توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایده جدید در وب جهانی - هم درآمد و هم ....
AmirH03ein
August 24th, 2013, 22:22
سلام به دوستان عزیز وب هاستینگ .
من بعد از مدتی که به دنبال یه ایده جدید برای وب بودم که هم درآمد خوبی داشته باشه و هم بازدید جهانی داشته باشه و هم کسی تا به حال انجام نداده باشه یه ایده به ذهنم رسید که مطمعنام اگر انجام بشه جهانی میشه (هم درآمد داره)(هم پروژه یه یاد ماندنی خواهد شد).
خوب من اون ایده رو توی یه فایل pdf نوشتم که میتونید بگیرید و مطالعه کنید . در صورتی که دوست داشتید همکاری کنید پیغام خصوصی بدید .
این pdf قسمت کلی از مشخصات است و کسانی که مایل به همکاری باشند نسخه کامل رو بهشون میدم .
ما به دنبال یک گروه برای این کار هستیم که خودم قسمتی از برنامه نویسی php رو انجام میدم .
delta
August 25th, 2013, 02:49
این ایده جدید شما رو قبلا imbd فکر کنم زده باشه!:-|
mohamad2314
August 25th, 2013, 03:09
جه تفاوتی با imdb داره؟
AmirH03ein
August 25th, 2013, 08:24
این ایده جدید شما رو قبلا imbd فکر کنم زده باشه!:-|
imdb رو خود مدیران سایت میزارن نه سازندگان فیلم !
ما قراره که به هر فیلم یک بلاگ بدیم -امنیت + امکانات
که دیگه لازم به فیسبوک نباشه
مثلا ادرس اینطوری بشه
facebook.com/iron man
example/ironman
AmirH03ein
August 25th, 2013, 08:27
جه تفاوتی با imdb داره؟
ما میخوایم طرف حساب مردم خود سازندگان فیلم باشند تا مدیران یک سایت !imdb توسط یک گروه مدیریت میشه .
hossein7441
August 25th, 2013, 08:44
جه تفاوتی با imdb داره؟
نسخه ملی از یک وبسایت اجنبی :d
AmirH03ein
August 25th, 2013, 08:48
نسخه ملی از یک وبسایت اجنبی :d
ما سیستم رو به صورت چند زبانه طراحی میکنیم بعد دیگه می افته روی روال !
ما فقط بقیشو پشتیبانی میکنیم !
ameri
August 25th, 2013, 08:58
متقاعد کردن سازندگان فیلم ها کار سختیه!
اگه یک فیلم در شبکه های اجتماعی پیج داره به این خاطر نیست که امکان راه اندازی بلاگ نداشتن! قصدشون ارتباط با افراد حاضر در اون شبکه بوده!
AmirH03ein
August 25th, 2013, 09:04
متقاعد کردن سازندگان فیلم ها کار سختیه!
اگه یک فیلم در شبکه های اجتماعی پیج داره به این خاطر نیست که امکان راه اندازی بلاگ نداشتن! قصدشون ارتباط با افراد حاضر در اون شبکه بوده!
زمان که این سیستم یک سایت مرجع بشه که هم امکانات بالاتر و هم امنیت بالاتر داشته باشه خود سازندگان نیز قبول میکنند .
ameri
August 25th, 2013, 09:16
با سلام
داخل پیغام خصوصی هم عرض کردم:
سایت هایی نظیر imdb, wiki pedia و ... که به نوعی مرجع حساب میشن همشون از جایی ساپورت میشن که سایت های غیر آمریکایی نتونن باهاشون رقابت کنن
رقابت با این مافیای آمریکایی کار ساده ای نیست!
AmirH03ein
August 25th, 2013, 09:23
با سلام
داخل پیغام خصوصی هم عرض کردم:
سایت هایی نظیر imdb, wiki pedia و ... که به نوعی مرجع حساب میشن همشون از جایی ساپورت میشن که سایت های غیر آمریکایی نتونن باهاشون رقابت کنن
رقابت با این مافیای آمریکایی کار ساده ای نیست!
والا نمیدونم ! اما حیفه تلاش هم نکنیم !!!
ameri
August 25th, 2013, 09:35
والا نمیدونم ! اما حیفه تلاش هم نکنیم !!!
درسته که شما ایده خوبی دارید و وقت زیادی براش صرف کردید و با حوصله طرحتون رو در قالب پی دی اف در اوردید
این خیلی ارزشمنده
ولی حیف اینه که شما پروژه رو با زحمت زیاد راه اندازی کنید ولی به هدفتون نرسید!
AmirH03ein
August 25th, 2013, 09:39
درسته که شما ایده خوبی دارید و وقت زیادی براش صرف کردید و با حوصله طرحتون رو در قالب پی دی اف در اوردید
این خیلی ارزشمنده
ولی حیف اینه که شما پروژه رو با زحمت زیاد راه اندازی کنید ولی به هدفتون نرسید!
خوب میگم اگه ما یه گروه قوی باشیم شاید بتونیم به هدفمون برسیم !
mahdi66
August 25th, 2013, 10:05
دوست من بیخیال شو
بخصوص تو ایران
من کاری مشابه انجام دادم البته برای کار موزیک
با گروهها هم صحبت کردم موافق هم بودند بهشون دسترسی دادم موزیکهاشونو تو وبلاگ نه بلکه صفحه اصلی سایت قرار بدن اما اصلا استقبال نشد
تازه گروههای زیر زمینی که سایت من براشون سکو محصوب میشد
بهرحال تجربه من اینو میگه شما دنبالش برید نرید برای من فرقی نمی کنه اما واقعا وقتت تلف میشه
HyperServer
August 25th, 2013, 10:13
هر کاری شروع بشه سختی اولش داره
تا 1 یا 2 سال 100% انرژی می زاری اما شاید 5 تا 10 درصد فیدبک بگیری..کند میره جلو...اما مهم اینه که میره ...برای پیاده سازی ایده و startup باید سختی کار چند ساله (شاید تا 5 سال) رو پیش بینی کنی...
کلا تو زندگی 2 راه همه دارند
1 - راه آسون : کار کردن برای دیگران
2 - راه سخت : کار کردن برای خود که باید با فکر و هوشمندانه باشه وگر جون کردی کندن هست.
امیدوارم موفق باشید در هر جایی ;)
ameri
August 25th, 2013, 11:35
خوب میگم اگه ما یه گروه قوی باشیم شاید بتونیم به هدفمون برسیم !
اول باید هدف و بعد راه رسیدن به هدف رو مشخص کنید
هدف شما ارائه سیستم مشابه بلاگ برای مخاطب فیلم ساز هست!
از چه راهی می خواهید این فیلم ساز ها رو متقاعد کنید که از سیستم شما استفاده کنند؟
براشون چه سودی داره ؟
چجوری میتونید سیستمتون رو معرفی کنید؟ اجاره بیلبورد در هالی وود؟ یا گوگل ادز؟!!
Shc
August 25th, 2013, 12:38
دوست عزیز از من میشنوی ایده تو به عمل برسون.مطمئنا هر وب سایتی بوجود میاد قرار نیست برترین وب سایت در زمینه خودش باشه.
هرچند بنده میدونم ایده شما با imdb متفاوته به صورت web2 هست ولی قرار نیست چون imdb سایت بزرگیه کسی نزدیکش نشه.مثل همین سایت ایستگاه.
اتفاقا کارهای ملی شاید ازشون استقبال نشه و ولی کارهای بین المللی اگر صبور باشید و ایده تون نو و جذاب باشه مطمئنا به هدفتون خواهید رسید.
حدود 4 سال پیش با سوشیال انجاین که خودم ترجمه اش کرده بودم برای یکی از همشهریام یک شبکه اجتماعی 2 زبانه راه اندازی کردم که در کمتر از 1 ماه در عین ناباوری به بیش از 2000 آی پی در روز رسید.اون هم بیشتر زبان انگلیسی بود.البته اون دوستمون زیاد پیگیر سایت نشد و سایت به فنا رفت.
یک جمله که بارها تکرار شده میگه:کسانی که کاری را انجام نمیدهند بیشتر از کسانی که شکست میخورند در زندگی ضرر کرده اند
seotools
August 25th, 2013, 12:43
سلام به دوستان عزیز وب هاستینگ .
من بعد از مدتی که به دنبال یه ایده جدید برای وب بودم که هم درآمد خوبی داشته باشه و هم بازدید جهانی داشته باشه و هم کسی تا به حال انجام نداده باشه یه ایده به ذهنم رسید که مطمعنام اگر انجام بشه جهانی میشه (هم درآمد داره)(هم پروژه یه یاد ماندنی خواهد شد).
خوب من اون ایده رو توی یه فایل pdf نوشتم که میتونید بگیرید و مطالعه کنید . در صورتی که دوست داشتید همکاری کنید پیغام خصوصی بدید .
این pdf قسمت کلی از مشخصات است و کسانی که مایل به همکاری باشند نسخه کامل رو بهشون میدم .
ما به دنبال یک گروه برای این کار هستیم که خودم قسمتی از برنامه نویسی php رو انجام میدم .
سلام
اگر نیاز به تیم برنامه نویسی و طراحی هستید برای اجرای طرح البته در صورتی که پروپزال کامل رو بنویسید میتونید با شرکت ما همه روز تماس بگیرید 0123-2375380 به صورت اختصاصی روی یکی از فریم ورک های php می نویسیم برای شما
گارانتی امنیتی - پشتیبانی ساعتی اگر سفارش پلن پشتیبانی بدید - تضمین نگهداری اطلاعات شما - کدباز بدونی کپی رایت
نمونه کار سیستم سوشیال هم موجود هست
AmirH03ein
August 25th, 2013, 13:35
دوستانی که برنامه نویسی بلدنند و میتونند کمک کنند پیغام خصوصی بدن
Creepy
August 25th, 2013, 16:37
imdb رو خود مدیران سایت میزارن نه سازندگان فیلم !
ما قراره که به هر فیلم یک بلاگ بدیم -امنیت + امکانات
که دیگه لازم به فیسبوک نباشه
مثلا ادرس اینطوری بشه
facebook.com/iron man
example/ironman
IMDB شبیه Wikipedia عمل میکنه یعنی Edit، برای همه بازه. میخواد تهیه کننده باشه یا بیننده.
best74op
August 28th, 2013, 23:54
نظر شخصی من: ایده خوبی است. اما مشکل اساسی که داره متقاعد کردن سازندگان فیلم است که به نظر من شاید در بهترین حالت 7 درصد سازندگان رو بشه قانع کرد. نمیدونم چرا! ولی در عمل مطمئنا نمیشه اینا رو قانع کرد. باز هم تاکید می کنم این فقط نظر شخصی من بود.