013, 16:23

عزیزم من الان رو سرور مجازی هستم دارم بالاش 80 میدم.تا الان هرچی هم چت روم زدم روش داره با سرعت بالا ساپورت میکنه...میتونم هرچقدر خواستی نمونه بدم...احتمالا شما با سرورای اشغال سر و کار داشتی بقیه سرورارو اشغال میبینی..برو عزیزم برو سرور خوب بگیر از بقیه ایراد نگیر.

Mr.black-hat
August 26th, 2013, 16:26

عزیزم من الان رو سرور مجازی هستم دارم بالاش 80 میدم.تا الان هرچی هم چت روم زدم روش داره با سرعت بالا ساپورت میکنه...میتونم هرچقدر خواستی نمونه بدم...احتمالا شما با سرورای اشغال سر و کار داشتی بقیه سرورارو اشغال میبینی..برو عزیزم برو سرور خوب بگیر از بقیه ایراد نگیر

renger
August 26th, 2013, 18:33
عزیزم من الان رو سرور مجازی هستم دارم بالاش 80 میدم.تا الان هرچی هم چت روم زدم روش داره با سرعت بالا ساپورت میکنه...میتونم هرچقدر خواستی نمونه بدم...احتمالا شما با سرورای اشغال سر و کار داشتی بقیه سرورارو اشغال میبینی..برو عزیزم برو سرور خوب بگیر از بقیه ایراد نگیر

فک کنم ایشون بیشتر از من و شما و بقیه دوستان حالشون باشه
باید وقت ازشون بگیریم جلسه واسه مون بذاره
که چه سروری خوبه چه سروری خوب نیست
:71:

shahab.qadiri
August 26th, 2013, 18:53
دوستان صلوات !!!!

:d

netmelli
August 26th, 2013, 19:19
از نظر بنده یک سرور مجازی تهییه کنید
یک direct admin نصب کنید روش
بدید یک شخص خوب کانفیکش کنه

اون موقع راحت هستید و هم نمایندکی میدید و هم خیالتون راحته که مشکلی پیش نمیاد

یک فضای بک آپ هم بگیرید که هفتگی حد اقل بک اپ بگیره براتون که مشکلی پیش نیاد خدایی نکرده
فضای بک آپ هم نهایتش 5 تا 10 تومن میشه ماهانه

کارتون اینطوری خیلی حرفه ای تر میشه و آی پی شما هم اخصاصی میشه

موفق باشید

sa0010
August 26th, 2013, 23:38
والا چی بگم شما همون سروری که خریدید 80 تومن به من معرفی کنید با لاینسس در میاد دیگه اره من خودم اونو میخرم.اینم بگم به طور توهین امیز صحبت نکنید شما بیشتر میدونید اقا حالا خوش حال شدید..شما بیشتر میدونید.. وقتی لاینسس اینقدر ارزونه که من نمیدونستم خب حالا میدونم میخرم دیگهزود سایت فروشندرو بهم معرفی کنید هرکی زود معرفی کنه یه شارژ بهش میدم ایرانسل..یه
چیز هم بگم شما اقای بلک با سه بار پست دادن تعداد پستتون بالا نمیره;):67:+1=3

netmelli
August 27th, 2013, 17:34
اگه میخواید راحت باشید یک لایسنس دایرکت ادمین همیشگی بگیرید میشه حدودا فکر کنم 230 240 هزار تومان برای همیشه
بعد یک سرور محازی رم 2 گیگ با هارد 100 گیگ اینا خوب فکر کنم جوابتون رو بده که با ماهانه 100 تومن میشه خوبش رو تهییه کرد
سرویس دهنده هم زیاد هست
یه گشتی تو همین انجمن بزنید یا در گوگل

فقط سفارش بنده به شما به قیمت فقط توحه نکنید
از شرکت ها خرید کنید که بعدا مشکل نخورید

یا حق

iran_data
August 27th, 2013, 21:47
با سلام در خدمتم
به صورت درصدی با قیمت های واقعا عالی ما
هاست 100 مگ =8000
هاست نامحدود=25000

این قیمت فروش ماست برای شما توافقی به صورت در صدی کم خواهیم کرد

تضمين اپ تايم
نارضايتي=برگشت پول
توجه: قيمت پايين نشانه بي کيفيتي سرور نيست بلکه سود پايين است و ما بر روي بهترين سرور ها هستيم

مشخصات سرور:
پهناي باند(Bandwidth) وسيع
استفاده از هارد هاي SSD جهت بالا بردن سرعت پاسخ گويي سرور و از بين نرفتن اطلاعات
محل قرار گيري کشور المان
استفاده از سيستم عامل لينوكس ابري و آخرين نسخه كنترل پنل cPanel
وب سرور لايت اسپيد که هفت برابر سرعت بيشتر را نسبت به آپاچي به ارمغان مي آورد
تهيه نسخه پشتيبان از كليه اطلاعات بصورت mirror اتوماتيك و روزانه بر روي سرورهاي مجزا
ضمانت UpTime نزديك به صددرصد ( %99.9)
پشتيباني كامل از phpMyAdmin، PHP5 with PHP4، Perl / CGI Support
ارائه‌ي نامحدود سرويس هاي ايميل POP3، SMTP/IMAP/Webmail، همراه با تكنولوژي جلوگيري از ارسال اسپم
تعداد FTP Account نامحدود و File Manager قدرتمند
به همراه AWStats، Cron Jobs، IP Deny Manager
و...

amin1taheri@yahoo.com
www.3host.ir