ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود از وی پی اس

echo.co
August 24th, 2013, 18:58
سلام

دوستان سایت دانلود موزیکی دارم

وقتی از بعضی سایت ها آهنگی دانلود میکنم با وی پی اس و لینکشو تو سایت خودم میزارم ! بخوام از سایت خودم دانلودش کنم یوزرنیم و پسورد میخواد ! ممنون میشم راهنماییم کنین

rockusa
August 24th, 2013, 19:14
خب وی ای پی هست باید از یه سایت رایگان اینکارو کنی

echo.co
August 24th, 2013, 21:13
خب وی ای پی هست باید از یه سایت رایگان اینکارو کنی

پس چرا با وی پی اس یا سیستم دانلود میشه ؟

ertebat7
August 24th, 2013, 21:38
خب احتمالا اون فایل دسترسی برای admin
فقط تعریف شده راست کلیک کنید تیک گزینه های
guest
هم بزنید

ehsan_296
August 24th, 2013, 23:36
دسترسی بده برات اوکی کنم

hpnn.wm
August 24th, 2013, 23:49
سلام

دوستان سایت دانلود موزیکی دارم

وقتی از بعضی سایت ها آهنگی دانلود میکنم با وی پی اس و لینکشو تو سایت خودم میزارم ! بخوام از سایت خودم دانلودش کنم یوزرنیم و پسورد میخواد ! ممنون میشم راهنماییم کنین

اون جوری که من متوجه شدم ظاهرا شما مشکل دسترسی دارید
بعد از نصب IIS کافیه پرمیشن فولدر روت رو به Everyone تغییر بدی همه چی حله

hamedmj
August 24th, 2013, 23:49
ویندوز 2003 دارید نه؟
از این طریق فایل رو برای یوزرها مجاز کنید:
اول از همه از استارت کُنسول IIS رو باز کنیم.

دو – بعد توی تنظیمات IIS میریم سایت مورد نظرمون رو انتخاب میکنیم و گُزینه properties رو انتخاب میکنیم:

سه – میریم تَب Directory Security دُکمه Edit کادر Authentication And Access Control رو میزنیم:

چهار – صفحه ی Authentication Methods برامون باز میشه:

پنج – توی صفحه ای که باز شده دُکمه Browse رو میزنیم و پَنجره زیر واسمون باز میشه:

شش – توی این صفجه جدید که باز شُد روی دُکمه Advanced کلیک میکنیم و پُنجره Select User نمایش داده میشه:

هفت - تو پَنجره Select Userروی دُکمه Find Now کلیک کُنید بعد از توی کادر Search Results یوزر نیم Administrator رو انتخاب کُنید و دُکمه OK رو بزنید:

هشت – دوباره برمیگردیم به صفحه Select User بعد از نمایش این صفحه دُکمه OK رو میزنیم :

نه – دوباره برمیگردیم به صفحه Authentication Methods توی کادر پَسورد کَلمه عبور یوزرم نیم Administrator رو میزنیم و تیک Integrated Windows authentication رو برمیداریم و دُکمه OK رو میزنیم!
خُب تبریک میگم این مُشکل هم شما برطرف کردید و دیگه موقع دانلود فایل از شما کَلمه عُبور درخواست نمیشه!

echo.co
August 25th, 2013, 18:18
ویندوز 2003 دارید نه؟
از این طریق فایل رو برای یوزرها مجاز کنید:
اول از همه از استارت کُنسول IIS رو باز کنیم.

دو – بعد توی تنظیمات IIS میریم سایت مورد نظرمون رو انتخاب میکنیم و گُزینه properties رو انتخاب میکنیم:

سه – میریم تَب Directory Security دُکمه Edit کادر Authentication And Access Control رو میزنیم:

چهار – صفحه ی Authentication Methods برامون باز میشه:

پنج – توی صفحه ای که باز شده دُکمه Browse رو میزنیم و پَنجره زیر واسمون باز میشه:

شش – توی این صفجه جدید که باز شُد روی دُکمه Advanced کلیک میکنیم و پُنجره Select User نمایش داده میشه:

هفت - تو پَنجره Select Userروی دُکمه Find Now کلیک کُنید بعد از توی کادر Search Results یوزر نیم Administrator رو انتخاب کُنید و دُکمه OK رو بزنید:

هشت – دوباره برمیگردیم به صفحه Select User بعد از نمایش این صفحه دُکمه OK رو میزنیم :

نه – دوباره برمیگردیم به صفحه Authentication Methods توی کادر پَسورد کَلمه عبور یوزرم نیم Administrator رو میزنیم و تیک Integrated Windows authentication رو برمیداریم و دُکمه OK رو میزنیم!
خُب تبریک میگم این مُشکل هم شما برطرف کردید و دیگه موقع دانلود فایل از شما کَلمه عُبور درخواست نمیشه!

ممنون حل شد

echo.co
August 25th, 2013, 18:19
اون جوری که من متوجه شدم ظاهرا شما مشکل دسترسی دارید
بعد از نصب IIS کافیه پرمیشن فولدر روت رو به Everyone تغییر بدی همه چی حله

دسترسی بده برات اوکی کنم

خب احتمالا اون فایل دسترسی برای admin
فقط تعریف شده راست کلیک کنید تیک گزینه های
guest
هم بزنید

همچنین ممنون از شما